מחשבות לעונת 2025/26

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2025/26

הודעהעל ידי felix_r » 18 דצמבר 2024, 02:09

גל גל כתב:מעיף גם את ראנדולף.
בן 33, בינוני.
למרות עונת רוקי טובה אני חושב שלהישאר איתו זה להישאר בבינוניות.
בסוף הוא פחות מתאים לקטש.

קטש צריך 2 גארדים יוצרים ושחקן בעמדה 3 שיודע לחכות בפינה לזרוק שלשות ולקחת ריבאונד התקפה

קטש צריך להזמין את צביקה שרף הזקן שיעביר לו קורס ביסודות ההגנה. אי אפשר לסבול את הבית זונות הזה יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JarJarBinx » 18 דצמבר 2024, 22:14

felix_r כתב:קטש צריך להזמין את צביקה שרף הזקן שיעביר לו קורס ביסודות ההגנה. אי אפשר לסבול את הבית זונות הזה יותר.

עם כל הכבוד לקטש, אני לא לגמרי בטוח שהוא צריך להמשיך לעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי גיא » 19 דצמבר 2024, 01:46

felix_r כתב: קטש צריך להזמין את צביקה שרף הזקן שיעביר לו קורס ביסודות ההגנה. אי אפשר לסבול את הבית זונות הזה יותר.

קטש מאמין בלהיות ביחד, ולהסביר בטוב. אבל צריך להיות מסוגל גם לתת בראש לשחקנים. ואת זה אין לו.
גיא

הודעהעל ידי WendelA » 19 דצמבר 2024, 10:15

felix_r כתב:
גל גל כתב:מעיף גם את ראנדולף.
בן 33, בינוני.
למרות עונת רוקי טובה אני חושב שלהישאר איתו זה להישאר בבינוניות.
בסוף הוא פחות מתאים לקטש.

קטש צריך 2 גארדים יוצרים ושחקן בעמדה 3 שיודע לחכות בפינה לזרוק שלשות ולקחת ריבאונד התקפה

קטש צריך להזמין את צביקה שרף הזקן שיעביר לו קורס ביסודות ההגנה. אי אפשר לסבול את הבית זונות הזה יותר.

צודק מאה אחוז! יחד עם זאת, הסגל הזה בנוי משחקני הגנה רעים אחד אחד אבל כנראה שצביקה היה מוציא מהם קצת יותר בהגנה, בכל מקרה זו לא קבוצה לפליי אין.
WendelA

הודעהעל ידי גיא » 20 דצמבר 2024, 11:24

הנה דברים שכתב האוזמן על מינכן אחרי הניצחון על מכבי - פעם אמרו כאלה דברים על הכדורסל של פיני ומכבי:

מהפכה. לא פחות ממהפכה. דיברנו על זה אחרי פריז. נדבר על זה גם אחרי באיירן. גורדון הרברט לקח לקראת סוף הקיץ קבוצה שהסגל שלה, היסטורית, שווה מפח נפש. ומשחק איתה כדורסל שעדיין לא מכירים ומבינים כאן. באיירן רצה בטרוף, מטילה שלשות בשיגעון ומשחקת כדורסל שהוא כיף. כלומר, שהוא כיף לאוהדים, אבל אולי וכנראה חשוב יותר - כיף לשחקנים.

גורדי הרברט מבין שזריקה טובה לא צריכה שהכדור יזוז ויקבל אנרגיה, כי הכדור אדיש לשטויות כאלו שאנשים פולטים. גורדי הרברט מבין שלא צריכים להמתין לזריקה יותר טובה כשיש כבר זריקה טובה מוכנה. במיוחד אם היא מזכה בעוד נקודה אחת. גורדי הרברט מבין שאין דבר כזה זריקה רעה עבור שחקנים כמו אנדראס אובסט. כלומר אלוף העולם אנדראס אובסט. והוא משחרר אותו לחופשי. כמו שהוא משחרר לחופשי את קרסן אדווארדס, שבעונות לפני עוד היו מאמנים כמו פבלו לאסו ודימיטריס איטודיס שניסו ללמד אותו כדורסל.

