ריצ'ארד הנדריקס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריצ'ארד הנדריקס

הודעהעל ידי rc4991 » 29 נובמבר 2011, 16:03

רק דיברנו:דיוויד בלאט מעוניין להשאיר את ריצ'רד הנדריקס
מאמן הצהובים אמר לשחקן ונציגיו כי הוא מעוניין להשאיר אותו גם בעונה הבאה. הקבוצה צפויה להיכנס איתו למו"מ בקרוב
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1881173

טוב מאוד,נקווה שזה יצא לפועל(ואני מקווה שלהרבה שנים ולא אחת)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 נובמבר 2011, 16:06

rc4991 כתב:רק דיברנו:דיוויד בלאט מעוניין להשאיר את ריצ'רד הנדריקס
מאמן הצהובים אמר לשחקן ונציגיו כי הוא מעוניין להשאיר אותו גם בעונה הבאה. הקבוצה צפויה להיכנס איתו למו"מ בקרוב

מעניין אותי מה יגידו עליו אחרי השלבים המכריעים העונה..כי עד עכשיו טענו שהוא נעלם ברגעים הגדולים..אולי זה משהו מנטלי..צריך לזכור שהוא די ילד..

בכל מקרה..אני חושבת שזה יהיה ל-1+1 כמו כל חידושי החוזה של מכבי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Angelstrong » 29 נובמבר 2011, 16:09

Holiday_Armadillo כתב:

מעניין אותי מה יגידו עליו אחרי השלבים המכריעים העונה..כי עד עכשיו טענו שהוא נעלם ברגעים הגדולים..אולי זה משהו מנטלי..צריך לזכור שהוא די ילד..

מה????????????????????????????????.
הנדריקס תמיד התעלה כשהיה צריך אותו
Angelstrong

הודעהעל ידי roy1000 » 29 נובמבר 2011, 16:10

Holiday_Armadillo כתב:

מי שמצפה ממנו להתמודד שווה בשווה עם פראן וואסקז צפוי להתאכזב. בלי קשר, מגובר בשחקן מצויין שמשחק במכבי בשכר נמוך יחסית. הייתי מחתים ל- 3-4 שנים בלי לחשוב פעמיים. מבחינת מכבי הוא הגבוה המחליף המושלם במחיר המושלם.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 נובמבר 2011, 16:12

Angelstrong כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה????????????????????????????????.
הנדריקס תמיד התעלה כשהיה צריך אותו

דיברתי על שלבים מכריעים..לא מתי שמכבי היו צריכים אותו(AKA,הארכה נגד חיפה)..בגמר נגד פאו הוא לא תיפקד..לא קלע נקודה,נחסם פעמיים ואיבד כדור..
הוא מצויין נגד קבוצות ספרדיות שזה מוזר כי הן אמורות להיות הכי קשות שיש..אבל שוב,לא נאמר דבר על האכויות שלו כשחקן..רק על הפן המנטלי..שהוא מפחד לפעמים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 29 נובמבר 2011, 16:17

השאלה מה זה אומר על מילאן מצ'באן... ברור שליאור אליהו יישאר ואני מקווה שגם דייויד בלו. מצ'באן מוכיח שהוא 4 קלאסי באירופה וב-5 גם אם ג'יימס יישאר וגם אם יביאו מישהו אחר, זו לא העמדה שלו...
cannon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 נובמבר 2011, 16:21

cannon כתב:השאלה מה זה אומר על מילאן מצ'באן... ברור שליאור אליהו יישאר ואני מקווה שגם דייויד בלו. מצ'באן מוכיח שהוא 4 קלאסי באירופה וב-5 גם אם ג'יימס יישאר וגם אם יביאו מישהו אחר, זו לא העמדה שלו...

בקצב שאליהו חולה\נפצע מילאן בקלות משחק 85% מהמשחקים..
זה פחות על הדאגה האמיתית שלי ממה שיקרה עם מילאן(כי יש דאגה כזאת)ויותר על חוסר שביעות הרצון שלי מגודל הואגינה של אליהו :thumbdown
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 נובמבר 2011, 16:53

cannon כתב:השאלה מה זה אומר על מילאן מצ'באן... ברור שליאור אליהו יישאר ואני מקווה שגם דייויד בלו. מצ'באן מוכיח שהוא 4 קלאסי באירופה וב-5 גם אם ג'יימס יישאר וגם אם יביאו מישהו אחר, זו לא העמדה שלו...

