פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יום חמישי 21:45 מכבי ת"א - ריאל מדריד, ערוץ 10

02 נובמבר 2011, 12:39

yarinsaky כתב:מי שחושש מהמשחק שלא יקרא את זה : :)

http://sports.walla.co.il/?w=/196/1873662

אין ספק שמדובר בקבוצה טובה, ורודי פרננדז הוא ייתרון גדול באירופה, בייחוד שלמכבי אין מי שישמור אותו. לא הולך להיות קל.

02 נובמבר 2011, 14:02

אני חושב שעדיף שפניני ייפתח בחמישייה כדי שירביץ קצת לרודי

02 נובמבר 2011, 14:49

JasonWilliams12 כתב:אני חושב שעדיף שפניני ייפתח בחמישייה כדי שירביץ קצת לרודי

אני חושב שעדיף שפניני יפתח בחמישיה כי הוא פשוט יותר טוב מסמית'. זה הכל.

02 נובמבר 2011, 14:55

חייבים הגנה מתואמת מאוד למשחק הזה. אנחנו לא יכולים לספוג בקלות כמו בחלקים מול פרטיזן ומול נתניה.
גם אי אפשר לבנות יותר מדי על חדירות- לא כשאיבקה בצבע.

02 נובמבר 2011, 15:40

felix_r כתב:
JasonWilliams12 כתב:אני חושב שעדיף שפניני ייפתח בחמישייה כדי שירביץ קצת לרודי

אני חושב שעדיף שפניני יפתח בחמישיה כי הוא פשוט יותר טוב מסמית'. זה הכל.

מסכים. פניני הוא גם שחקן שמכניס את הקהל למשחק.
עם זאת, פניני עולה טוב מהספסל, ודייויד כידוע גם לא ממש אוהב לשנות את החמישייה שלו. אני עדיין מקווה שאוחיון לא יפתח.

02 נובמבר 2011, 15:46

גם אני בעד שפניני יפתח, זה נכון שהוא עולה טוב מהספסל, אבל מצד שני יכול לקבל הרבה בטחון כשהוא פותח בחמישיה. ככה גם יכול להיות שיהה במקרה לאנגפורד.

ריאל מדריד היא קבוצה סופר חזקה וברור שהיא יותר טובה ממכבי בכמה רמות, הבעיה היא שנניח אם מכבי הייתה בשיאה עדיין ריאל טובה יותר, ואנחנו בתקופה לא ממש טובה לכן הבדלי הרמות תופסים פער יותר גדול. אנחנו יכולים להשוות את החמישיה שלנו לריאל , לדבר על רודי ועל הסגל המצויין והמפחיד שיש להם, יכולים לדבר על פארמר שבכושר לא טוב ועל סמית...

אבל, וזה חשוב, אנחנו אוהדי מכבי ת"א ומחר בהיכל ובבית ובכל המקומות, אנחנו צריכים להאמין.
למרות שהסיכויים לא נוטים לטובתנו צריך לזכור שלפעמים שמכבי משחקת עם הגב לקיר, היא יודעת להוציא נצחונות, גם הקהל יודע את זה, אני בטוח שתהיה מחר אווירה משגעת בהיכל ותיהיה התרגשות, אני גם מפחד מהסגל של ריאל ורועד שאני שומע את השמות שלהם בניגוד אלינו, אבל בכל זאת אנחנו מכבי ואולי הלב, ההיכל הקהל אולי דווקא זה יגרום לשחקנים מחר לשחק טוב יותר ואולי גם ננצח, צריך להאמין בזה ובעזרת השם ננצח!

02 נובמבר 2011, 15:56

where is the love? כתב:גם אני בעד שפניני יפתח, זה נכון שהוא עולה טוב מהספסל, אבל מצד שני יכול לקבל הרבה בטחון כשהוא פותח בחמישיה. ככה גם יכול להיות שיהה במקרה לאנגפורד.

ריאל מדריד היא קבוצה סופר חזקה וברור שהיא יותר טובה ממכבי בכמה רמות, הבעיה היא שנניח אם מכבי הייתה בשיאה עדיין ריאל טובה יותר, ואנחנו בתקופה לא ממש טובה לכן הבדלי הרמות תופסים פער יותר גדול. אנחנו יכולים להשוות את החמישיה שלנו לריאל , לדבר על רודי ועל הסגל המצויין והמפחיד שיש להם, יכולים לדבר על פארמר שבכושר לא טוב ועל סמית...

