ת'רד המלפפונים 23/24 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V2

הודעהעל ידי toja27 » 15 יולי 2023, 03:30

felix_r כתב:
Jazzman כתב:אפשר לסגור. הסגל הושלם. ווב בונזי B&B. מרטין ניבו ופויתרס. אלו הזרים שאיתם הולכים לעונה. אולי יביאו איזה גארד בהמשך. אני אזכיר שבסוך העונה אמרו שהמטרה בגדול היא להשאיר בדיוק את אותו סגל עם תוספות קלות א בעטו את היליארד שעודד לא סבל. את הפצועים וההביאו את חביבו בלאט ואת ווב. זהו.

בונזי + מרטין + ווב = BMW

פליקס איזה משחקי מילים, מתערב ששמוליק יפרגן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 15 יולי 2023, 03:30

שמוליק כתב:
felix_r כתב:
Jazzman כתב:אפשר לסגור. הסגל הושלם. ווב בונזי B&B. מרטין ניבו ופויתרס. אלו הזרים שאיתם הולכים לעונה. אולי יביאו איזה גארד בהמשך. אני אזכיר שבסוך העונה אמרו שהמטרה בגדול היא להשאיר בדיוק את אותו סגל עם תוספות קלות א בעטו את היליארד שעודד לא סבל. את הפצועים וההביאו את חביבו בלאט ואת ווב. זהו.

בונזי + מרטין + ווב = BMW

עצוב לי

למה ככה שמוליק?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 15 יולי 2023, 03:34

Assaf M כתב:אני מבין שבנוסף לג׳יילן סמית׳ גם מאט תומאס חזק בתמונה.

לא מאמין שאף אחד מהם יגיע, סתם שמות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Adam » 15 יולי 2023, 09:08

Rampel כתב:
Adam כתב:

זה פשוט לא יאומן. נראה כאילו אבי אבן מכניס לפנקס שלו שם אחד פעם ב3 שנים. כמה פעמים אפשר למחזר שמות.. (אפילו ג'יילן סמית' זה שם ממוחזר)
אני אוהב את תומאס אבל אני לא רואה כלכך מה ההבדל בינו לבין סמית'. שניהם בסוף מביאים קליעה בלבד - בלי הובלת כדור או הגנה מטורפת.

מסכים לחלוטין לגבי הנקודה על אבי אבן.

לגבי סמית' מול תומאס - סמית' לחלוטין מסוגל להוביל כדור, רק שהוא מעדיף ליצור לעצמו. וההגנה שלו סבירה, הוא פשוט מוגבל בסייז (ולדעתי הגארד הזר שיעלה מהספסל צריך להיות שומר טוב ולתת קצת סייז בקו האחורי. שיוכל לחפות על בלאט/ג'ונדי בדקות משותפות).
ולגבי תומאס אני ממש לא מתחבר. אחלה גאנר, אבל לא מסוגל לשמור על קונוס. וכמו שאמרת, לא מביא לשולחן שום דבר אחר. ככה שסמית' עדיף עליו (לא שאני רוצה אותו כאן. כמו שאמרתי, לדעתי צריך כאן פרופיל אחר לגמרי).

בכל אופן, הדיון לגבי השחקן שיעלה מהספסל בעמדות הגארד פחות משמעותי בעיני.
הדבר החשוב ביותר בימים הקרובים זה להבין מה בדיוק מכבי עושה בקו הקדמי - שזו הנקודה הכי בעייתית בסגל.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

אני לא באמת יודע אם נכון להגיד שסמית' מסוגל להוביל כדור. אולי אני טועה. אבל גם אמרו את זה פה על היליארד וראינו מה קרה. לא זכור לי שראיתי אותו מוביל התקפות באלבה לצד בלאט או מאודו לו.

בכל מקרה, לענייני הדיון - לפי הפרסומים בתקשורת מתיימר שמכבי מחפשת גארד שיעמוד בפינות ויקלע שלשות (כמו שהיא חיפשה 4 שיעשה את זה והביאה את ווב). מצד שני, מוזר לי מאוד כי מדובר במחליפים של אנגולה שכלל לא היה כזה. יכול להיות שמכבי החליטו ללכת לכיוון שונה ברגע שהבינו שהוא לא בא.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Rampel » 15 יולי 2023, 13:35

Adam כתב:
Rampel כתב:
Adam כתב:

זה פשוט לא יאומן. נראה כאילו אבי אבן מכניס לפנקס שלו שם אחד פעם ב3 שנים. כמה פעמים אפשר למחזר שמות.. (אפילו ג'יילן סמית' זה שם ממוחזר)
אני אוהב את תומאס אבל אני לא רואה כלכך מה ההבדל בינו לבין סמית'. שניהם בסוף מביאים קליעה בלבד - בלי הובלת כדור או הגנה מטורפת.

