08 אוקטובר 2025, 14:23
Mageguns כתב:זה פשוט לא כוחות ולא אותה רמה של שחקנים.
בעיניי אין פה בכלל מקום להשוואה, וכל ניסיון של לעורר ציפיה כלשהי ממכבי במשחק הזה הוא לא הגיוני.
הפערים באים לידי ביטוי בטבלת השכר היפה שהדבקתם בראש הפוסט, אשר מציגה שמדובר בשני קצוות שונים של הסקאלה, ונמשך עם תצוגות המשחקים האחרונים של שתי הקבוצות ביורוליג.
האוהדים עם מצב רוח בשפל, קטש עם ראיון קדם משחק מציג סוף סוף את האמת בפנים, ורק ההנהלה בשקט המופתי שלה![]()
אני חושב שיש להם איזו החתמה הזויה בקנה לרגע בו יחוו השפלה במשחק הערב, כדי שתיהיה להם כותרת יפה לנסות להשתיק את תלונות האוהדים..
08 אוקטובר 2025, 14:43
08 אוקטובר 2025, 14:45
felix_r כתב:דווקא נראה לי שננצח
08 אוקטובר 2025, 14:59
08 אוקטובר 2025, 15:04
08 אוקטובר 2025, 15:08
A.Parker כתב:ניצחון הערב יהיה ההפסד הכי גדול שלנו העונה
08 אוקטובר 2025, 15:08
עידן כתב:A.Parker כתב:ניצחון הערב יהיה ההפסד הכי גדול שלנו העונה
למה? אני באמת לא חושב שזה ישנה לכאן או לכאן. משום בחינה.
זה לא ישפיע על חיזוק כזה או אחר, לא על המיקום הסופי שלנו בטבלה, בטח שזה לא ישנה משהו בהתנהלות של ההנהלה.
08 אוקטובר 2025, 15:18
זה לא ישפיע על חיזוק כזה או אחר, לא על המיקום הסופי שלנו בטבלה, בטח שזה לא ישנה משהו בהתנהלות של ההנהלה.
08 אוקטובר 2025, 15:41
08 אוקטובר 2025, 15:50
עידן כתב:Mageguns כתב:זה פשוט לא כוחות ולא אותה רמה של שחקנים.
בעיניי אין פה בכלל מקום להשוואה, וכל ניסיון של לעורר ציפיה כלשהי ממכבי במשחק הזה הוא לא הגיוני.
הפערים באים לידי ביטוי בטבלת השכר היפה שהדבקתם בראש הפוסט, אשר מציגה שמדובר בשני קצוות שונים של הסקאלה, ונמשך עם תצוגות המשחקים האחרונים של שתי הקבוצות ביורוליג.
האוהדים עם מצב רוח בשפל, קטש עם ראיון קדם משחק מציג סוף סוף את האמת בפנים, ורק ההנהלה בשקט המופתי שלה![]()
אני חושב שיש להם איזו החתמה הזויה בקנה לרגע בו יחוו השפלה במשחק הערב, כדי שתיהיה להם כותרת יפה לנסות להשתיק את תלונות האוהדים..
איזו אמת קטש הציג בראיון קדם משחק? ראיתי רק שהוא אמר שצריך "יותר מחויבות ואגרסיביות"...
08 אוקטובר 2025, 15:51
MTA2311 כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:ניצחון הערב יהיה ההפסד הכי גדול שלנו העונה
הדבר היחיד שישפיע זה מחאת אוהדים אמיתית, וזה יש סיכוי שיקרה רק אם תהיה התרסקות מקצועית חסרת תקדים.
אולי לא סיכוי גבוה, אבל סיכוי כלשהו.
08 אוקטובר 2025, 15:54
08 אוקטובר 2025, 16:03
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:ניצחון הערב יהיה ההפסד הכי גדול שלנו העונה
זה לא ישנה כלום, אבל ההנהלה תדהדר בזה לתקופה.
אלה לא אותן עוצמות (או שכן וההדרדרות עד כדי כך תהומית), אבל זה כמו שהאליפות ב-2014 הכניסה אותם לעוד שאננות וגרמה להם לחשוב שהם מתנהלים נכון.
08 אוקטובר 2025, 16:05
עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:ניצחון הערב יהיה ההפסד הכי גדול שלנו העונה
זה לא ישנה כלום, אבל ההנהלה תדהדר בזה לתקופה.
אלה לא אותן עוצמות (או שכן וההדרדרות עד כדי כך תהומית), אבל זה כמו שהאליפות ב-2014 הכניסה אותם לעוד שאננות וגרמה להם לחשוב שהם מתנהלים נכון.
אם בסופו של דבר נסיים מקום 18, ונסיים כנראה באזור הזה, אף אחד בהנהלה לא יתהדר בניצחון הזה. בכלל אני לא חושב שמישהו יתהדר בניצחון הזה מעבר להפסד הבא שיבוא. והוא כנראה יבוא מהר מאוד.
08 אוקטובר 2025, 16:41
A.Parker כתב:ניצחון הערב יהיה ההפסד הכי גדול שלנו העונה
08 אוקטובר 2025, 16:44
08 אוקטובר 2025, 18:57
08 אוקטובר 2025, 19:01
מרסר כתב:עדיין לא הבנתי למה המשחק הזה לא מתקיים בישראל ?
08 אוקטובר 2025, 19:05
felix_r כתב:מרסר כתב:עדיין לא הבנתי למה המשחק הזה לא מתקיים בישראל ?
כי בגלל המלחמה אין משחקי יורוליג בישראל.
כמובן שיכלו לשים 3 שופטים ישראלים ולקיים את זה בארץ...
08 אוקטובר 2025, 20:31
my man כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:ניצחון הערב יהיה ההפסד הכי גדול שלנו העונה
בדיוק. וכבר היינו בסרט הזה...