הכדורסל הזה, שנוגד לגמרי את מה שהכרנו ככדורסל מנצח בליגה הזאת, הוא קריאת השכמה לכל המאמנים שעדיין חיים את הסדר הישן. שעלולים למצוא עצמם כמו אותו עורך עיתון משנות התשעים שהסביר בשכנוע עמוק שהאינטרנט זה כולה טרנד חולף. היי, אפילו אטורה מסינה מנסה לגרום לקבוצה שלו לרוץ השנה. ומי שלא יעלה על הרכבת, עלול למצוא עצמו בחוץ.
גיא

הודעהעל ידי Neo » 21 דצמבר 2024, 12:51

Neo כתב:Saben Lee
Antonio Blakeney
Omari Moore
Jaylen Hoard
Mfiondu Kabengele

Anthony Lamb , Jimmy Clark , Rivero

MFIONDU KABENGELE 2.08 C
ממש תאום ניבו , קצת פחות אתלטי אבל מביא איתו עוד דברים .
שחקן מאוד חזק ומאסיבי ( 113 קג ) משחק מעבר לכל הציפיות השנה .
יורוקאפ 15.5 נק ו 10 ריב ..... אם למכבי היו בעלים שמכבדים קצת קצת קצת את האוהדים, תמורת ביי-אאוט מתאים הוא היה במכבי כבר השנה (ריברו וגבריאל פצועים ). כי בשנה הבאה יהיה לו ביקוש גדול באירופה
שחקן מאסיבי אבל מאוד נייד , קפיצי , קליעה טובה מאוד מחצי מרחק , יכול אפילו לדפוק שלשה .
שחקן עם אופי מאוד נוח , אם לא קיבל כדור בהתקפה במשך כמה התקפות הוא נלחם כמו אריה ממש גדול בהגנה . מאוד אוהב את הגישה שלו למשחק ובמיוחד את התנועה החכמה שלו .
שחקן שממש מתאים לשיטה של קטש , שאפילו קטש יופתע כמה שהוא נתאים לשיטתו .
https://www.youtube.com/watch?v=utETBr7ZnFs
https://www.youtube.com/watch?v=HmoUGqe5VgI

כל הפרוייקט של הפועל מתפרק בקרוב ...... הייתי מתנפל על אנטוניו בלייקני !!!
אחד השחקני ההתקפה הטובים באירופה ,כולל יורוליג
כישרון התקפי מטורף ומגוון . במשחק האחרון של הפועל באירופה כל סל שלו היה יותר קשה מהשני בשניות האחרונות של ההתקפה
Neo

הודעהעל ידי גל גל » 21 דצמבר 2024, 14:52

אחלה שחקן.
הייתי מנסה ללכת על קורדינייה מבולוניה שבמכבי מאוד אוהבים.
אם אני לא טועה מסיים חוזה, מעיף את רנדולף על טיל ומביא אותו במקום.
קלארק מהרצליה חייב להיות כאן, עושה הכל על המגרש אתלטי חודר קולע הגנה מטורפת, פשוט חיה רעה.
מחזק קצת את הסגל הישראלי עם אמארי ביילי מנסה להביא אותו בתור מתאזרח לעמדות הגארד.
מעיף את כהן מעיף את מנקו.
חייב לפתוח את עונה הבאה עם 8 זרים.
צריך סגל ארוך ועמוק כי יש פציעות כמו שרואים.
גם את יוקו הייתי מחליף אבל יש חוזה ל 3 שנים וסינדלנו את עצמנו וללא קשר אני חושב שמכבי כן ירצו סוג של המשכיות.
מבחינתי בסגל הזה יוקו לא באמת הכרחי ואת המקום שלו הייתי נותן לביילי.

קלארק/סמית גוניור,בלאט,דיבה
ווילבקין/פרייזר,יוקו,ביילי
קורדינייה,זאק סאליאס/לאמב,ריימן
הורד סורקין, לביא
קאבנגלה,ריברו/וויליאמס

במגבלות התקציב של מכבי הסגל הזה בהחלט אפשרי והוא הרבה יותר עמוק ,מגוון,גדול,אתלטי מה שמתאים למשחק ריצה שקטש אוהב שהשנה פשוט לא קיים כי מכבי לא חוטפים ולא שומרים
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 דצמבר 2024, 12:34

מכבי ורנדולף בשיחות על חוזה חדש
כבר עכשיו יודעים שהורד יקר מידי
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 27 דצמבר 2024, 16:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי A.Parker » 27 דצמבר 2024, 13:21

1. מקסים לגלות עוד אופציה דו צדדית. מעניין לכמה עוד שחקנים יש את זה.
2. כן, תאריכו חוזה לשחקן סביר ומבוגר מאוד שהביקוש אליו לא צפוי לגדול.
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 27 דצמבר 2024, 13:36

A.Parker כתב:1. מקסים לגלות עוד אופציה דו צדדית. מעניין לכמה עוד שחקנים יש את זה.

ניהול הכי גרוע באירופה..
אני אישית דווקא הייתי משחרר את רנדולף שהוא דווקא אחלה אבל לא איזה טאלנט לא רגיל. הקבוצה הזו לא במקרה במקום ה17 באירפה וחטפה 20 בראש ממגדל...

אבל באמת שכבר נגמרו הכוחות למשחקי הGM האלה בהתחשב בהנהלת הפח שמנהלת את המועדון הזה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 דצמבר 2024, 13:56

my man כתב:
A.Parker כתב:1. מקסים לגלות עוד אופציה דו צדדית. מעניין לכמה עוד שחקנים יש את זה.

ניהול הכי גרוע באירופה..
אני אישית דווקא הייתי משחרר את רנדולף שהוא דווקא אחלה אבל לא איזה טאלנט לא רגיל. הקבוצה הזו לא במקרה במקום ה17 באירפה וחטפה 20 בראש ממגדל...

אבל באמת שכבר נגמרו הכוחות למשחקי הGM האלה בהתחשב בהנהלת הפח שמנהלת את המועדון הזה..

הקטע עם רנדולף ממחיש בדיוק לאן המועדון מכוון
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 27 דצמבר 2024, 14:48

אין שום סיבה למהר איתו. לא שחקן מזיק אבל גם לא משפיע במיוחד
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי omerk » 27 דצמבר 2024, 17:28

אם הוא נשאר באותם סכומים פחות או יותר,הוא אחלה שחקן חמישייה שנייה ביורוליג
omerk

הודעהעל ידי JarJarBinx » 27 דצמבר 2024, 21:01

לא מבין מה הערך של "אופציה דו צדדית ". מעשית מה ההבדל בין זה לבין מצב שאין חוזה לעונה הבאה?
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי omerk » 27 דצמבר 2024, 22:31

JarJarBinx כתב:לא מבין מה הערך של "אופציה דו צדדית ". מעשית מה ההבדל בין זה לבין מצב שאין חוזה לעונה הבאה?

פעם שאלתי את זה בדיוק כאן בפורום. בגדול ההבדל היחיד שבאופציה דו צדדית יש דד ליין למציאת קבוצה אחרת ואחכ החוזה ממשיך, וכאשר החוזה נגמר אתה יכול לקחת את כל הזמן שבעולם לחפש מקום אחר,או להתמקח על השכר עם הקבוצה הנוכחית.

בתכלס אפקטיבית לדעתי זה די אותו דבר כי אם שחקן הצליח בעונה ויש לו ביקוש אז הוא יסגור בלי בעיה, וברוב הפעמים עוד לפני סוף העונה.
omerk

הודעהעל ידי גיא » 29 דצמבר 2024, 03:11

זה נראה רע מאוד בחוץ לאנשי כדורסל מחוץ:

״...כעת, בפודקאסט של באסקטניוז התייחסו למצב של מכבי, לעזיבת ווניין גבריאל ולהגעת טרביון וויליאמס.

"זה די עצוב לראות לאיזה קבוצה מכבי הפכה להיות", ריניטיס ויסניאוסקס אמר, "המצב הזו בו נפצע לקבוצה אחרת שחקן ואז היא חושבת 'רגע, אולי למכבי יש שחקן בעמדה הזו? בואו נתקשר אליהם, נציע להם כסף וננסה להשיג את השחקן'. כולנו מכירים את המצב עכשיו, מכבי הפכה לקבוצת פיתוח. קבוצות אומרות 'אנחנו צריכים שחקן בעמדה הזו, למכבי יש שחקן טוב בעמדה הזו, זה מעניין, פשוט נתקשר אליהם'".

דונטאס אורבונאס הוסיף: "המצב של מכבי תל אביב משוגע לגמרי. הרבה מהתוספות שהם הביאו כבר עזבו. אני מרגיש רע על מה שקרה עם סייבן לי, הוא היה תוספת אדירה אבל הם לא הצליחו לסדר את המצב מולו. זה מצב מגוחך מבחינת מכבי. כמובן שאפשר להאשים את הנסיבות ואת המצב של המלחמה, אבל זה לא משהו שיכול להמשך בצורה הזו".

אוגוסטאס סוליאוסקאס התייחס לרכש, ואמר: "טרביון וויליאמס שחקן מעולה, אבל השינוי שהוא יוכל לעשות ביורוליג קטן מאוד. זה חשוב מבחינת מכבי להשאר תחרותיים בליגה הישראלית, ביורוליג הם לא יעשו כלום - בואו נהיה אמיתיים, הם לא יגיעו לפליי-אין, הנצחונות שישיגו לא ישנו משהו. הם רוצים להתמודד מול היריבות שלהם בליגה הישראלית, האליפות לא מובטחת להם".

ויסניאוסקס הגיב ואמר: "וויליאמס אחד הכשרונות גדולים שעולים כרגע באירופה. אחד הסנטרים הכי מוכשרים באירופה, הוא יודע לעשות כל כך הרבה דברים וזה לפעמים מונע ממנו להיות שחקן מצוין. כשהוא יתבגר ויחליט נכון מתי לעשות כל דבר, ולא יכריח את זה, הוא יהפוך לשחקן אדיר לקבוצה מנצחת ביורוליג כי יש לו כל כך הרבה כלים".
גיא

הודעהעל ידי omerk » 29 דצמבר 2024, 12:56

גיא כתב:זה נראה רע מאוד בחוץ לאנשי כדורסל מחוץ:

״...כעת, בפודקאסט של באסקטניוז התייחסו למצב של מכבי, לעזיבת ווניין גבריאל ולהגעת טרביון וויליאמס.

"זה די עצוב לראות לאיזה קבוצה מכבי הפכה להיות", ריניטיס ויסניאוסקס אמר, "המצב הזו בו נפצע לקבוצה אחרת שחקן ואז היא חושבת 'רגע, אולי למכבי יש שחקן בעמדה הזו? בואו נתקשר אליהם, נציע להם כסף וננסה להשיג את השחקן'. כולנו מכירים את המצב עכשיו, מכבי הפכה לקבוצת פיתוח. קבוצות אומרות 'אנחנו צריכים שחקן בעמדה הזו, למכבי יש שחקן טוב בעמדה הזו, זה מעניין, פשוט נתקשר אליהם'".

דונטאס אורבונאס הוסיף: "המצב של מכבי תל אביב משוגע לגמרי. הרבה מהתוספות שהם הביאו כבר עזבו. אני מרגיש רע על מה שקרה עם סייבן לי, הוא היה תוספת אדירה אבל הם לא הצליחו לסדר את המצב מולו. זה מצב מגוחך מבחינת מכבי. כמובן שאפשר להאשים את הנסיבות ואת המצב של המלחמה, אבל זה לא משהו שיכול להמשך בצורה הזו".

אוגוסטאס סוליאוסקאס התייחס לרכש, ואמר: "טרביון וויליאמס שחקן מעולה, אבל השינוי שהוא יוכל לעשות ביורוליג קטן מאוד. זה חשוב מבחינת מכבי להשאר תחרותיים בליגה הישראלית, ביורוליג הם לא יעשו כלום - בואו נהיה אמיתיים, הם לא יגיעו לפליי-אין, הנצחונות שישיגו לא ישנו משהו. הם רוצים להתמודד מול היריבות שלהם בליגה הישראלית, האליפות לא מובטחת להם".

ויסניאוסקס הגיב ואמר: "וויליאמס אחד הכשרונות גדולים שעולים כרגע באירופה. אחד הסנטרים הכי מוכשרים באירופה, הוא יודע לעשות כל כך הרבה דברים וזה לפעמים מונע ממנו להיות שחקן מצוין. כשהוא יתבגר ויחליט נכון מתי לעשות כל דבר, ולא יכריח את זה, הוא יהפוך לשחקן אדיר לקבוצה מנצחת ביורוליג כי יש לו כל כך הרבה כלים".

וזה לא הסוף:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=492709

מקום שבו רואים היטב את מה שקורה הוא יוון. שם, הפרשן ואלוף היורוליג לשעבר גיורגוס בוגריס, ששיחק בעברו באולימפיאקוס ופנאתינייקוס, ביקר בחריפות את הצהובים, זאת אחרי העברתו של ווניין גבריאל לפאו. "אני רוצה לדבר עליו (גבריאל), אמר הפרשן. "הוא ירים את הרמה של הקבוצה. אני לא מאמין איזה בלאגן יש במכבי", הוסיף.

בוגריס המשיך: "פאו ביקשה שחקן שהמאמן רוצה והם פשוט מכרו אותו. עבדים של הכסף. אני לא מאמין שזה קורה. קריסה מקצועית ומעמדית. מכבי לא בכיוון, מה קרה?".
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 31 דצמבר 2024, 12:34

סתם כי העונה הזאת כבר אבודה ובפעם המאה יש בי רצון להשלות את עצמי...
אם דוזייר מגיע לפה (בתקווה שבחוזה לכמה שנים) אולי יתחיל להיווצר פה לפחות שלד נחמד להמשך. דוזייר, וויליאמס והורד (כשלשני האחרונים צריך להאריך חוזה) זו שלישיה נחמדה. יוקו גם שחקן שאני מחזיק ממנו ומאמין שבקבוצה יותר בריאה היה גם יותר יציב. הייתי הולך על ג'ימי קלארק מהרצליה שהוא כבר עכשיו שחקן יורוליג בעיני עם אפסייד גדול מאוד. הייתי שוקל מאוד מאוד ברצינות להתיר את החוזה המטומטם של סורקין.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 31 דצמבר 2024, 12:53

A.Parker כתב:סתם כי העונה הזאת כבר אבודה ובפעם המאה יש בי רצון להשלות את עצמי...
אם דוזייר מגיע לפה (בתקווה שבחוזה לכמה שנים) אולי יתחיל להיווצר פה לפחות שלד נחמד להמשך. דוזייר, וויליאמס והורד (כשלשני האחרונים צריך להאריך חוזה) זו שלישיה נחמדה. יוקו גם שחקן שאני מחזיק ממנו ומאמין שבקבוצה יותר בריאה היה גם יותר יציב. הייתי הולך על ג'ימי קלארק מהרצליה שהוא כבר עכשיו שחקן יורוליג בעיני עם אפסייד גדול מאוד. הייתי שוקל מאוד מאוד ברצינות להתיר את החוזה המטומטם של סורקין.

בגדול אני מסכים, למרות שלא הייתי ממהר לקבוע שדוזייר מגיע לפה, ואם יגיע, אני לא מאמין שזה יהיה לחוזה לכמה שנים.

לגבי סורקין, לא רואה מצב בו מתירים את החוזה שלו. אם היה שחקן זר אז כמובן שיש מצב, אבל בגלל שהוא ישראלי, לא רואה את זה קורה.
עידן

הודעהעל ידי my man » 31 דצמבר 2024, 14:53

איזה דוזייר... זה בסך הכל היה הספין הבא ..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram, Bing [Bot], Cobra ו־10 אורחים