המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:רק דיברנו:דיוויד בלאט מעוניין להשאיר את ריצ'רד הנדריקס
מאמן הצהובים אמר לשחקן ונציגיו כי הוא מעוניין להשאיר אותו גם בעונה הבאה. הקבוצה צפויה להיכנס איתו למו"מ בקרוב
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1881173
טוב מאוד,נקווה שזה יצא לפועל(ואני מקווה שלהרבה שנים ולא אחת)
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רק דיברנו:דיוויד בלאט מעוניין להשאיר את ריצ'רד הנדריקס
מאמן הצהובים אמר לשחקן ונציגיו כי הוא מעוניין להשאיר אותו גם בעונה הבאה. הקבוצה צפויה להיכנס איתו למו"מ בקרוב
מעניין אותי מה יגידו עליו אחרי השלבים המכריעים העונה..כי עד עכשיו טענו שהוא נעלם ברגעים הגדולים..אולי זה משהו מנטלי..צריך לזכור שהוא די ילד..
בכל מקרה..אני חושבת שזה יהיה ל-1+1 כמו כל חידושי החוזה של מכבי..
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רק דיברנו:דיוויד בלאט מעוניין להשאיר את ריצ'רד הנדריקס
מעניין אותי מה יגידו עליו אחרי השלבים המכריעים העונה..כי עד עכשיו טענו שהוא נעלם ברגעים הגדולים..אולי זה משהו מנטלי..צריך לזכור שהוא די ילד..
Angelstrong כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רק דיברנו:דיוויד בלאט מעוניין להשאיר את ריצ'רד הנדריקס
מה????????????????????????????????.
הנדריקס תמיד התעלה כשהיה צריך אותו
cannon כתב:השאלה מה זה אומר על מילאן מצ'באן... ברור שליאור אליהו יישאר ואני מקווה שגם דייויד בלו. מצ'באן מוכיח שהוא 4 קלאסי באירופה וב-5 גם אם ג'יימס יישאר וגם אם יביאו מישהו אחר, זו לא העמדה שלו...
cannon כתב:השאלה מה זה אומר על מילאן מצ'באן... ברור שליאור אליהו יישאר ואני מקווה שגם דייויד בלו. מצ'באן מוכיח שהוא 4 קלאסי באירופה וב-5 גם אם ג'יימס יישאר וגם אם יביאו מישהו אחר, זו לא העמדה שלו...
yzafrir כתב:אין מה לעשות אבל חייבים להודות בזה שההחתמה של מילאן הייתה טעות מבחינה מקצועית . לא משנה שהוא שחקן מצויין ויהיה עוד יותר טוב אבל כרגע אנחנו לא צריכים אותו כמו שלא צריכים את טלטוביץ' , איליאסובה או כל 4 אחר שמשחק באירופה כל עוד יש לנו את אליהו ובלו .
אם מכבי מתעקשת על מילאן זה אומר שצריך לוותר או על אליהו או על בלו....
לגבי ג'יימס , בגלל שסופו וגם הנדריקס הם שחקנים שצוברים עברות במהירות יחסית אז עדיף שיהיה עוד גיבוי מהספסל במיוחד בסכומים שהוא מקבל...בכלל אני מעדיף ששחקנים לא יפחדו לעשות עברות כי אין להם מחליף ויוכלו לשחק חזק ופיזי...
yzafrir כתב:הבעיה עם בלו שהוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב כשהוא בעמדה 4 ומהעמדה הזאת הוא מביא דברים די דומים למילאן כמו קליע טובה מבחוץ ופחות משחק מתחת לסל....זה יהיה פשוט בזבוז להחזיק שחקן כמו מילאן בנוסף לבלו ואליהו כשבעמדה 5 הוא לא ממש נותן תרומה .
אסור לשכוח שגם הנדריקס יכול לשחק בעמדה 4 לצד סופו...
בכל מקרה כמו שכבר אמרו פה הנדריקס הוא שחקן משלים מושלם למכבי ואני בעד להחתים אותו...אבל צריך לקחת בחשבון שכנראה אין צורך במילאן במצב הזה .
jol9 כתב:yzafrir כתב:הבעיה עם בלו שהוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב כשהוא בעמדה 4 ומהעמדה הזאת הוא מביא דברים די דומים למילאן כמו קליע טובה מבחוץ ופחות משחק מתחת לסל....זה יהיה פשוט בזבוז להחזיק שחקן כמו מילאן בנוסף לבלו ואליהו כשבעמדה 5 הוא לא ממש נותן תרומה .
בכל מקרה כמו שכבר אמרו פה הנדריקס הוא שחקן משלים מושלם למכבי ואני בעד להחתים אותו...אבל צריך לקחת בחשבון שכנראה אין צורך במילאן במצב הזה .
אני לא בטוח. אמנם בלו משחק בשנים האחרונות רק ב-4, אבל אני לא בטוח שמול SFים גבוהים יותר, הוא לא יכול לשחק ב-3. נכון שאם היריבה משחקת עם 3
גארדים על הפרקט, אז לבלו יהיה יותר קשה, אבל יש גם הרבה SFים מהסוג והגודל של סאן אמטריו, אידסון, גלינארי והיירסטון, שעם שחקנים כאלה בלו יכול להתמודד בהגנה.
בכל מקרה, צריך להתאים את הסגנון ואת ההרכבים, לשחקנים שנמצאים. למילאן יש חוזה ארוך, ואין שום סיבה מבחינת מכבי לוותר עליו.
צריך לנסות לעשות התאמות.
yzafrir כתב:הבעיה עם בלו שהוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב כשהוא בעמדה 4 ומהעמדה הזאת הוא מביא דברים די דומים למילאן כמו קליע טובה מבחוץ ופחות משחק מתחת לסל....זה יהיה פשוט בזבוז להחזיק שחקן כמו מילאן בנוסף לבלו ואליהו כשבעמדה 5 הוא לא ממש נותן תרומה .
יוסי22 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:הבעיה עם בלו שהוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב כשהוא בעמדה 4 ומהעמדה הזאת הוא מביא דברים די דומים למילאן כמו קליע טובה מבחוץ ופחות משחק מתחת לסל....זה יהיה פשוט בזבוז להחזיק שחקן כמו מילאן בנוסף לבלו ואליהו כשבעמדה 5 הוא לא ממש נותן תרומה .
אני לא בטוח. אמנם בלו משחק בשנים האחרונות רק ב-4, אבל אני לא בטוח שמול SFים גבוהים יותר, הוא לא יכול לשחק ב-3. נכון שאם היריבה משחקת עם 3
גארדים על הפרקט, אז לבלו יהיה יותר קשה, אבל יש גם הרבה SFים מהסוג והגודל של סאן אמטריו, אידסון, גלינארי והיירסטון, שעם שחקנים כאלה בלו יכול להתמודד בהגנה.
בכל מקרה, צריך להתאים את הסגנון ואת ההרכבים, לשחקנים שנמצאים. למילאן יש חוזה ארוך, ואין שום סיבה מבחינת מכבי לוותר עליו.
צריך לנסות לעשות התאמות.
אין שום סיכוי בעולם שמכבי תוותר עליו , סתם רעיונות קצת מוזרים למען האמת .
Euro_Basket כתב:20 דק' לערב ביורוליג זה לא מכובד?
אפילו ואסקז מקבל רק 15.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־15 אורחים