פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 3: מכבי ת"א - מונאקו, שלישי, 21:00

18 אוקטובר 2022, 14:07

Mmm כתב:תראו איך לקחו קבוצת כדורסל אם לא יותר כסף משלנו ומה עשו בה? אני מאד אוחז ממנואקו מאמין שיהיה בפיינל פור. די ברור לי שנובס היום לא פחות מ15 הפרש. מכבי מאד איכזבה עד כה. הכי מבאס איך לעזאזל קבוצה עם 0 מסורת ותקציב בינוני כבר שנה שניה ברציפות מגיעה חזקה מאד ומצליחה ואנו ב8 שנים לא עשינו כלום.
תודה וויציץ!

תקציב לא כזה בינוני - 20.7 מיליון יורו.

התקציב של מכבי גבוהה יותר בכללי, אבל אחוז שכר השחקנים מתוך התקציב כולו נמוך מאוד אצל מכבי. ככה שאי אפשר לדעת מי משתי הקבוצות שמה יותר כסף על שחקנים.

18 אוקטובר 2022, 14:09

עידן כתב:
Mmm כתב:לכוין שעות ל2:24?

לא הייתי מודאג מכך שקטש יפוטר היום, גם אם נובס. גם אם נובס בשני המשחקים השבוע אני לא מאמין שהוא יפוטר.

ובכלל, אפילו אם יפוטר מתישהו בקרוב - ברור לכולנו שנקבל מישהו באותה רמה ומטה, כן?

יש כבר מחליף. העוזר מאמן הספרדי. לא סתם הנחיתו לקטש על הראש עוזר מאמן ב 52 עם ניסיון בברצלונה כעוזר וגם כמאמן ראשי בספרד.

18 אוקטובר 2022, 14:32

פשוט איזה דיכאון..אשכרה לאיזה מצב ההנהלה הביאה אותנו...פשוט לא יאמן שכל הטעויות קורות בדיוק כמו שחזו כאן בפורום בקיץ...לא יאמן איך הם לא רואים את זה...
גיק אולי תציע לאנשים שלך שם שיכנסו מידי פעם לפה תאמין לי זה רק יעזור להם..אשכרה לא מצליח להבין איך מה שאנו רואים פה הם לא רואים וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש..דכאון

Re: יורוליג, מח' 3: מכבי ת

18 אוקטובר 2022, 14:54

שמואל1 כתב:
עידן כתב:

לא הייתי מודאג מכך שקטש יפוטר היום, גם אם נובס. גם אם נובס בשני המשחקים השבוע אני לא מאמין שהוא יפוטר.

ובכלל, אפילו אם יפוטר מתישהו בקרוב - ברור לכולנו שנקבל מישהו באותה רמה ומטה, כן?

יש כבר מחליף. העוזר מאמן הספרדי. לא סתם הנחיתו לקטש על הראש עוזר מאמן ב 52 עם ניסיון בברצלונה כעוזר וגם כמאמן ראשי בספרד.

הוא היה רוב הקריירה עוזר מאמן, לא הייתי בונה על זה שיצליח פה יותר מקטש בתור מאמן ראשי. אבל כן, בהחלט יכול להיות שזה המחליף המיועד אם וכאשר...

18 אוקטובר 2022, 16:19

עידן כתב:
שמואל1 כתב:
עידן כתב:

הוא היה רוב הקריירה עוזר מאמן, לא הייתי בונה על זה שיצליח פה יותר מקטש בתור מאמן ראשי. אבל כן, בהחלט יכול להיות שזה המחליף המיועד אם וכאשר...
לא אמרתי שיצליח יותר ונכון שרוב הקריירה הוא עוזר. אבל גם יצא לו לאמן מספר עונות. הביאו אותו כתעודת ביטוח. לא יצטרכו לשלם עוד כסף כדי להביא מאמן. זה 2 במחיר של אחד.

