קית' לאנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קית' לאנגפורד

הודעהעל ידי refael » 23 פברואר 2012, 21:56

כל עוד הוא בקבוצה מכבי לא תשחק קבוצתי גם אם רכז מעולה.
לא אוהב שחקנים כמוהו אפילו שהוא פחות אגואיסט מאנדרסון זה סגנון המשחק שלו אחד על אחד אין מה לעשות ואין מה לשנות.
אישית אני מעדיף שחקנים כמו פארגו על שחקנים מהסוג של לאנפורד ואנדרסון.
תמונה
refael

הודעהעל ידי misha » 23 פברואר 2012, 22:13

אין מה לעשות, אתה צריך שחקן שיודע לשבור הגנות באחד על אחד וכזה שאתה יכול לסמוך עליו במאני טיים. לא כל שנה יהיה לך שחקן כמו פארגו בקבוצה, ובלי לנגפורד היינו מקבלים קבוצה הרבה יותר מוגבלת שהייתה מתקשה מאוד לנצח משחקים צמודים.
אחד על אחד של לנגפורד הוא ברמת טופ יורוליג וברור שמכבי תחפש לנצל את זה כמה שיותר. אבל שוב, הוא ממש לא אנדרסון (בטח לא חברתית). אנשים שכחו עם הזמן את הכמות המטורפת של פעמים שאנדרסון היה הולך ראש בקיר. לנגפורד הרבה יותר קבוצתי ממנו ויודע למסור. הוא צריך לשחק עם רכז טבעי לידו, מקווה שדייוויד הבין כבר שהציוות מאלט-לאנגפורד פשוט לא עובד.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 22:18

misha כתב:אין מה לעשות, אתה צריך שחקן שיודע לשבור הגנות באחד על אחד וכזה שאתה יכול לסמוך עליו במאני טיים. לא כל שנה יהיה לך שחקן כמו פארגו בקבוצה, ובלי לנגפורד היינו מקבלים קבוצה הרבה יותר מוגבלת שהייתה מתקשה מאוד לנצח משחקים צמודים.
אחד על אחד של לנגפורד הוא ברמת טופ יורוליג וברור שמכבי תחפש לנצל את זה כמה שיותר. אבל שוב, הוא ממש לא אנדרסון (בטח לא חברתית). אנשים שכחו עם הזמן את הכמות המטורפת של פעמים שאנדרסון היה הולך ראש בקיר. לנגפורד הרבה יותר קבוצתי ממנו ויודע למסור. הוא צריך לשחק עם רכז טבעי לידו, מקווה שדייוויד הבין כבר שהציוות מאלט-לאנגפורד פשוט לא עובד.

לאנגפורד לדעתי לא נופל מפארגו ואפילו לא מפארמר. הוא שחקן שונה, אין לו שליטה כ"כ טובה בכדור שלא ביד שמאל, אבל כמו שאמרת הוא שחקן אחד על אחד משובח, והוא גם מוסר לא רע בכלל,
כשזורם לו המשחק.

בטופ 16 יש לו 15 נק' למשחק, קצת פחות מ-4 רב' ו2.5 אסיסטים, וסביר להניח שאם היה פותח את העונה עם מכבי, אלה היו גם המספרים העונתיים שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 פברואר 2012, 22:20

חבל שהשביתה לא נמשכה, כי עם פארמר מכבי יכלה להסתכל גם לצסק''א בעיניים ולהיות קונטנדורית אמיתית לזכייה.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 פברואר 2012, 22:45

שחף כתב:חבל שהשביתה לא נמשכה, כי עם פארמר מכבי יכלה להסתכל גם לצסק''א בעיניים ולהיות קונטנדורית אמיתית לזכייה.

אם השביתה היתה נמשכת, היה לנו קו אחורי המורכב מפארמר, לנגפורד וכספי. קו אחרוי טוב בהרבה מזה שהיה כאן בעונה שעברה ואחד הטובים שיכל להיות העונה באירופה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 23 פברואר 2012, 22:47

חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:חבל שהשביתה לא נמשכה, כי עם פארמר מכבי יכלה להסתכל גם לצסק''א בעיניים ולהיות קונטנדורית אמיתית לזכייה.

אם השביתה היתה נמשכת, היה לנו קו אחורי המורכב מפארמר, לנגפורד וכספי. קו אחרוי טוב בהרבה מזה שהיה כאן בעונה שעברה ואחד הטובים שיכל להיות העונה באירופה.

מצד שני יכול להיות שברסה היו מביאים את האחים גאסול ואז היינו מסתכלים עליהם מלמטה(תרתי משמע).
שחף

הודעהעל ידי Frid » 23 פברואר 2012, 23:03

בכלל לא בטוח שאם פארמר היה ממשיך לנגפורד היה מגיע, הרי הביאו את לנגפורד כמחליף לפארמר.
Frid

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 23:08

אה?

