ankram כתב:בוודאי שאפשר , אני רק אומר שידוע לנו רק מידה מאד קטנה של מה שבאמת קורה בחדרי חדרים , לכן קשה בכלל להעריך אם זה מקצועי , אישי , בין אישי או בין גלאקטי , בגלל זה אני לוקח את הדיבורים על אובר הקולניות של פאפא בעירבון מוגבל (וואלה) , אני מודה שאני מעריץ של בלאט מהשנה האחרונה , ועם זאת מאד קשה לי לראות את פאפאס על הספסל מתייבש בטח שאוחיון לא יכול לסחוב לבד , אני רק יכול לשער , שהנהלת החשבונות של דקות השחקנים , גילו של פאפאס , 3 המסגרות , וההגבלים על כמות הזרים במשחק , גורמים לכל הבלאגן הזה , הבה יותר מאיזה חתול שחור שעבר בין בלאט לפאפאס , ראבק בלאט הסתדר עם סופו שרק הוא לבד דורש תשומת לב כמעט אבסולוטית , אבל מאד יכול להיות שהוא שוגה קשות בעניין הזה.
עם המשפט האחרון שלך אני בהחלט מסכימה ולכן זה רק נראה לי יותר מוזר העובדה שבלאט, מאמן שאף פעם לא היה ידוע על בעיות בינו ובין שחקניו ואחד הבודדים שהצליחו לאפס שחקן כמו סופו, כל כך לא מסתדר עם שחקן בעל רזומה כל כך עשיר, שאחד הדברים האחרונים שאפשר להכניס אליו זה בעיות משמעת.
יכול להיות כמובן שהתקשורת מנפחת דברים, אבל זה לא היה רק וואלה, אלא מס' אתרים ועיתונים שדיווחו על בעיות בינהם ואני נוטה להאמין שאין עשן בלי אש. מה גם שרואים את חוסר התקשורת בינהם גם על המגרש ולא מעט עצבים נשפכים מבלאט לכיוון היווני.
אז נכון שקורה שאין תקשורת בין מאמן לשחקן מסוים וזה לא באשמת אף אחד, אלא פשוט לא מסתדרים (זה יכול לקרות בין כל זוג אנשים שעובדים יחד), אבל אותנו האוהדים זה לא אמור לעניין ומה שאמור לעניין אותנו זה רק הצלחת הקבוצה ואם היה לבלאט את הפריבילגיה לייבש את פאפאס ולא לפגוע בקבוצה בעקבות זה, אז לא הייתי אומרת כלום, אבל זה לא המצב ואני לא רואה איך ייבוש של פאפאס ועצבים וחוסר תקשורת בין ה-2 תורם לקבוצה.