פלייאוף יורוליג, מחזור 1: ריאל מדריד נגד מכבי ת''א - רביעי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פלייאוף יורוליג, מחזור 1: ריאל מדריד נגד מכבי ת''א - רבי

הודעהעל ידי גל גל » 17 אפריל 2022, 10:53

זה באמת לא הרגיש כמו עליה להצלבה, זה פשוט קרה .
לא היה ריגוש ועניין והדרך קצת באסה.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי מילוס » 17 אפריל 2022, 11:05

Asf כתב:בחייאת, מישהו באמת מאמין שבלי כל המלחמה באמת היינו במאזן הזה ו/או עולים?
אם איכשהו כל זה לא נראה מגוחך- האם עדיין בסיטואציה הזאת אפס עדיין הייתה מפסידה בכוונה לכוכב האדום בשביל להדרדר מהמקום השמיני למקום התשיעי?

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk

בדיוק, בדיוק.
או לחלופין צניחה מנטלית של קבוצה כזו או אחרת שנמחקו לה ברגע 3-4 נצחונות על הרוסיות. קרו כ"כ הרבה דברים העונה שאני חושב על זה..
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 17 אפריל 2022, 11:13

עידן כתב:
מילוס כתב:עזובתך,
זה כמו שתיקח ריצת 12-0 של מכבי בגארבג' טיים של משחק שנגמר כבר ברבע השני, ותגיד "יאללה, מתחילים לספור מעכשיו".
העונה הזו, על שלל הקורונות, הסגלים מרופטים, הדחיות וענייני הרוסיות, היתה ספורטיבית כמעט כמו קבלת ההחלטות במכבי. אם קבוצה שרשמה מבוכות ברמה היסטורית - ולא עשתה שום שינוי בזמן, לא הגיבה לשום סיטואציה ובעצם כבר ויתרה (ניקולה בעצם הודה בעקיפין), ומשחקת בלי מאמן - מנצחת 30 הפרש את ברצלונה בחוץ ובעצם מפרקת לגורמים את כל הטופ 4, כנראה שזה אומר הרבה על הסיטואציה ופחות עליה. לי קשה להתרגש, ואני מקווה שאתם מבינים שהבליץ הבלתי-הגיוני שקורה פה מגדיל את הסיכוי של רוב השחקנים (ואולי אבן?) להישאר. מקווה גם שאתם מבינים שבסוף מכבי זו אותה קבוצה של דצמבר השחרחר, ואתם לגמרי לא רוצים ש-75% מהסגל הזה יפתח עוד עונה.

ובצד החיובי, הרווחנו עוד כמה משחקים בשלב של העונה שבו באופן מסורתי הראש של מכבי כבר מזמן במאבקים עם נס ציונה ובשוק הירקות של הקיץ.

מה שאתה אומר נכון , אבל עדיין, הזדמנויות צריך לדעת לקחת - ומכבי לקחה.

אבן ככל הנראה היה נשאר בכל מקרה במערכת (לא בתור מאמן, אבל נשאר במערכת), וכמו שאמרתי פה בעבר, סביר להניח שגם כל השחקנים שיש להם חוזה לעונה הבאה היו נשארים. מניסיון העבר, אני באמת לא מאמין שהיה פה איזה שינוי בגישה או שמשהו משמעותי היה זז למעלה.

מסכים, אם מתעלמים מכמות המשתנים, הם באמת לקחו בשתי ידיים, ועל זה באמת כבוד.
אני כן חושב (לא נדע לעולם כמובן) שמה שהיה פה עד פברואר, שלדעתי היה שפל היסטורי, היה חייב לגרור שינוי כלשהו, ובייחוד לזעזע קצת רמת הזחיחות מגבוה. גם אם לא ההנהלה, יכלו להיות כלמני שינויי טיר 2 ו-3. לשחקנים תחת חוזה שמזיקים יותר ממועילים תמיד ידעו למצוא פתרון..
ורק אוסיף שמועדון ספורט בלי שיטה ודרך פשוט לא יכול להגיע רחוק לאורך זמן. האקראיות היתה פה בכל העשור האחרון, אפשר לעקוץ ולנצל סיטואציות, לפעמים במשחקים חסרי חשיבות ולפעמים פתאום כן - אבל כשהעסק מבוסס מזל ואלתורים ולא שיטה - זה תמיד יהיה לטווח קצר.

עכשיו שוב לחיובי, יש שני משחקי יורוליג השבוע! קול.
מילוס

הודעהעל ידי שמוליק » 17 אפריל 2022, 18:45

לאסו: "לא פוסל אפשרות שהרטל ותומפקינס יחזרו"
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=405&docID=399711
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי גל גל » 17 אפריל 2022, 18:48

יחזרו וגם יתפרו אותנו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי A.Parker » 17 אפריל 2022, 21:53

קובי כתב:
A.Parker כתב:חוזרים לפלייאוף (תודות לפוטין) אחרי 7 שנים מול היריבה המיתולוגית

עם כמה שהקבוצה עצבנה אותי השנה, סיימנו מקום 5, עם פוטין או בלעדיו, מכבי הייתה צריכה להיות בהצלבה.
you do the math...

הפתעת אותי. אתה באמת חושב שמכבי היתה שווה פלייאוף בלי המלחמה?
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 17 אפריל 2022, 21:53

בינתיים הם תפרו את בראוגן היום. מעניין אם זה אומר משהו.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 17 אפריל 2022, 22:13

A.Parker כתב:בינתיים הם תפרו את בראוגן היום. מעניין אם זה אומר משהו.

כשלעצמו אני לא חושב שזה אומר המון.

כך או אחרת, בין אם ריאל יצאה מהמשבר או שהיא עדיין בכושר רע - לדעתי היא עדיין פייבוריטית ברורה, ואם מכבי תעבור אותה זו תהיה הפתעה ענקית.
עידן

הודעהעל ידי Mitelka » 18 אפריל 2022, 00:59

A.Parker כתב:בינתיים הם תפרו את בראוגן היום. מעניין אם זה אומר משהו.
בלי מוסה מדובר בקבוצת אמצע טבלה בארץ. לא הייתי מתרגש מזה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי גל גל » 18 אפריל 2022, 14:41

למכבי יש יותר סיכוי לקחת את המשחק השני מאשר את הראשון לדעתי
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי omerk » 18 אפריל 2022, 17:25

זה כמו שתיקח ריצת 12-0 של מכבי בגארבג' טיים של משחק שנגמר כבר ברבע השני, ותגיד "יאללה, מתחילים לספור מעכשיו".
העונה הזו, על שלל הקורונות, הסגלים מרופטים, הדחיות וענייני הרוסיות, היתה ספורטיבית כמעט כמו קבלת ההחלטות במכבי. אם קבוצה שרשמה מבוכות ברמה היסטורית - ולא עשתה שום שינוי בזמן, לא הגיבה לשום סיטואציה ובעצם כבר ויתרה (ניקולה בעצם הודה בעקיפין), ומשחקת בלי מאמן - מנצחת 30 הפרש את ברצלונה בחוץ ובעצם מפרקת לגורמים את כל הטופ 4, כנראה שזה אומר הרבה על הסיטואציה ופחות עליה. לי קשה להתרגש, ואני מקווה שאתם מבינים שהבליץ הבלתי-הגיוני שקורה פה מגדיל את הסיכוי של רוב השחקנים (ואולי אבן?) להישאר. מקווה גם שאתם מבינים שבסוף מכבי זו אותה קבוצה של דצמבר השחרחר, ואתם לגמרי לא רוצים ש-75% מהסגל הזה יפתח עוד עונה.

ובצד החיובי, הרווחנו עוד כמה משחקים בשלב של העונה שבו באופן מסורתי הראש של מכבי כבר מזמן במאבקים עם נס ציונה ובשוק הירקות של הקיץ.

מהמר על 2-3 ריאל, יהיה חם. בסוף, לדעתי, הכל תלוי באיזה צד של המיטה יול, רודי ושאר הוותיקים יקומו בגיים-דייז הספציפיים.

שמע זה לא שאם עכשיו היינו מסיימים את העונה באותו קו כושל שהיה לפני המלחמה באוקראינה, אז שנה הבאה פתאום ניקולה, פדרמן ואבי אבן היו מקבלים איזו הארה ומשנים את דרכם ואז היינו מתחילים לבנות קבוצה תחרותית לאורך זמן שתתמודד כל שנה על כניסה לפיינל פור. כנראה שבמקסימום היינו שוב מקבלים פירוק והרכבה בחזרה עקומה כמו תמיד, עם איזה שם "נוצץ" שישפכו עליו מלא כסף ולא יספק את הסחורה.
עד שלא יחליפו בעלים, הדפוס לא ישתנה. זה לא שניקולה יתעורר בבוקר ויהפוך לפתע לבוב מאיירס.

אז אם אני משקלל את המשתנים האלו ויוצא מנקודת הנחה ששנה הבאה נקבל more of the same, אז אולי כדאי פשוט לקבל את הסיטואציה השנה כמו שהיא ולשמוח שיש טיפונת נחת לשם שינוי מהקבוצה הזאת, ולא חשוב איך זה קרה.

הרי בסוף בתור אוהדים אנחנו חיים בשביל רגעים כאלו שהקבוצה תחרותית ומנצחת, ועוד בצורה מרשימה, וכן גם אם "גנבנו" תואר זה עדיין תואר ושמחה והתרגשות.

האם נקבל קבוצה זבל שוב שנה הבאה? סיכוי מאד סביר שכן. האם זה בגלל שהסוף המתוק של העונה הזאת יסנוור את המנהלים והבעלים? לא חושב. היה להם מספיק פעמים לנסות ולנתח ולתקן מה לא נעשה טוב, וכולם גם יודעים מה לא היה טוב, ובכל זאת הם ממשיכים באותו קו אז עדיף פשוט להנות כאשר יש את האופציה.

אנחנו צריכים להתרגל שעד שלא יתחלפו הבעלים, אנחנו נשאר לכל היותר קבוצה שמתמודדת על עלייה בפלייאוף ומגדירה מקום 8 כהצלחה כי מה לעשות שקודם כל money talks ובמכבי אין את זה וגם אין ניהול חכם שיפצה על זה.
omerk

הודעהעל ידי Jack55 » 18 אפריל 2022, 18:05

מכבי תהייה חייבת למצוא תשובה ליאבוסלה

על יאבוסלה יהיה אפשר לשים את קלויארו כל המשחק, הם בדיוק באותו סייז וקלויארו באמת יכול לנטרל אותו אם הוא בא נעול בהגנה
בגלל זה לדעתי קלויארו יהיה אקס פקטור מאוד משמעותי בסדרה הזאת, אם הוא באמת יצליח לשגע את יאבוסלה בהגנה אז המצב של מכבי יהיה מעולה
וויליאמס למשל הרבה יותר מתקשה מולו, וראינו את זה בעיקר בפתיחה של המשחק האחרון נגד ריאל כשיאבוסלה התפוצץ ברבע הראשון כאשר וויליאמס שמר עליו ולא הסתדר מולו

החמישייה שצריכה לשחק הכי הרבה והכי לבלוט - אוונס, ווילבקין, נאנלי, קלויארו, זיזיץ

אגב אחריי 4 עונות בצהוב, ווילבקין סוף סוף מקבל את ההזדמנות שלו לשחק בפלייאוף במדי מכבי
עכשיו זה המאני טיים עבורו, מבחינתי הוא יהיה חייב לתת הופעות של סופרסטאר ברמה הכי גבוהה, אסור לו לאכזב עכשיו

זוכרים את תקופת המשחקים של ווילבקין בתחילת-אמצע עונת 2019/20?
תמונה

זה בדיוק הכושר שאני מצפה ממנו להגיע לפלייאוף - מינימום 15 נקוודת לכל משחק ואחוזים יציבים וטובים משלוש, יותר מזה אני לא צריך
והנה הוא כבר עשה רצף משחקים כזה במדי מכבי, אז אין סיבה שברגע אולי הכי חשוב בקריירה שלו הוא לא יעשה את זה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי עידן » 18 אפריל 2022, 18:31

omerk כתב:

מהמר על 2-3 ריאל, יהיה חם. בסוף, לדעתי, הכל תלוי באיזה צד של המיטה יול, רודי ושאר הוותיקים יקומו בגיים-דייז הספציפיים.

שמע זה לא שאם עכשיו היינו מסיימים את העונה באותו קו כושל שהיה לפני המלחמה באוקראינה, אז שנה הבאה פתאום ניקולה, פדרמן ואבי אבן היו מקבלים איזו הארה ומשנים את דרכם ואז היינו מתחילים לבנות קבוצה תחרותית לאורך זמן שתתמודד כל שנה על כניסה לפיינל פור. כנראה שבמקסימום היינו שוב מקבלים פירוק והרכבה בחזרה עקומה כמו תמיד, עם איזה שם "נוצץ" שישפכו עליו מלא כסף ולא יספק את הסחורה.
עד שלא יחליפו בעלים, הדפוס לא ישתנה. זה לא שניקולה יתעורר בבוקר ויהפוך לפתע לבוב מאיירס.

אז אם אני משקלל את המשתנים האלו ויוצא מנקודת הנחה ששנה הבאה נקבל more of the same, אז אולי כדאי פשוט לקבל את הסיטואציה השנה כמו שהיא ולשמוח שיש טיפונת נחת לשם שינוי מהקבוצה הזאת, ולא חשוב איך זה קרה.

הרי בסוף בתור אוהדים אנחנו חיים בשביל רגעים כאלו שהקבוצה תחרותית ומנצחת, ועוד בצורה מרשימה, וכן גם אם "גנבנו" תואר זה עדיין תואר ושמחה והתרגשות.

האם נקבל קבוצה זבל שוב שנה הבאה? סיכוי מאד סביר שכן. האם זה בגלל שהסוף המתוק של העונה הזאת יסנוור את המנהלים והבעלים? לא חושב. היה להם מספיק פעמים לנסות ולנתח ולתקן מה לא נעשה טוב, וכולם גם יודעים מה לא היה טוב, ובכל זאת הם ממשיכים באותו קו אז עדיף פשוט להנות כאשר יש את האופציה.

אנחנו צריכים להתרגל שעד שלא יתחלפו הבעלים, אנחנו נשאר לכל היותר קבוצה שמתמודדת על עלייה בפלייאוף ומגדירה מקום 8 כהצלחה כי מה לעשות שקודם כל money talks ובמכבי אין את זה וגם אין ניהול חכם שיפצה על זה.

מדויק. כל מילה.
עידן

הודעהעל ידי Adam » 18 אפריל 2022, 19:46

טומפקינס והרטל התאמנו עם ריאל.

כל הספין שהם שוחררו היה שקר. כנראה זרקו אותם מכמה אימונים והשעו אותם. בסוף כנראה נראה אותם משחקים לפחות פעם אחת בסדרה הזאת...
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי er79 » 18 אפריל 2022, 20:39

Adam כתב:טומפקינס והרטל התאמנו עם ריאל.

כל הספין שהם שוחררו היה שקר. כנראה זרקו אותם מכמה אימונים והשעו אותם. בסוף כנראה נראה אותם משחקים לפחות פעם אחת בסדרה הזאת...

