פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגה אדריאטית: נובו מסטו נגד מכבי - שבת, 19:00, ספורט5

30 ספטמבר 2011, 17:15

הטירוף אוי הטירוף

30 ספטמבר 2011, 18:21

שמואל1 כתב:
ankram כתב:בורשטיין ישחק כי הוא גארד , יש לנו עודף של גבוהים , לדעתי מצ'באן או גיימס לא ישחקו.

יש את פארמר, אוחיון, שייר, פאפאלוקאס ודווין סמית'. בהחלט מספיק בשביל נובו מסטו. חוץ מזה, כמו שאמרתי, גם ככה בורשטיין רק יגרום לנזק בדקות שהוא ישחק. אין מצב ששון ג'יימס לא ישחק, הוא היה אחד הטובים במשחקי ההכנה.

מיצינו כבר את ההתעללות בבורשטיין , כבר בא לי להקיא מהזלזול הזה בו , טיפלה כבוד לקפטן של מכבי , רק טיפלה.

30 ספטמבר 2011, 18:37

אני חושב שמילאן יהיה אחד מהשחקנים החשובים של מכבי באדריאטית, ואני לא מאמין שהוא לא יירשם.

גם טל אני מאמין שיישחק.
יש מצב אולי שסופו ייקבל מנוחה (בכל זאת הוא התחתן)

מצד שני, דייויד כבר אמר שחלק מהמשחקים האלה ישמשו כהכנה, ולכן אולי נראה הפתעות.

30 ספטמבר 2011, 18:59

jol9 כתב:אני חושב שמילאן יהיה אחד מהשחקנים החשובים של מכבי באדריאטית, ואני לא מאמין שהוא לא יירשם.

גם טל אני מאמין שיישחק.
יש מצב אולי שסופו ייקבל מנוחה (בכל זאת הוא התחתן)

מצד שני, דייויד כבר אמר שחלק מהמשחקים האלה ישמשו כהכנה, ולכן אולי נראה הפתעות.

סופו אני חושבת שלא יירשם לליגה הישראלית..
מכיוון שבליגה האדריאטית אין חוקים לגבי מי אפשר או אי אפשר לשתף אז זאת ההכנה האופטימלית ביותר שמכבי יכולה לעשות ליורוליג..
אני גם מאמינה שמצ'באן ישותף..אבל נצטרך לחכות להחלטה(שאני מניחה שכבר נעשתה)..
אולי אליהו עדיין לא 100%
אולי בורשטיין ייקח על עצמו את כל החבילה של הקפטן שזה כולל גם לא לשחק
אולי אנשים פה שניבאו שחורות בקשר לשייר והדקות המעטות בצרפת צדקו והוא זה שלא יירשם..
הניחושים האלה לא ממש יעזרו חחח עדיף לחכות למחר

30 ספטמבר 2011, 20:13

אנחנו רשמית ביום המשחקים הראשון(עונה סדירה כמובן)של עונת 2012\2011 :yahoo

30 ספטמבר 2011, 20:16

Holiday_Armadillo כתב:אנחנו רשמית ביום המשחקים הראשון(עונה סדירה כמובן)של עונת 2012\2011 :yahoo

חחחחחחחח עוד 18 שעות ו-36 דקות למנייאק...

30 ספטמבר 2011, 21:32

ankram כתב:
שמואל1 כתב:
ankram כתב:בורשטיין ישחק כי הוא גארד , יש לנו עודף של גבוהים , לדעתי מצ'באן או גיימס לא ישחקו.

יש את פארמר, אוחיון, שייר, פאפאלוקאס ודווין סמית'. בהחלט מספיק בשביל נובו מסטו. חוץ מזה, כמו שאמרתי, גם ככה בורשטיין רק יגרום לנזק בדקות שהוא ישחק. אין מצב ששון ג'יימס לא ישחק, הוא היה אחד הטובים במשחקי ההכנה.

מיצינו כבר את ההתעללות בבורשטיין , כבר בא לי להקיא מהזלזול הזה בו , טיפלה כבוד לקפטן של מכבי , רק טיפלה.

בורשטיין לא ראוי לתואר הקפטן.

30 ספטמבר 2011, 22:56

ומי מהסגל הנוכחי כן ?

01 אוקטובר 2011, 04:11

שמואל1 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:

למה?

01 אוקטובר 2011, 06:15

ankram כתב:
שמואל1 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:

למה?

כי הוא לא מגניב מספיק.
נו בחייאת, הבנאדם אומנם לא תורם הרבה, אבל תעזבו את רצח האופי הזה ותתעסקו בדברים חיוביים יותר..

01 אוקטובר 2011, 08:26

ankram כתב:
שמואל1 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:

למה?

כי אחרי שמכבי השקיעה בו 3 שנים בשיקום מהפציעה הוא ידע יפה מאוד לסרב להצעה של מכבי ולברוח לאירופה, רק כדי לחזור בעונה לאחר מכן ולסחוט ממכבי חוזה שמן. חוץ מזה, אני לא חושב שמגיע לשחקן שגורם נזק לקבוצה להיות קטפן. גיא פניני למשל, שחקן שמחובר יותר למועדון, הוא מכביסט אמיתי וגם תורם מקצועית לקבוצה. גיא פניני כן ראוי לתואר הקפטן.

01 אוקטובר 2011, 10:15

מי לא נרשם למשחק?

01 אוקטובר 2011, 10:24

נראה לי שמי שלא ירשם יהיה שאייר

01 אוקטובר 2011, 10:33

שמואל1 כתב:כי אחרי שמכבי השקיעה בו 3 שנים בשיקום מהפציעה הוא ידע יפה מאוד לסרב להצעה של מכבי ולברוח לאירופה, רק כדי לחזור בעונה לאחר מכן ולסחוט ממכבי חוזה שמן. חוץ מזה, אני לא חושב שמגיע לשחקן שגורם נזק לקבוצה להיות קטפן. גיא פניני למשל, שחקן שמחובר יותר למועדון, הוא מכביסט אמיתי וגם תורם מקצועית לקבוצה. גיא פניני כן ראוי לתואר הקפטן.

למזלינו, מי שמחליט מי ראוי ומי לא ראוי הם לא האוהדים אלא ההנהלה, וההחלטה שלה צריכה להיות מקובלת על כולם.

כולנו מסכימים שטל הוא לא העיפרון הכי חד בקלמר שנקרא מכבי ת"א, אבל בכל זאת מדובר בווטרן של מכבי, בשחקן שנפצע במדיה, שהגיע לא פעם למשחקים גדולים ושלקח הרבה מאוד
תארים עם הקבוצה הזאת.

לי אישית הירידות האישיות על טל, מפריעות מאוד, ואני באמת לא מבין מה הוא עשה לא בסדר.
זה שהוא דאג לחוזה טוב בשביל עצמו, זאת זכותו המלאה, כמו שכל אחד מאתנו היה רוצה לעבוד במקום הכי טוב ולהרוויח הכי הרבה.
זה שהוא כבר לא נמצא בכושר שהיה בו לפני 5 שנים, זאת לא אשמתו.

אני מציע שנרד ממנו קצת.

01 אוקטובר 2011, 10:46

אני מתלבט אם עדיף שהקבוצה תפסיד עכשיו והבעלים יקבלו את הסטירה שלהם לפני שהיורוליג מתחיל. בזמנו ככה קיבלנו את מרכוס בראון.

01 אוקטובר 2011, 10:56

מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
נכון להיום גם יש לך רכז בכיר ופנטסטי, ככל הנראה לא פחות טוב מג'רמי פארגו ודורון פרקינס, שכולנו כל כך אוהבים ומעריכים.
אני הייתי שמח לראות היום את בלאט מריץ הרכב של פארמר, סמית', פניני, אליהו (או בלו) וסופו. אם סמית' יוכיח את עצמו כ2 בשלבים המוקדמים, זה ייתן זריקת הרגעה גדולה להמשך.

01 אוקטובר 2011, 11:08

החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
נכון להיום גם יש לך רכז בכיר ופנטסטי, ככל הנראה לא פחות טוב מג'רמי פארגו ודורון פרקינס, שכולנו כל כך אוהבים ומעריכים.
אני הייתי שמח לראות היום את בלאט מריץ הרכב של פארמר, סמית', פניני, אליהו (או בלו) וסופו. אם סמית' יוכיח את עצמו כ2 בשלבים המוקדמים, זה ייתן זריקת הרגעה גדולה להמשך.

האמת שאני מסכים. אני מאוד מרוצה מהסגל ויש לי הרגשה טובה לגביו. כל עוד פארמר פה (וכמו שזה נראה עכשיו, הוא הולך להיות פה כל העונה), למכבי יש קבוצה מצויינת.

01 אוקטובר 2011, 11:12

שמואל איך הולך בתותחנים?

01 אוקטובר 2011, 11:28

החציל האצטקי כתב:שמואל איך הולך בתותחנים?

בסדר, סביר

01 אוקטובר 2011, 11:30

החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.

לשחק עם פניני כ-2 לאורך זמן זה לא יילך. אולי באדריאטית, אבל ביורוליג יש למכבי מספיק יריבות עם 2 אתלטי ששם כדור על הרצפה ויותר מהיר מגיא(דרו ניקולאס, רודי פרננדז\סרחיו יול, טרנס קינזי) שלא לדבר על חבר'ה כמו נבארו או לוגאן שגיא פשוט לא יכול לשמור עליהם. הרכב איתו או עם סמית' בעמדה 2 יוצר בעיות גם בהובלת הכדור.
פרסם תגובה