המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:או סוף סוף קבוצה שקצת מעזה נגד מכבי
roy1000 כתב:אני לא מבין מאיפה באו הסיפורים שפאפאלוקאס לא בכושר. לי הוא נראה בכושר פיזי וכושר משחק מצויין.
roy1000 כתב:זה נראה כמו אולם של מתנ"ס. מה טעם בליגה הזו שוב? זו ממש בדיחה.
itai7 כתב:הנדריקס אלה קארים אבדול ג'אבר
jol9 כתב:roy1000 כתב:זה נראה כמו אולם של מתנ"ס. מה טעם בליגה הזו שוב? זו ממש בדיחה.
קשה מאוד להכין את הקבוצה למשחקי היורוליג, ולהכניס שחקנים לכושר משחק כששלושה זרים צריכים לשבת כל משחק.
דווקא המשחקים באדריאטית הכניסו את הקלעים של מכבי לכושר די טוב (שבינתיים הם קצת יצאו ממנו).
jol9 כתב:roy1000 כתב:זה נראה כמו אולם של מתנ"ס. מה טעם בליגה הזו שוב? זו ממש בדיחה.
קשה מאוד להכין את הקבוצה למשחקי היורוליג, ולהכניס שחקנים לכושר משחק כששלושה זרים צריכים לשבת כל משחק.
דווקא המשחקים באדריאטית הכניסו את הקלעים של מכבי לכושר די טוב (שבינתיים הם קצת יצאו ממנו).
jol9 כתב:itai7 כתב:הנדריקס אלה קארים אבדול ג'אבר
מתחיל לתפוס את הדקות של ג'יימס. מעניין הסיפור הזה.
jol9 כתב:itai7 כתב:הנדריקס אלה קארים אבדול ג'אבר
מתחיל לתפוס את הדקות של ג'יימס. מעניין הסיפור הזה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:זה נראה כמו אולם של מתנ"ס. מה טעם בליגה הזו שוב? זו ממש בדיחה.
בשביל זה לטרטר את השחקנים ביומיים של נסיעות? זה סתם משחק אימון וגם השחקנים מתייחסים לזה כמשחק אימון.
er79 כתב:אני מתחיל לאבד את הסבלנות עם שייר, אחד השחקנים שהיו לי הכי הרבה ציפיות ממנו. אף אחד לא ייתן לו, הוא חייב לקחת, הוא לא יוזם, הוא מפוחד, ובלאט חייב לעבוד איתו יותר, גם מנטאלית. דאגה נוספת שלי: פניני בכושר קליעה איום ונורא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־26 אורחים