19 נובמבר 2011, 22:09
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:אני מאמין שמחר מכבי תקלע טוב יותר וזה יהיה פחות צמוד.
זה מה שאנחנו אומרים כל משחק ועדיין איכשהו מתחילים כל רבע רביעי בסביבות ה-50-54..
אני לא מבינה מה קורה לקבוצה הזאת מבחינת סקור..יש לנו כל כך הרבה כלים התקפיים מוכחים וזה פשוט לא נכנס..
בלי פארמר, האמת שאין כל כך הרבה כלים. בעיקר אליהו וקצת סופו. לאנגפורד לא פוגע, סמית' לא יכול וכל שאר הם לא בדיוק כלים התקפיים. הקובצה הזו נראית שונה לחלוטין בלי פארמר.
19 נובמבר 2011, 22:18
19 נובמבר 2011, 22:20
יוסי22 כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:אני מאמין שמחר מכבי תקלע טוב יותר וזה יהיה פחות צמוד.
זה מה שאנחנו אומרים כל משחק ועדיין איכשהו מתחילים כל רבע רביעי בסביבות ה-50-54..
אני לא מבינה מה קורה לקבוצה הזאת מבחינת סקור..יש לנו כל כך הרבה כלים התקפיים מוכחים וזה פשוט לא נכנס..
בלי פארמר, האמת שאין כל כך הרבה כלים. בעיקר אליהו וקצת סופו. לאנגפורד לא פוגע, סמית' לא יכול וכל שאר הם לא בדיוק כלים התקפיים. הקובצה הזו נראית שונה לחלוטין בלי פארמר.
אליהו וקצת סופו ????
קודם כל סופו זה הסנטר הטוב באירופה , הוא גם נבחר לסנטר השנה באירופה בעונה החולפת .
אליהו הוא אחד הפורוורדים ההתקפיים הטובים האירופה .
סמית לפחות בכל מה שקשור לקליעות משלוש הוא מצוין .
בלו קלעי אדיר , פניני כנ"ל .
לאנגפורד הוא שחקן של 18 נקוגדות ביורוליג כמו שציינה כרמל .
הנדריקס שחקן לא רע בכלל גם בצד ההתקפי ופאפלוקאס אולי לא קולע אבל מנהל את ההתקפה באומנות .
למכבי גם בלי פארמר יש אינסוף כלים התקפיים ברמה הכי גבוהה באירופה , אז כרגע בצירוף נסיבות + תקופת קליעה גרועה זה לא בא לידי ביטוי ומקשה על השטף הקבוצתי . נו ו... ?
אי אפשר כל פעם כשלט הולך קצת ישר לחקטול בלי קשר למציאות .
19 נובמבר 2011, 22:30
Holiday_Armadillo כתב:אבל אני לא מסכימה איתך..
אליהו שחקן התקפה אדיר
בלו קלעי שלשות מוכח
פניני קלעי שלשות מוכח שנמצא בתקופה מזעזעת
סמית' קלעי שברגע שמקבלת החלטות יותר טוב האחוזים שלו עולים משמעותית
סופו כוח בלתי עציר בצבע(שמשום מה לא מצליח לתפקד נגד ירושלים)
הנדריקס יותר מוכשר בהתקפה ממה שנותנים לו קרדיט אני חושבת
לאנגפורד שחקן של 18 נקודות למשחק ביורוליג..
אי אפשר להגיד שאין כלים..אפשר להגיד שהם לא פוגעים כרגע..
19 נובמבר 2011, 22:43
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל אני לא מסכימה איתך..
אליהו שחקן התקפה אדיר
בלו קלעי שלשות מוכח
אני לא מדבר על כישרון. אני מדבר על היכולת הנוכחית. מכבי עד עכשיו היא אחת מקבוצות ההתקפה הגרועות ביורוליג ובלי פארמר היא אולי הגרועה ביותר. יש בעיה ששחקנים רבים בכושר קליעה נוראי (כולם פרט לבלו) ופרט לפארמר ואליהו אף אחת לא יכול לשבור את ההגנה לבדו.
