סדר בתמונת הפלייאוף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מי הקבוצה שהכי עדיף למכבי לקבל בפלייאוף?

אולימפיאקוס
0
אין הצבעות
מילאנו
12
86%
ריאל מדריד
2
14%

סך הכול הצבעות : 14

Re: סדר בתמונת הפלייאוף

הודעהעל ידי גל גל » 09 אפריל 2022, 00:29

עדיף להפסיד ולקבל את מילאנו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי קובי » 09 אפריל 2022, 00:39

felix_r כתב:
felix_r כתב:לדעתי, מיצינו את כל הניסים האפשריים במילאנו. צריך להתחיל עם נס מדריד :laugh1

אמרתי לכם. תתכוננו לנס ריאל.

היינו כבר בסרט הזה - לאסו לא עושה עבירה, ליותם לא נשאר זמן על השעון ונאלץ לקלוע שלשה, 6-6 מהעונשים לדרק.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 09 אפריל 2022, 01:02

קובי כתב:
felix_r כתב:
felix_r כתב:לדעתי, מיצינו את כל הניסים האפשריים במילאנו. צריך להתחיל עם נס מדריד :laugh1

אמרתי לכם. תתכוננו לנס ריאל.

היינו כבר בסרט הזה - לאסו לא עושה עבירה, ליותם לא נשאר זמן על השעון ונאלץ לקלוע שלשה, 6-6 מהעונשים לדרק.

ריאל של אז לא הייתה קבוצה כל כך חזקה. בעשור הראשון של שנות ה 2000 היא אפילו שיחקה ביורוקאפ :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 אפריל 2022, 01:59

Shay_uzan כתב:
שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:יש עניין של מומנטום שלא יודע כמה הפסד לפנר יעזור לנו

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

איך בדיוק הפסד בכוונה ישפיע על המומנטום?
ברור לכל שמכבי מנצחת בקלות את פנר במשחק אמיתי.
דברים כאלו לרוב משפיעים, בטח שהפליאוף מתחיל 6 ימים אחרי

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

אני עם שי למען האמת. לא נראה לי שהייתי מנסה להפסיד בכוונה בסיטואציה הזאת. האמת שאני גם מתקשה לנבא איזו קבוצה עדיפה. כך או כך, מכבי תצטרך לתת הופעות איכותיות כדי להעפיל לפיינל פור והיא לא פייבוריטית בשום מצב.

מה שכן, לא צריך לסחוט אף אחד מול פנרבחצ׳ה וגם לא לסכן מישהו בפציעה. אפשר לחלק את הדקות בצורה הגיונית, ומה שיהיה יהיה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 09 אפריל 2022, 02:28

גל גל כתב:עדיף להפסיד ולקבל את מילאנו
מעבר לזה, גם יתן ״הזדמנות״ לשמור על הבכירים ולתת להם מנוחה לפניי הפלייאוף, כי הלוז שלנו צפוף מאוד לעומת שאר הקבוצות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 אפריל 2022, 02:49

כמדומני, בפעם האחרונה שמכבי שיחקה עם המחליפים שלה (או יותר נכון - עם מה שנשאר מהסגל) נגד פנרבחצ׳ה, לנדסברג ודיימון סימפסון נתנו הצגה ומכבי ניצחה בחוץ. פנרבחצ׳ה זכתה בסוף העונה ביורוליג אאל״ט.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 09 אפריל 2022, 03:45

שימו לב לעדכון דיי דרמטי שאולי משנה פה קצת את העניינים :

הארטל ותומפקינס יעזבו באופן מיידי את ריאל ולא ימשיכו יותר בקבוצה.
מדובר פה על שני שחקנים מאוד משמעותיים בסגל של הספרדים שעוזבים, במיוחד הארטל (9 נק' ו4.6 אס' בממוצע העונה) שהחזיק את הקו האחורי הדליל של ריאל, עכשיו בלעדיו בכלל הקו האחורי שלהם מאוד בעייתי.

