המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אוהב מאוד את ההחתמה. אני כן חושב שהוא צריך לעשות את הסוויטץ' בראש משחקן רוטציה לשחקן מוביל כמו גם להיות יותר "קילר" במיוחד בהתקפה, וזה אולי יקח קצת זמן, מקווה שלא יותר מדי. מבחינת היכולות אני מאמין שיש לו את זה. ואני מאמין שהתקופה שלו בברצלונה לא משקפת בצורה אמינה את היכולות הגלומות בו. לקטש יש עבודה איתו אבל מאמין שישתלם לו.
מרסר כתב:בכול 3 העונות שלו במכבי תהיה לו אופציית יציאה ל NBA, כבר החל מעכשיו יש לו אופציית יציאה לשם עד 1.8.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=478540
felix_r כתב:מרסר כתב:בכול 3 העונות שלו במכבי תהיה לו אופציית יציאה ל NBA, כבר החל מעכשיו יש לו אופציית יציאה לשם עד 1.8.
הבחור אופטימי
מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:בכול 3 העונות שלו במכבי תהיה לו אופציית יציאה ל NBA, כבר החל מעכשיו יש לו אופציית יציאה לשם עד 1.8.
הבחור אופטימי
הזכויות שלו ב NBA הם של הניקס אם אני לא טועה ששיחררו אותו למכבי, העונה זה כבר לא יקרה אולי עונה הבאה זה תלוי בו.
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:בכול 3 העונות שלו במכבי תהיה לו אופציית יציאה ל NBA, כבר החל מעכשיו יש לו אופציית יציאה לשם עד 1.8.
הבחור אופטימי
הזכויות שלו ב NBA הם של הניקס אם אני לא טועה ששיחררו אותו למכבי, העונה זה כבר לא יקרה אולי עונה הבאה זה תלוי בו.
זה כמו שרפי מנקו יכניס בחוזה סעיף יציאה ל NBA
Cobra כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:בכול 3 העונות שלו במכבי תהיה לו אופציית יציאה ל NBA, כבר החל מעכשיו יש לו אופציית יציאה לשם עד 1.8.
הבחור אופטימי
זה כמו שרפי מנקו יכניס בחוזה סעיף יציאה ל NBA
אתה מגזים מאוד ושוב אני קצת פחות מבין את הזלזול ברוקאס.
הוא נבחר בסיבוב השני גבוה, בנוסף הוא נתן השנה סאמר ליג נהדר וקיבל המון ביקורות חיוביות עליו.
אם לניו יורק לא היה כלכך הרבה רכזים בסגל (ברונסון,מקברייד, פיין וקולק) אז הוא כנראה גם היה מקבל חוזה.
toja27 כתב:אוהב מאוד את ההחתמה. אני כן חושב שהוא צריך לעשות את הסוויטץ' בראש משחקן רוטציה לשחקן מוביל כמו גם להיות יותר "קילר" במיוחד בהתקפה, וזה אולי יקח קצת זמן, מקווה שלא יותר מדי. מבחינת היכולות אני מאמין שיש לו את זה. ואני מאמין שהתקופה שלו בברצלונה לא משקפת בצורה אמינה את היכולות הגלומות בו. לקטש יש עבודה איתו אבל מאמין שישתלם לו.
Jack55 כתב:toja27 כתב:אוהב מאוד את ההחתמה. אני כן חושב שהוא צריך לעשות את הסוויטץ' בראש משחקן רוטציה לשחקן מוביל כמו גם להיות יותר "קילר" במיוחד בהתקפה, וזה אולי יקח קצת זמן, מקווה שלא יותר מדי. מבחינת היכולות אני מאמין שיש לו את זה. ואני מאמין שהתקופה שלו בברצלונה לא משקפת בצורה אמינה את היכולות הגלומות בו. לקטש יש עבודה איתו אבל מאמין שישתלם לו.