לגבי סמית' מול תומאס - סמית' לחלוטין מסוגל להוביל כדור, רק שהוא מעדיף ליצור לעצמו. וההגנה שלו סבירה, הוא פשוט מוגבל בסייז (ולדעתי הגארד הזר שיעלה מהספסל צריך להיות שומר טוב ולתת קצת סייז בקו האחורי. שיוכל לחפות על בלאט/ג'ונדי בדקות משותפות).
ולגבי תומאס אני ממש לא מתחבר. אחלה גאנר, אבל לא מסוגל לשמור על קונוס. וכמו שאמרת, לא מביא לשולחן שום דבר אחר. ככה שסמית' עדיף עליו (לא שאני רוצה אותו כאן. כמו שאמרתי, לדעתי צריך כאן פרופיל אחר לגמרי).

הדבר החשוב ביותר בימים הקרובים זה להבין מה בדיוק מכבי עושה בקו הקדמי - שזו הנקודה הכי בעייתית בסגל.

אני לא באמת יודע אם נכון להגיד שסמית' מסוגל להוביל כדור. אולי אני טועה. אבל גם אמרו את זה פה על היליארד וראינו מה קרה. לא זכור לי שראיתי אותו מוביל התקפות באלבה לצד בלאט או מאודו לו.

בכל מקרה, לענייני הדיון - לפי הפרסומים בתקשורת מתיימר שמכבי מחפשת גארד שיעמוד בפינות ויקלע שלשות (כמו שהיא חיפשה 4 שיעשה את זה והביאה את ווב). מצד שני, מוזר לי מאוד כי מדובר במחליפים של אנגולה שכלל לא היה כזה. יכול להיות שמכבי החליטו ללכת לכיוון שונה ברגע שהבינו שהוא לא בא.
לא יכול להיות. בטוח.

אנגולה היה שחקן שלא מצטיין בכלום, אבל יודע לעשות קצת מהכל. אחלה שחקן מהספסל. גם פוניטקה יכל להיות כזה כשהשם שלו עלה.
אבל עכשיו מדברים פתאום על ג'יילן סמית' ומאט תומאס ושניהם יודעים בעיקר לקלוע.

המשותף לכל השמות שעלו כרגע כחיזוק לקו האחורי, הוא שכולם יכולים לשחק בעמדה 2 (פוניטקה היחיד שבפועל הוא יותר 3).
זה מרגיש כאילו לא מחפשים מאפיינים מסוימים, אלא סתם מנסים לאייש עמדה.

לדעתי מכבי כיוונה להתחיל את העונה עם 7 זרים. בראון, בולדווין ובונזי, מחליף זר בעמדות הכנף (שזה היה אמור להיות אנגולה) ועוד ארבעה זרים לקו הקדמי.
עכשיו, אחרי שאנגולה ירד מהפרק, אני לא אתפלא אם ילכו על 8 זרים ויביאו מחליף בעמדה 2 ומחליף בעמדה 3.

הבעיה היא שעושה רושם שמכבי בהיסטריה מהשינוי כיוון ומנסה לסגור את הקו האחורי קודם כל. אבל להביא שני שחקנים בינוניים עולה הרבה יותר מה-300K שהיה אמור ללכת לאנגולה וזה יבוא על חשבון השינוי הנדרש (והקריטי בהרבה) בקו הקדמי.

הכי חשוב זה קודם כל לחזק את הקו הקדמי ולא לפחד "לאבד" שחקנים שראינו שלא הצליחו פה. אחרי שמסיימים את העבודה בקו הקדמי, עם הכסף שנשאר אפשר להביא כל מיני מחליפים שחולמים יורוליג ולא הגיעו לשם הקיץ.

אבל מכבי עובדת הפוך!

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי omerk » 15 יולי 2023, 13:52

Rampel כתב:
Adam כתב:
Rampel כתב:
Adam כתב:

לא יכול להיות. בטוח.

אנגולה היה שחקן שלא מצטיין בכלום, אבל יודע לעשות קצת מהכל. אחלה שחקן מהספסל. גם פוניטקה יכל להיות כזה כשהשם שלו עלה.
אבל עכשיו מדברים פתאום על ג'יילן סמית' ומאט תומאס ושניהם יודעים בעיקר לקלוע.

המשותף לכל השמות שעלו כרגע כחיזוק לקו האחורי, הוא שכולם יכולים לשחק בעמדה 2 (פוניטקה היחיד שבפועל הוא יותר 3).
זה מרגיש כאילו לא מחפשים מאפיינים מסוימים, אלא סתם מנסים לאייש עמדה.

לדעתי מכבי כיוונה להתחיל את העונה עם 7 זרים. בראון, בולדווין ובונזי, מחליף זר בעמדות הכנף (שזה היה אמור להיות אנגולה) ועוד ארבעה זרים לקו הקדמי.
עכשיו, אחרי שאנגולה ירד מהפרק, אני לא אתפלא אם ילכו על 8 זרים ויביאו מחליף בעמדה 2 ומחליף בעמדה 3.

הבעיה היא שעושה רושם שמכבי בהיסטריה מהשינוי כיוון ומנסה לסגור את הקו האחורי קודם כל. אבל להביא שני שחקנים בינוניים עולה הרבה יותר מה-300K שהיה אמור ללכת לאנגולה וזה יבוא על חשבון השינוי הנדרש (והקריטי בהרבה) בקו הקדמי.