בקיצור מעניין מאוד, אולי זה לא יהיה אסון כזה גדול לקבל את ריאל במצב הזה שהם נמצאים בו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שופי שוף » 09 אפריל 2022, 09:31

צריך לדעתי להוסיף עוד שיקול, שהוא שאם מכבי תנצח את פנר ותנצח בסדרה את ריאל, היא תפגוש בחצי את ברצלונה, ואם היא תפסיד לפנר ותגבור על מילאנו, אז היא תפגוש את אולימפיאקוס.
בעיניי, משחק של מכבי מול בארסה בחצי הוא מושלם - מצ'אפ טוב עבור מכבי, מעמד מלחיץ עבור בארסה והבדל עצום בין הקהלים.
לעומת זאת, למרות שאפשר לנצח כל קבוצה במשחק אחד, אני לא רואה איזה יתרון יש למכבי על אולימפיאקוס במשחק אחד.
בעיניי זה קריטי מאוד ויחד עם הכאוס שהולך בריאל כרגע, אני חושב שחשוב שמכבי תנצח את פנר ותפגוש את ריאל.

Sent from my KB2003 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי Mitelka » 09 אפריל 2022, 09:41

מה מה מה?! להפסיד בכוונה?!
ריאל מדריד מפורקת לגמרי. מפורקת. בליגה לא מפסיקה להפסיד. ביורוליג מקבלת בראש. אין בכלל התלבטות. ריאל במצבה זה חלום למכבי. מילאנו יכול להיות לא רע גם תלוי הרבה בכל הפציעות והקורונה שהתפרצה שם.

ריאל הפסידה אתמול לבאיירן, לפני ארבעה ימים תבוסה בליגה לטנריפה, לפני זה הפסדים מביכים לפנאתנייקוס ביורוליג ומנרסה בבית בליגה שני הפסדים פה ובאנדולו.

זה רק החודש וחצי האחרונים.

* אני כן מסכים קצת שמבחינת המסלול עדיף לפיינל פור אולימפיאקוס ולא ברצלונה אבל זה כבר חישובים רחוקים מדי.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי מילוס » 09 אפריל 2022, 10:23

מוזר לי מאוד שאחרי ביזיון דרושפאקה כולם פה בעד להפסיד בכוונה..
מילא היינו משחקים מול פיניקס והראש היה שאם יעשו הכל אבל יפסידו אז אפשר לחיות עם זה..
אבל באיזה עולם להפסיד בכוונה (ועוד בבית) זו בכלל אופציה? עד כדי כך התרגלנו להפסדים?
ובלי קשר, לא הייתי מזלזל בשועל כמו מסינה..
מילוס

הודעהעל ידי felix_r » 09 אפריל 2022, 10:59

מילוס כתב:מוזר לי מאוד שאחרי ביזיון דרושפאקה כולם פה בעד להפסיד בכוונה..
מילא היינו משחקים מול פיניקס והראש היה שאם יעשו הכל אבל יפסידו אז אפשר לחיות עם זה..
אבל באיזה עולם להפסיד בכוונה (ועוד בבית) זו בכלל אופציה? עד כדי כך התרגלנו להפסדים?
ובלי קשר, לא הייתי מזלזל בשועל כמו מסינה..

צודק. צריך לנצח ויהיה אשר יהיה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Adam » 09 אפריל 2022, 11:46

אני חושב שמכבי צריכה לעלות עם הרכב משני נגד פנרבחצ'ה לא כדי להפסיד, אלא כדי לשמור על השחקנים הבכירים שלה ולתת ביטחון למחליפים.
במצב הנוכחי, ריאל או מילאנו זה לחלוטין משהו שניתן לעבור ככה שזה לא משנה את מי מהן נקבל.
מה בנוגע לפיינל פור? רחוק מאוד(!) כרגע לדבר על זה. אך בכל מקרה כולנו יודעים שבמשחק בודד, יחד עם הקהל שלה, מכבי יכולה לנצח כל קבוצה אז מזה אני פחות חושש.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי er79 » 09 אפריל 2022, 11:52

שופי שוף כתב:צריך לדעתי להוסיף עוד שיקול, שהוא שאם מכבי תנצח את פנר ותנצח בסדרה את ריאל, היא תפגוש בחצי את ברצלונה, ואם היא תפסיד לפנר ותגבור על מילאנו, אז היא תפגוש את אולימפיאקוס.
בעיניי, משחק של מכבי מול בארסה בחצי הוא מושלם - מצ'אפ טוב עבור מכבי, מעמד מלחיץ עבור בארסה והבדל עצום בין הקהלים.
לעומת זאת, למרות שאפשר לנצח כל קבוצה במשחק אחד, אני לא רואה איזה יתרון יש למכבי על אולימפיאקוס במשחק אחד.
בעיניי זה קריטי מאוד ויחד עם הכאוס שהולך בריאל כרגע, אני חושב שחשוב שמכבי תנצח את פנר ותפגוש את ריאל.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

אתה לא באמת רוצה לפגוש את בארסה בחצי גמר. היא הרבה יותר טובה מהיוונים ולא מאמין ששאראס יפסיד לנו פעם חמישית רצוף בשנתיים. גם לא יודע מה יהיה מצבם של היגינס ודיוויס עד אז אבל בכל מקרה לא קבוצה שהייתי רוצה לפגוש בחצי גמר
er79

הודעהעל ידי Thorin » 09 אפריל 2022, 12:04

לא רואה שום דבר בלהפסיד בכוונה על מנת לשפר מסלול.
אתם רואים בזה אנטי מכבי? ההפך בעיניי.
זה הכי מכבי בעולם לעשות הכל על מנת לקחת את הגביע.
לשים ז*ן על כולם כל הדרך לגמר.
אני התגעגעתי למכבי "הרעה" שתעשה הכל בשביל להצליח.

מה שכן, המצב כנראה יותר גרוע ממה שחשבנו עד אתמול. זה נראה שזאת ההגרלה הנוחה ביותר בשלב רבע הגמר.
Thorin

הודעהעל ידי מילוס » 09 אפריל 2022, 12:07

Adam כתב:אני חושב שמכבי צריכה לעלות עם הרכב משני נגד פנרבחצ'ה לא כדי להפסיד, אלא כדי לשמור על השחקנים הבכירים שלה ולתת ביטחון למחליפים.
במצב הנוכחי, ריאל או מילאנו זה לחלוטין משהו שניתן לעבור ככה שזה לא משנה את מי מהן נקבל.
מה בנוגע לפיינל פור? רחוק מאוד(!) כרגע לדבר על זה. אך בכל מקרה כולנו יודעים שבמשחק בודד, יחד עם הקהל שלה, מכבי יכולה לנצח כל קבוצה אז מזה אני פחות חושש.

שמע, אנחנו לא ברצלונה.. המחליפים של מכבי זה שחקנים דרג ז', שזה לגמרי כמו להפסיד בכוונה. מה יתן להם או למכבי אם יקבלו עוד רבע שעה במשחק אקראי? איזה ביטחון הם יקבלו מזה?
ולא באמת אפשר לשמור על הבכירים, כי הם יכולים להיפצע בכל אימון או משחק ליגה, או סתם לקבל קצת קוביד. רוצה לתת להם לנוח? תקרקע אותם מול גלבוע, הרצליה וחולון, מה שגם ככה קורה בכל משחק עם 3-4 שחקנים.
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 09 אפריל 2022, 12:13

Thorin כתב:לא רואה שום דבר בלהפסיד בכוונה על מנת לשפר מסלול.
אתם רואים בזה אנטי מכבי? ההפך בעיניי.
זה הכי מכבי בעולם לעשות הכל על מנת לקחת את הגביע.
לשים ז*ן על כולם כל הדרך לגמר.
אני התגעגעתי למכבי "הרעה" שתעשה הכל בשביל להצליח.

מה שכן, המצב כנראה יותר גרוע ממה שחשבנו עד אתמול. זה נראה שזאת ההגרלה הנוחה ביותר בשלב רבע הגמר.