19 נובמבר 2011, 22:48
Holiday_Armadillo כתב:אבל אתה בעצם חוזר על מה שאמרתי בפוסט הראשון שלי..
אמרתי שיש כלים התקפיים שלא פוגעים כרגע ואני לא מבינה למה..
מהפוסט המקורי שלך אפשר להבין כאילו אין כלים התקפיים בכלל..
19 נובמבר 2011, 23:37
19 נובמבר 2011, 23:52
20 נובמבר 2011, 00:57
יוסי22 כתב:עוד פעם התחלנו עם מסקנות לפי 2.5 משחקים?
סמית עם ממוצע של 40% לשלוש בשנתיים האחרונות לא ב-5 משחקים שבאחד מהם הוא עלה חולה , יד משלוש והגנה טובה יש לו .
פניני הראה לאורך עונה שלמה שהוא מצוין בעמדה הזו ושוב אתה פוסל אותו לפי 2.5 משחקים.
סופו הוא אולי השחקן הכי יציב בכדורסל האירופי , כל עוד הוא משחק כמובן .
כשמדברים על הקו הקידמי עם בלו , סופו ואליהו זה אחד הקווים הכי איכותיים מבינה התקפית (כשמאצ'בן היה פה הייתי קורא לזה הכי טוב).
גם בקו האחוקי עם לאנגפורד ופארמר יש המון כוח אש מהקו האחורי .
תפסיקו להיכנס להיסטריה משני משחקים שמכבי לא פוגעים משלוש בזריקות טובות , זה יתאזן מהר מאוד ועד אז טוב שמכבי מנצחים עם הגנה טובה גם כשהזריקות פשוט לא רוצות להיכנס.
20 נובמבר 2011, 05:58
20 נובמבר 2011, 06:02
20 נובמבר 2011, 06:47
סופו שחקן נהדר, אבל מאוד לא יציב. יש לו ימים שבהם הוא פשוט לא פקטור.
לגבי סמית' - 5.8 נקודות עם 25% מהשדה זה לא בדיוק קווין דוראנט. הסמול זו העמדה הכי חלשה של מכבי ללא שום ספק.
לאנגפורד הוא סקורר מצויין. הבעיה היא שהוא הגיע באמצע העונה והוא רחוק מלהיות השחקן שהיה - אני לא חושב שיש לו אפילו שלשה אחת. פשוט לא פקטור כרגע.
בלו כל פעם מפתיע מחדש והוא נקודת האור הכי גדולה של מכבי העונה.
אין למכבי במצב הנוכחי כלים אינסופיים ואפשר לראות את זה בסקור הנמוך של מכבי העונה. כלים אין סופיים היה לקבוצה של שאראס/פארקר/וייציץ'. בכושר הנוכחי של החשקנים מכבי תלויה תלות מוחלטת בפארמר.
20 נובמבר 2011, 07:17
20 נובמבר 2011, 08:21
20 נובמבר 2011, 08:42
20 נובמבר 2011, 09:00
20 נובמבר 2011, 09:12
20 נובמבר 2011, 10:04
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל אני לא מסכימה איתך..
אליהו שחקן התקפה אדיר
בלו קלעי שלשות מוכח
אני לא מדבר על כישרון. אני מדבר על היכולת הנוכחית. מכבי עד עכשיו היא אחת מקבוצות ההתקפה הגרועות ביורוליג ובלי פארמר היא אולי הגרועה ביותר. יש בעיה ששחקנים רבים בכושר קליעה נוראי (כולם פרט לבלו) ופרט לפארמר ואליהו אף אחת לא יכול לשבור את ההגנה לבדו.
20 נובמבר 2011, 10:43
עפר כתב:אם סופו שיחק כל כך הרבה אתמול אז מודע לא לתת לו לנוח ולתת לג"ימס לשחק.
ככה יש סיכון רב יותר לסופו להיפצע עקב עומס וחוץ מזה צריך לתת לג"ימס להיכנס עוד לענינים אחרי שעה זאת בימים האחרונים. חוץ מזה הרי ברור שהשופטים בליגה שלנו ידביקו עבירות לסופו
20 נובמבר 2011, 16:31