פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: נגמרה השביתה ב-NBA

26 נובמבר 2011, 10:52

תמונה

26 נובמבר 2011, 10:52

דני פדרמן:"בדיוק בשביל זה הבאנו את פאפאלוקאס". איזו הקלה, ניצלנו

26 נובמבר 2011, 10:53

חבל שהוא לא נפרד מאיתנו בהיכל

26 נובמבר 2011, 10:54

MTA2311 כתב:דני פדרמן:"בדיוק בשביל זה הבאנו את פאפאלוקאס". איזו הקלה, ניצלנו

התפוח לא נפל רחוק מהעץ...

26 נובמבר 2011, 10:56

אני לא מבין מאיפה הביטחון שפארמר ישאר למשחק נגד בלגראד. ברגע שהשביתה נגמרת, פארמר שחקן תחת חוזה בניו ג'רזי, ואני לא בטוח בכלל שהם מעדיפים שהוא יקח חלק במשחק בו עלול להיפצע חלילה. בכמה אתרים מציינים שהמשחק נגד זאגרב באדריאטית הוא ככל הנראה האחרון שלו במכבי.

26 נובמבר 2011, 10:59

Chen כתב:תודה לאל, רק חבל שזה הגיע בשלב מאוחר, ככה כל הבעיות יתחילו לצוף, כל מה שרצינו שלא יקרה קורה, הקבוצה תלויה מאוד בפארמר והוא עוזב. עכשיו רק למצוא מחליף ראוי. המצב הזה לא היה קורה אם היו מחתימים שחקן כשהיה אפשר, ביולי אוגוסט ככה שהיו אפשרויות לא רעות בשוק. אני מקווה שנשרוד את השבועיים האלה בלי פארמר, את פרטיזן נוכל לעבור, את ריאל זה כבר יהיה יותר קשה

ריאל ללא רודי ואיבקה היא לא מכשול שלא ניתן לעבור בחוץ. הם ייחלשו הרבה יותר ממכבי.

26 נובמבר 2011, 11:00

פארמר יעזוב ואיתו שאר שחקני הנבא בבית.
אין כמו דיוויד בלאט לעשות התאמות ולנצל אובדן זה אצל כל הקבוצות בבית.

26 נובמבר 2011, 11:03

ריאל יחלשו יותר ממכבי??? מכבי בנתה על פארמר הרבה יותר ממה שריאל(שתיפגע ללא ספק אבל דאגה לבנות את הקבוצה בצורה כזו שלא תישען יתר על המידה על רודי) בנתה על רודי. שלא לדבר על איבקה שלדעתי לא נתן משחק אחד סביר מרגע שהגיע לקבוצה.
וכמו שנוכחנו לדעת, מכבי בלי פארמר היא פשוט חצי קבוצה.

26 נובמבר 2011, 11:04

kubachrick כתב:פארמר יעזוב ואיתו שאר שחקני הנבא בבית.
אין כמו דיוויד בלאט לעשות התאמות ולנצל אובדן זה אצל כל הקבוצות בבית.

מה עשית מדיויד קוסם? יש גבול ליכולת של אימון
לדיויד יש רכז בשם אוחיון ופאפס להוציא מזה משהו יהיה יוצא דופן

26 נובמבר 2011, 11:06

הוא לא קוסם,אבל מכל המאמנים בבית ועם הסגל שיש למכבי,אין לי כל ספק שהוא הוא יפיק את המיטב מהאדמה החרוכה הזו.

26 נובמבר 2011, 11:09

אורי כתב:ריאל יחלשו יותר ממכבי??? מכבי בנתה על פארמר הרבה יותר ממה שריאל(שתיפגע ללא ספק אבל דאגה לבנות את הקבוצה בצורה כזו שלא תישען יתר על המידה על רודי) בנתה על רודי. שלא לדבר על איבקה שלדעתי לא נתן משחק אחד סביר מרגע שהגיע לקבוצה.

לפחות במשחק מול מכבי רודי ואיבקה היו השחקנים הכי משמעותיים אצלם.
קארול לא ימשיך כל העונה לקלוע ב-80% מחוץ לקשת, וזה בעצם הדבר היחיד שהוא יודע לעשות.
איבקה היה היחיד שהסתדר הגנתית עם הגבוהים של מכבי.
סופו אוכל אטריות כמו בגיץ' וטומיץ' בלי מלח.

26 נובמבר 2011, 11:11

הבעיה שבלי פארמר קבוצות יתכווצו עוד יותר סביב סופו.

26 נובמבר 2011, 11:13

קודי כתב:
Chen כתב:תודה לאל, רק חבל שזה הגיע בשלב מאוחר, ככה כל הבעיות יתחילו לצוף, כל מה שרצינו שלא יקרה קורה, הקבוצה תלויה מאוד בפארמר והוא עוזב. עכשיו רק למצוא מחליף ראוי. המצב הזה לא היה קורה אם היו מחתימים שחקן כשהיה אפשר, ביולי אוגוסט ככה שהיו אפשרויות לא רעות בשוק. אני מקווה שנשרוד את השבועיים האלה בלי פארמר, את פרטיזן נוכל לעבור, את ריאל זה כבר יהיה יותר קשה.

