המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:כמו שכתבתי לך בת'רד אחר-למה עוד גבוה צעיר? הוא הרי לא הולך לראות שניה. זה מאוד מיותר וסתמי. בזבוז כסף
הנדריקס וסופו סוגרים את העמדה 5, וליאור ומאצ'בן סוגרים את העמדה 4. לחלוטין. למה לדחוף בכוח עוד שחקן? הוא סתם יתייבש על הספסל, כמו שג'יימס מתייבש (ועוד שנה הבאה לא תיהיה אדריאטית כנראה, ומאצ'בן, שחקן טוב יותר מבלו, יחזור ויחזק עוד יותר את הקוו הקדמי)
yzafrir כתב:asafb96 כתב:כמו שכתבתי לך בת'רד אחר-למה עוד גבוה צעיר? הוא הרי לא הולך לראות שניה. זה מאוד מיותר וסתמי. בזבוז כסף
הנדריקס וסופו סוגרים את העמדה 5, וליאור ומאצ'בן סוגרים את העמדה 4. לחלוטין. למה לדחוף בכוח עוד שחקן? הוא סתם יתייבש על הספסל, כמו שג'יימס מתייבש (ועוד שנה הבאה לא תיהיה אדריאטית כנראה, ומאצ'בן, שחקן טוב יותר מבלו, יחזור ויחזק עוד יותר את הקוו הקדמי)
אם סופו היה מסוגל לסחוב מעל 25 דק' למשחק אז הייתי מסכים איתך אבל מכיוון שלא כך המצב ומכיוון שזה מרגיש כאילו הפציעה הזאת לא הולכת להיות האחרונה שלו אני חושב שהיה נחמד אם היה פה עוד סנטר עם נתונים טיבעיים של סנטר שיכול להיות גיבוי להנדריקס . עכשיו למשל ג'יימס מאוד חסר למכבי ..... בכלל בקבוצה לדעתי צריכים להיות 5 גבוהים , 5 גארדים ושני סמול פאוורדים . זה החלוקה הכי מאוזנת לדעתי...
Ido_Maccabi כתב:א. אף פעם לא אהבתי אותו. שחקן מכבי, ברור, אבל מעבר לזה לא.
ב. כולם פה אומרים שלא נהיה באדריאטית שנה הבאה- נקודה מעניינת מהראיון עם בלאט בספורט 5 היום: "אני אתן את הזכות להנהלה להגיב על כך. אם אתה שואל אותי באופן פרטי איך אני רואה את זה, קשה לי להאמין שנוכל לשחק ב-3 ליגות, אבל זה לא אומר בהכרח שלא נשתתף באדריאטית...".
חנו'ש כתב:Ido_Maccabi כתב:א. אף פעם לא אהבתי אותו. שחקן מכבי, ברור, אבל מעבר לזה לא.
ב. כולם פה אומרים שלא נהיה באדריאטית שנה הבאה- נקודה מעניינת מהראיון עם בלאט בספורט 5 היום: "אני אתן את הזכות להנהלה להגיב על כך. אם אתה שואל אותי באופן פרטי איך אני רואה את זה, קשה לי להאמין שנוכל לשחק ב-3 ליגות, אבל זה לא אומר בהכרח שלא נשתתף באדריאטית...".
אני לא בטוחה לגבי הציטוט של בלאט.
זה כבר ידוע שהרצון של בלאט הוא 2 ליגות שכוללות את היורוליג והאדריאטית בלבד והוא כבר ציין מס' פעמים שזה מה שהוא רצה כבר השנה.
השאלה היא לא מה בלאט רוצה אלא מה ההנהלה רוצה ופה יש בעיה.
הג'וניורים של ההנהלה רואים באדריאטית את הבייבי שלהם ולא ממש מעוניינים לוותר עליה.
שמעון לעומת זאת לא יוותר כל כך מהר על הליגה הישראלית למרות קופל.
ופדרמן ממשיך ללקק ולהתחנפן לאדיוט כאילו יש לו איזה אינטרס לכך.
מה שגורם לי לחשוב לצערי שבתור פשרה בין חברי ההנהלה גם שנה הבאה מכבי תשחק ב-3 ליגות למורת רוחם של המאמן והשחקנים שמה לעשות, להם אין כל כך SAY בעיניין.
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:Ido_Maccabi כתב:א. אף פעם לא אהבתי אותו. שחקן מכבי, ברור, אבל מעבר לזה לא.
אני לא בטוחה לגבי הציטוט של בלאט.
זה כבר ידוע שהרצון של בלאט הוא 2 ליגות שכוללות את היורוליג והאדריאטית בלבד והוא כבר ציין מס' פעמים שזה מה שהוא רצה כבר השנה.
השאלה היא לא מה בלאט רוצה אלא מה ההנהלה רוצה ופה יש בעיה.
הג'וניורים של ההנהלה רואים באדריאטית את הבייבי שלהם ולא ממש מעוניינים לוותר עליה.
שמעון לעומת זאת לא יוותר כל כך מהר על הליגה הישראלית למרות קופל.
ופדרמן ממשיך ללקק ולהתחנפן לאדיוט כאילו יש לו איזה אינטרס לכך.
מה שגורם לי לחשוב לצערי שבתור פשרה בין חברי ההנהלה גם שנה הבאה מכבי תשחק ב-3 ליגות למורת רוחם של המאמן והשחקנים שמה לעשות, להם אין כל כך SAY בעיניין.
אני מקווה שאם בכל זאת ילכו לשלוש ליגות אז יבנו סגל באמת רחב 15-16 שחקנים כשבקופליג ישחקו עם ההרכב השלישי לטוב ולרע (הרע זה לעלות לפלייאוף ללא יתרון ביתיות ואז כמובן לעלות עם ההרכב החזק ולסיים את הסיפור) . העיקר ששחקנים לא יתעייפו סתם בגלל הסיפור הזה והשחקנים היותר בכירים יוכלו לשחק באמת רק בשתי מסגרות .
אישית אני בדעה של בלאט כל עוד יש את חוק ארבעת הזרים . אם היו חוזרים לחוק הרוסי אפילו עם הפיינלפור אז אין לי בעיה להישאר רק בקופליג אבל החוק הזה הוא עיקר הנזק למכבי....
אלמוג כתב:מקווה שבלו לא יזוז ממכבי בעונות הקרובות, בטח שלא יפרוש. אני כלכך אוהב את השחקן הזה. למעשה זה השחקן האהוב עלי בקבוצה.
yzafrir כתב:חני , עם כל חוסר הספורטיביות של הפיינל פור , פערי הרמות הם כאלו שמכבי צריכה לקחת את זה בהליכה .
הבעיה היא שאם סגל של 6 זרים שזה מה שיש כמעט כל עונה יש תמיד שניים שמשחקים משחק אחד בשבוע וזה מעט מידי .
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:חני , עם כל חוסר הספורטיביות של הפיינל פור , פערי הרמות הם כאלו שמכבי צריכה לקחת את זה בהליכה .
הבעיה היא שאם סגל של 6 זרים שזה מה שיש כמעט כל עונה יש תמיד שניים שמשחקים משחק אחד בשבוע וזה מעט מידי .
זה לא שייך בכלל למכבי (וזה לא כזה קל לקחת "אליפות" בהליכה כשזה משחק אחד למרות פערי הרמות).
זה חוסר הצדק באופן כללי שמפריע לי.
קשה לי לראות ליגה שהיא כבר לא ליגה.
קשה לי לראות כיצד כל הכדורסל הישראלי נהרס בגלל אדיוט אחד.
ומה לעשות, הכדורסל הישראלי עדיין חשוב לי.
דייויד בלו התייחס בסיום לאפשרות שיפרוש בסיום העונה ואמר לוואלה! ספורט: "אני הרבה זמן מחוץ לארצות הברית, ואני לא יודע מה העתיד טומן בחובו, אך אני יודע מהן התחושות שלי בימים אלו - אני מתגעגע למשפחה שלי ומתגעגע לבית שלי. שלא יובן לא נכון, כמובן שאני ממשיך לעבוד קשה ולהגיע בגישה הכי חיובית שיש. אבל את ההחלטות שלי אעשה בסיום העונה".
חנו'ש כתב:אפרופו בלו, ראיתי עכשיו שוב את המשחק מאתמול ולמרות שנהוג לרדת הרבה על ההגנה שלו, בהתקפה האחרונה של פאו הוא זה שנשאר לשמור על דיא שהיה השחקן שהכי פחדתי שייקח את השלשה ובלו פשוט שמר עליו מעולה והכריח אותו למסור ולא לזרוק את השלשה.
אז בהחלט כבוד לבלו!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־44 אורחים