המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אני לא מבין מה אתם כועסים? גם ככה מייקון במקרה הטוב היה חוזר בעוד שלושה חודשים.
אין מה לכעוס, ההפך הוא הנכון,זה הזמן להעיף את מייקון! בדיוק כשקבוצות NBA חותכות שחקנים שהיו על חוזה לא מובטח. בשבועות הקרובים אפשר בקלות להחתים שחקן לא פחות טוב ממייקון (ואפילו טוב יותר ממנו) בכסף קטן יותר.
WendelA כתב:felix_r כתב:אני לא מבין מה אתם כועסים? גם ככה מייקון במקרה הטוב היה חוזר בעוד שלושה חודשים.
אין מה לכעוס, ההפך הוא הנכון,זה הזמן להעיף את מייקון! בדיוק כשקבוצות NBA חותכות שחקנים שהיו על חוזה לא מובטח. בשבועות הקרובים אפשר בקלות להחתים שחקן לא פחות טוב ממייקון (ואפילו טוב יותר ממנו) בכסף קטן יותר.
אנחנו כועסים בגלל שאנחנו מכירים את ההנהלה הפח ויודעים שהם מסוגלים לא להביא אף שחקן במקום מייקון. הלוואי ואתה צודק.
felix_r כתב:WendelA כתב:felix_r כתב:אני לא מבין מה אתם כועסים? גם ככה מייקון במקרה הטוב היה חוזר בעוד שלושה חודשים.
אנחנו כועסים בגלל שאנחנו מכירים את ההנהלה הפח ויודעים שהם מסוגלים לא להביא אף שחקן במקום מייקון. הלוואי ואתה צודק.
גם אם לא יחתימו אף אחד באופן מיידי, אני עדיין מעדיף שיחתכו את מייקון כמה שיותר מהר.
למה? כדי שהצוות המקצועי לא ישלה את עצמו כאילו הינה עוד חודש-חודשיים יחזור מייקון ויפתור את כול הבעיות בסגל של מכבי. ללא מייקון התמונה תהיה ברורה הרבה יותר, וכבר עכשיו הצוות המקצועי יבין שאין מנוס מלחזק את הסגל בעוד שחקן אחד לפחות (עדיף בשניים).
מעבר לכך, מצבת השחקנים של הקבוצה בעמדה מספר 3 היא אחת החלשות ביורוליג, והיחידים שמחזיקים אותה הם ליוואי רנדולף ורפי מנקו. אלא שבעלי המועדון הבהירו לאחרונה לצוות המקצועי כי לא יובא שחקן נוסף בשלב זה
Mitelka כתב:נכשל בבדיקות רפואיות, קצב החלמה איטי מהצפוי.
שוקלים לחתוך.
אהרלה וייסברג.
felix_r כתב:חברים, דיברתי על זה כבר ברגע שג'ורדן לויד הוחתם. בערך מחצית מהזמן במונאקו לויד שיחק בעמדה 3. אז בסדר, גם אני לא רואה אותו בתפקיד ה-3 הפותח, כי אנחנו רוצים אותו כ-2 פותח. אבל הוא כן יכול לתת דקות גם ב-3.
זה כמו שבונזי קולסון היה פותח את המשחקים בעמדה 3, אבל היה נותן דקות מצוינות גם בעמדה 4. ככה גם לויד יפתח ב-2, אבל ייתן דקות גם ב-3.
גם הבחור החדש קובי יכול לתת דקות ב-3.
עידן כתב:felix_r כתב:חברים, דיברתי על זה כבר ברגע שג'ורדן לויד הוחתם. בערך מחצית מהזמן במונאקו לויד שיחק בעמדה 3. אז בסדר, גם אני לא רואה אותו בתפקיד ה-3 הפותח, כי אנחנו רוצים אותו כ-2 פותח. אבל הוא כן יכול לתת דקות גם ב-3.
זה כמו שבונזי קולסון היה פותח את המשחקים בעמדה 3, אבל היה נותן דקות מצוינות גם בעמדה 4. ככה גם לויד יפתח ב-2, אבל ייתן דקות גם ב-3.
גם הבחור החדש קובי יכול לתת דקות ב-3.
מי יכול לשחק כרגע בעמדה 2 חוץ מלויד? יש רק את רנדולף. מתי תיתן ללויד דקות ב-3?
גל גל כתב:בעמדה 2 יכולים לשחק
דיבה
לויד
רוקאס
רנדולף
סימונס
Mitelka כתב:נכשל בבדיקות רפואיות, קצב החלמה איטי מהצפוי.
שוקלים לחתוך.
אהרלה וייסברג.
גל גל כתב:זו ההזדמנות של מכבי להביא איזה שחקן על תפר ה NBA שמנפים אותו מהמחנות באזור אוקטובר
ככה נאן הגיע לפאו אם אני לא טועה.
אולי יהיה אפשר להנחית איזה בינגו ואני מקווה שיבוא גם שחקן בעמדה 3 כי אנחנו דלילים שם רצח.
פציעה אחת ואין עם מי לשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot], liran, Mageguns, where is the love?, גיא, גל גל, מרסר, עידן ו־37 אורחים