אני חושב שישחררו את ג'יימס-אנחנו לא באמת צריכים עוד סנטר,הבעיה היא שגם עם מאצ'באן,בלו,אליהו,סופו וריצ' יהיה לנו עומס בקו הקדמי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 נובמבר 2011, 16:58

הבעיה במצב כזה היא לא עומס..זה שאם אליהו ובלו יקבלו את הדקות שלהם ב-PF(והם יקבלו)אז מצ'באן ישחק ב-5..והוא לא 5..ראינו את זה כבר מספיק פעמים..
אם בלאט לא יכול לראות מקום למצ'באן בשנים הקרובות במכבי אז אולי עדיף לעשות עליו רווח כבר עכשיו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 נובמבר 2011, 09:52

אין מה לעשות אבל חייבים להודות בזה שההחתמה של מילאן הייתה טעות מבחינה מקצועית . לא משנה שהוא שחקן מצויין ויהיה עוד יותר טוב אבל כרגע אנחנו לא צריכים אותו כמו שלא צריכים את טלטוביץ' , איליאסובה או כל 4 אחר שמשחק באירופה כל עוד יש לנו את אליהו ובלו .
אם מכבי מתעקשת על מילאן זה אומר שצריך לוותר או על אליהו או על בלו....
לגבי ג'יימס , בגלל שסופו וגם הנדריקס הם שחקנים שצוברים עברות במהירות יחסית אז עדיף שיהיה עוד גיבוי מהספסל במיוחד בסכומים שהוא מקבל...בכלל אני מעדיף ששחקנים לא יפחדו לעשות עברות כי אין להם מחליף ויוכלו לשחק חזק ופיזי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2011, 10:31

yzafrir כתב:אין מה לעשות אבל חייבים להודות בזה שההחתמה של מילאן הייתה טעות מבחינה מקצועית . לא משנה שהוא שחקן מצויין ויהיה עוד יותר טוב אבל כרגע אנחנו לא צריכים אותו כמו שלא צריכים את טלטוביץ' , איליאסובה או כל 4 אחר שמשחק באירופה כל עוד יש לנו את אליהו ובלו .
אם מכבי מתעקשת על מילאן זה אומר שצריך לוותר או על אליהו או על בלו....
לגבי ג'יימס , בגלל שסופו וגם הנדריקס הם שחקנים שצוברים עברות במהירות יחסית אז עדיף שיהיה עוד גיבוי מהספסל במיוחד בסכומים שהוא מקבל...בכלל אני מעדיף ששחקנים לא יפחדו לעשות עברות כי אין להם מחליף ויוכלו לשחק חזק ופיזי...

זה נכון לגבי בלו ואליהו, אבל כאן הצוות המקצועי צריך להיות קצת יותר יצירתי. בלו יכול לשחק גם ליד אליהו, וגם ליד מצ'באן.
לא חייבים לוותר על אף אחד מהם.

לגבי גיבוי על גיבוי - זה מיותר. ג'יימס שחקן נחמד, אבל אם בשנה הבאה חוזרים ל-2 מסגרות, אז אין שום טעם להחזיק 3 גבוהים.
אם גם מצ'באן חוזר למכבי, אז הרי שזה בכלל מיותר, כי במידת הצורך, גם מילאן יכול לשחק כ-5 כמה דקות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 נובמבר 2011, 11:49

הבעיה עם בלו שהוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב כשהוא בעמדה 4 ומהעמדה הזאת הוא מביא דברים די דומים למילאן כמו קליע טובה מבחוץ ופחות משחק מתחת לסל....זה יהיה פשוט בזבוז להחזיק שחקן כמו מילאן בנוסף לבלו ואליהו כשבעמדה 5 הוא לא ממש נותן תרומה .
אסור לשכוח שגם הנדריקס יכול לשחק בעמדה 4 לצד סופו...
בכל מקרה כמו שכבר אמרו פה הנדריקס הוא שחקן משלים מושלם למכבי ואני בעד להחתים אותו...אבל צריך לקחת בחשבון שכנראה אין צורך במילאן במצב הזה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 נובמבר 2011, 11:57

אני הייתי מוותר גם על שון ג'יימס, בטח אם השמעוות נכונות ומכבי חוזרת בשנה הבאה לשתי ליגות בלבד.
באמת שלא צריכים גיבויים על גיבויים, אני מאוד לא אוהב שקבוצה נבנית לרוחב ועולה כל פעם עם הרכב אחר, תראו מה זה עושה לנו השנה,
גם בהקשר של ביטחון לשחקנים.
בכלל, ג'יימס הוא 5 בעייתי מאוד עם הרכות שלו. אם החוזה הוא ארוך טווח הייתי מעדיף להשאיל אותו במקום לייבש אותו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2011, 16:42

yzafrir כתב:הבעיה עם בלו שהוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב כשהוא בעמדה 4 ומהעמדה הזאת הוא מביא דברים די דומים למילאן כמו קליע טובה מבחוץ ופחות משחק מתחת לסל....זה יהיה פשוט בזבוז להחזיק שחקן כמו מילאן בנוסף לבלו ואליהו כשבעמדה 5 הוא לא ממש נותן תרומה .
בכל מקרה כמו שכבר אמרו פה הנדריקס הוא שחקן משלים מושלם למכבי ואני בעד להחתים אותו...אבל צריך לקחת בחשבון שכנראה אין צורך במילאן במצב הזה .