18 אוקטובר 2022, 18:14

Mmm כתב:פשוט איזה דיכאון..אשכרה לאיזה מצב ההנהלה הביאה אותנו...פשוט לא יאמן שכל הטעויות קורות בדיוק כמו שחזו כאן בפורום בקיץ...לא יאמן איך הם לא רואים את זה...
גיק אולי תציע לאנשים שלך שם שיכנסו מידי פעם לפה תאמין לי זה רק יעזור להם..אשכרה לא מצליח להבין איך מה שאנו רואים פה הם לא רואים וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש..דכאון
הם ראו את זה, אבל לא משתלם להם להתייחס לזה

18 אוקטובר 2022, 18:28

פניני וזיו לא בסגל למשחק היום, אדאמס עשוי לקבל דקות ראשונות הערב במדי מכבי .

18 אוקטובר 2022, 18:52

שמואל1 כתב:
עידן כתב:
שמואל1 כתב:
עידן כתב:

לא אמרתי שיצליח יותר ונכון שרוב הקריירה הוא עוזר. אבל גם יצא לו לאמן מספר עונות. הביאו אותו כתעודת ביטוח. לא יצטרכו לשלם עוד כסף כדי להביא מאמן. זה 2 במחיר של אחד.

כמו עם אדאמס והולינס - להביא עוד שחקן ועוד שחקן ולא לרשום אותו וההוא להחתים לשלושה חודשים.
מדינה של חלטורות וקומבינות למה ציפית? שבמקרה במכבי הרף יהיה גבוה יותר?

18 אוקטובר 2022, 18:53

מרסר כתב:פניני וזיו לא בסגל למשחק היום, אדאמס עשוי לקבל דקות ראשונות הערב במדי מכבי .

כן, קטש אמר את זה. בסה"כ המצב טוב אם אנחנו נותנים דקות יורוליג ראשונות לשחקן שלא שיחק חצי שנה ועשה אימון אחד עם הקבוצה.

18 אוקטובר 2022, 19:18

גייק כהן (יחד עם רגב פנאן) מתאמנים בזריקת סבתא לפני המשחק.
מה?

תמונה

אגב אחלה זום יש לטלפון, צולם מהשורה הלפני אחרונה בהיכל (הירידת איכות בגלל האפליקציה)

18 אוקטובר 2022, 19:23

Shay_uzan כתב:גייק כהן (יחד עם רגב פנאן) מתאמנים בזריקת סבתא לפני המשחק.
מה?

תמונה

אגב אחלה זום יש לטלפון, צולם מהשורה הלפני אחרונה בהיכל (הירידת איכות בגלל האפליקציה)

אם הוא קולע ככה טוב יותר מהקו - מה רע?

18 אוקטובר 2022, 19:26

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:גייק כהן (יחד עם רגב פנאן) מתאמנים בזריקת סבתא לפני המשחק.
מה?

תמונה

אם הוא קולע ככה טוב יותר מהקו - מה רע?
שהוא לא זורק ככה מהקו (בסוף זרק איזה 3 זריקות רגילות אחרי עשרות זריקות סבתא), זה מה שמטמטם אותי, אם אתה זורק רגיל (בקצת פחות מ80% בקריירה), למה שתתאמן על זה

18 אוקטובר 2022, 20:17

אצל גייק כהן הבעיה לא שהוא זורק כמו סבתא הבעיה שהוא שומר כמו סבתא

18 אוקטובר 2022, 20:18

אין כמו תקשורת הספורט בארץ. פחות משעה לפני משחק יורוליג ומה שיש להם להציע זו פינה על איך השחקנים הגיעו לבושים...

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk

18 אוקטובר 2022, 20:38

Asf כתב:אין כמו תקשורת הספורט בארץ. פחות משעה לפני משחק יורוליג ומה שיש להם להציע זו פינה על איך השחקנים הגיעו לבושים...

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
אם זה המדד אז אין כמו תקשורת הספורט בארצות הברית
טרנד שהם העתיקו משם רק שפה השחקנים לא לובשים דברים הזויים

18 אוקטובר 2022, 20:52

יאללה בהצלחה
קל, זה לא יהיה

18 אוקטובר 2022, 20:56

עד כמה ששמעתי, הפרשנים באולפן לא הזכירו את אלפה דיאלו. אבל הוא זה שיקרע את מכבי

18 אוקטובר 2022, 20:56