27 אוקטובר 2011, 22:30
27 אוקטובר 2011, 22:30
misha כתב:מכבי עשתה החלטה נכונה. זה לא מי מהם יותר טוב, זה מי יותר מתאים להישאר בהתחשב בשחקנים שיש.
מצ'באן צריך לשחק אך ורק בעמדה 4 - שם נוח לו, הוא מביא את עצמו לידי ביטוי גם היום בפרטיזן ובעבר בורסאץ' ובנבחרת. במכבי העמדה הזאת כרגע סגורה עם שני ישראלים מובילים. עדיף לו לקבל את הדקות בסרביה ולהמשיך להתפתח.
הנדריקס מתאים יותר לעמדה 5 - הוא וג'יימס זה גיבוי לא רע לסופו. רואים את השנוי אצל הנדריקס במשחקים האחרונים. הוא קיבל ביטחון, הבין שהמקום שלו בטוח ומשחק טוב.
27 אוקטובר 2011, 22:32
felix_r כתב:LIAV10 כתב:חחחחחחחח אשכרה הוכיח את עצמו, אני כ"כ אוהב את השחקן הזה..
כמה ריב' היו לו? וכמה מהם בהתקפה?
קלע 9 נקודות באחוזים רעים (2/6 מהשדה) ולקח 5 ריבאונדים. זה הכל.
ההתלהבות שלכם ממש לא מובנת.
אז האיש נלחם. יופי! גם עידו קוז'יקארו יכול לתת מלחמה.
בחור נחמד בסך הכל, אבל חסר גובה וכשרון כדי להיות זר במכבי.
27 אוקטובר 2011, 22:33
felix_r כתב:LIAV10 כתב:חחחחחחחח אשכרה הוכיח את עצמו, אני כ"כ אוהב את השחקן הזה..
27 אוקטובר 2011, 22:35
roy1000 כתב:misha כתב:מכבי עשתה החלטה נכונה. זה לא מי מהם יותר טוב, זה מי יותר מתאים להישאר בהתחשב בשחקנים שיש.
מצ'באן צריך לשחק אך ורק בעמדה 4 - שם נוח לו, הוא מביא את עצמו לידי ביטוי גם היום בפרטיזן ובעבר בורסאץ' ובנבחרת. במכבי העמדה הזאת כרגע סגורה עם שני ישראלים מובילים. עדיף לו לקבל את הדקות בסרביה ולהמשיך להתפתח.
הנדריקס מתאים יותר לעמדה 5 - הוא וג'יימס זה גיבוי לא רע לסופו. רואים את השנוי אצל הנדריקס במשחקים האחרונים. הוא קיבל ביטחון, הבין שהמקום שלו בטוח ומשחק טוב.
מה זה אומר על העתיד של מאצ'בן במכבי? ליאור לא הולך לשום מקום ב- 3 שנים הקרובות.
27 אוקטובר 2011, 22:38
roy1000 כתב:misha כתב:מכבי עשתה החלטה נכונה. זה לא מי מהם יותר טוב, זה מי יותר מתאים להישאר בהתחשב בשחקנים שיש.
27 אוקטובר 2011, 22:38
יוסי22 כתב:roy1000 כתב:misha כתב:מכבי עשתה החלטה נכונה. זה לא מי מהם יותר טוב, זה מי יותר מתאים להישאר בהתחשב בשחקנים שיש.
ליאור לא משחק יותר מ-20/25 דקות בממוצע, מאצב'אן יכול לתת 15 דקות איכותיות ב-4 ועוד דקות ב-5 כשלפי מה שמסתמן השופטים יחלקו שם הרבה דקות של סופו.
הרכב של ליאור , סופו , מאצ'באן והנדריקס הוא פנטסטי לשנים הבאות.
27 אוקטובר 2011, 22:39
27 אוקטובר 2011, 22:42
יוסי22 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:חחחחחחחח אשכרה הוכיח את עצמו, אני כ"כ אוהב את השחקן הזה..
ההתלהבות דווקא מאוד מובנת , מה שלא מובן זה ההתחפרות בתוך הטעות .
לא הכול זה סטטיסטיקה וכל מי שראה את המשחק היום כשהוא לא שבוי בתיאוריה מסויימת ראה בדיוק כמו בעונה שעברה שחקן מצוין שעוזר מאוד בהגנה וגם בהתקפה נותן את שלו כשצריך , שחקן משלים קלאסי .
27 אוקטובר 2011, 22:44
שחף כתב:דייויד בלו יכול לשחק 3. מכבי מתפקדת אותו כ-4 הרבה בגלל הריווח שזה יוצר.
27 אוקטובר 2011, 22:45
27 אוקטובר 2011, 22:46
יוסי22 כתב:ליאור לא משחק יותר מ-20/25 דקות בממוצע, מאצב'אן יכול לתת 15 דקות איכותיות ב-4 ועוד דקות ב-5 כשלפי מה שמסתמן השופטים יחלקו שם הרבה דקות של סופו.
הרכב של ליאור , סופו , מאצ'באן והנדריקס הוא פנטסטי לשנים הבאות.
27 אוקטובר 2011, 22:48
felix_r כתב:יוסי22 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:חחחחחחחח אשכרה הוכיח את עצמו, אני כ"כ אוהב את השחקן הזה..
ההתלהבות דווקא מאוד מובנת , מה שלא מובן זה ההתחפרות בתוך הטעות .
