04 ספטמבר 2024, 13:14
04 ספטמבר 2024, 14:44
ankram כתב:הבחור הוא הכלאה של קובי בראיינט וסדריק סימונס.
04 ספטמבר 2024, 14:56
WendelA כתב:לדעתי מדובר בהחתמה לא רעה בכלל. נראה כמו סוג של אנטוניוס קליבלנד עם קליעה משופרת משלוש. הירידה באחוזים לשלוש ב NBA מובנת לגמרי לאור השמירה החזקה. מה שבטוח שזה לא שחקן שיהיה אפשר להשאיר אותו חופשי לשלוש, כמו שהיה אפשר לומר על קליבלנד. כל זה בהנחה שמכבי ישאירו אותו לאחר שיסתיים החוזה הזמני. ראינו כבר שהם מסוגלים לחשוב עם הכיס ולא עם השכל.
04 ספטמבר 2024, 14:59
עידן כתב:WendelA כתב:לדעתי מדובר בהחתמה לא רעה בכלל. נראה כמו סוג של אנטוניוס קליבלנד עם קליעה משופרת משלוש. הירידה באחוזים לשלוש ב NBA מובנת לגמרי לאור השמירה החזקה. מה שבטוח שזה לא שחקן שיהיה אפשר להשאיר אותו חופשי לשלוש, כמו שהיה אפשר לומר על קליבלנד. כל זה בהנחה שמכבי ישאירו אותו לאחר שיסתיים החוזה הזמני. ראינו כבר שהם מסוגלים לחשוב עם הכיס ולא עם השכל.
הגנה חזקה? בעונה הסדירה בנבא? משהו לא מסתדר לי בצירוף המילים הזה
04 ספטמבר 2024, 15:32
WendelA כתב:עידן כתב:WendelA כתב:לדעתי מדובר בהחתמה לא רעה בכלל. נראה כמו סוג של אנטוניוס קליבלנד עם קליעה משופרת משלוש. הירידה באחוזים לשלוש ב NBA מובנת לגמרי לאור השמירה החזקה. מה שבטוח שזה לא שחקן שיהיה אפשר להשאיר אותו חופשי לשלוש, כמו שהיה אפשר לומר על קליבלנד. כל זה בהנחה שמכבי ישאירו אותו לאחר שיסתיים החוזה הזמני. ראינו כבר שהם מסוגלים לחשוב עם הכיס ולא עם השכל.
הכל יחסי בחיים. יחסית לג'י ליג, ששם הוא שיחק הכי הרבה בקריירה, ב NBA יש הגנה חזקה.
04 ספטמבר 2024, 15:43
עידן כתב:WendelA כתב:עידן כתב:WendelA כתב:לדעתי מדובר בהחתמה לא רעה בכלל. נראה כמו סוג של אנטוניוס קליבלנד עם קליעה משופרת משלוש. הירידה באחוזים לשלוש ב NBA מובנת לגמרי לאור השמירה החזקה. מה שבטוח שזה לא שחקן שיהיה אפשר להשאיר אותו חופשי לשלוש, כמו שהיה אפשר לומר על קליבלנד. כל זה בהנחה שמכבי ישאירו אותו לאחר שיסתיים החוזה הזמני. ראינו כבר שהם מסוגלים לחשוב עם הכיס ולא עם השכל.
הכל יחסי בחיים. יחסית לג'י ליג, ששם הוא שיחק הכי הרבה בקריירה, ב NBA יש הגנה חזקה.
כן אבל אם אתה מתייחס לזה בצורה כזו, אז ביורוליג עם השמירה החזקה יותר מהעונה הסדירה בנבא, האחוזים שלו צפויים לרדת עוד יותר
04 ספטמבר 2024, 16:59
04 ספטמבר 2024, 17:03
Cobra כתב:בסופו של יום נוחת כאן שחקן שנכשל בליגה הפולנית.
לא מבין אנשים שאומרים שזאת החתמה סבבה כנראה שממש התרגלתם למצב.
הגיע כהבטחה גדולה לליגה הפולנית והיה מזעזע וכישלון מוחלט, רק לצורך העניין הליגה הפולנית שהרבה יותר חלשה מהליגה הישראלית שלנו כאן, שחקן שלא הייתי מתפלא אם היה מגיע לעפולה ונס ציונה.
כבר אין מה להגיד ולומר, מוציאים את החשק מהעונה עוד לפני שהתחילה…
04 ספטמבר 2024, 20:14
עידן כתב:Cobra כתב:בסופו של יום נוחת כאן שחקן שנכשל בליגה הפולנית.
