המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:felix_r כתב:לדעתי, מיצינו את כל הניסים האפשריים במילאנו. צריך להתחיל עם נס מדריד
אמרתי לכם. תתכוננו לנס ריאל.
קובי כתב:felix_r כתב:felix_r כתב:לדעתי, מיצינו את כל הניסים האפשריים במילאנו. צריך להתחיל עם נס מדריד
אמרתי לכם. תתכוננו לנס ריאל.
היינו כבר בסרט הזה - לאסו לא עושה עבירה, ליותם לא נשאר זמן על השעון ונאלץ לקלוע שלשה, 6-6 מהעונשים לדרק.
Shay_uzan כתב:דברים כאלו לרוב משפיעים, בטח שהפליאוף מתחיל 6 ימים אחרישמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:יש עניין של מומנטום שלא יודע כמה הפסד לפנר יעזור לנו
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
איך בדיוק הפסד בכוונה ישפיע על המומנטום?
ברור לכל שמכבי מנצחת בקלות את פנר במשחק אמיתי.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מעבר לזה, גם יתן ״הזדמנות״ לשמור על הבכירים ולתת להם מנוחה לפניי הפלייאוף, כי הלוז שלנו צפוף מאוד לעומת שאר הקבוצותגל גל כתב:עדיף להפסיד ולקבל את מילאנו
מילוס כתב:מוזר לי מאוד שאחרי ביזיון דרושפאקה כולם פה בעד להפסיד בכוונה..
מילא היינו משחקים מול פיניקס והראש היה שאם יעשו הכל אבל יפסידו אז אפשר לחיות עם זה..
אבל באיזה עולם להפסיד בכוונה (ועוד בבית) זו בכלל אופציה? עד כדי כך התרגלנו להפסדים?
ובלי קשר, לא הייתי מזלזל בשועל כמו מסינה..
שופי שוף כתב:צריך לדעתי להוסיף עוד שיקול, שהוא שאם מכבי תנצח את פנר ותנצח בסדרה את ריאל, היא תפגוש בחצי את ברצלונה, ואם היא תפסיד לפנר ותגבור על מילאנו, אז היא תפגוש את אולימפיאקוס.
בעיניי, משחק של מכבי מול בארסה בחצי הוא מושלם - מצ'אפ טוב עבור מכבי, מעמד מלחיץ עבור בארסה והבדל עצום בין הקהלים.
לעומת זאת, למרות שאפשר לנצח כל קבוצה במשחק אחד, אני לא רואה איזה יתרון יש למכבי על אולימפיאקוס במשחק אחד.
בעיניי זה קריטי מאוד ויחד עם הכאוס שהולך בריאל כרגע, אני חושב שחשוב שמכבי תנצח את פנר ותפגוש את ריאל.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Adam כתב:אני חושב שמכבי צריכה לעלות עם הרכב משני נגד פנרבחצ'ה לא כדי להפסיד, אלא כדי לשמור על השחקנים הבכירים שלה ולתת ביטחון למחליפים.
במצב הנוכחי, ריאל או מילאנו זה לחלוטין משהו שניתן לעבור ככה שזה לא משנה את מי מהן נקבל.
מה בנוגע לפיינל פור? רחוק מאוד(!) כרגע לדבר על זה. אך בכל מקרה כולנו יודעים שבמשחק בודד, יחד עם הקהל שלה, מכבי יכולה לנצח כל קבוצה אז מזה אני פחות חושש.
Thorin כתב:לא רואה שום דבר בלהפסיד בכוונה על מנת לשפר מסלול.
אתם רואים בזה אנטי מכבי? ההפך בעיניי.
זה הכי מכבי בעולם לעשות הכל על מנת לקחת את הגביע.
לשים ז*ן על כולם כל הדרך לגמר.
אני התגעגעתי למכבי "הרעה" שתעשה הכל בשביל להצליח.
מה שכן, המצב כנראה יותר גרוע ממה שחשבנו עד אתמול. זה נראה שזאת ההגרלה הנוחה ביותר בשלב רבע הגמר.
er79 כתב:אתה לא באמת רוצה לפגוש את בארסה בחצי גמר. היא הרבה יותר טובה מהיוונים ולא מאמין ששאראס יפסיד לנו פעם חמישית רצוף בשנתיים. גם לא יודע מה יהיה מצבם של היגינס ודיוויס עד אז אבל בכל מקרה לא קבוצה שהייתי רוצה לפגוש בחצי גמר
מילוס כתב:Adam כתב:אני חושב שמכבי צריכה לעלות עם הרכב משני נגד פנרבחצ'ה לא כדי להפסיד, אלא כדי לשמור על השחקנים הבכירים שלה ולתת ביטחון למחליפים.
במצב הנוכחי, ריאל או מילאנו זה לחלוטין משהו שניתן לעבור ככה שזה לא משנה את מי מהן נקבל.
מה בנוגע לפיינל פור? רחוק מאוד(!) כרגע לדבר על זה. אך בכל מקרה כולנו יודעים שבמשחק בודד, יחד עם הקהל שלה, מכבי יכולה לנצח כל קבוצה אז מזה אני פחות חושש.
שמע, אנחנו לא ברצלונה.. המחליפים של מכבי זה שחקנים דרג ז', שזה לגמרי כמו להפסיד בכוונה. מה יתן להם או למכבי אם יקבלו עוד רבע שעה במשחק אקראי? איזה ביטחון הם יקבלו מזה?
ולא באמת אפשר לשמור על הבכירים, כי הם יכולים להיפצע בכל אימון או משחק ליגה, או סתם לקבל קצת קוביד. רוצה לתת להם לנוח? תקרקע אותם מול גלבוע, הרצליה וחולון, מה שגם ככה קורה בכל משחק עם 3-4 שחקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים