פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר סל, מחזור 26: מכבי ת

01 מאי 2022, 23:02

כמובן, ירושלים זה לא מדד, אבל בכל מקרה, כשוילבקין לוקח רק 9 זריקות מהשדה, ולא 21 זריקות, שישה שחקנים אחרים הגיעו לדאבל-פיגרס

Re: ליגת ווינר סל, מחזור 26: מכבי ת"א - הפועל ירושלים 1.5 21

02 מאי 2022, 09:59

איזה הגנה נוראית של מכבי. חזרו לימים שבקושי מנסים לשמור. כמו באולסטאר משחקים.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

02 מאי 2022, 10:04

felix_r כתב:כמובן, ירושלים זה לא מדד, אבל בכל מקרה, כשוילבקין לוקח רק 9 זריקות מהשדה, ולא 21 זריקות, שישה שחקנים אחרים הגיעו לדאבל-פיגרס

בכל הנצחונות האחרונים של מכבי באירופה (ברצלונה, וילרבאן, פנרבחצ'ה) ווילבקין לקח מספר דו ספרתי של זריקות, ועדיין הגיעו יחד איתו עוד כמה שחקנים לדאבל פיגרס.

כשיש אנטי נגד שחקן אז מחפשים בכל הכוח איפה להאשים אותו גם איפה כשאין.

02 מאי 2022, 10:12

עידן כתב:
felix_r כתב:כמובן, ירושלים זה לא מדד, אבל בכל מקרה, כשוילבקין לוקח רק 9 זריקות מהשדה, ולא 21 זריקות, שישה שחקנים אחרים הגיעו לדאבל-פיגרס

בכל הנצחונות האחרונים של מכבי באירופה (ברצלונה, וילרבאן, פנרבחצ'ה) ווילבקין לקח מספר דו ספרתי של זריקות, ועדיין הגיעו יחד איתו עוד כמה שחקנים לדאבל פיגרס.

+100

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

02 מאי 2022, 15:40

עידן כתב:

האנטי היחיד שיש לי זה נגד ה-הירו בול, שמשחק וילבקין. אני בעד כדורסל קבוצתי, כי זו מכבי תל-אביב ולא דרושפאקה.

02 מאי 2022, 17:31

felix_r כתב:
עידן כתב:

האנטי היחיד שיש לי זה נגד ה-הירו בול, שמשחק וילבקין. אני בעד כדורסל קבוצתי, כי זו מכבי תל-אביב ולא דרושפאקה.

אין בעיה, גם אני בעד משחק קבוצתי.

אבל אתה לא יכול להפיל כל הפסד על ווילבקין וכל ניצחון לומר שזה "למרות" ווילבקין, כי זה פשוט לא נכון.

02 מאי 2022, 19:34

ווילבקין הוא ענק בקבוצה של גמדים. וככזה, לפעמים אין לו ברירה אלא לקחת על עצמו הרבה יותר משהוא צריך (בין אם בהוראת מאמן, בציפיית הקהל או מהבנה שלו את המצב).
כולה מגדל, היא לא דוגמא למה שווה מכבי עם או בלי סקוטי. גם פרומיתיי גדולה על מגדל.

אני אגלה לך סוד..
מכבי בלי סקוטי זה פלוס מינוס משהו שבין ז'לגיריס לפנתינייקוס 2022 :(

02 מאי 2022, 19:58

מילוס כתב:ווילבקין הוא ענק בקבוצה של גמדים. וככזה, לפעמים אין לו ברירה אלא לקחת על עצמו הרבה יותר משהוא צריך (בין אם בהוראת מאמן, בציפיית הקהל או מהבנה שלו את המצב).
כולה מגדל, היא לא דוגמא למה שווה מכבי עם או בלי סקוטי. גם פרומיתיי גדולה על מגדל.

אני אגלה לך סוד..
מכבי בלי סקוטי זה פלוס מינוס משהו שבין ז'לגיריס לפנתינייקוס 2022 :(
+1

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
פרסם תגובה