אבל, וזה חשוב, אנחנו אוהדי מכבי ת"א ומחר בהיכל ובבית ובכל המקומות, אנחנו צריכים להאמין.
למרות שהסיכויים לא נוטים לטובתנו צריך לזכור שלפעמים שמכבי משחקת עם הגב לקיר, היא יודעת להוציא נצחונות, גם הקהל יודע את זה, אני בטוח שתהיה מחר אווירה משגעת בהיכל ותיהיה התרגשות, אני גם מפחד מהסגל של ריאל ורועד שאני שומע את השמות שלהם בניגוד אלינו, אבל בכל זאת אנחנו מכבי ואולי הלב, ההיכל הקהל אולי דווקא זה יגרום לשחקנים מחר לשחק טוב יותר ואולי גם ננצח, צריך להאמין בזה ובעזרת השם ננצח!

פניני זה השחקן האחרון לדעתי שצריך ביטחון. בכל מצב, יש לו 100% ביטחון. בחיים לא ראיתי אותו מוותר על זריקה בגלל שהוא בתקופה לא טובה. אני מאמין שסמית' יפתח. סמית' גם יותר מתאים לשמור על רודי.
אני לא כל כך מסכים שלריאל סגל מרשים ממכבי בכמה רמות. אני חושב לשמכבי יש סגל לא פחות טוב. כל שחקני הפנים שלהם רזים ודקיקים, אין להם מנהל משחק אמיתי, וההגנה שלהם לא מי יודע מה. הם ללא ספק התחזקו מאוד העונה, אבל זה לא בשמיים, בטח לא בנוקיה.
היתרון העיקרי שלהם, ונקודת המפתח במשחק, זה השלשות. יש להם קבוצת שלשות אימתנית השנה. יול-קארול-רודי זה פחד אלוהים מה3. צריך לצאת אליהם כמה שיותר חזק, ולתת לשקני הפנים שלהם לנצח את המשחק. חוץ מרודריגז, אסור לתת לאף שחקן זריקה חופשית.
מנגד, הקליעה של הפורוורדים שלנו, סמית'-פניני-בלו זה גם קלעים נפלאים, אבל הם לא בכושר טוב. מכבי חייבת אותם בכושר טוב, לפחות 1-2 מהם. אני מאמין שפאפאס, סופו ואליהו יתנו את שלהם. חשוב מאוד שפארמר יקח על עצמו קצת יותר, ושהפורוורדים יקלעו מבחוץ. אם מכבי תיישם את זה, אני חושב שבהיכל אנחנו יכולים להנחיל להם הפסד יורוליג ראשון העונה. נקווה לטוב!

02 נובמבר 2011, 15:58

asafb96 כתב:
where is the love? כתב:גם אני בעד שפניני יפתח, זה נכון שהוא עולה טוב מהספסל, אבל מצד שני יכול לקבל הרבה בטחון כשהוא פותח בחמישיה. ככה גם יכול להיות שיהה במקרה לאנגפורד.

פניני זה השחקן האחרון לדעתי שצריך ביטחון. בכל מצב, יש לו 100% ביטחון. בחיים לא ראיתי אותו מוותר על זריקה בגלל שהוא בתקופה לא טובה. אני מאמין שסמית' יפתח. סמית' גם יותר מתאים לשמור על רודי.
אני לא כל כך מסכים שלריאל סגל מרשים ממכבי בכמה רמות. אני חושב לשמכבי יש סגל לא פחות טוב. כל שחקני הפנים שלהם רזים ודקיקים, אין להם מנהל משחק אמיתי, וההגנה שלהם לא מי יודע מה. הם ללא ספק התחזקו מאוד העונה, אבל זה לא בשמיים, בטח לא בנוקיה.
היתרון העיקרי שלהם, ונקודת המפתח במשחק, זה השלשות. יש להם קבוצת שלשות אימתנית השנה. יול-קארול-רודי זה פחד אלוהים מה3. צריך לצאת אליהם כמה שיותר חזק, ולתת לשקני הפנים שלהם לנצח את המשחק. חוץ מרודריגז, אסור לתת לאף שחקן זריקה חופשית.
מנגד, הקליעה של הפורוורדים שלנו, סמית'-פניני-בלו זה גם קלעים נפלאים, אבל הם לא בכושר טוב. מכבי חייבת אותם בכושר טוב, לפחות 1-2 מהם. אני מאמין שפאפאס, סופו ואליהו יתנו את שלהם. חשוב מאוד שפארמר יקח על עצמו קצת יותר, ושהפורוורדים יקלעו מבחוץ. אם מכבי תיישם את זה, אני חושב שבהיכל אנחנו יכולים להנחיל להם הפסד יורוליג ראשון העונה. נקווה לטוב!