עריכה:
רגע, מתי בכלל פארמר הולך? לא אמרו שהוא צריך להיות שם ישר שנגמרת השביתה?

כמו שאמרתי, המחנות יתחילו ב-9 לדצמבר וסביר שיבקשו מהשחקנים להיות שם יום-יומיים קודם לבדיקות רפואיות וכד'. כלומר פרמאר ישחק את משחקו האחרון במכבי בחמישי הקרוב בבלגראד.

אני לא בטוח בזה. ההסכם אומר שמרגע ההודעה הרישמית על ביטול השביתה, יש לשחקנים 48 שעות לעזוב את המועדון..

26 נובמבר 2011, 11:15

Euro_Basket כתב:
אורי כתב:ריאל יחלשו יותר ממכבי??? מכבי בנתה על פארמר הרבה יותר ממה שריאל(שתיפגע ללא ספק אבל דאגה לבנות את הקבוצה בצורה כזו שלא תישען יתר על המידה על רודי) בנתה על רודי. שלא לדבר על איבקה שלדעתי לא נתן משחק אחד סביר מרגע שהגיע לקבוצה.

לפחות במשחק מול מכבי רודי ואיבקה היו השחקנים הכי משמעותיים אצלם.
קארול לא ימשיך כל העונה לקלוע ב-80% מחוץ לקשת, וזה בעצם הדבר היחיד שהוא יודע לעשות.
איבקה היה היחיד שהסתדר הגנתית עם הגבוהים של מכבי.
סופו אוכל אטריות כמו בגיץ' וטומיץ' בלי מלח.

נכון חלקית, אבל ריאל בנתה את עצמה מלכתחילה בלי להתחשב בשביתה. רודי ואיבקה באו כסוג של בונוס(יתכן שרודי גם הוא השקעה לעתיד אם יחליט לחזור בתום העונה לקבוצה). ריאל תפגע ואין ספק בזה, אבל מכבי שתלוייה בצורה מוחלטת בפארמר תיפגע הרבה יותר.
ואגב קארול שחקן מעולה, סקורר אמיתי שיהיה מטופש לחלוטין להגיד עליו שהדבר היחידי שהוא יודע לעשות זה לתפוס כדור ולקלוע שלשה.

26 נובמבר 2011, 11:17

רועי כתב:אני לא בטוח בזה. ההסכם אומר שמרגע ההודעה הרישמית על ביטול השביתה, יש לשחקנים 48 שעות לעזוב את המועדון..

נכון, ולא נראה לי שמישהו בארה''ב יגיד לעצמו ''יאללה בואו נעשה טובה קטנה לשימעון''. אני זוכר שקבוצות ה NBA ניסו למנוע בדרך משפטית מעבר של שחקנים עם חוזה לקבוצות באירופה בזמן השביתה, אז אין סיבה שמרגע שהיא נגמרת ששחקנים ימשיכו לפזז על המגרשים ביורוליג עוד יום נוסף.

26 נובמבר 2011, 11:19

מוזר ככל שזה ישמע, אבל אני לא דואג בצורה קיצונית מדי מעזיבתו של פרמאר..
מכירים את הקלישאה השחוקה "אין ואקום בכדורסל"? אז אולי מכבי תראה רע משחק אחד, שניים או שלושה גג, אבל בסוף בלאט יעשה את ההתאמות והשחקנים יאלצו לקבל על עצמם יותר אחריות.
מכבי היתה לפני פרמאר ותהיה גם אחריו, אנחנו נוהגים לומר את המשפט הזה אחרי כל שחקן שעוזב, אז מה שונה במקרה הזה?
זה לא יהיה קל, אבל יש לנו 12 שחקנים שרובם ברמות הגבוהות באירופה. אני גם לא חושב שזה יהיה צעד נכון עכשיו להוסיף עוד גארד לסגל (פרט לפרקינס שכבר מכיר את מכבי), מספיק קשה לשלב את לנגפורד..

נותר לי רק להודות לג'ורדן על החוויה שהוא נתן לנו, ו"לברך" את שאר הקבוצות שהביאו יותר משחקן NBA אחד על התפרקותם ההמונית :fuck

26 נובמבר 2011, 11:20

מכביסט27 כתב:מוזר ככל שזה ישמע, אבל אני לא דואג בצורה קיצונית מדי מעזיבתו של פרמאר..
מכירים את הקלישאה השחוקה "אין ואקום בכדורסל"? אז אולי מכבי תראה רע משחק אחד, שניים או שלושה גג, אבל בסוף בלאט יעשה את ההתאמות והשחקנים יאלצו לקבל על עצמם יותר אחריות.
מכבי היתה לפני פרמאר ותהיה גם אחריו, אנחנו נוהגים לומר את המשפט הזה אחרי כל שחקן שעוזב, אז מה שונה במקרה הזה?
זה לא יהיה קל, אבל יש לנו 12 שחקנים שרובם ברמות הגבוהות באירופה. אני גם לא חושב שזה יהיה צעד נכון עכשיו להוסיף עוד גארד לסגל (פרט לפרקינס שכבר מכיר את מכבי), מספיק קשה לשלב את לנגפורד..