הכי חשוב זה קודם כל לחזק את הקו הקדמי ולא לפחד "לאבד" שחקנים שראינו שלא הצליחו פה. אחרי שמסיימים את העבודה בקו הקדמי, עם הכסף שנשאר אפשר להביא כל מיני מחליפים שחולמים יורוליג ולא הגיעו לשם הקיץ.

אבל מכבי עובדת הפוך!

אני די בטוח שרוב השמות שעולים עכשיו לא באמת היו אי פעם רלוונטים מעבר לרמת "ההתעניינות".

זה נראה לי שמכבי מרגישים שהליבה של הסגל מספיק חזקה ואפשר להביא הימורים בעמדות שצריך להשלים (לכל הפחות בקו האחורי). זו ההרגשה שלי בכל אופן ולכן גם מחכים שתגמר ליגת הקיץ.

ברור שהייתי שמח לראות פה שחקני יורוליג מוכחים אבל השוק משוגע כרגע יותר מהרגיל ומכבי גם בשוק "רגיל" מפגרת תקציבית מרוב המתחרות שלה.
omerk

הודעהעל ידי Neo » 15 יולי 2023, 14:04

טוני ג'קרי שוחרר רשמית מפנר
מעניין אם עד סוף היום הוא יהיה המועמד המוביל למכבי ?? :) :)
Neo

הודעהעל ידי where is the love? » 15 יולי 2023, 14:19

הלוואי וג'קירי יהיה מועמד וגם יגיע
where is the love?

הודעהעל ידי cannon » 15 יולי 2023, 14:40

היום נגמרת האופציה על ג׳רל מרטין.
מכבי עובדת חזק על כיוונים מעניינים. נראה אם משהו יצא לפועל. יש כמה שמות שלא עלו בתשקורת.
cannon

הודעהעל ידי שמוליק » 15 יולי 2023, 15:01

cannon כתב:היום נגמרת האופציה על ג׳רל מרטין.
מכבי עובדת חזק על כיוונים מעניינים. נראה אם משהו יצא לפועל. יש כמה שמות שלא עלו בתשקורת.

שמות שעלו בפורום?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יולי 2023, 15:32

cannon כתב:היום נגמרת האופציה על ג׳רל מרטין.

כלומר מרטין בחוץ?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Rampel » 15 יולי 2023, 15:52

אני חושב שמרטין בחוץ. ווב כנראה הגיע על חשבונו. השאלה היא מה קורה בגזרת פוית'רס/ניבו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי cannon » 15 יולי 2023, 17:52

שמות מעניינים וחלקם לא פורסמו פה, שמהם מה שמפתיע (לא יודע אם סגור) זה שאולי ניבו לא ממשיך ואני לא ממש סגור מה מכבי רוצים לעשות עם מרטין.
מאט תומאס בדרך לולנסיה.
cannon

הודעהעל ידי TAYO » 15 יולי 2023, 17:57

Rampel כתב:אני חושב שמרטין בחוץ. ווב כנראה הגיע על חשבונו. השאלה היא מה קורה בגזרת פוית'רס/ניבו.

כל עוד אין הודעת תודה ממכבי, מרטין נשאר…

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי where is the love? » 15 יולי 2023, 18:13

לפחות נדע עד סוף היום אם מרטין נשאר או הולך ? או שזה יהיה מחר ?
where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 15 יולי 2023, 18:18

האם הולכת להיות הפתעה בסוף ניבו לא ימשיך ודווקא מרטין ופויתרס כן ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Blazergun » 15 יולי 2023, 19:26

תזכירו לי לא לראות תגובות באינסטגרם כי יש אנשים שאשכרה רוצים שמרטין יישאר.. אוי הבינוניות.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי refael » 15 יולי 2023, 19:34

יש לי הרגשה כזאת שהשקט של מכבי בחודש האחרון הוא לא מקרי וכנראה לא רוצים שמשהו יצא החוצה לתקשורת.
יכול להיות שהולכים למהלך ענק ומפתיע או שאני חי באשליה?
תמונה
refael

הודעהעל ידי Blazergun » 15 יולי 2023, 19:59

refael כתב:יש לי הרגשה כזאת שהשקט של מכבי בחודש האחרון הוא לא מקרי וכנראה לא רוצים שמשהו יצא החוצה לתקשורת.

מביאים את הווארד מטאיוואן.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Shay_uzan » 15 יולי 2023, 20:15

refael כתב:יש לי הרגשה כזאת שהשקט של מכבי בחודש האחרון הוא לא מקרי וכנראה לא רוצים שמשהו יצא החוצה לתקשורת.

בשלב הזה של הקיץ זה לא משנה, שמכבי עבדה בשקט בקיץ הקודם הינו שנה שעברה לפני שבועיים עם סגל סגור ומוכרז כולו (אולי מינוס מרטין). גם השנה מכבי עבדה מהיר ויעיל עם ווב אבל בסוף היא כמובן הכריזה על המעבר.
כרגע מכבי לא הודיעה על כלום וחוץ מווב אין הרבה חדש וזה למה אף אחד לא אופטימי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים