30 ספטמבר 2011, 17:15
30 ספטמבר 2011, 18:21
שמואל1 כתב:ankram כתב:בורשטיין ישחק כי הוא גארד , יש לנו עודף של גבוהים , לדעתי מצ'באן או גיימס לא ישחקו.
יש את פארמר, אוחיון, שייר, פאפאלוקאס ודווין סמית'. בהחלט מספיק בשביל נובו מסטו. חוץ מזה, כמו שאמרתי, גם ככה בורשטיין רק יגרום לנזק בדקות שהוא ישחק. אין מצב ששון ג'יימס לא ישחק, הוא היה אחד הטובים במשחקי ההכנה.
30 ספטמבר 2011, 18:37
30 ספטמבר 2011, 18:59
jol9 כתב:אני חושב שמילאן יהיה אחד מהשחקנים החשובים של מכבי באדריאטית, ואני לא מאמין שהוא לא יירשם.
גם טל אני מאמין שיישחק.
יש מצב אולי שסופו ייקבל מנוחה (בכל זאת הוא התחתן)
מצד שני, דייויד כבר אמר שחלק מהמשחקים האלה ישמשו כהכנה, ולכן אולי נראה הפתעות.
30 ספטמבר 2011, 20:13
30 ספטמבר 2011, 20:16
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו רשמית ביום המשחקים הראשון(עונה סדירה כמובן)של עונת 2012\2011
30 ספטמבר 2011, 21:32
ankram כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:בורשטיין ישחק כי הוא גארד , יש לנו עודף של גבוהים , לדעתי מצ'באן או גיימס לא ישחקו.
יש את פארמר, אוחיון, שייר, פאפאלוקאס ודווין סמית'. בהחלט מספיק בשביל נובו מסטו. חוץ מזה, כמו שאמרתי, גם ככה בורשטיין רק יגרום לנזק בדקות שהוא ישחק. אין מצב ששון ג'יימס לא ישחק, הוא היה אחד הטובים במשחקי ההכנה.
מיצינו כבר את ההתעללות בבורשטיין , כבר בא לי להקיא מהזלזול הזה בו , טיפלה כבוד לקפטן של מכבי , רק טיפלה.
30 ספטמבר 2011, 22:56
01 אוקטובר 2011, 04:11
שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:בורשטיין ישחק כי הוא גארד , יש לנו עודף של גבוהים , לדעתי מצ'באן או גיימס לא ישחקו.
מיצינו כבר את ההתעללות בבורשטיין , כבר בא לי להקיא מהזלזול הזה בו , טיפלה כבוד לקפטן של מכבי , רק טיפלה.
בורשטיין לא ראוי לתואר הקפטן.
01 אוקטובר 2011, 06:15
ankram כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:בורשטיין ישחק כי הוא גארד , יש לנו עודף של גבוהים , לדעתי מצ'באן או גיימס לא ישחקו.
למה?
01 אוקטובר 2011, 08:26
ankram כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:בורשטיין ישחק כי הוא גארד , יש לנו עודף של גבוהים , לדעתי מצ'באן או גיימס לא ישחקו.
למה?
01 אוקטובר 2011, 10:15
01 אוקטובר 2011, 10:24
01 אוקטובר 2011, 10:33
שמואל1 כתב:כי אחרי שמכבי השקיעה בו 3 שנים בשיקום מהפציעה הוא ידע יפה מאוד לסרב להצעה של מכבי ולברוח לאירופה, רק כדי לחזור בעונה לאחר מכן ולסחוט ממכבי חוזה שמן. חוץ מזה, אני לא חושב שמגיע לשחקן שגורם נזק לקבוצה להיות קטפן. גיא פניני למשל, שחקן שמחובר יותר למועדון, הוא מכביסט אמיתי וגם תורם מקצועית לקבוצה. גיא פניני כן ראוי לתואר הקפטן.
01 אוקטובר 2011, 10:46
01 אוקטובר 2011, 10:56
01 אוקטובר 2011, 11:08
החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
נכון להיום גם יש לך רכז בכיר ופנטסטי, ככל הנראה לא פחות טוב מג'רמי פארגו ודורון פרקינס, שכולנו כל כך אוהבים ומעריכים.
אני הייתי שמח לראות היום את בלאט מריץ הרכב של פארמר, סמית', פניני, אליהו (או בלו) וסופו. אם סמית' יוכיח את עצמו כ2 בשלבים המוקדמים, זה ייתן זריקת הרגעה גדולה להמשך.
01 אוקטובר 2011, 11:12
01 אוקטובר 2011, 11:28
החציל האצטקי כתב:שמואל איך הולך בתותחנים?
01 אוקטובר 2011, 11:30
החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
נכון להיום גם יש לך רכז בכיר ופנטסטי, ככל הנראה לא פחות טוב מג'רמי פארגו ודורון פרקינס, שכולנו כל כך אוהבים ומעריכים.
אני הייתי שמח לראות היום את בלאט מריץ הרכב של פארמר, סמית', פניני, אליהו (או בלו) וסופו. אם סמית' יוכיח את עצמו כ2 בשלבים המוקדמים, זה ייתן זריקת הרגעה גדולה להמשך.