הגיע כהבטחה גדולה לליגה הפולנית והיה מזעזע וכישלון מוחלט, רק לצורך העניין הליגה הפולנית שהרבה יותר חלשה מהליגה הישראלית שלנו כאן, שחקן שלא הייתי מתפלא אם היה מגיע לעפולה ונס ציונה.
כן ההתלהבות פה לא ברורה, כמו שכתבתי, אני משער שייתן תפוקה דומה לתומאסון.
נראה שמכבי תתחיל את העונה עם 5 זרים (6 אם קובי סימונס שובר השוויון יוחתם לכל העונה), וכנראה מקום 13 ביורוליג יהיה הצלחה.
הבעיה שגם לגבי הליגה אני לא בטוח שמכבי הזו שווה יותר ממקום 3.
04 ספטמבר 2024, 20:52
עידן כתב:Cobra כתב:בסופו של יום נוחת כאן שחקן שנכשל בליגה הפולנית.
נראה שמכבי תתחיל את העונה עם 5 זרים (6 אם קובי סימונס שובר השוויון יוחתם לכל העונה), וכנראה מקום 13 ביורוליג יהיה הצלחה.
04 ספטמבר 2024, 20:52
felix_r כתב:עידן כתב:Cobra כתב:בסופו של יום נוחת כאן שחקן שנכשל בליגה הפולנית.
אפשר לשאול על מה בדיוק אתה מבסס את ההשערה שלך, שסימונס ייתן תפוקה דומה לתומאסון? אני לא אומר שזה בהכרח לא נכון, אני רק מנסה להבין על מה אתה מבסס את דעה שלך?
04 ספטמבר 2024, 21:13
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:Cobra כתב:בסופו של יום נוחת כאן שחקן שנכשל בליגה הפולנית.
אפשר לשאול על מה בדיוק אתה מבסס את ההשערה שלך, שסימונס ייתן תפוקה דומה לתומאסון? אני לא אומר שזה בהכרח לא נכון, אני רק מנסה להבין על מה אתה מבסס את דעה שלך?
שחקן בן 27 שכל הקריירה שיחק כמעט בלעדית בג'י ליג, והגיחה היחידה שלו הייתה לליגה הפולנית שהיא לא בדיוק מהליגות הטובות באירופה, וסיפק שם מספרים פחות טובים מהמספרים של תומאסון בליגה הישראלית.
אם הוא יהיה יותר טוב מתומאסון זו תהיה מבחינתי הפתעת ענק.
05 ספטמבר 2024, 00:05
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:Cobra כתב:בסופו של יום נוחת כאן שחקן שנכשל בליגה הפולנית.
שחקן בן 27 שכל הקריירה שיחק כמעט בלעדית בג'י ליג, והגיחה היחידה שלו הייתה לליגה הפולנית שהיא לא בדיוק מהליגות הטובות באירופה, וסיפק שם מספרים פחות טובים מהמספרים של תומאסון בליגה הישראלית.
הוא שיחק ב NBA. נכון, מעט, רק 42 משחקים, אבל היה בארבע קבוצות שונות ב NBA. תומאסון לא שיחק אף משחק 1 ב-NBA.
05 ספטמבר 2024, 00:19
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:
הוא שיחק ב NBA. נכון, מעט, רק 42 משחקים, אבל היה בארבע קבוצות שונות ב NBA. תומאסון לא שיחק אף משחק 1 ב-NBA.
חסר משמעות ממשית. תומאסון שיחק בליגה הישראלית וידענו מה הוא יכול לתת. הליגה הפולנית חלשה מהישראלית.
באופן כללי זו החתמה שקבוצה כמו גלבוע גליל הייתה עושה, וגם עבורה זה לא היה משהו יוצא דופן.
05 ספטמבר 2024, 01:25
05 ספטמבר 2024, 01:26
06 ספטמבר 2024, 20:42
BIG sofo כתב:אני חושב שמכבי תל אביב תאריך לו את החוזה עד סוף העונה.
מדובר על שומר מצויין,יכול לשמור על עמדות 1-3, חודר מצויין , קליעה - תלוי ביום.
06 ספטמבר 2024, 22:29
07 ספטמבר 2024, 09:32
where is the love? כתב:בעיני סימונס על פניו נראה טוב יותר, השאלה היא האם מכבי תוכל לשלם לו כדי שישאר פה יותר מאשר חודש...הרי כל הזמן יש בעיות בתקציב שאני לא מבין מאיפה הבעיות מגיעות אם כמעט כל האוהדים כולל אני עשו מנוי....