הוא הגיע הרבה לפני שפארמר עזב.
יוסי22

הודעהעל ידי Frid » 23 פברואר 2012, 23:11

הוא לא הגיע אחרי העזיבה ? כנראה שהתבלבלתי...
Frid

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 פברואר 2012, 23:14

Frid כתב:הוא לא הגיע אחרי העזיבה ? כנראה שהתבלבלתי...

לאנגפורד הגיע יומיים אחרי ההפסד למילאנו במחזור הראשון של העונה.
פארמר עזב עמוק באמצע שלב הבתים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 23:25

תכלס FRID צודק. לאנגפורד הגיע בגופו אמנם הרבה לפני, אבל שחקן הכדורסל שבו הגיע איפשהו אחרי העזיבה של פארמר, או באיזור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 פברואר 2012, 23:28

jol9 כתב:תכלס FRID צודק. לאנגפורד הגיע בגופו אמנם הרבה לפני, אבל שחקן הכדורסל שבו הגיע איפשהו אחרי העזיבה של פארמר, או באיזור הזה.

אני חושבת שלאנגפורד היה חוזר לעצמו גם אם פארמר היה נשאר.
נראה שהיכולת החלשה שלו מתחילת העונה היתה בעיקר בגלל כושר לקוי.
אבל זה כבר משחק ניחושים... :)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2012, 23:28

דרך אגב, אני לא יודע אם הוזכר פה, אבל לאנגפורד היום היה פשוט נהדר בהגנה!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2012, 23:31

felix_r כתב:דרך אגב, אני לא יודע אם הוזכר פה, אבל לאנגפורד היום היה פשוט נהדר בהגנה!

זה לא חדש. העיקר לפני שהחתימו אותו אמרו שהוא לא שומר..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי where is the love? » 23 פברואר 2012, 23:32

felix_r כתב:דרך אגב, אני לא יודע אם הוזכר פה, אבל לאנגפורד היום היה פשוט נהדר בהגנה!

נכון מאוד וגם היה טוב בריבאונד, זה נכון שהוא לפעמים משחק סולו אבל יש המון SG כאו לא צריכים להגזים איתו מאוד, אני גם חושב שליד רכז יותר טוב מנוסה ויותר מחובר מתחילת העונה והאימונים שזה מי שיגיע בשנה הבאה ואולי זה פרקינס אני די בטוח שנראה יותר שיטה יותר תרגילים ופחות את קית' בסולו, העניין הוא האם הוא ישאר כאן.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 23 פברואר 2012, 23:34

לא עברתי לגמרי על השירשור כאן אבל אני מניח שהרוב יגידו שלאנגפורד הוא סוג של הכפפה המושלמת למכבי וכו',
אני גם נוטה לפעמים להסחף בהתרשמות מלאנגפורד אבל דווקא נוטה להסכים לא מעט עם איתי.

יש בעייתיות מסויימת באפקטיביות של לאנגפורד. קצת קשה לי לנתח אותה כרגע, אבל ממשחק למשחק אני נוטה לחשוב שהיתרונות שלו הם לאו דווקא יתרונות קבוצתיים.
אומנם זה שחקן בעל יכולות התקפיות נהדרות, אתלט בחסד, שחקן התקפי מגוון וחודר מדופלם שגם מצא לגמרי את הידית בתקופה האחרונה,
אבל מרגיש לי יותר מדי לאנגפורד ופחות מדי מכבי. אני לא אוהב את זה ולא מתחבר לזה.
תכונה מאוד בולטת היא העובדה שמכבי המון פעמים נקלעת לזריקות בשניות האחרונות, בעוד שבשנה שעברה דייויד דיבר על התקפת ה-8 שניות המפורסמת.
אני עדיין תוהה עד כמה לאנגפורד יעיל למשחק הקבוצתי של מכבי, שבסופו של דבר הקבוצות הגדולות- חייבות.
זה לא צירוף מקרים שבכל פעם שלאנגפורד מסיים כקלעי המוביל המשחקים מסתיימים צמודים.
משהו נרדם בחלק מהשחקנים כשלאנגפורד בולט על המגרש, קצת קשה להסביר.
~Box & 1~

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2012, 23:51

תשמע, זה נכון שלפעמים זה נראה כאילו לאנגפורד משחק לבד, אבל הרבה פעמים זה בגלל שהוא משחק בהרכב שבו אף אחד חוץ ממנו לא מסוגל לקנות סל. הרבה פעמים גם קורה שבלאט אומר לו ללכת לבד.

