פרקינס יחתום בקאנטו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פרקינס יחתום בקאנטו?

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2012, 13:37

החציל האצטקי כתב:ה"חוזה" שהוצע לו כשנפצע שווה מבחינתי לקליפת השום.
דורון לא חתם על כלום עד שידע שהוא מסוגל לשחק כדורסל וזו הנחת היסוד. מכבי שמרה על קשר, עזרה לדורון בתקופת הפציעה ורצתה להחתימו במידה וימצא כשיר זו הנחה נוספת. לא יעזור- יש זיקה בין הצדדים ואם דורון יחזור לשוק החופשי הוא יהפוך למועמד אוטומטי.

הנחת היסוד שלך מוטעית. מכבי, בצעד אציל, הציעה חוזה לשחקן די גמור, שמבטיח לו פרנסה בלי קשר ליכולת ושאפילו משתדרג משמעותית במקרה של החלמה מלאה, ופרקינס, כנראה כי ידע שבמידה והוא חותם על חוזה נמוך במכבי, והוא לא יצליח להשתקם הסיכוי שלו לקבל חוזה גדול בקבוצה אחרת הם אפסיים, בחר לחכות להצעה גבוהה יותר מקבוצה אחרת. כנראה שהזיקה היא רק בין המועדון והאוהדים לשחקן, ולא הדדית 
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 13:59

לפרקינס אין זיכה כזאת גדולה כמו שאנשים חושבים למכבי
צריך לזכור שמכבי עוד באמצע העונה הציעו לו הצעה מאוד מכובדת, של מעל 700 אלף דולר, אבל הוא העדיף לחכות לסוף השנה וללכת לכסף הגדול. אם לא הפציעה, אין לי ספק שכמו איידסון, הוא היה הולך לקבוצה שיכולה לתת לו יותר ממכבי, ואין לי גם ספק, שאם הוא יחזור לכושר במידה ויחתום בקאנטו, הוא יעדיף הצעות גבוהות יותר מחו"ל על פני מכבי (לא הפרשים של 50-100 אלף דולר, אלא אם יקבל הצעה של 300-400 אלף דולר יותר, ומעלה, אין לי ספק שהוא ילך לשם). הוא לא איזה מכביסט גדול עם כל הכבוד, שיחק שנתיים במכבי. לא כל שחקן "נשמה", שמביא מלחמה, צריך להפוך אותו אוטומטית למכביסט שיוותר על מאות אלפי דולרים רק כדי לשחק במכבי
asafb96

הודעהעל ידי misha » 04 פברואר 2012, 17:12

מי פה אמר שפרקינס הוא מכביסט גדול שהולך לוותר על סכומים גדולים כדי לשחק במכבי?
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2012, 17:21

מדברים פה על ״זיקה״ ועל ״להחזיר אותו הביתה״. הגזמה רצינית
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 17:24

misha כתב:מי פה אמר שפרקינס הוא מכביסט גדול שהולך לוותר על סכומים גדולים כדי לשחק במכבי?

יש פה כאלה שמחשיבים אותו למכביסט גדול. הוא לא מכביסט, ולא היה מוותר על כסף בשביל מכבי, ככה שאין סיבה שמכבי תיקח אותו בגלל הסיבות האלה, ולא תביא שחקן בריא וטוב יותר
asafb96

הודעהעל ידי misha » 04 פברואר 2012, 17:36

asafb96 כתב:
misha כתב:מי פה אמר שפרקינס הוא מכביסט גדול שהולך לוותר על סכומים גדולים כדי לשחק במכבי?

יש פה כאלה שמחשיבים אותו למכביסט גדול. הוא לא מכביסט, ולא היה מוותר על כסף בשביל מכבי, ככה שאין סיבה שמכבי תיקח אותו בגלל הסיבות האלה, ולא תביא שחקן בריא וטוב יותר

אף אחד לא אמר שהוא מכביסט דגול והולך לוותר על כסף גדול בשביל מכבי. יש לאנשים רגשות כלפיו וזה טבעי כי זה שחקן שמאוד קל לאהוב והיה מחובר לקבוצה. אם הוא יראה שהוא התגבר על הפציעה וחזר ליכולת אז אני בטוח שגם מבחינת מכבי הוא ילקח בחשבון לקאמבק אפשרי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 17:42

misha כתב:
asafb96 כתב:

אף אחד לא אמר שהוא מכביסט דגול והולך לוותר על כסף גדול בשביל מכבי. יש לאנשים רגשות כלפיו וזה טבעי כי זה שחקן שמאוד קל לאהוב והיה מחובר לקבוצה. אם הוא יראה שהוא התגבר על הפציעה וחזר ליכולת אז אני בטוח שגם מבחינת מכבי הוא ילקח בחשבון לקאמבק אפשרי.

אנשים טענו שיש לו זיכה למכבי, והוא יעדיף להגיע למכבי, אם יחזור טוב מהפציעה. גם בתחילת העונה, וגם שהשם שלו עלה שפארמר עזב. אני לא חושב שזה ככה, ואני לא חושב שמכבי צריכה להשתגע איתו, ולתת לו חוזה גדול במידה והוא חוזר בכושר סביר.
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 פברואר 2012, 17:45

אסף- יש לך איזשהו דפוס חוזר של בעיה בהבנת הנקרא שגורמת לך לחזור שוב ושוב על הודעות שטותיות ולמלא דיונים בהרבה מאוד מלל מיותר. מציע לך לשתות כוס מים קרים ולחשוב לפני שאתה מגיב (גם להודעה הזאת).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 פברואר 2012, 17:50

אגב, הודעה על צירופו של פרקינס כבר מופיעה באתר הרשמי של קאנטו. לא מצויינים פרטי חוזה.
גם אתר היורוליג פרסם את ההודעה ככותרת ראשית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 04 פברואר 2012, 17:54

פרקניס רשמית בקאנטו
פשוט מדהים,ישחק מולנו שבוע הבא ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 18:24

החציל האצטקי כתב:אסף- יש לך איזשהו דפוס חוזר של בעיה בהבנת הנקרא שגורמת לך לחזור שוב ושוב על הודעות שטותיות ולמלא דיונים בהרבה מאוד מלל מיותר. מציע לך לשתות כוס מים קרים ולחשוב לפני שאתה מגיב (גם להודעה הזאת).

התגובה שלי היא לא בהכרח על מה שנכתב בדיון הזה. זה דיון על פרקינס, ודובר עליו רבות העונה, לא רק פה. העלו פה את זה שהוא מכביסט (לא בדיון הזה..), ולדעתי, זה הגזמה והיסחפות. סך הכל, הוא היה שנתיים במכבי, ושכחו כבר איך הוא סירב להאריך את החוזה שלו, ואפילו כמעט חתם בולנסיה אחרי העונה הראשונה שלו. אז צריך להתייחס אליו כאל זר רגיל, ולא לתת לו יחס שונה. כי אני כבר רואה איך הוא מציג יכולת סבירה (לא טוב, סבירה), וחלק יקפצו ויגידו להחתים אותו ל5 שנים.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 פברואר 2012, 18:44

asafb96 כתב:
החציל האצטקי כתב:אסף- יש לך איזשהו דפוס חוזר של בעיה בהבנת הנקרא שגורמת לך לחזור שוב ושוב על הודעות שטותיות ולמלא דיונים בהרבה מאוד מלל מיותר. מציע לך לשתות כוס מים קרים ולחשוב לפני שאתה מגיב (גם להודעה הזאת).

התגובה שלי היא לא בהכרח על מה שנכתב בדיון הזה. זה דיון על פרקינס, ודובר עליו רבות העונה, לא רק פה. העלו פה את זה שהוא מכביסט (לא בדיון הזה..), ולדעתי, זה הגזמה והיסחפות. סך הכל, הוא היה שנתיים במכבי, ושכחו כבר איך הוא סירב להאריך את החוזה שלו, ואפילו כמעט חתם בולנסיה אחרי העונה הראשונה שלו. אז צריך להתייחס אליו כאל זר רגיל, ולא לתת לו יחס שונה. כי אני כבר רואה איך הוא מציג יכולת סבירה (לא טוב, סבירה), וחלק יקפצו ויגידו להחתים אותו ל5 שנים.

אני מסכימה..
ברמה העקרונית אני לא מבינה את כל אלה שיצאו בקריאות נרגשות ובדמעות זולגות להחתים את פרקינס כי ''חייבים לתת לו עוד הזדמנות,זה מגיע לו''..לבן אדם הייתה הזדמנות לחתום ה-ר-ב-ה לפני שהוא נפצע והוא החליט שלא..הוא ספורטאי מקצועני ואין לו הרבה שנים לעשות כסף טוב ככה שלאף אחד לא היו תלונות על זה שהוא לא חתם, אבל אם הוא לא חתם כי הוא רצה ללכת לקבוצה אחרת אז מה מכבי בדיוק חייבים לו? בעיניי כלום ושום דבר..אם הוא לא היה נפצע הוא היה הולך..אין לי סנטימנטים מיותרים אליו..לא שונאת אותו ולא מכניסה אותו להיכל התהילה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 פברואר 2012, 19:02

asafb96 כתב:

אסף, אני לא אדבר פה בשם אחרים כי אני לא יודעת מה הם חושבים.
אבל אני אסביר לך למה, אם פרקינס אכן חוזר לכושר טוב, הייתי שמחה לראות אותו שוב במכבי.
זה לא בגלל שאני חושבת שהוא "מכביסט" (אני אגב מאוד קמצנית במתן הכינוי הזה לשחקנים), אלא זה בגלל הדברים שהוא נותן ותורם על המגרש.
אני אישית מרגישה ששחקן כמוהו מאוד חסר למכבי השנה, ושחקנים כמוהו שגם נותנים יכולות סבירה ומעלה ולא סתם נגרים עלובים לא קל למצוא (גם הנדריקס ופניני יכולים להיכלל בהגדרה הזו, למרות שפניני בעיניי גם ראוי לקבל את הכינוי "מכביסט").
לא צריך לעשות כל מאמץ להחזיר את פרקינס בגלל שהוא "מכביסט" כי לדעתי הוא לא, צריך לעשות מאמץ להחזיר את פרקינס בגלל השחקן שהוא ובגלל מה שהוא מסוגל לתרום לכל קבוצה בה הוא ישחק.
כל זה בהנחה כמובן שהוא אכן מצליח לחזור לכושר משחק טוב.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 19:12

לא ממש הבנת אותי..
אם הוא יחזור לכושר טוב, ויגיע במחיר סביר, אני גם לא אתאכזב אם יגיע. ממש לא.
העניין הוא, שיש חלק, שגם אם הוא יחזור לכושר סביר (שוב, לא כושר טוב, כושר סביר, ואפילו בינוני), ירצו לראות אותו פה בכל מחיר. ואם הוא לא יגיע? זה רק בגלל פדרמן כמובן..
אני לא חושב שצריך לתת לו עדיפות או זיכה, כמו שהוא לא נותן למכבי עדיפות כלשהי. הכל מקצועי. אם הוא יחזור טוב, הוא יכול ליהיות "מלפפון" לכל דבר ועניין, אבל אני פשוט כבר רואה איך אנשים פה קופצים ודורשים להביא אותו, רק בגלל שהוא "מכביסט", ושחקן נשמה גדול, ולקחת אותו בגלל הסיבות האלה, במקום להביא שחקן בכושר טוב יותר, בשיא הקריירה שלו
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 פברואר 2012, 19:16

אמרתי שאני מדברת בשם עצמי ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים.
ותגדיר מה ההבדל בין כושר סביר לכושר טוב אצלו?
הרי הוא אף פעם לא היה שחקן של 20 נקודות למשחק.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 19:24

חנו'ש כתב:אמרתי שאני מדברת בשם עצמי ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים.

אוקי, אני יודע שדיברת בשם עצמך. הגבת אבל לתגובה שלי, שאומרת שיהיו אנשים כאלה ואחרים, שירצו אותו בכל מחיר, אז חשבת שאני מתנגד אליו או משהו. הסברתי לך רק מה הנקודה שלי... לא משנה
בקשר לכושר, אם הוא חוזר לקאנטו, ונותן משהו כמו 7-8 נקודות למשחק באיטליה, נאמר ב40-50% מהשדה, עם נגיד 2-3 אסיסטים (בהנחה שהוא מקבל דקות, ועם מצב הרכזים שם, אני מאמין שהוא יקבל דקות), זה כושר סביר ואפילו בינוני בשבילי, ואני לא חושב שאם הוא חוזר ככה, צריך להחזיר אותו, אבל אני חושב שחלק פה עדיין ירצו אותו, בגלל כל הסיבות של המכביסטיות, המלחמה, וכו'...
אם הוא באמת חוזר טוב, ומציג יכולת טובה, אין לי בכלל בעיה שהשם שלו יעלה (אבל גם במצב הזה, אני רואה איך אנשים זורקים פה סכומים כמו מיליון דולר במידה והוא מציג יכולת טובה, מה שלא ריאלי בעניי...)
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2012, 19:28

עצם זה שאנשים חושבים שהוא יוכל לחזור לכושר של לפני הפציעה זה הזוי. אם שחקן כמו שאראס לדוגמה, שהדברים שהוא עושה לא תלויים ביכולות פיזיות, היה נפצע היה סיכוי שהוא יחזור לכושר טוב, גם אחרי פציעה כזאת. אבל פרקינס שכל מה שהוא הביא למגרש היה תלוי ביכולות פיזיות ואתלטיות, לא יחזור לאותו כושר. אתם חושבים שזה איזה סיפור סינדרלה, ששחקן הנשמה שנפצע יתגבר על כל הסיכויים ויחזור לטרוף את המגרש.. זה לא קורה אף פעם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 פברואר 2012, 19:30

חנו'ש כתב:אמרתי שאני מדברת בשם עצמי ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים.

בעיניי כושר טוב של פרקינס זה שלא יעברו אותו כאילו הוא לא שם..
הרי כמו שאמרת הוא לא שחקן של 20 נקודות למשחק אבל הוא כן שחקן של הגנה..השאלה היא האם הוא יכול לשמור עם הרגליים ולא עם הידיים..אני מקווה שכן אבל אני בספק..ההיסטוריה לא לטובתו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 19:33

MTA2311 כתב:עצם זה שאנשים חושבים שהוא יוכל לחזור לכושר של לפני הפציעה זה הזוי. אם שחקן כמו שאראס לדוגמה, שהדברים שהוא עושה לא תלויים ביכולות פיזיות, היה נפצע היה סיכוי שהוא יחזור לכושר טוב, גם אחרי פציעה כזאת. אבל פרקינס שכל מה שהוא הביא למגרש היה תלוי ביכולות פיזיות ואתלטיות, לא יחזור לאותו כושר. אתם חושבים שזה איזה סיפור סינדרלה, ששחקן הנשמה שנפצע יתגבר על כל הסיכויים ויחזור לטרוף את המגרש.. זה לא קורה אף פעם.

רוב הסיכויים שזה נכון מה שאתה אומר. הוא כנראה לא יחזור ליכולות האתלטיות שלו (ואגב, הוא אף פעם לא היה איזה אתלט מדהים, או שחקן סופר מהיר, כמו פארגו, הוא היה בעיקר חזק), אבל טוב שהוא חוזר לשחק לא במכבי, לא לוקחים את הסיכון, ונוכל לראות איך הוא חוזר. נראה...
asafb96

הודעהעל ידי ankram » 04 פברואר 2012, 19:57

שברון לב מבחינתי , חבל שהוא ישחק נגדנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka, yon1 ו־19 אורחים