בשנים שהיה להם תקציב טוב לא הבנתי שטויות שהם עשו, בשנים שלא היה תקציב טוב לא הבנחי שטויות שנם עשו, כבר הספקתי לספור את הטעויות שלהם, אבל מאז 2007 שהצטרפתי לפורום מכבי עושה המון המון טעויות, היו שנים שגם הטעויות הגדולות שלהם לא מנעו מהמועדון ליפול במיוחד בשנים של בלאט, אבל גם אז עשו טעויות, כמו לא להשאיר את מוריס אחרי עונת צביקה, כמו לא להשאיר את טייריס רייס ועוד הרבה טעויות,כמו שיתוף מיותר באדריאטית, לי השארת לנגפורג
ד , עונת לוגאן הנוראית, ומיד לאחר ההצלחה של מכבי בחלק של 2014 שאליה היו אחראים בלאט וגפ גודס שלדעתי גרם לבלאט לא לוותר את טיוס ורייס... אבל מאז שדמות בכירה כמו בלאט עזב המועדון שעשה הרבה טעויות והרס לעצמו נכנס לשנות שפל נוראיות בניצוחם של הנהלה לא אכפתית, התנהגיות מוזרות, וויציץ אבי אבן ועונות של בלהות, שקטש קצת שיקם את הקבוצה הם הרסו גם בשנה שעברה, הבאת ווב והתפשרות על ריברו שהוא לא רע אבל גם לא מי יודע מה...היה צריך לחזק את הסגל בסנטר וב 4 הם בחרן הכי גרוע....אחר כך הגיעה המלחמה הנוראית שמתרחשת עד עכשיו ובעזרת השם נדע ימים טובים.
אבל גם כאן השנה בתקציב נמוך הם ממשיכים לעשות שטויות לשקר לאוהדים ולהתנהג בחוסר מקצועיות מטורף ולא מכבדים את הקהל שקונה מנוי שבמקרה הטוב יקבל חצי מהכסף בחזרה. וכן האוהדים אשמים וכן הם ממנים את ההנהלה הזאת וכן גם אני אשם וגם אני ביניהם מממן אותם. יאמר לזכותי שאני מודה בזה בלב שלם ויש עוד כמה סיבות שאני מנוי לקבוצה בלי קשר כי זה חשוב לי. הבעיה שהם הרגילו אותנו לגרוע ולרע. אולי אחרי שהפועל יקחו אליפות האסימון ירד אצל האוהדים שגם מחדשים מנוי, אצלי האסימון ירד ב 2007... להם אולי ירד ב 2027...איני מבקר איני בא בבטענות, לפעמים הם לא מוכנים לראות את האמת, זה די מפחיד. במחאה הקטנה שניסו לעשות שהייתי שותף בה בתקופה שכמה מהשלטים חזרו אחרי המחאה שהייתה בסוף עונת בגאצקיס שגם הייתי בעניים אבל לא הלכתי למשחקים כי רציתי שהם יפסידו כמה שיותר. אבל במהלך המחאה הקטנה שלא הורגשה הגעתי עם עוד אוהד שניסה לעשות הרבה דברים יפים וגם אני , נכנסתי למקומות היותר טובים של ההיכל וניסיתי לחלק עלונים רק שיקראו שישימו לב, חלקם עשו לי טובה שלקחו את הדפים, חלקם דברו בזלזול ואמרו שההנהלה נהדרת, לא כולם אני חא מכליל וזכותו של כל אחד לחשוב אחרת. אבל אז אני הבנתי ששינוי לא יבוא מהם וגם לא ממני ומאותו אוהד שהשקיע המון באותן מחאות, הוא טען שאין לנו מספיק כח. הגייט למשל לא ממש מביע את עמדתו, הוא רק הביע את עמדתו פעם אחת אחרי 3 הפסדים בדרבי בעונת יאניס לפני שפוטר והגיע אבי אבן שיאמן. שם היה הכי רע. הבנתי שמכבי לא תביא את פסקל כי מאמן רציני לא ירצה לאמן בשערוריה שלהם. למזלנו קטש הסכים לאמן אבל גם הוא לא אחד שידפוק על השולחן בדיוק כמו שעכשיו לא דופק כשחסר שחקן לעמדה 3... אבל אני מחבב אותו....
כתבתי הרבה...לא שמתי לב...
07 ספטמבר 2024, 11:08