אני לא בטוח. אמנם בלו משחק בשנים האחרונות רק ב-4, אבל אני לא בטוח שמול SFים גבוהים יותר, הוא לא יכול לשחק ב-3. נכון שאם היריבה משחקת עם 3
גארדים על הפרקט, אז לבלו יהיה יותר קשה, אבל יש גם הרבה SFים מהסוג והגודל של סאן אמטריו, אידסון, גלינארי והיירסטון, שעם שחקנים כאלה בלו יכול להתמודד בהגנה.

בכל מקרה, צריך להתאים את הסגנון ואת ההרכבים, לשחקנים שנמצאים. למילאן יש חוזה ארוך, ואין שום סיבה מבחינת מכבי לוותר עליו.
צריך לנסות לעשות התאמות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 נובמבר 2011, 21:11

jol9 כתב:
yzafrir כתב:הבעיה עם בלו שהוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב כשהוא בעמדה 4 ומהעמדה הזאת הוא מביא דברים די דומים למילאן כמו קליע טובה מבחוץ ופחות משחק מתחת לסל....זה יהיה פשוט בזבוז להחזיק שחקן כמו מילאן בנוסף לבלו ואליהו כשבעמדה 5 הוא לא ממש נותן תרומה .

אני לא בטוח. אמנם בלו משחק בשנים האחרונות רק ב-4, אבל אני לא בטוח שמול SFים גבוהים יותר, הוא לא יכול לשחק ב-3. נכון שאם היריבה משחקת עם 3
גארדים על הפרקט, אז לבלו יהיה יותר קשה, אבל יש גם הרבה SFים מהסוג והגודל של סאן אמטריו, אידסון, גלינארי והיירסטון, שעם שחקנים כאלה בלו יכול להתמודד בהגנה.

בכל מקרה, צריך להתאים את הסגנון ואת ההרכבים, לשחקנים שנמצאים. למילאן יש חוזה ארוך, ואין שום סיבה מבחינת מכבי לוותר עליו.
צריך לנסות לעשות התאמות.

אין שום סיכוי בעולם שמכבי תוותר עליו , סתם רעיונות קצת מוזרים למען האמת .
יוסי22

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 30 נובמבר 2011, 21:29

מצ'באן דווקא משחק טוב מאוד באזור הסל, בשני צידי המגרש...
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2011, 23:16

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:

צריך לנסות לעשות התאמות.

אין שום סיכוי בעולם שמכבי תוותר עליו , סתם רעיונות קצת מוזרים למען האמת .

יש כאן נקודה בעייתית. מצ'באן יושב בול על המשבצת של ליאור. אפילו אם תוציא רגע את בלו מהמשוואה (וביננו, בלו הוא כמו שארפ - תמיד רלוונטי), עדיין זה מצב
די מבאס שיש לך שני שחקנים כאלה שצריכים לחלוק 40 דקות. זה כאילו לא מספיק עבורם, ותכלס, שניהם יכולים לשחק רק 4.

אבל מצד שני אפשר להגיד שאלה צרות של עשירים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 30 נובמבר 2011, 23:21

20 דק' לערב ביורוליג זה לא מכובד?
אפילו ואסקז מקבל רק 15.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2011, 23:27

Euro_Basket כתב:20 דק' לערב ביורוליג זה לא מכובד?
אפילו ואסקז מקבל רק 15.

זה מכובד. אני מתייחס לעניין קצת אחרת.
מבחינתי כמו שפארמר הוא שחקן של 30-33 דקות, גם אם הוא משחק פה ושם, הרבה פחות, ככה המצב גם עם ליאור ועם מילאן.
בשנה שעברה אלה היו התאומים ואידסון.

סופו הוא בעצם הכוכב היחיד, שמשחק פחות דקות בהגדרה, בגלל כל הסיבות הידועות.

כשמצ'באן וליאור משחקים באותה קבוצה, אז כמות הדקות שלהם מוגבלת ל-20 בממוצע. כשנזכרים שיש עוד שחקן נחמד שקוראים לו דייויד בלו,
אז זה נראה עוד יותר בעייתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2011, 05:11

איך שלא תהפכו את זה ההחתמה של מילאן היא טעות מקצועית משום שמכבי בכלל חיפשה סנטר מחליף לסופו ובסוף הביאה שחקן בעמדה 4 שחשבה שתוכל להפוך אותו ל-5...אין ספק שמילאן כשרון גדול רק שהגיע למכבי לא בזמן הנכון . אולי עוד שנתיים (שנה אחרונה שלו בחוזה) בלו יהיה כבר מבוגר ופחות אפקטיבי אז יהיה מקום למילאן אבל כרגע כל עוד ליאור ובלו מאיישים את עמדה 4 , פשוט אין לו מקום . וזה לא רק לו , גם אם היו אומרים לי עכשיו לצרף את טלטוביץ' לצידם של ליאור ובלו הייתי אומר שזה מיותר כי פשוט לא נראה לי מתאים לספסל שני שחקנים איכותיים כמוהם בשביל טלטוביץ' ובטח לא לשחרר אחד מהם...בקיצור , עמדה 4 ניראת סגורה לשנים הבאות .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־15 אורחים