פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 5 - שאר המשחקים

28 אוקטובר 2022, 21:51

ואו אדוורס, מחזיק את פנר ביתרון

28 אוקטובר 2022, 22:11

20 נק, 6 ריב, 6 אס לוילדוזה בניצחון של הכוכב על באיירן.

איזה פיספוס של מכבי.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

28 אוקטובר 2022, 22:18

וסקוטי כמובן, קובר את אפס.

28 אוקטובר 2022, 22:27

Mitelka כתב:20 נק, 6 ריב, 6 אס לוילדוזה בניצחון של הכוכב על באיירן.

איזה פיספוס של מכבי.

בסדר, אבל מכבי הביאה כוכב של שלב הבתים של ליגת האלופות של פיב"א, זה בטח שווה משהו

28 אוקטובר 2022, 22:46

לא הבנתי למה וילדוזה מוגדר פה ככזה פספוס. מה הוא שונה משלושתרבעי שחקני היורוליג שהיו על המדף הקיץ, בקיץ שעבר, או זה שלפניו?
בסך הכל עוד שחקן (לא כוכב) שעולה יותר ממה שמכבי מוכנה לשלם על זר תשיעי.

28 אוקטובר 2022, 22:46

ואו איזה רע נראה מילאנו

28 אוקטובר 2022, 22:57

פונס דפק את מהלך השנה ביורוליג. טופ 1 לא רק המחזור אלא בכל העונה.

גג משוגע פשוט.

28 אוקטובר 2022, 23:09

וואו מילאנו נוראיים

29 אוקטובר 2022, 13:34

מילוס כתב:לא הבנתי למה וילדוזה מוגדר פה ככזה פספוס. מה הוא שונה משלושתרבעי שחקני היורוליג שהיו על המדף הקיץ, בקיץ שעבר, או זה שלפניו?
בסך הכל עוד שחקן (לא כוכב) שעולה יותר ממה שמכבי מוכנה לשלם על זר תשיעי.

אתמול הוא הוסיף איכות לכוכב , מה שהיה חסר לה וזה היה ניכר.
אם הוא היה החתיכה החסרה לפאזל של מכבי זאת שאלה אחרת. אני חושב שהוא היה משתלב יפה.

29 אוקטובר 2022, 15:27

בינתיים כל הקבוצות שסומנו כאריות די מאכזבות ביחס לציפיות: ברצלונה, ריאל, מילאנו, אנאדולו. במידה מסוימת גם וירטוס (אמנם היא לא סומנה כאריה אלא סתם קבוצת פלייאוף אפשרית) ופרטיזן.
דווקא אלה שהציפיות מהן היו נמוכות מפתיעות: מכבי, פנרבחצ'ה ומונאקו (חשבתי שתהיה לא טובה).

29 אוקטובר 2022, 15:35

התנין 2 כתב:בינתיים כל הקבוצות שסומנו כאריות די מאכזבות ביחס לציפיות: ברצלונה, ריאל, מילאנו, אנאדולו. במידה מסוימת גם וירטוס (אמנם היא לא סומנה כאריה אלא סתם קבוצת פלייאוף אפשרית) ופרטיזן.
דווקא אלה שהציפיות מהן היו נמוכות מפתיעות: מכבי, פנרבחצ'ה ומונאקו (חשבתי שתהיה לא טובה).

אני חושב שנצטרך להמתין לפחות סיבוב אחד כדי להבין את תמונת המצב השנה ביורוליג

29 אוקטובר 2022, 17:07

לורנזו הMVP של המחזור

29 אוקטובר 2022, 19:24

omerk כתב:
התנין 2 כתב:בינתיים כל הקבוצות שסומנו כאריות די מאכזבות ביחס לציפיות: ברצלונה, ריאל, מילאנו, אנאדולו. במידה מסוימת גם וירטוס (אמנם היא לא סומנה כאריה אלא סתם קבוצת פלייאוף אפשרית) ופרטיזן.

אכן. ולגבי מונאקו - רוב חברי הפורום חשבו שהיא תהיה קבוצה מצוינת (או לכל הפחות, שהחתימו שחקנים איכותיים). פנרבחצ׳ה הייתה בסימן שאלה (גם כי לא היה ברור עד סוף מה יהיה הסגל שלה עד שלב יחסית מאוחר) ולגבי מכבי לא הייתי ממהר לחגוג את המקום השני בטבלה.

29 אוקטובר 2022, 19:38

אחדשיודע כתב:
omerk כתב:

אכן. ולגבי מונאקו - רוב חברי הפורום חשבו שהיא תהיה קבוצה מצוינת (או לכל הפחות, שהחתימו שחקנים איכותיים). פנרבחצ׳ה הייתה בסימן שאלה (גם כי לא היה ברור עד סוף מה יהיה הסגל שלה עד שלב יחסית מאוחר) ולגבי מכבי לא הייתי ממהר לחגוג את המקום השני בטבלה.
אמרתי לאורך כל הדרך שמדובר בקבוצת פלייאוף נהדרת.

אבל היו קולות (וגם לי היו ספקות) שהשילוב בין לויד ואוקובו, ששניהם היו סופר דומיננטים בקבוצת שלהם לבין ג'יימס לא יכול לעבוד ("שלושה כדורים" וכל הדיבור הזה). בסוף באמת גם אני די בשוק מהחיבור הטוב שלהם בזמן קצר.

אם לא התמוטטות לא מובנת בנוקיה בחצי שני הם ב0-5.

ברצלונה, אפס, פנרבחצ'ה, ריאל, מונאקו, אולימפיאקוס בעיניי יהיו בטופ 8 ואני מוכן לחתום מעכשיו. כל השאר בעיני פתוח לגמרי. לא מחזיק ממילאנו, וירטוס ופרטיזן בסוג של הסתגלות (וירטוס בהפסדים מביכים ופתאום בניצחון במדריד), אולי באסקוניה, אולי מכבי. אולי הרבה דברים.

29 אוקטובר 2022, 19:50

לא יודע, לי לא היה ספק שמונאקו תהיה טובה. אבל גם זה מוקדם. אי אפשר לדעת איך העונה תתפתח. פציעה קטנה והכל יכול להשתבש כמובן.
היה לי הרבה יותר ספק לגבי פרנבחצ׳ה. גם בגלל שלא היה ברור עד הסוף איזה סגל יעמידו כאמור, גם בגלל גיל ״הכוכבים״ שהחתימו (קלאת׳ס ובייליצה, שעוד לא שיחק) וגם בגלל עניין ההתאמה. אבל יש להם מאמן מהדרג הראשון של אירופה, וזה כנראה עוזר קצת.

30 אוקטובר 2022, 00:04

Mitelka כתב:
אחדשיודע כתב:
omerk כתב:

אמרתי לאורך כל הדרך שמדובר בקבוצת פלייאוף נהדרת.

אבל היו קולות (וגם לי היו ספקות) שהשילוב בין לויד ואוקובו, ששניהם היו סופר דומיננטים בקבוצת שלהם לבין ג'יימס לא יכול לעבוד ("שלושה כדורים" וכל הדיבור הזה). בסוף באמת גם אני די בשוק מהחיבור הטוב שלהם בזמן קצר.

אם לא התמוטטות לא מובנת בנוקיה בחצי שני הם ב0-5.

ברצלונה, אפס, פנרבחצ'ה, ריאל, מונאקו, אולימפיאקוס בעיניי יהיו בטופ 8 ואני מוכן לחתום מעכשיו. כל השאר בעיני פתוח לגמרי. לא מחזיק ממילאנו, וירטוס ופרטיזן בסוג של הסתגלות (וירטוס בהפסדים מביכים ופתאום בניצחון במדריד), אולי באסקוניה, אולי מכבי. אולי הרבה דברים.

סופסוף הלחשושים של שמעון עבדו :shimon:

30 אוקטובר 2022, 00:58

אני תוהה לעצמי עד כמה ההחתמה של קלייבורן עושה לאנאדולו טוב- מצד אחד שחקן מוכח ברמות הגבוהות מצד שני משחק שמבוסס על בידודים שלו מה שמשאיר את האחרים למעט מיציץ' היכנשהו שם ברקע .

30 אוקטובר 2022, 01:15

תחשוב דוראנט וגולדן סטייט. אם הם מגיעים לישורת האחרונה עם השחקנים הבכירים בריאים, זה יכול להיות קטלני. ויכול גם להתרסק (בטח אם אחד מהם נפצע).

30 אוקטובר 2022, 02:09

אחדשיודע כתב:תחשוב דוראנט וגולדן סטייט. אם הם מגיעים לישורת האחרונה עם השחקנים הבכירים בריאים, זה יכול להיות קטלני. ויכול גם להתרסק (בטח אם אחד מהם נפצע).

ברור הכח אש שנמצא ברשותם , אבל מצד שני אי אפשר להסתמך תמיד לישורת האחרונה שהדברי יסתדרו . הקבוצה צריכה להתחבר לכלל קבוצה כדי שבישורת האחרונה הכוכבים הם אלו שיעשו את ההבדל בין ניצחון להפסד. אבל ללא תפוקה מירבית של השחקנים המשניים אז אני מאמין שגם לארקין לא יעשה את ההבדל. אבל נהיה חכמים יותר בהמשך.

30 אוקטובר 2022, 02:57

בעיניי אי אפשר באמת לדעת כלום עכשיו על מאזן הכוחות ביורוליג, כל קבוצה מפתיעה והדברים לא ממש ברורים

מאמין שעוד 3-4 מחזורים כבר נדע פחות או יותר איך מאבק הפלייאוף יראה למשך העונה
פרסם תגובה