המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:לעומת אווירת הנכאים כאן בפורום יש קצת אופטימיות משוטטות בתגובות של אוהדים לא מישראל בטוויטר יש דווקא לא מעט שצופים ניצחון של מכבי במשחק החמישי
אמנם זה יהיה קשה אבל כבר ניצחנו אותם העונה פעמיים בלי בולדווין והפעם האחרונה הייתה לפני ארבעה ימים
Jazzman כתב:Avi1508 כתב:לעומת אווירת הנכאים כאן בפורום יש קצת אופטימיות משוטטות בתגובות של אוהדים לא מישראל בטוויטר יש דווקא לא מעט שצופים ניצחון של מכבי במשחק החמישי
אמנם זה יהיה קשה אבל כבר ניצחנו אותם העונה פעמיים בלי בולדווין והפעם האחרונה הייתה לפני ארבעה ימים
אין למכבי הרכב. גם דיבה לא לגמרי כשיר ונראה שנפגע שוב היום (פציעות כתף זה זיפת). עדיף לא לפתח ציפיות.
Avi1508 כתב:Jazzman כתב:Avi1508 כתב:לעומת אווירת הנכאים כאן בפורום יש קצת אופטימיות משוטטות בתגובות של אוהדים לא מישראל בטוויטר יש דווקא לא מעט שצופים ניצחון של מכבי במשחק החמישי
אין למכבי הרכב. גם דיבה לא לגמרי כשיר ונראה שנפגע שוב היום (פציעות כתף זה זיפת). עדיף לא לפתח ציפיות.
אני לא מפתח ציפיות כי אני יודע שאנחנו מגיעים כאנדרדוג אבל מצד שני אני מרגיש שהופכים את פאו לקבוצה בלתי מנוצחת בבית וראיתי כבר הרבה אנשים שאומרים שהפסדנו כבר את הסדרה ורק נס יציל אותנו וזה לחלוטין לא נכון כי אמנם יש פערים בין מכבי ללא בולדווין לפאו אבל זה לא ברמה שהניצחון כבר בכיס שלהם
Avi1508 כתב:בגדול פאו הזאת זה שלושה שחקנים
נאן, סלוקאס ולאסור
את השניים הראשונים צריך להוציא בעבירות וכבר ראינו את זה לאורך הסדרה שהם נוטים לעשות עבירות אבל הבעיה שהשחקן שסוחט עבירות במכבי זה בולדווין והוא יהיה חסר אבל זה צריך להיות חלק מההכנה למשחק ללכת עליהם בכל הכוח ולהוציא מהם עבירות
לגבי לאסור לכאורה הפיתרון הוא דאבל אפ ובנוסף להימנע מכך שריברו יהיה מופקד לשמור עליו אלא או ניבו כברירת מחדל או סורקין כאופציה שנייה
felix_r כתב:ג'ונדי בחוץ
עידן כתב:felix_r כתב:ג'ונדי בחוץ
חששתי מזה. איפה פורסם? גם סורקין היה חולה אתמול, הוא בטוח יהיה בסגל?
הקבוצה מפורקת לגמרי. לצערי תבוסה בשלישי נראית האופציה הריאלית ביותר.
Avi1508 כתב:קטש בראיון לפני הטיסה אמר שג'ונדי כשיר וישחק
אם יש סיכוי לנצח זה רק בהתעלות של ג'ונדי שיחפה על חסרונו של בולדווין ובלעדיו כנראה לא היה סיכוי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], Shay_uzan ו־10 אורחים