AMEN BROTHER ואסף שוב יש כמה דברים שאנחנו מסכימים עליהם, אם אני ואתה מסכימים, אפשר גם לנצח את ריאל!!

02 נובמבר 2011, 16:18

לפניני יהיה קשה מאוד להתמודד בשמירה אישית עם רודי פרננדז, בעיקר בשל יתרון האתלטיות העצום של הספרדי. גם לסמית יהיה קשה מאוד מולו אבל הוא יוכל עוד איכשהו לרדוף אחריו. אגב, כשפניני על המגרש יכול להיות שעדיף להפקיד את רודי בידיים של לנגפורד כשפניני שומר על קארול. בכל מקרה , שחקני מכבי צריכים לא להתפתות ולעשות דאבל אפ על הגבוהים הספרדים, אחרת נחטוף מבול של שלשות על הראש. אף אחד מהגבוהים הללו לא מספיק טוב בשביל לנצח את המשחק וגבוהי מכבי יוכלו להתמודד איתם באחד על אחד, גם אם טומיץ יתפוס כמה דקות טובות. מכבי תצטרך למנוע את השלשות של הספרדים ולטעמי הבעיה הקשה עוד יותר תהיה למנוע את החדירות לסל - יול ורודי הם חודרים נהדרים וגם קארול יודע את העבודה ולמכבי, למעט ג'יימס שנמצא בכושר מזעזע, אין חוסמים טובים. בקיצור - קל לא יהיה, אבל עם כל היתרון האיכותי של הספרדים, מכבי משחקת בבית, יש לה יתרון על הקווים ויש לה גם יתרון בעמדה 4 ואת סופו, ואין סיבה שלא נוכל לנצח את המשחק.

02 נובמבר 2011, 16:23

קודי כתב:לפניני יהיה קשה מאוד להתמודד בשמירה אישית עם רודי פרננדז, בעיקר בשל יתרון האתלטיות העצום של הספרדי. גם לסמית יהיה קשה מאוד מולו אבל הוא יוכל עוד איכשהו לרדוף אחריו. אגב, כשפניני על המגרש יכול להיות שעדיף להפקיד את רודי בידיים של לנגפורד כשפניני שומר על קארול. בכל מקרה , שחקני מכבי צריכים לא להתפתות ולעשות דאבל אפ על הגבוהים הספרדים, אחרת נחטוף מבול של שלשות על הראש. אף אחד מהגבוהים הללו לא מספיק טוב בשביל לנצח את המשחק וגבוהי מכבי יוכלו להתמודד איתם באחד על אחד, גם אם טומיץ יתפוס כמה דקות טובות. מכבי תצטרך למנוע את השלשות של הספרדים ולטעמי הבעיה הקשה עוד יותר תהיה למנוע את החדירות לסל - יול ורודי הם חודרים נהדרים וגם קארול יודע את העבודה ולמכבי, למעט ג'יימס שנמצא בכושר מזעזע, אין חוסמים טובים. בקיצור - קל לא יהיה, אבל עם כל היתרון האיכותי של הספרדים, מכבי משחקת בבית, יש לה יתרון על הקווים ויש לה גם יתרון בעמדה 4 ואת סופו, ואין סיבה שלא נוכל לנצח את המשחק.

בת'כלס זה הכל שטויות. כמו גאלינרי, רודי יכול הוציא את הקליעה שלו מול כל שומר שמכבי תשים עליו. זה תלוי 100% בו ולא בשומר שלו.

