פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי החתימה את דריל מייקון

04 ספטמבר 2024, 14:22

מועדון ביזיוני, לקח הימור הזוי על שחקן פצוע. איזה בדיחה.

04 ספטמבר 2024, 14:29

לא מפתיע
אבל ככה נראת הנהלה פח

04 ספטמבר 2024, 14:32

אני לא מבין מה אתם כועסים? גם ככה מייקון במקרה הטוב היה חוזר בעוד שלושה חודשים.

אין מה לכעוס, ההפך הוא הנכון,זה הזמן להעיף את מייקון! בדיוק כשקבוצות NBA חותכות שחקנים שהיו על חוזה לא מובטח. בשבועות הקרובים אפשר בקלות להחתים שחקן לא פחות טוב ממייקון (ואפילו טוב יותר ממנו) בכסף קטן יותר.

04 ספטמבר 2024, 14:37

felix_r כתב:אני לא מבין מה אתם כועסים? גם ככה מייקון במקרה הטוב היה חוזר בעוד שלושה חודשים.

אין מה לכעוס, ההפך הוא הנכון,זה הזמן להעיף את מייקון! בדיוק כשקבוצות NBA חותכות שחקנים שהיו על חוזה לא מובטח. בשבועות הקרובים אפשר בקלות להחתים שחקן לא פחות טוב ממייקון (ואפילו טוב יותר ממנו) בכסף קטן יותר.

אנחנו כועסים בגלל שאנחנו מכירים את ההנהלה הפח ויודעים שהם מסוגלים לא להביא אף שחקן במקום מייקון. הלוואי ואתה צודק.

04 ספטמבר 2024, 14:48

WendelA כתב:
felix_r כתב:אני לא מבין מה אתם כועסים? גם ככה מייקון במקרה הטוב היה חוזר בעוד שלושה חודשים.

אנחנו כועסים בגלל שאנחנו מכירים את ההנהלה הפח ויודעים שהם מסוגלים לא להביא אף שחקן במקום מייקון. הלוואי ואתה צודק.

גם אם לא יחתימו אף אחד באופן מיידי, אני עדיין מעדיף שיחתכו את מייקון כמה שיותר מהר.

למה? כדי שהצוות המקצועי לא ישלה את עצמו כאילו הינה עוד חודש-חודשיים יחזור מייקון ויפתור את כול הבעיות בסגל של מכבי. ללא מייקון התמונה תהיה ברורה הרבה יותר, וכבר עכשיו הצוות המקצועי יבין שאין מנוס מלחזק את הסגל בעוד שחקן אחד לפחות (עדיף בשניים).

04 ספטמבר 2024, 14:49

עמדה 3 של מנקו ורנדולף. עמדה 1-2 של בלאט, לויד ויקובייטיס. מקום אלרון ביורוליג ושלל הפסדים בליגה נראים מובטחים.
איזו התבזות.

04 ספטמבר 2024, 14:51

היה ברור שהחתמת מייקון זו טעות, אבל הנזק עדיין לא גדול כי יש את סימונס שצריך עכשיו להחתים אותו לכול העונה ולהביא כבר שחקן בכיר בעמדה 3.

04 ספטמבר 2024, 14:52

felix_r כתב:
WendelA כתב:

גם אם לא יחתימו אף אחד באופן מיידי, אני עדיין מעדיף שיחתכו את מייקון כמה שיותר מהר.

למה? כדי שהצוות המקצועי לא ישלה את עצמו כאילו הינה עוד חודש-חודשיים יחזור מייקון ויפתור את כול הבעיות בסגל של מכבי. ללא מייקון התמונה תהיה ברורה הרבה יותר, וכבר עכשיו הצוות המקצועי יבין שאין מנוס מלחזק את הסגל בעוד שחקן אחד לפחות (עדיף בשניים).

הצוות המקצועי מבין כבר עכשיו שצריך עוד שחקן לעמדה 3, האם זה עוזר לנו במשהו?
הציטוט המדויק מוואלה הוא
מעבר לכך, מצבת השחקנים של הקבוצה בעמדה מספר 3 היא אחת החלשות ביורוליג, והיחידים שמחזיקים אותה הם ליוואי רנדולף ורפי מנקו. אלא שבעלי המועדון הבהירו לאחרונה לצוות המקצועי כי לא יובא שחקן נוסף בשלב זה

04 ספטמבר 2024, 14:58

Mitelka כתב:נכשל בבדיקות רפואיות, קצב החלמה איטי מהצפוי.
שוקלים לחתוך.

אהרלה וייסברג.

קודם כל צריך לחתוך אותו. בכלל לא היה צריך להחתים שחקן פצוע, כל הזמן תהיתי איך הוא אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות, ועכשיו אני מבין (הוא לא יעבור אותן).

כן, יש סיכוי שמכבי לא תחתים אף אחד אחר במקומו, אבל מה עדיף? שחקן שייכנס לכושר משחק בינואר אחרי פציעה סופר קשה? כבר עדיף לתת עוד דקות למאייר וזהו.

04 ספטמבר 2024, 15:01

חברים, דיברתי על זה כבר ברגע שג'ורדן לויד הוחתם. בערך מחצית מהזמן במונאקו לויד שיחק בעמדה 3. אז בסדר, גם אני לא רואה אותו בתפקיד ה-3 הפותח, כי אנחנו רוצים אותו כ-2 פותח. אבל הוא כן יכול לתת דקות גם ב-3.

זה כמו שבונזי קולסון היה פותח את המשחקים בעמדה 3, אבל היה נותן דקות מצוינות גם בעמדה 4. ככה גם לויד יפתח ב-2, אבל ייתן דקות גם ב-3.

גם הבחור החדש קובי יכול לתת דקות ב-3.

04 ספטמבר 2024, 15:09

felix_r כתב:חברים, דיברתי על זה כבר ברגע שג'ורדן לויד הוחתם. בערך מחצית מהזמן במונאקו לויד שיחק בעמדה 3. אז בסדר, גם אני לא רואה אותו בתפקיד ה-3 הפותח, כי אנחנו רוצים אותו כ-2 פותח. אבל הוא כן יכול לתת דקות גם ב-3.

זה כמו שבונזי קולסון היה פותח את המשחקים בעמדה 3, אבל היה נותן דקות מצוינות גם בעמדה 4. ככה גם לויד יפתח ב-2, אבל ייתן דקות גם ב-3.

מי יכול לשחק כרגע בעמדה 2 חוץ מלויד? יש רק את רנדולף. מתי תיתן ללויד דקות ב-3?

04 ספטמבר 2024, 17:13

עידן כתב:
felix_r כתב:חברים, דיברתי על זה כבר ברגע שג'ורדן לויד הוחתם. בערך מחצית מהזמן במונאקו לויד שיחק בעמדה 3. אז בסדר, גם אני לא רואה אותו בתפקיד ה-3 הפותח, כי אנחנו רוצים אותו כ-2 פותח. אבל הוא כן יכול לתת דקות גם ב-3.

מי יכול לשחק כרגע בעמדה 2 חוץ מלויד? יש רק את רנדולף. מתי תיתן ללויד דקות ב-3?

אפשר לשחק עם בלאט ורוקאס באותו הזמן, כי רוקאס גבוה.

04 ספטמבר 2024, 17:15

בעמדה 2 יכולים לשחק
דיבה
לויד
רוקאס
רנדולף
סימונס

04 ספטמבר 2024, 17:36

גל גל כתב:בעמדה 2 יכולים לשחק
דיבה
לויד
רוקאס
רנדולף
סימונס

דיבה פצוע ועם איך שפציעות מתפתחות במכבי לא אתפלא אם גם הוא לא יפתח את העונה. ובכל מקרה הוא לא מוצלח בעמדה 2 בכלל.

יוקובאיטיס רכז, וגם אם הוא יכול לתת דקות בעמדה 2 זה רחוק מלהיות אידיאלי.

סימונס עוד לא חתם פה וגם אם הוא יחתום אני בספק שהוא יכול לתרום ברמת יורוליג יותר ממה שתומאסון תרם.

קיצר זה בגדול לויד ורנדולף, והאלתורים האלו לא יחזיקו מים בעיני. שיהיה לנו הרבה בהצלחה העונה זו השורה התחתונה, נצטרך את זה.

04 ספטמבר 2024, 17:42

Mitelka כתב:נכשל בבדיקות רפואיות, קצב החלמה איטי מהצפוי.
שוקלים לחתוך.

אהרלה וייסברג.

כל כך מביך!

04 ספטמבר 2024, 17:54

זו ההזדמנות של מכבי להביא איזה שחקן על תפר ה NBA שמנפים אותו מהמחנות באזור אוקטובר

ככה נאן הגיע לפאו אם אני לא טועה.

אולי יהיה אפשר להנחית איזה בינגו ואני מקווה שיבוא גם שחקן בעמדה 3 כי אנחנו דלילים שם רצח.
פציעה אחת ואין עם מי לשחק

04 ספטמבר 2024, 17:57

גל גל כתב:זו ההזדמנות של מכבי להביא איזה שחקן על תפר ה NBA שמנפים אותו מהמחנות באזור אוקטובר

ככה נאן הגיע לפאו אם אני לא טועה.

אולי יהיה אפשר להנחית איזה בינגו ואני מקווה שיבוא גם שחקן בעמדה 3 כי אנחנו דלילים שם רצח.
פציעה אחת ואין עם מי לשחק

לפי כל מה שפורסם נגמר התקציב לעונה הקרובה. אולי אם מייקון לא יוחתם אז יביאו מישהו אחר, אבל לא הייתי בונה על זה.

04 ספטמבר 2024, 19:13

מגיע למועדון המטומטם הזה עם האורתופד הטמבל הזה. כולם ידעו שזה שחקו גמור עם רצועה צולבת וצידית קרועה, אבל לא, אנחנו מכבי הכי חכמים. אדיוטים

05 ספטמבר 2024, 17:27

כמה המצב צריך להיות גרוע כדי ששחקן פצוע עדיין יכשל בבדיקות רפואיות?

06 ספטמבר 2024, 09:19

מנהיים: במסגרת החוזה של מייקון, הוא מקבל משכורת החל מנובמבר בלבד. מכבי ת"א גיבתה את עצמה בכל הכיוונים, מבחינה חוזית, עם מייקון. הצהובים עשו את כל הבדיקות והחתימו אותו אחרי מספר חוות דעת, כדי לראות ולהסביר את זה שהוא יוכל לחזור לכשירות בתוך תקופת זמן קצרה שתאפשר לו לחזור לעונה.

כעת יש דחייה קלה, אך הצהובים מראש כיוונו לאזור תחילת נובמבר. מכבי ת"א ומייקון עצמו חותמים היום על חזרתו בתחילת נובמבר, אך השאלה היא מה יקרה במצב בו תקופת ההחלמה תתארך. ברמה החוזית הם יכולים לצאת מהחוזה ולשלם פיצוי, אך מקצועית זאת שאלה אחרת בהתחשב במצבת הגארדים הדלילה של הצהובים.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=482722
פרסם תגובה