דיוויד בלו שוקל לפרוש מכדורסל בגיל 32

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דיוויד בלו שוקל לפרוש מכדורסל בגיל 32

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 08:10

כמו שכתבתי לך בת'רד אחר-למה עוד גבוה צעיר? הוא הרי לא הולך לראות שניה. זה מאוד מיותר וסתמי. בזבוז כסף
הנדריקס וסופו סוגרים את העמדה 5, וליאור ומאצ'בן סוגרים את העמדה 4. לחלוטין. למה לדחוף בכוח עוד שחקן? הוא סתם יתייבש על הספסל, כמו שג'יימס מתייבש (ועוד שנה הבאה לא תיהיה אדריאטית כנראה, ומאצ'בן, שחקן טוב יותר מבלו, יחזור ויחזק עוד יותר את הקוו הקדמי)
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 19 פברואר 2012, 10:34

דבר ראשון כמו רבים כאן גם לי עלו שתי מחשבות:
1.חבל יהיה עם הוא יפרוש
2.זה יפנה מקום למצ'באן
אבל אני חושב שהוא אמר את זה רק כדי שבקיץ לא יבוא אליו בטענות לשחק בנבחרת(ואולי אפילו כסוג של "מלחמה" נגד ההשתתפות בשלוש ליגות)
בכל מקרה,במידה ובלו יפרוש מכבי לא צריכה להביא עוד שחקן כי יהיו לה ארבעה שחקנים מצויינים שיסגרו הרמטית את עמדות הפנים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 פברואר 2012, 13:10

asafb96 כתב:כמו שכתבתי לך בת'רד אחר-למה עוד גבוה צעיר? הוא הרי לא הולך לראות שניה. זה מאוד מיותר וסתמי. בזבוז כסף
הנדריקס וסופו סוגרים את העמדה 5, וליאור ומאצ'בן סוגרים את העמדה 4. לחלוטין. למה לדחוף בכוח עוד שחקן? הוא סתם יתייבש על הספסל, כמו שג'יימס מתייבש (ועוד שנה הבאה לא תיהיה אדריאטית כנראה, ומאצ'בן, שחקן טוב יותר מבלו, יחזור ויחזק עוד יותר את הקוו הקדמי)

אם סופו היה מסוגל לסחוב מעל 25 דק' למשחק אז הייתי מסכים איתך אבל מכיוון שלא כך המצב ומכיוון שזה מרגיש כאילו הפציעה הזאת לא הולכת להיות האחרונה שלו אני חושב שהיה נחמד אם היה פה עוד סנטר עם נתונים טיבעיים של סנטר שיכול להיות גיבוי להנדריקס . עכשיו למשל ג'יימס מאוד חסר למכבי ..... בכלל בקבוצה לדעתי צריכים להיות 5 גבוהים , 5 גארדים ושני סמול פאוורדים . זה החלוקה הכי מאוזנת לדעתי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 13:14

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:כמו שכתבתי לך בת'רד אחר-למה עוד גבוה צעיר? הוא הרי לא הולך לראות שניה. זה מאוד מיותר וסתמי. בזבוז כסף

אם סופו היה מסוגל לסחוב מעל 25 דק' למשחק אז הייתי מסכים איתך אבל מכיוון שלא כך המצב ומכיוון שזה מרגיש כאילו הפציעה הזאת לא הולכת להיות האחרונה שלו אני חושב שהיה נחמד אם היה פה עוד סנטר עם נתונים טיבעיים של סנטר שיכול להיות גיבוי להנדריקס . עכשיו למשל ג'יימס מאוד חסר למכבי ..... בכלל בקבוצה לדעתי צריכים להיות 5 גבוהים , 5 גארדים ושני סמול פאוורדים . זה החלוקה הכי מאוזנת לדעתי...

ג'יימס חסר אולי כגיבוי לליגה
ג'יימס מיותר מאוד. הוא לא רואה מגרש. אפשר לומר עד מחר שסופו לא סוחב, אבל אם בעונה כזאת עמוסה, הוא והנדריקס סוגרים בצורה כמעט מושלמת את העמדה הזאת, ואין שום צורך בגיי'מס (לפחות ביורוליג), אז למה להביא במקומו מישהו? הרי השחקן הזה לא באמת הולך לראות יותר מ5 דקות יורוליג, אז למה? ועוד מאצ'בן יחזור, והוא שחקן שיכול לשחק 5 קצת שצריך...
מיותר מאוד. זה נחמד לומר "5 גארדים, 5 גבוהים...", אבל בתכלס, למכבי ממש אין את הפריבילגיה להחזיק 5 גבוהים ברמה. אין לי בעיה שיוסיפו עוד גבוה מהנוער (אם יש כזה..), אבל להחזיק 5 גבוהים, ש4 מהם זרים+שחקן בכיר כמו אליהו זה בזבוז מוחלט ומיותר
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 19 פברואר 2012, 14:35

א. אף פעם לא אהבתי אותו. שחקן מכבי, ברור, אבל מעבר לזה לא.
ב. כולם פה אומרים שלא נהיה באדריאטית שנה הבאה- נקודה מעניינת מהראיון עם בלאט בספורט 5 היום: "אני אתן את הזכות להנהלה להגיב על כך. אם אתה שואל אותי באופן פרטי איך אני רואה את זה, קשה לי להאמין שנוכל לשחק ב-3 ליגות, אבל זה לא אומר בהכרח שלא נשתתף באדריאטית...".
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2012, 15:42

Ido_Maccabi כתב:א. אף פעם לא אהבתי אותו. שחקן מכבי, ברור, אבל מעבר לזה לא.
ב. כולם פה אומרים שלא נהיה באדריאטית שנה הבאה- נקודה מעניינת מהראיון עם בלאט בספורט 5 היום: "אני אתן את הזכות להנהלה להגיב על כך. אם אתה שואל אותי באופן פרטי איך אני רואה את זה, קשה לי להאמין שנוכל לשחק ב-3 ליגות, אבל זה לא אומר בהכרח שלא נשתתף באדריאטית...".

אני לא בטוחה לגבי הציטוט של בלאט.
זה כבר ידוע שהרצון של בלאט הוא 2 ליגות שכוללות את היורוליג והאדריאטית בלבד והוא כבר ציין מס' פעמים שזה מה שהוא רצה כבר השנה.
השאלה היא לא מה בלאט רוצה אלא מה ההנהלה רוצה ופה יש בעיה.
הג'וניורים של ההנהלה רואים באדריאטית את הבייבי שלהם ולא ממש מעוניינים לוותר עליה.
שמעון לעומת זאת לא יוותר כל כך מהר על הליגה הישראלית למרות קופל.
ופדרמן ממשיך ללקק ולהתחנפן לאדיוט כאילו יש לו איזה אינטרס לכך.

מה שגורם לי לחשוב לצערי שבתור פשרה בין חברי ההנהלה גם שנה הבאה מכבי תשחק ב-3 ליגות למורת רוחם של המאמן והשחקנים שמה לעשות, להם אין כל כך SAY בעיניין.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 20 פברואר 2012, 06:48

חנו'ש כתב:

זה כבר ידוע שהרצון של בלאט הוא 2 ליגות שכוללות את היורוליג והאדריאטית בלבד והוא כבר ציין מס' פעמים שזה מה שהוא רצה כבר השנה.
הג'וניורים של ההנהלה רואים באדריאטית את הבייבי שלהם ולא ממש מעוניינים לוותר עליה.

מה שגורם לי לחשוב לצערי שבתור פשרה בין חברי ההנהלה גם שנה הבאה מכבי תשחק ב-3 ליגות למורת רוחם של המאמן והשחקנים שמה לעשות, להם אין כל כך SAY בעיניין.

אני מקווה שאם בכל זאת ילכו לשלוש ליגות אז יבנו סגל באמת רחב 15-16 שחקנים כשבקופליג ישחקו עם ההרכב השלישי לטוב ולרע (הרע זה לעלות לפלייאוף ללא יתרון ביתיות ואז כמובן לעלות עם ההרכב החזק ולסיים את הסיפור) . העיקר ששחקנים לא יתעייפו סתם בגלל הסיפור הזה והשחקנים היותר בכירים יוכלו לשחק באמת רק בשתי מסגרות .
אישית אני בדעה של בלאט כל עוד יש את חוק ארבעת הזרים . אם היו חוזרים לחוק הרוסי אפילו עם הפיינלפור אז אין לי בעיה להישאר רק בקופליג אבל החוק הזה הוא עיקר הנזק למכבי....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 פברואר 2012, 10:02

yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:

אני מקווה שאם בכל זאת ילכו לשלוש ליגות אז יבנו סגל באמת רחב 15-16 שחקנים כשבקופליג ישחקו עם ההרכב השלישי לטוב ולרע (הרע זה לעלות לפלייאוף ללא יתרון ביתיות ואז כמובן לעלות עם ההרכב החזק ולסיים את הסיפור) . העיקר ששחקנים לא יתעייפו סתם בגלל הסיפור הזה והשחקנים היותר בכירים יוכלו לשחק באמת רק בשתי מסגרות .
אישית אני בדעה של בלאט כל עוד יש את חוק ארבעת הזרים . אם היו חוזרים לחוק הרוסי אפילו עם הפיינלפור אז אין לי בעיה להישאר רק בקופליג אבל החוק הזה הוא עיקר הנזק למכבי....

זה גם מה שקיווינו שיקרה העונה וזה לא קרה.
אני לא חושבת שבד.נ.א של מכבי היכולת הזו קיימת.

אגב, לגבי הפיינל פור וחוק הזרים, לי אישית מפריע הפיינל פור הרבה יותר בגלל שאני לא מסוגלת לסבול את חוסר הצדק וחוסר הספורטיביות שהדבר הזה מייצג, גם אם טכנית חוק הזרים פוגע יותר במכבי (מה שאני לא לגמרי בטוחה לגביו).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אלמוג » 20 פברואר 2012, 11:44

מקווה שבלו לא יזוז ממכבי בעונות הקרובות, בטח שלא יפרוש. אני כלכך אוהב את השחקן הזה. למעשה זה השחקן האהוב עלי בקבוצה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yzafrir » 20 פברואר 2012, 12:56

חני , עם כל חוסר הספורטיביות של הפיינל פור , פערי הרמות הם כאלו שמכבי צריכה לקחת את זה בהליכה .
הבעיה היא שאם סגל של 6 זרים שזה מה שיש כמעט כל עונה יש תמיד שניים שמשחקים משחק אחד בשבוע וזה מעט מידי .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 20 פברואר 2012, 12:56

אלמוג כתב:מקווה שבלו לא יזוז ממכבי בעונות הקרובות, בטח שלא יפרוש. אני כלכך אוהב את השחקן הזה. למעשה זה השחקן האהוב עלי בקבוצה.

גם עלי, יש לו כל כך הרבה לב! :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 פברואר 2012, 19:14

yzafrir כתב:חני , עם כל חוסר הספורטיביות של הפיינל פור , פערי הרמות הם כאלו שמכבי צריכה לקחת את זה בהליכה .
הבעיה היא שאם סגל של 6 זרים שזה מה שיש כמעט כל עונה יש תמיד שניים שמשחקים משחק אחד בשבוע וזה מעט מידי .

זה לא שייך בכלל למכבי (וזה לא כזה קל לקחת "אליפות" בהליכה כשזה משחק אחד למרות פערי הרמות).
זה חוסר הצדק באופן כללי שמפריע לי.
קשה לי לראות ליגה שהיא כבר לא ליגה.
קשה לי לראות כיצד כל הכדורסל הישראלי נהרס בגלל אדיוט אחד.
ומה לעשות, הכדורסל הישראלי עדיין חשוב לי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 21 פברואר 2012, 07:27

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:חני , עם כל חוסר הספורטיביות של הפיינל פור , פערי הרמות הם כאלו שמכבי צריכה לקחת את זה בהליכה .

זה לא שייך בכלל למכבי (וזה לא כזה קל לקחת "אליפות" בהליכה כשזה משחק אחד למרות פערי הרמות).
זה חוסר הצדק באופן כללי שמפריע לי.
קשה לי לראות ליגה שהיא כבר לא ליגה.
קשה לי לראות כיצד כל הכדורסל הישראלי נהרס בגלל אדיוט אחד.
ומה לעשות, הכדורסל הישראלי עדיין חשוב לי.

גם לי הכדורסל הישראלי חשוב אבל לא על חשבון פגיעה במכבי . וחוק ארבעת הזרים בא אך ורק לפגוע במכבי . הוא לא תורם לשחקנים הישראלים של הקבוצות האחרות וגם לא מחזק אותם .
לגבי הפיינלפור נכון שאין בו הגינות אבל הוא לא מצמצם את פערי הרמות בין הקבוצות כמו שחוק ארבעת הזרים מנסה לעשות ולמזלינו לא ממש מצליח בגלל איכות הישראלים שיש היום בקבוצות , ובסופו של דבר המשחק הבודד הזה עדיין תלוי במכבי ובמקום לבוא שאננים צריך לסגור את הסיפור כמה שיותר מהר וזהו .
לי חשוב יותר הנזק שנגרם למכבי בהכנה ליורוליג ושחקן שמשחק רק פעם בשבוע זה לא הכנה טובה וגם מצריך שינויים תמידים בסגל כל משחק כמעט...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 פברואר 2012, 14:10

זה בדיוק ההפך ממה שהוא אמר לאתר היורוליג..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי gili_n » 23 פברואר 2012, 14:17

עד כמה שידוע לי, הרצון של בלו לפרוש היא מושפעת הרבה מאישתו שכנראה לוחצת או מבקשת לחזור לארה"ב בשל געגועים למשפחה
ולחברים שלה. יש להם שתי בנות קטנות ותינוקי וכנראה קשה לה כאן.
מהצצה שלי לעמוד הפייס בוק שלה, אפשר לראות כמה היא רוצה לחזור ואני מצטטת מדברים שהיא כתבה, "כשהשכנים שלך הם אירן
וסוריה עדיף לא להיות כאן" או משהו בסגנון... אז זהו, האישה היא שבד"כ קובעת בבית.
לפי מה שהיא כותבת היא כבר על מזוודות ותוך מס' שבועות היא עוזבת.
gili_n

הודעהעל ידי gili_n » 23 פברואר 2012, 14:20

אה כן, ולי מאד מאד חבל אם הוא באמת יפרוש. אני ממש אוהבת את השחקן הזה. נכון שבתחילת דרכו במכבי הוא היה אאוט סיידר
ומוזר אבל כיום הוא אחד השחקנים שכולם אוהבים במועדון.
הלואי שישאר לפחות לעוד עונה.
gili_n

הודעהעל ידי misha » 28 מרץ 2012, 09:19

דייויד בלו התייחס בסיום לאפשרות שיפרוש בסיום העונה ואמר לוואלה! ספורט: "אני הרבה זמן מחוץ לארצות הברית, ואני לא יודע מה העתיד טומן בחובו, אך אני יודע מהן התחושות שלי בימים אלו - אני מתגעגע למשפחה שלי ומתגעגע לבית שלי. שלא יובן לא נכון, כמובן שאני ממשיך לעבוד קשה ולהגיע בגישה הכי חיובית שיש. אבל את ההחלטות שלי אעשה בסיום העונה".
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי אלמוג » 28 מרץ 2012, 09:24

אבוי אם זה יקרה. מכבי זקוקה לבלו כמו אוויר לנשימה. בלעדיו מפרקים אותנו באיזורית פשוטה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מרץ 2012, 10:38

אפרופו בלו, ראיתי עכשיו שוב את המשחק מאתמול ולמרות שנהוג לרדת הרבה על ההגנה שלו, בהתקפה האחרונה של פאו הוא זה שנשאר לשמור על דיא שהיה השחקן שהכי פחדתי שייקח את השלשה ובלו פשוט שמר עליו מעולה והכריח אותו למסור ולא לזרוק את השלשה.
אז בהחלט כבוד לבלו!! :worship
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 10:41

חנו'ש כתב:אפרופו בלו, ראיתי עכשיו שוב את המשחק מאתמול ולמרות שנהוג לרדת הרבה על ההגנה שלו, בהתקפה האחרונה של פאו הוא זה שנשאר לשמור על דיא שהיה השחקן שהכי פחדתי שייקח את השלשה ובלו פשוט שמר עליו מעולה והכריח אותו למסור ולא לזרוק את השלשה.
אז בהחלט כבוד לבלו!! :worship

נכון, הוא נצמד אליו יפה וגרם לזריקה של קלאטיס.
אבל בכל זאת, הוא עדיין שחקן הגנה בינוני... לטעמי הוא מתקשה בגלל העוול שעושים לו שמציבים אותו רק כ4. אני עדיין טוען שבלו הוא 3, שיכול פה ושם לשחק 4 שצריך. הוא פשוט מתקשה מול מספרי 4. מה שהוא עשה מול דיאמנטידיס בדיוק המחיש את זה. עדיף שישמור בחוץ, כי למרות שהוא לא אתלטי ומהיר, הוא יודע לעבוד טוב עם הרגליים, מאשר ישמור על שחקנים גבוהים וחזקים ממנו בפנים. יש גם בעיית ריבאונד גדולה מאוד איתו כ4, כי הוא ריבאונדר מאוד חלש
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־44 אורחים