המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:איך קראו לשחק הזה שבא מהקולג' לעביר שנה ברומא לפני ה NBA?
היה ממש אפסי באירופה. הלך ל NBA ונהיה כוכב.
rc4991 כתב:felix_r כתב:איך קראו לשחק הזה שבא מהקולג' לעביר שנה ברומא לפני ה NBA?
ברנדון ג'נינגס,באמת מוזר כנ"ל רוביו
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:איך קראו לשחק הזה שבא מהקולג' לעביר שנה ברומא לפני ה NBA?
מה עם השחקן ההוא שהיה כוכב תיכונים והגיע למכבי חיפה??
איפה הוא היום?
EulGam05 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:איך קראו לשחק הזה שבא מהקולג' לעביר שנה ברומא לפני ה NBA?
מה עם השחקן ההוא שהיה כוכב תיכונים והגיע למכבי חיפה??
איפה הוא היום?
ג'רמי טיילר מתנדנד בין די-ליג לגולדן סטייט, השבוע נראה לי שהוא בדי-ליג.
LIAV10 כתב:בואו ניצא מנקודת הנחה שהוא מעמיד עד סוף השנה ממוצעים של 12 נק' ו-8 ריב'..
מה מכבי יכולה לעשות שנה הבאה?
rc4991 כתב:felix_r כתב:איך קראו לשחק הזה שבא מהקולג' לעביר שנה ברומא לפני ה NBA?
LIAV10 כתב:בואו ניצא מנקודת הנחה שהוא מעמיד עד סוף השנה ממוצעים של 12 נק' ו-8 ריב'..
מה מכבי יכולה לעשות שנה הבאה?
Holiday_Armadillo כתב:כלום..
אבל בלי קשר זה מזכיר לי סיפור של גבוה(2.13 אם אני לא טועה)שהגיע מהדי-ליג לניקס ונתן 8 משחקים של קרוב לדאבל-דאבל בנקודות וריבאונדים(או שאולי דאבל-דאבל)והיה מצוין ובכל זאת לא החתימו אותו..
מעניין איפה הוא היום כי שכחתי איך קוראים לו והוא במילא לא היה צעיר(29 אם אני לא טועה)
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כלום..
אבל בלי קשר זה מזכיר לי סיפור של גבוה(2.13 אם אני לא טועה)שהגיע מהדי-ליג לניקס ונתן 8 משחקים של קרוב לדאבל-דאבל בנקודות וריבאונדים(או שאולי דאבל-דאבל)והיה מצוין ובכל זאת לא החתימו אותו..
מעניין איפה הוא היום כי שכחתי איך קוראים לו והוא במילא לא היה צעיר(29 אם אני לא טועה)
ארל בארון?
פיליפינו.
החציל האצטקי כתב:הוא דווקא כשרון, אבל רך כמו חמאה. לפיליפינים זה בובה, לNBA או לרמות הגבוהות של אירופה- כנראה פחות.
(בשונה מפוט שטוב כנראה לא יצא ממנו, והוא בא בעיקר להרביץ לטים דאנקנים שיאכלו אותו בפוסט)
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא דווקא כשרון, אבל רך כמו חמאה. לפיליפינים זה בובה, לNBA או לרמות הגבוהות של אירופה- כנראה פחות.
(בשונה מפוט שטוב כנראה לא יצא ממנו, והוא בא בעיקר להרביץ לטים דאנקנים שיאכלו אותו בפוסט)
אם פישר הצליח ברמות הגבוהות של אירופה, גם הוא יכול. מדובר בפישר משודרג.
"Big thank you to all the doubters (You know who you are - M.T.A"
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־36 אורחים