הוא גם לא זורק כל כך הרבה כמו שאפשר לחשוב. היום הוא לקח 8 זריקות מהשדה וקלע באחוזים נהדרים. בלו לקח 9 זריקות מהשדה, הנדריקס 10 וזה למרות שזה ממש לא היה היום של שניהם.

כמו שאמרת בעצמך, לא עברת על האשכול כולו, אבל שיבחנו גם את היכולת ההגנתית שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 פברואר 2012, 23:53

זנ נשמע כאילו כשלאנגפורד על הספסל אז פתאום ההתקפה של מכבי זורמת ויש מלא מסירות ואסיסטים ואיך שהוא עולה על המגרש אז זה לאנגפורד מול כל העולם.

צר לי, אבל ההתקפה של מכבי תקועה גם כשלאנגפורד לא על המגרש ואני פשוט לא חושבת שהוא הגורם לחוסר הקבוצתיות במכבי העונה.
הכדור הרבה פעמים נתקע אצל הרבה שחקנים אחרים, פתאום זה סופו שמתעקש לחפור למרות שכשהוא רוצה הוא נותן מסירות יפהפיות, לפעמים זה אליהו שהוא דווקא כן שחקן חכם וקבוצתי אבל משום מה מתעקש לזרוק גואיבות חסרות סיכוי, לפעמים זה הנדריקס עם חפירות שמסתימות בהוק שוטים גרועים על שחקנים גבוהים ממנו בהרבה, יש גם את סמית' שנוהג בכל משחק לקחת איזו שלשה שלא קשורה לכלום עם יד על הפנים ואפילו אוחיון ופאפא שהם אמורים להיות הרכזים הטבעיים שלנו נכנסים לפעמים עם הראש בקיר ומצליחים להחטיא לא מעט ליי אפים.

כך שלאנגפורד לא שונה מכל היתר חוץ מהעובדה שהוא לפחות מצליח יותר מאחרים לשים את הכדור בסל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 24 פברואר 2012, 08:07

לאנגפורד שחקן אדיר ואמרתי את זה כבר מתי שהיה מועמד וגם כשלא שיחק טוב בתחילת העונה
הוא שחקן מצויין עם יכולות אחד על אחד מהגבוהות באירופה(וזו יכולת שאתה חייב שתיהיה לאחד מהשחקנים שלך בקבוצה),הוא גם ריבאונדר טוב,מוסר נחמד ושומר מצויין
בעיית השטף הקבוצתי שהוא יוצר(וגם זה רק לפעמים)לא נגרמת בגללו אלא בגלל השחקנים שלידו שלא יכולים לקלוע סל ולכן מכבי חייבת להביא בשנה הבאה רכז בעל ניהול משחק טוב(ג'קסון)שירווח את המגרש
וסמול עם קליעה טובה וחדירות(דאונס)שיוכל לאפשר ללאנגפורד אופציות מסירה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 11:21

איזה שטויות אני קורא פה...
פארגו ופארמר היו לוקחים לא פחות מהלכי אחד על אחד מלאנגפורד, והיו נכנסים ראש בקיר יותר ממנו (שהוא חודר, הוא יודע מה הוא הולך לעשות, ורואים שהוא לא מהסס תוך כדי חדירה או שהוא באוויר, ואף פעם לא מסיים בזריקה בלתי אפשרית את החדירה). הם לפעמים היו חודרים ואז מתחילים לחשוב, ולוקחים בסוף זריקה קשה. לאנגפורד שחקן פנטסטי, וממש ממש לא פוגע בקבוצתיות. זה כמו לומר שהפוסט אפ של סופו או וויצ'יץ' פוגע בקבוצתיות או שהאחד על אחד של פארקר, פארמר או פארגו פוגע בקבוצתיות. זה לא נכון! זה לא עובד ככה ביורוליג. קבוצתיות זה מאוד חשוב, וכשפאפאס על מהגרש, יש המון קבוצתיות (ומכבי שיחקה הכי טוב, והכי קבוצתי, שפאפאס ולאנגפורד שיחקו יחד), אבל לא כל התקפה נגיע לג'אמפ שוט חופשי של קלעי, או לדאנק חופשי מתחת לסל. לפעמים צריך ללכת לסופו שיחפור, לאליהו באחד על אחד שלו, או לחדירות היעילות מאוד של לאנגפורד. והוא ממש לא מכריח את זה. ראינו לדוגמא, מול אפס, כשהוא ראה שלא הולך לו בחדירות ובהתקפה, ולשאר השחקנים יש יום אדיר, הוא שינה פזה ושיחק מאוד קבוצתי, בקושי זרק, ומסר המון. הוא שחקן מאוד אינטיליגנטי, ממש לא אגואסיט, וממש לא ראש בקיר. זה בדיוק הסקורר שאני הייתי רוצה לראות בקוו האחורי של מכבי
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, מרסר ו־20 אורחים