המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
טיקי חוזר כתב:למיטב זיכרוני מזבלת קופל ואגוד הכדורסל זה דבים שונים . שביתר רמת גן שיחקה מזבלת קופל תרם נולדה בכלל . מומלץ לאתר וואן להמשיך ולסקר אץ עומרי כספי ולירון פאנן כי במכבי מזמן אין להם מקורות.
בדיוק כמו אצל חברינו בזוואלה.
Holiday_Armadillo כתב:ד''א-מה זה הבולשיט הזה?:
כתבתנו, שרון קביליו, מוסיפה כי לפי התקנון של איגוד הכדורסל, קבוצה שלא עולה לשחק בהרכב הכי חזק שלה למשחקי הליגה וגביע הליגה, תסתכן בהרחקה מהליגה. יש לכך תקדים בעבר כאשר בית"ר ר"ג הורחקה מהליגה אחרי שלא שיתפה את השחקנים הטובים ביותר שלה.
ממתי מנהלת יכולה להחליט עם איזה שחקנים קבוצה מסויימת תעלה לשחק?
מה מכבי כתב:יש סעיף כזה גם בגביע ווינר. שלא מאפשר לקבוצות לשחק עם הרכבים חלשים בו. סעיף שבו קבוצה שלא עולה עם ההרכב הכי חזק שלה קונסים אותה בסכום גבוה.
ברור שיוכנס סעיף כזה במידה וזה מה שאנחנו נחליט לעשות. אי אפשר יהיה לעלות אם הנוער, אפשרי יהיה לעלות עם הסגל הכי חזק וסגל רחב ולתת לשחקנים הפחות משמעותיים ברוטציה לשחק, אבל לא יאפשרו לנו להעלות שחקנים מהנוער רק בשביל משחקי הליגה.
לכן רוב הסיכוי שאם באמת ילכו לאדריאטית שיבנה סגל יחסית רכב של 14 שחקנים, שיכלול חלק מהשחקנים שמכבי משלמת להם גם ככה בשביל לשחק בקבוצות אחרות, והשחקנים הישראלים הפחות בכירים פשוט יחליפו את 2 הזרים הפחות בכירים בליגה פה. בעוד 2 הזרים הפחות בכירים יקבלו יותר דקות משחק בליגה האדריאטית.
גיא כתב:אז כל העניין של האדריאטית הוא להעניש את קופל?
אורי כתב:אז מה הטעם במעבר לליגה האדריאטית? הרי מכבי גם ככה לא מתכוונת לעזוב את הליגה בארץ, כי היא פשוט לא יכולה מטעמי תקנון היורוליג שלא מאפשר לה לעשות זאת.
אגב, מה הטעם(בפעם השניה)לפרוש מהליגה הישראלית בגלל הפיינל פור, לליגה האדריאטית שגם מאמצת את שיטת הפיינל פור?
גיא כתב:ללכת לסבול ולעייף שחקנים בליגה לא משמעותית, רק כדי שקופל יתגעגע למכבי?
הרי יש פה מועדונים ששנים מתמודדים ללא כל סיכוי לנצח את מכבי בעונה סדירה. מועדונים של מליון שקל. הם יכלו לוותר מזמן כבר, אבל הם ממשיכים לנסות ולגייס כספים שנה אחר שנה.
אז אנחנו הפסדנו שתי אליפויות מתוך 50. אז עוזבים את הליגה?
הליגה שלנו היא ממילא היורוליג. הליגה הישראלית היא רק אתגר נחמד. בואו נזכה באליפות וזהו.
רק דבר אחד, מה הולכת להיות המדיניות בעניין הזרים שנה הבאה? יש כלשהו?
גיא כתב:חן, אחרי שטים דאנקן התלונן על השיפוט באולימפיאדה (כשארה"ב הודחה) מישהו אמר שם ברדיו עליו "just dominate!"
בתרגום למכבי קחו את הפאקינ' אליפות וזהו. חלאס להתבכיין.
מישהו מוכל בבקשה ללמד אותי איך אני מחזיר את התמונה של כדור הארץ המסתובב לשם שלי בצהבת? לא הצלחתי להעלות את התמונה
גיא כתב:אז כל העניין של האדריאטית הוא להעניש את קופל?
חנו'ש כתב:גיא כתב:חן, אחרי שטים דאנקן התלונן על השיפוט באולימפיאדה (כשארה"ב הודחה) מישהו אמר שם ברדיו עליו "just dominate!"
בתרגום למכבי קחו את הפאקינ' אליפות וזהו. חלאס להתבכיין.
מישהו מוכל בבקשה ללמד אותי איך אני מחזיר את התמונה של כדור הארץ המסתובב לשם שלי בצהבת? לא הצלחתי להעלות את התמונה
לא התבכיינתי, אבל למה אתה ממשיך לקרוא לזה אליפות?
האלופה האחרונה בישראל היתה מכבי וזה היה ב-2005. מאז יש הרבה מחזיקות גביע וזה פחות מפריע לי שלוקחים למכבי.
מה שמפריע לי זה שההנהלה עושה מזה כזה עניין והופכת את כל הקבוצה רק בגלל אובדן גביע
חוץ מזה שאני חושבת שהשיטה הזו רעה מאוד לליגה ולכדורסל הישראלי כולו, ובניגוד לאחרים, לי אכפת מהכדורסל הישראלי ואני חושבת שכבר שנים עושים לו עוול בכך שלוקחים לו אליפות ומחליפים אותה בגביע.
ואגב, קוראים לי חני..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־13 אורחים