02 נובמבר 2011, 16:31

roy1000 כתב:
קודי כתב:לפניני יהיה קשה מאוד להתמודד בשמירה אישית עם רודי פרננדז, בעיקר בשל יתרון האתלטיות העצום של הספרדי. גם לסמית יהיה קשה מאוד מולו אבל הוא יוכל עוד איכשהו לרדוף אחריו. אגב, כשפניני על המגרש יכול להיות שעדיף להפקיד את רודי בידיים של לנגפורד כשפניני שומר על קארול. בכל מקרה , שחקני מכבי צריכים לא להתפתות ולעשות דאבל אפ על הגבוהים הספרדים, אחרת נחטוף מבול של שלשות על הראש. אף אחד מהגבוהים הללו לא מספיק טוב בשביל לנצח את המשחק וגבוהי מכבי יוכלו להתמודד איתם באחד על אחד, גם אם טומיץ יתפוס כמה דקות טובות. מכבי תצטרך למנוע את השלשות של הספרדים ולטעמי הבעיה הקשה עוד יותר תהיה למנוע את החדירות לסל - יול ורודי הם חודרים נהדרים וגם קארול יודע את העבודה ולמכבי, למעט ג'יימס שנמצא בכושר מזעזע, אין חוסמים טובים. בקיצור - קל לא יהיה, אבל עם כל היתרון האיכותי של הספרדים, מכבי משחקת בבית, יש לה יתרון על הקווים ויש לה גם יתרון בעמדה 4 ואת סופו, ואין סיבה שלא נוכל לנצח את המשחק.

בת'כלס זה הכל שטויות. כמו גאלינרי, רודי יכול הוציא את הקליעה שלו מול כל שומר שמכבי תשים עליו. זה תלוי 100% בו ולא בשומר שלו.

ועדיין, סמית או לנגפורד יוכלו להקשות עליו הרבה יותר מאשר פניני.

02 נובמבר 2011, 18:04

02 נובמבר 2011, 18:07

יפה...

02 נובמבר 2011, 18:21

קודי, הנדריקס חוסם לא רע בכלל און בול. בכלל, הוא השומר האישי הטוב בין הגבוהים של מכבי. כמובן, כשהוא מפוקס.

02 נובמבר 2011, 18:23

misha כתב:

פרומו יפה, מישה אתה אולי יודע מי אחראי שם על הפרומואים? כי הוא ממש מוכשר, זה נקרא כזה כמו טריילר לסרט גלדיאטור למי שזוכר...

ועוד דבר מישה, אפשרי לפתוח תרד שירכז את כל השמועות לגבי נושא השביתה של הNBA ?

02 נובמבר 2011, 18:31

יש כבר ת'רד בנושא NBA. אם יהיה משהו חדש יפרסמו שם.

02 נובמבר 2011, 18:35

misha כתב:יש כבר ת'רד בנושא NBA. אם יהיה משהו חדש יפרסמו שם.

תודה מישה.

ואגב :

"ריאל היא היריבה הכי קשה שנתמודד מולה", אמר גיא פניני, "יש להם שחקנים מדהימים וסגל רחב, אבל אנחנו צריכים להסתכל עלינו ועל 12 אלף הצופים שידחפו אותנו בהיכל. אנחנו צריכים לשחק את המשחק שלנו ולנצל את האנרגיות של הקהל. אנחנו מסתכלים קודם כל על ההגנה שלנו כדי לעצור אותם. זו הולכת להיות עבודה קשה של 40 דקות. שלושה רבעים טובים לא יספיקו מולם. יש לנו כל כך הרבה שחקנים טובים, אין לי בעיה שילחצו אותי וישחררו את כל השאר".

ככה פניני אומר היום ובנוסף למה שאמר בלאט על שצריך לתת את הלב, הדברים האלו ומה שגיא אמר והאוהדים יכולים לעזור מחר, המון אמונה ולב.

02 נובמבר 2011, 18:38

חולה על פניני המכביסט היחיד עם ביצים
בטח סמית' יפחד לעלות למגרש

02 נובמבר 2011, 18:39

פניני הוא פשוט שחקן נשמה מדהים, אני מאוהב בוווווווווווווווווווווווווווו!!!!!! :heart

02 נובמבר 2011, 18:58

אני הכי אוהב משחקים שמכבי מגיעה אליהם כאנדרדוג, אפילו שתמיד יגידו שמכבי אף פעם לא אנדרדוג בהיכל. השחקנים מגיעים מפוקסים יותר, הקהל מטריף, כל סל קובע, יש מלחמה..
מכבי מבינה טוב טוב שזה משחק שקובע כיוון של עונה שלמה. הפסד כאן ישים בראש של מכבי שהם השנה בליגה אחרת, לעומת ניצחון שיוסיף ביטחון ויחזיר את מכבי לרצף טוב ולזה שיש לה עוד מה למכור השנה.
פרסם תגובה