אבל זה בדיוק סותר את "מכבי הרעה שתעשה הכל בשביל לנצח". זה להפסיד בכוונה כדי שאולי יהיה יותר נוח בהמשך, על הנייר. רק אולי, רק יותר נוח, ורק על הנייר.
בתכלס, מומנטומים ביורוליג משתנים בכל יומיים ואין לדעת. הפסד מכוון שכזה הוא מהדברים שמשנים מומנטומים, וגם איזה ניצחון ליגה של מילאנו בשניה יכול לשנות הכל.
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 09 אפריל 2022, 12:15

er79 כתב:אתה לא באמת רוצה לפגוש את בארסה בחצי גמר. היא הרבה יותר טובה מהיוונים ולא מאמין ששאראס יפסיד לנו פעם חמישית רצוף בשנתיים. גם לא יודע מה יהיה מצבם של היגינס ודיוויס עד אז אבל בכל מקרה לא קבוצה שהייתי רוצה לפגוש בחצי גמר

אמת. על אותו משקל הם יכולים לבוא ברבאק ולתת למכבי 30 הפרש כמו כלום. שאראס איש חכם וברצלונה בסופו של דבר היא מפלצת.
אבל זה עוד רחוק מאוד..
מילוס

הודעהעל ידי Adam » 09 אפריל 2022, 12:16

מילוס כתב:
Adam כתב:אני חושב שמכבי צריכה לעלות עם הרכב משני נגד פנרבחצ'ה לא כדי להפסיד, אלא כדי לשמור על השחקנים הבכירים שלה ולתת ביטחון למחליפים.

שמע, אנחנו לא ברצלונה.. המחליפים של מכבי זה שחקנים דרג ז', שזה לגמרי כמו להפסיד בכוונה. מה יתן להם או למכבי אם יקבלו עוד רבע שעה במשחק אקראי? איזה ביטחון הם יקבלו מזה?
ולא באמת אפשר לשמור על הבכירים, כי הם יכולים להיפצע בכל אימון או משחק ליגה, או סתם לקבל קצת קוביד. רוצה לתת להם לנוח? תקרקע אותם מול גלבוע, הרצליה וחולון, מה שגם ככה קורה בכל משחק עם 3-4 שחקנים.

לא כלכך הבנתי את הטענה שלך בכנות.
קודם כל, גם אם מכבי תנצח או תפסיד זה לא באמת משנה. במצב הנוכחי כמו שציינתי, מילאנו או ריאל הן לגמרי קבוצות שמכבי יכולה לעבור בהצלבה.
מה ההיגיון לתת לווילבקין או זיזיץ' 30 דק' עכשיו נגד פנרבחצ'ה? תיתן עכשיו 20-25 דק' לזיו, סורקין, תומאס וכהן, כשאת שאר הדק' הבכירים ישלימו. מכבי יכולה לנצח את פנרבחצ'ה בבית שלה גם עם המחליפים. מדובר פה בפנרביצ'ה של 21/22 שכנראה גם כן לא יבואו עם סגל מלא כן?
לגבי שמירה על הבכירים. אני מסכים איתך שהם יכולים להיפצע גם עכשיו במעבר חציה על ידי רכב. אבל אם אפשר להוריד סיכויים שזה יקרה - אז עדיף. אבי אבן צריך לדאוג שבכל המשחקים הקרובים ווילבקין, זיזיץ' או נאנלי לא יעברו את ה20-25 דק'. גם עומס זה משהו שאפשר להפחית.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 09 אפריל 2022, 12:39

הפסד בכוונה הוא רע לקארמה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 09 אפריל 2022, 13:14

לא יודע מה לחשוב. גם ריאל וגם מילאנו הן קצת מלכודת דבש כרגע. שני מוקשים שזלזול בהם יכול לחזור אלינו בבומרנג.
מסכים עם אחדש, אנחנו אנדרדוג מובהק בשתי הסדרות ואין מה להיכנס לאופוריה. נכון, אשכרה יש מצב שלגנוב את הסדרה מול כל אחת מהן זה אפשרי, אבל זה ידרוש כדורסל מעולה של מכבי.
מצד שני, אני מסכים עם הקולות שאומרים שאין מה לפחד מריאל (וכאמור, אין מה לזלזל במילאנו).

לכן, ככה או ככה, לא היתי מנסה להפסיד בכוונה ברביעי, כן הייתי מרחיב את הרוטציה ונותן דקות לסורקין, את השאריות ב-1 מחלק שווה בשווה בין ג'ונדי לזיו ואפילו דקות לג'ייק/בלייזר (תלוי מי מהם ירשם). התוצאה לא באמת חשובה פה, יהיה מה שיהיה. בכל מקרה, צריך להסתכל ליריבה בהצלבה בלבן של העיניים.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים