Adam כתב:Rampel כתב:Adam כתב:Assaf M כתב:אני מבין שבנוסף לג׳יילן סמית׳ גם מאט תומאס חזק בתמונה.
זה פשוט לא יאומן. נראה כאילו אבי אבן מכניס לפנקס שלו שם אחד פעם ב3 שנים. כמה פעמים אפשר למחזר שמות.. (אפילו ג'יילן סמית' זה שם ממוחזר)
אני אוהב את תומאס אבל אני לא רואה כלכך מה ההבדל בינו לבין סמית'. שניהם בסוף מביאים קליעה בלבד - בלי הובלת כדור או הגנה מטורפת.
מסכים לחלוטין לגבי הנקודה על אבי אבן.
לגבי סמית' מול תומאס - סמית' לחלוטין מסוגל להוביל כדור, רק שהוא מעדיף ליצור לעצמו. וההגנה שלו סבירה, הוא פשוט מוגבל בסייז (ולדעתי הגארד הזר שיעלה מהספסל צריך להיות שומר טוב ולתת קצת סייז בקו האחורי. שיוכל לחפות על בלאט/ג'ונדי בדקות משותפות).
ולגבי תומאס אני ממש לא מתחבר. אחלה גאנר, אבל לא מסוגל לשמור על קונוס. וכמו שאמרת, לא מביא לשולחן שום דבר אחר. ככה שסמית' עדיף עליו (לא שאני רוצה אותו כאן. כמו שאמרתי, לדעתי צריך כאן פרופיל אחר לגמרי).
בכל אופן, הדיון לגבי השחקן שיעלה מהספסל בעמדות הגארד פחות משמעותי בעיני.
הדבר החשוב ביותר בימים הקרובים זה להבין מה בדיוק מכבי עושה בקו הקדמי - שזו הנקודה הכי בעייתית בסגל.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אני לא באמת יודע אם נכון להגיד שסמית' מסוגל להוביל כדור. אולי אני טועה. אבל גם אמרו את זה פה על היליארד וראינו מה קרה. לא זכור לי שראיתי אותו מוביל התקפות באלבה לצד בלאט או מאודו לו.
בכל מקרה, לענייני הדיון - לפי הפרסומים בתקשורת מתיימר שמכבי מחפשת גארד שיעמוד בפינות ויקלע שלשות (כמו שהיא חיפשה 4 שיעשה את זה והביאה את ווב). מצד שני, מוזר לי מאוד כי מדובר במחליפים של אנגולה שכלל לא היה כזה. יכול להיות שמכבי החליטו ללכת לכיוון שונה ברגע שהבינו שהוא לא בא.
לא יכול להיות. בטוח.
אנגולה היה שחקן שלא מצטיין בכלום, אבל יודע לעשות קצת מהכל. אחלה שחקן מהספסל. גם פוניטקה יכל להיות כזה כשהשם שלו עלה.
אבל עכשיו מדברים פתאום על ג'יילן סמית' ומאט תומאס ושניהם יודעים בעיקר לקלוע.
המשותף לכל השמות שעלו כרגע כחיזוק לקו האחורי, הוא שכולם יכולים לשחק בעמדה 2 (פוניטקה היחיד שבפועל הוא יותר 3).
זה מרגיש כאילו לא מחפשים מאפיינים מסוימים, אלא סתם מנסים לאייש עמדה.
לדעתי מכבי כיוונה להתחיל את העונה עם 7 זרים. בראון, בולדווין ובונזי, מחליף זר בעמדות הכנף (שזה היה אמור להיות אנגולה) ועוד ארבעה זרים לקו הקדמי.
עכשיו, אחרי שאנגולה ירד מהפרק, אני לא אתפלא אם ילכו על 8 זרים ויביאו מחליף בעמדה 2 ומחליף בעמדה 3.
הבעיה היא שעושה רושם שמכבי בהיסטריה מהשינוי כיוון ומנסה לסגור את הקו האחורי קודם כל. אבל להביא שני שחקנים בינוניים עולה הרבה יותר מה-300K שהיה אמור ללכת לאנגולה וזה יבוא על חשבון השינוי הנדרש (והקריטי בהרבה) בקו הקדמי.
הכי חשוב זה קודם כל לחזק את הקו הקדמי ולא לפחד "לאבד" שחקנים שראינו שלא הצליחו פה. אחרי שמסיימים את העבודה בקו הקדמי, עם הכסף שנשאר אפשר להביא כל מיני מחליפים שחולמים יורוליג ולא הגיעו לשם הקיץ.
אבל מכבי עובדת הפוך!
Sent from my SM-S908E using Tapatalk