נותר לי רק להודות לג'ורדן על החוויה שהוא נתן לנו, ו"לברך" את שאר הקבוצות שהביאו יותר משחקן NBA אחד על עזיבתם של הכוכבים :fuck

המשחקים של יוגב על תקן רכז ראשון היו נוראיים לצפייה. האיש פאקינג קלע 4 סלי שדה ב-6 משחקי יורוליג, זה נוראי בכל קנה מידה. מכבי חייבת רכז נוסף. פאפס בגילו לא יוכל לתת תפוקה בכמות רבה של דקות לאורך זמן.

26 נובמבר 2011, 11:22

מכביסט27 כתב:מוזר ככל שזה ישמע, אבל אני לא דואג בצורה קיצונית מדי מעזיבתו של פרמאר..

נותר לי רק להודות לג'ורדן על החוויה שהוא נתן לנו, ו"לברך" את שאר הקבוצות שהביאו יותר משחקן NBA אחד על התפרקותם ההמונית :fuck

אתה מכיר את הקלישאה השחוקה "בשביל לנצח משחק כדורסל צריך לקלוע יותר נקודות מהיריב"? יש כרגע בקבוצה גארד שמסוגל לתת תפוקה התקפית? עד שלא יביאו שחקן ראוי במקומו מכבי תיראה השנה כמו שהיא נראתה מול שרלרואה, לובליאנה וירושלים

26 נובמבר 2011, 11:24

שחף כתב:הבעיה שבלי פארמר קבוצות יתכווצו עוד יותר סביב סופו.

שיצופפו. יהיה את בלו שיתפור שלשות.
גם האחוזים של פניני יתיישרו במהלך העונה.

אורי כתב:נכון חלקית, אבל ריאל בנתה את עצמה מלכתחילה בלי להתחשב בשביתה. רודי ואיבקה באו כסוג של בונוס(יתכן שרודי גם הוא השקעה לעתיד אם יחליט לחזור בתום העונה לקבוצה). ריאל תפגע ואין ספק בזה, אבל מכבי שתלוייה בצורה מוחלטת בפארמר תיפגע הרבה יותר.
ואגב קארול שחקן מעולה, סקורר אמיתי שיהיה מטופש לחלוטין להגיד עליו שהדבר היחידי שהוא יודע לעשות זה לתפוס כדור ולקלוע שלשה.

אולי קצת הגזמתי עם קארול. אבל במשחקים שהוא לא תופס יום שלשות טוב, הוא לא מסוג השחקנים שיכולים לנצח אותך לבד (רודי לעומת זאת כן).
לנגפורד ממשחק למשחק נראה מחובר יותר לקבוצה ולכן אני לא מודאג כ"כ מהעזיבה של פארמר לעומת ההיחלשות של היריבות.
ראית איך פרטיזן נראתה כשפקוביץ' היה על המגרש ואיך נראתה כשראדוליצה החליף אותו.
שרלרואה תיכנס עכשיו חזק לתמונת ההעפלה לטופ 16. אני לא רואה במה הם נופלים כקבוצה מאפס ומילאנו, בטח מפרטיזן נטולת פקוביץ'.

26 נובמבר 2011, 11:25

אורי כתב:
רועי כתב:אני לא בטוח בזה. ההסכם אומר שמרגע ההודעה הרישמית על ביטול השביתה, יש לשחקנים 48 שעות לעזוב את המועדון..

נכון, ולא נראה לי שמישהו בארה''ב יגיד לעצמו ''יאללה בואו נעשה טובה קטנה לשימעון''. אני זוכר שקבוצות ה NBA ניסו למנוע בדרך משפטית מעבר של שחקנים עם חוזה לקבוצות באירופה בזמן השביתה, אז אין סיבה שמרגע שהיא נגמרת ששחקנים ימשיכו לפזז על המגרשים ביורוליג עוד יום נוסף.

נו ובלי טובה קטנה לשמעון גם אין טובה קטנה לפרטיזן והם נתקעים בלי פקוביץ' שהוא עוגן יותר גדול אצלהם מאשר פארמר. או במילים אחרות הם הופכים לקבוצה של שני שחקנים. לטווח המאוד קצר(דהיינו המשחק בבלאגרד שבוע הבא) זה אפילו טוב לנו.
פרסם תגובה