המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JasonWilliams12 כתב:פארקר ודריק זה פשוט אהבה אין שום קשר לפארגו מה את בכלל משווה?
פארגו הוא שחקן הכי טוב שהיה לנו פה ב5 שנים אחרונות ואני אוהב שחקנים מסוגו
Holiday_Armadillo כתב:JasonWilliams12 כתב:פארקר ודריק זה פשוט אהבה אין שום קשר לפארגו מה את בכלל משווה?
אני לא משווה..אתה שמת אותו באותו משפט בלי להתכוון כנראה..אולי לא ניסחת את עצמך טוב..
אמרת שהוא השחקן הכי טוב שהיה לנו פה ב-5 השנים האחרונות,אני מסכימה איתך..
אבל אז אמרת שהוא הכי ''אהוב'' עליך אחרי פארקר ודרק..
אמרתי שאני לא חושבת שמישהו ישים אותו באותו משפט עם פארקר ודרק בקטע של ''סנטימנטים'' אלא רק בקטע של כישרון..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:JasonWilliams12 כתב:פארקר ודריק זה פשוט אהבה אין שום קשר לפארגו מה את בכלל משווה?
אני לא משווה..אתה שמת אותו באותו משפט בלי להתכוון כנראה..אולי לא ניסחת את עצמך טוב..
אמרתי שאני לא חושבת שמישהו ישים אותו באותו משפט עם פארקר ודרק בקטע של ''סנטימנטים'' אלא רק בקטע של כישרון..
קצת נסחפתם עם ה"טוב ביותר ב5 שנים האחרונות". כבר שכחתם את וויצ'יץ', מוריס, ארויו... אפילו סופו שעוד כאן... גם באסטון ופארקר נתנו את העונה האחרונה שלהם לפני 5 שנים... לא צריך להיסחף..
משום מה, יש פה איזה תסמונת, להלל כל שחקן עוזב את מכבי יותר ממה שהיה. אידסון הוא הבולט ביותר. גם פארגו, שהוא שחקן מצוין, אין ספק, ממש לא הטוב ביותר במכבי ב5 שנים האחרונות...
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:JasonWilliams12 כתב:פארקר ודריק זה פשוט אהבה אין שום קשר לפארגו מה את בכלל משווה?
קצת נסחפתם עם ה"טוב ביותר ב5 שנים האחרונות". כבר שכחתם את וויצ'יץ', מוריס, ארויו... אפילו סופו שעוד כאן... גם באסטון ופארקר נתנו את העונה האחרונה שלהם לפני 5 שנים... לא צריך להיסחף..
משום מה, יש פה איזה תסמונת, להלל כל שחקן עוזב את מכבי יותר ממה שהיה. אידסון הוא הבולט ביותר. גם פארגו, שהוא שחקן מצוין, אין ספק, ממש לא הטוב ביותר במכבי ב5 שנים האחרונות...
כשחשבתי על 5 שנים אני אגיד לך את האמת..לא חשבתי על לפני העונה של קטש..זה פשוט נראה לי כמו לפני 800 שנה כל העניין עם פארקר ובאסטון..
וויצ'יץ' כשעזב את מכבי כבר היה מעבר לפיסגה..
אני פשוט חושבת שמבחינת כישרון נטו פארגו הטוב ביותר שהיה פה בשנים האחרונות
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:JasonWilliams12 כתב:פארקר ודריק זה פשוט אהבה אין שום קשר לפארגו מה את בכלל משווה?
כשחשבתי על 5 שנים אני אגיד לך את האמת..לא חשבתי על לפני העונה של קטש..זה פשוט נראה לי כמו לפני 800 שנה כל העניין עם פארקר ובאסטון..
וויצ'יץ' כשעזב את מכבי כבר היה מעבר לפיסגה..
אני פשוט חושבת שמבחינת כישרון נטו פארגו הטוב ביותר שהיה פה בשנים האחרונות
וויצ'יץ' עזב לפני 4 שנים אם אני לא טועה. לפני 5 שנים, הוא עוד היה בתקופה הטובה שלו.
גם לגבי השנים האחרונות, ארויו ומוריס לדוגמא, לא ממש נופלים ממנו.
Holiday_Armadillo כתב:כתבה מיורובאסקט על לאנגפורד
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=244346
זה היה אמור לעלות לפני וואלה חחח
המקור של יורובאסקט זה לא אותו מקור של וואלה..
קחו בחשבון שרשום בכתבה שאם מילאנו או פנר(שתי קבוצות לא עניות)יעלו את ההצעה הוא יכול לחתום שם..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מיורובאסקט על לאנגפורד
קחו בחשבון שרשום בכתבה שאם מילאנו או פנר(שתי קבוצות לא עניות)יעלו את ההצעה הוא יכול לחתום שם..
גם שמה הוא קומבו גארד?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מיורובאסקט על לאנגפורד
גם שמה הוא קומבו גארד?
תשמע..
הוא לא רק 2,הוא לא רק 3 והוא יכול למסור..
אז הלכו על קומבו-גארד במקום סווינגמן..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מיורובאסקט על לאנגפורד
גם שמה הוא קומבו גארד?
תשמע..
הוא לא רק 2,הוא לא רק 3 והוא יכול למסור..
אז הלכו על קומבו-גארד במקום סווינגמן..
ברור שיש לו יכולת מסירה טובה, אבל אני אפילו לא יכול לדמיין הרכב שהוא מרכז, לדוגמא: קית'-סמית'-פניני-אליהו-סופו..
לעומת זאת שימי קומבו אמיתי כמו פארגו או פארמר, נראה הרבה יותר טוב..
Assaf M כתב:שימו לב לתגובתו של לאנגפורד על הפרסום ביורובאסקט:
@keith_langford keith langford
In reference to the tweet by Eurobasket, write whatever you want, but don't get facts WRONG!
er79 כתב:לפחות הוא לא הכחיש את הכתבה, כמו הציוץ שלו לספורטנדו. אגב, דובי פיק היה מהימן הקיץ, לשמחתם של אלו שרוצים את לנגפורד. אני עדיין חושב שזה סיכון להחתים אותו אם וכאשר פרמאר יעזוב. אבל שיהיה בהצלחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־22 אורחים