זה לא היה ברור לך? מישהו באמת מופתע? נראה לך לאסו כזה מפגר/הנהלת ריאל הייתה מאפשרת לו משחקי כוח בשלב כזה של העונה שאחד הגארדים הטובים ביבשת יסופסל? אין להם לוקסוס כזה במצב שבו הם נראים. מכבי יכולה לבוא בטענות לעצמה. היריבה הייתה תלויה רק בהם. אין ספק שמילאנו הייתה עדיפה וגם היריבה שאחריה. מצד שני לא היינו אמורים לעשות הצלבה אילולא פוטין. מה שיהיה יהיה.
er79

הודעהעל ידי עידן » 18 אפריל 2022, 20:46

er79 כתב:

זה לא היה ברור לך? מישהו באמת מופתע? נראה לך לאסו כזה מפגר/הנהלת ריאל הייתה מאפשרת לו משחקי כוח בשלב כזה של העונה שאחד הגארדים הטובים ביבשת יסופסל? אין להם לוקסוס כזה במצב שבו הם נראים. מכבי יכולה לבוא בטענות לעצמה. היריבה הייתה תלויה רק בהם. אין ספק שמילאנו הייתה עדיפה וגם היריבה שאחריה. מצד שני לא היינו אמורים לעשות הצלבה אילולא פוטין. מה שיהיה יהיה.

גם מילאנו וגם ריאל מדריד פייבוריטיות חד משמעית נגד מכבי בסדרה, לי לפחות זה ברור. מכבי עשתה מבחינתי מה שהייתה צריכה לעשות וזה לנצח כדי לא להיכנס למומנטום שלילי שאין לדעת איך ישפיע, רק כדי לקבל (אולי) יריבה מעט פחות קשה.
עידן

הודעהעל ידי גל גל » 18 אפריל 2022, 20:51

ווילבקין לא הולך להיות טוב בסדרה הזאת, יצמידו עליו 2 שומרי על כמו האנגה וטיילור כל המשחק

מי שצריך לעשות עליית מדרגה ולדעתי עליו אנחנו נקום וניפול וראינו את זה פה בארץ זה רק קינן אוונס, איך שהוא הולך לייצר לעצמו ולהפעיל את הגבוהים.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 18 אפריל 2022, 20:57

עידן כתב:
er79 כתב:

גם מילאנו וגם ריאל מדריד פייבוריטיות חד משמעית נגד מכבי בסדרה, לי לפחות זה ברור. מכבי עשתה מבחינתי מה שהייתה צריכה לעשות וזה לנצח כדי לא להיכנס למומנטום שלילי שאין לדעת איך ישפיע, רק כדי לקבל (אולי) יריבה מעט פחות קשה.

על פניו ברור ששתיהן פייבוריטיות, אבל מילאנו קבוצה פחות טובה, שלא לדבר שהיריבה שמוגרלת בחצי תהיה עדיפה מאשר לפגוש את בארסה. זה לא משנה, הסיכויים שלנו לא גבוהים להגיע לשם בכל מקרה
er79

הודעהעל ידי עידן » 18 אפריל 2022, 21:03

er79 כתב:
עידן כתב:
er79 כתב:

על פניו ברור ששתיהן פייבוריטיות, אבל מילאנו קבוצה פחות טובה, שלא לדבר שהיריבה שמוגרלת בחצי תהיה עדיפה מאשר לפגוש את בארסה. זה לא משנה, הסיכויים שלנו לא גבוהים להגיע לשם בכל מקרה

שוב, אני באמת לא חושב שההבדל גדול. הגארדים של מילאנו טובים בהרבה מאלו של ריאל, ומזכיר שמכבי גם הובסה נגד מילאנו בחוץ. נגד ריאל היו שני משחקים קשים וצמודים על חודה של נקודה. אפשר לדעתי לגנוב משחק שם, אבל גם ריאל יכולים לקחת משחק נגד מכבי בחוץ.
עידן

הודעהעל ידי Mmm » 18 אפריל 2022, 21:18

למרות הפסטיבל בתקשורת...ברור פה לכולם שאנו הולכים לחטוף סווייפ 0 3...
Mmm

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־21 אורחים