אני גם מאוד מאוד אוהב את המהלך הזה של מכבי
בסיטואציה הנוכחית, אני חושב שזאת אחת ההחתמות הטובות ביותר שהיה אפשר לעשות לעמדת הרכז
מעבר לזה שיוקובאיטייס הוא פשוט הפיט המושלם למאמן כמו קטש ולסגנון המשחק שלו, אני חושב שהפוטנציאל שלו באירופה בשמיים
בליטא כשהוא שיחק בתור רכז מוביל ובתפקיד מרכזי הוא היה נראה נהדר, ואני מאמין שמכבי זה אחד המקומות הכי טובים בשבילו לפרוח ולהוביל קבוצה בפעם הראשונה
האוהדים יעופו עליו והוא מקבל מאמן מצוין שמתאים בדיוק לסגנון שלו ולדעתי יוציא ממנו את המיטב
אני לא יודע איך יראה כבר בעונה הראשונה, אם יעשה את ה9-11 נק' + 5-7 אסיסטים למשחק זה בעיניי יהיה מצוין לעונה ראשונה
אבל באופן כללי אם מסתכלים גם על הטווח הארוך, הוא יכול להתברר כגניבה גדולה מתחת לאף של הרבה קבוצות
Jack55 כתב:toja27 כתב:אוהב מאוד את ההחתמה. אני כן חושב שהוא צריך לעשות את הסוויטץ' בראש משחקן רוטציה לשחקן מוביל כמו גם להיות יותר "קילר" במיוחד בהתקפה, וזה אולי יקח קצת זמן, מקווה שלא יותר מדי. מבחינת היכולות אני מאמין שיש לו את זה. ואני מאמין שהתקופה שלו בברצלונה לא משקפת בצורה אמינה את היכולות הגלומות בו. לקטש יש עבודה איתו אבל מאמין שישתלם לו.
בסיטואציה הנוכחית, אני חושב שזאת אחת ההחתמות הטובות ביותר שהיה אפשר לעשות לעמדת הרכז
מעבר לזה שיוקובאיטייס הוא פשוט הפיט המושלם למאמן כמו קטש ולסגנון המשחק שלו, אני חושב שהפוטנציאל שלו באירופה בשמיים
בליטא כשהוא שיחק בתור רכז מוביל ובתפקיד מרכזי הוא היה נראה נהדר, ואני מאמין שמכבי זה אחד המקומות הכי טובים בשבילו לפרוח ולהוביל קבוצה בפעם הראשונה
האוהדים יעופו עליו והוא מקבל מאמן מצוין שמתאים בדיוק לסגנון שלו ולדעתי יוציא ממנו את המיטב
אני לא יודע איך יראה כבר בעונה הראשונה, אם יעשה את ה9-11 נק' + 5-7 אסיסטים למשחק זה בעיניי יהיה מצוין לעונה ראשונה
אבל באופן כללי אם מסתכלים גם על הטווח הארוך, הוא יכול להתברר כגניבה גדולה מתחת לאף של הרבה קבוצות
Shay_uzan כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:אוהב מאוד את ההחתמה. אני כן חושב שהוא צריך לעשות את הסוויטץ' בראש משחקן רוטציה לשחקן מוביל כמו גם להיות יותר "קילר" במיוחד בהתקפה, וזה אולי יקח קצת זמן, מקווה שלא יותר מדי. מבחינת היכולות אני מאמין שיש לו את זה. ואני מאמין שהתקופה שלו בברצלונה לא משקפת בצורה אמינה את היכולות הגלומות בו. לקטש יש עבודה איתו אבל מאמין שישתלם לו.
תאכלס יותר גרוע מבראון זה לא יהיה...
מילוס כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:אוהב מאוד את ההחתמה. אני כן חושב שהוא צריך לעשות את הסוויטץ' בראש משחקן רוטציה לשחקן מוביל כמו גם להיות יותר "קילר" במיוחד בהתקפה, וזה אולי יקח קצת זמן, מקווה שלא יותר מדי. מבחינת היכולות אני מאמין שיש לו את זה. ואני מאמין שהתקופה שלו בברצלונה לא משקפת בצורה אמינה את היכולות הגלומות בו. לקטש יש עבודה איתו אבל מאמין שישתלם לו.
רק בא לי להיות קטנוני ולהגיד שבמכבי או בכל "קבוצת אנדרדוג תקציבית", המונח "בטווח הארוך" לא רלבנטי. בשניה שהוא שהוא יגיע לרמת "טוב פלוס" הוא יעזוב, ולא משנה אם יש לו חוזה לשנה או לעשור. יעידו סקוטי, זיזיץ, לורנזו, בונזי ולפניהם גם פארגו ואחרים. הישארות לטווח ארוך זה רק במידה והשחקן דבק ביכולת גרועה עד סבירה ולא הגזים מעבר לכך.
where is the love? כתב:היציאה של רוקאס עד 1.8 או כולל 1.8 , זאת אומרת רק ב 2.8 הוא שלנו בוודאות ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־8 אורחים