לא הכול זה סטטיסטיקה וכל מי שראה את המשחק היום כשהוא לא שבוי בתיאוריה מסויימת ראה בדיוק כמו בעונה שעברה שחקן מצוין שעוזר מאוד בהגנה וגם בהתקפה נותן את שלו כשצריך , שחקן משלים קלאסי .
התחפרות בטעות? סליחה? אם יש לך דעה אחרת משלי, זה עדיין לא אומר שאני טועה ולא אתה. מי אתה בכלל שתחליט שאני טועה?
הנדריקס הוא שחקן בינוני מאוד וזו עובדה שאפילו אתה לא יכול להתווכח איתה.
הוא לא מספיק גבוה לעמדה שלו ולא מספיק מוכשר כדי לחפות על המחסור בגובה.
אתה יכול להאהוב אותו, כי הוא באמת בחור נחמד, משקיע, ונלחם. אבל עדיין הוא לא ברמה של מועדון כמכבי.
אם הוא היה בעל דרכון ישראלי (כמו דיון תומאס בזמנו), היתי מרוצה, אבל זר?
27 אוקטובר 2011, 22:49
felix_r כתב:התחפרות בטעות? סליחה? אם יש לך דעה אחרת משלי, זה עדיין לא אומר שאני טועה ולא אתה. מי אתה בכלל שתחליט שאני טועה?
הנדריקס הוא שחקן בינוני מאוד וזו עובדה שאפילו אתה לא יכול להתווכח איתה.
הוא לא מספיק גבוה לעמדה שלו ולא מספיק מוכשר כדי לחפות על המחסור בגובה.
אתה יכול להאהוב אותו, כי הוא באמת בחור נחמד, משקיע, ונלחם. אבל עדיין הוא לא ברמה של מועדון כמכבי.
אם הוא היה בעל דרכון ישראלי (כמו דיון תומאס בזמנו), היתי מרוצה, אבל זר?
27 אוקטובר 2011, 22:50
27 אוקטובר 2011, 22:56
27 אוקטובר 2011, 23:02
felix_r כתב:jol9 וroy1000,
כפי שכתבתי לפני יום באחד הפוסטים, הבניה לרוחב פוגעת מאוד במכבי בליגה בגלל כמות הזרים הקטנה שאפשר לרשום. נכון, להרבה אנשים זה נשמע מצחיק היום להתייחס לליגה, אבל אם חלילה נפסיד אליפות, אז זה יכאב לכולם ואף אחד לא יזלזל.
בשנה אחרת הנדריקס אולי היה מסביע את רצוני כשחקן מחליף, אבל לא השנה. מה גם שאתם תסכימו איתי, שהעונה הקבוצה נבנתה בצורה די מטומטמת ולא מסודרת לחלוטין. ראיתם היום: רבע שלם אנחנו בקושי מצליחים לקלוע כמה סלים נגד הילדים של פרטיזן בבית!! ראיתם בליגה במשחק האחרון, ראיתם בגמר גביע ההימורים.
27 אוקטובר 2011, 23:04
felix_r כתב:jol9 וroy1000,
כפי שכתבתי לפני יום באחד הפוסטים, הבניה לרוחב פוגעת מאוד במכבי בליגה בגלל כמות הזרים הקטנה שאפשר לרשום. נכון, להרבה אנשים זה נשמע מצחיק היום להתייחס לליגה, אבל אם חלילה נפסיד אליפות, אז זה יכאב לכולם ואף אחד לא יזלזל.
בשנה אחרת הנדריקס אולי היה מסביע את רצוני כשחקן מחליף, אבל לא השנה. מה גם שאתם תסכימו איתי, שהעונה הקבוצה נבנתה בצורה די מטומטמת ולא מסודרת לחלוטין. ראיתם היום: רבע שלם אנחנו בקושי מצליחים לקלוע כמה סלים נגד הילדים של פרטיזן בבית!! ראיתם בליגה במשחק האחרון, ראיתם בגמר גביע ההימורים.
27 אוקטובר 2011, 23:07
roy1000 כתב:felix_r כתב:jol9 וroy1000,
בעיות בבניה יש בכל עונה, אבל איכשהו זה בסופו של דבר מסתדר. בכל מקרה, אני לא חושב שהנדריקס הוא חלק מהבעיות האלו. אני לא חושב שמכבי צירכה שחקן יותר טוב ממנו כמחליף לגבוהים. הבעיות של מכבי הן כרגע בעיקר בעמדות 2-3 שרחוקות מלהיות ברמת יורוליג. לנגפורד אולי יעזור לפתור את הבעיה בעמדה 2, אבל החולשה בעמדה 3 כנראה תישאר איתנו לאורך העונה.
27 אוקטובר 2011, 23:10
roy1000 כתב:felix_r כתב:jol9 וroy1000,
בעיות בבניה יש בכל עונה, אבל איכשהו זה בסופו של דבר מסתדר. בכל מקרה, אני לא חושב שהנדריקס הוא חלק מהבעיות האלו. אני לא חושב שמכבי צירכה שחקן יותר טוב ממנו כמחליף לגבוהים. הבעיות של מכבי הן כרגע בעיקר בעמדות 2-3 שרחוקות מלהיות ברמת יורוליג. לנגפורד אולי יעזור לפתור את הבעיה בעמדה 2, אבל החולשה בעמדה 3 כנראה תישאר איתנו לאורך העונה.