מכבי תשחק באדריאטית בעונה הבאה!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי סיכמה על חוזה עם האדריאטית!

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 03 מאי 2011, 13:51

למיטב זיכרוני מזבלת קופל ואגוד הכדורסל זה דבים שונים . שביתר רמת גן שיחקה מזבלת קופל תרם נולדה בכלל . מומלץ לאתר וואן להמשיך ולסקר אץ עומרי כספי ולירון פאנן כי במכבי מזמן אין להם מקורות.
בדיוק כמו אצל חברינו בזוואלה.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2011, 15:47

טיקי חוזר כתב:למיטב זיכרוני מזבלת קופל ואגוד הכדורסל זה דבים שונים . שביתר רמת גן שיחקה מזבלת קופל תרם נולדה בכלל . מומלץ לאתר וואן להמשיך ולסקר אץ עומרי כספי ולירון פאנן כי במכבי מזמן אין להם מקורות.
בדיוק כמו אצל חברינו בזוואלה.

ד"א ביתר ר"ג כן שיחקה עם השחקנים הכי טובים שלה. פשוט קרה המקרה, והשחקנים הכי טובים שלה היו שחקני נוער, כי כל הבוגרים עזבו (נדמה לי שהייתה שם בעייה כלכלית).

ברור שאין שום חוק כזה, ושאין שום דרך לעכוף את החוק הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2011, 18:42

Holiday_Armadillo כתב:ד''א-מה זה הבולשיט הזה?:
כתבתנו, שרון קביליו, מוסיפה כי לפי התקנון של איגוד הכדורסל, קבוצה שלא עולה לשחק בהרכב הכי חזק שלה למשחקי הליגה וגביע הליגה, תסתכן בהרחקה מהליגה. יש לכך תקדים בעבר כאשר בית"ר ר"ג הורחקה מהליגה אחרי שלא שיתפה את השחקנים הטובים ביותר שלה.

ממתי מנהלת יכולה להחליט עם איזה שחקנים קבוצה מסויימת תעלה לשחק?

מהנקודה הזאת אני בדיוק אני חושש.
מכבי תשחק עם הרכב מצחיק בליגה וקופל לא ישאר חייב.
אם מכבי הולכת לאדריאטית, אז צריך להיות רק במקום הליגה המקומית. יכול מאוד להיות שזה מה שמכבי באמת מתכננת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מה מכבי » 03 מאי 2011, 18:51

יש סעיף כזה גם בגביע ווינר. שלא מאפשר לקבוצות לשחק עם הרכבים חלשים בו. סעיף שבו קבוצה שלא עולה עם ההרכב הכי חזק שלה קונסים אותה בסכום גבוה.

ברור שיוכנס סעיף כזה במידה וזה מה שאנחנו נחליט לעשות. אי אפשר יהיה לעלות אם הנוער, אפשרי יהיה לעלות עם הסגל הכי חזק וסגל רחב ולתת לשחקנים הפחות משמעותיים ברוטציה לשחק, אבל לא יאפשרו לנו להעלות שחקנים מהנוער רק בשביל משחקי הליגה.

לכן רוב הסיכוי שאם באמת ילכו לאדריאטית שיבנה סגל יחסית רכב של 14 שחקנים, שיכלול חלק מהשחקנים שמכבי משלמת להם גם ככה בשביל לשחק בקבוצות אחרות, והשחקנים הישראלים הפחות בכירים פשוט יחליפו את 2 הזרים הפחות בכירים בליגה פה. בעוד 2 הזרים הפחות בכירים יקבלו יותר דקות משחק בליגה האדריאטית.
מה מכבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2011, 19:12

זה נשמע לי מסובך מידי כבר.
עדיף אז באמת לעזוב את הליגה במצב כזה.
כל הרעיון של לשחק עם הרכבים מצחיקים, זה שזה יהיה ברור ומובהק שאנחנו משחקים עם הרכבים מצחיקים על מנת לעשות צחוק מהשיטה ולהבהיר לכל מי שעוד מפקפק בכך שהיא פשוט מטופשת.

אם זה לא יהיה מובהק שמדובר בהרכבי נוער ובהרכבים שונים לחלוטין אז באמת יתחיל לחץ מטופש אחרי כל הפסד בליגה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי בעל זבוב » 03 מאי 2011, 19:18

מה מכבי כתב:יש סעיף כזה גם בגביע ווינר. שלא מאפשר לקבוצות לשחק עם הרכבים חלשים בו. סעיף שבו קבוצה שלא עולה עם ההרכב הכי חזק שלה קונסים אותה בסכום גבוה.

ברור שיוכנס סעיף כזה במידה וזה מה שאנחנו נחליט לעשות. אי אפשר יהיה לעלות אם הנוער, אפשרי יהיה לעלות עם הסגל הכי חזק וסגל רחב ולתת לשחקנים הפחות משמעותיים ברוטציה לשחק, אבל לא יאפשרו לנו להעלות שחקנים מהנוער רק בשביל משחקי הליגה.

לכן רוב הסיכוי שאם באמת ילכו לאדריאטית שיבנה סגל יחסית רכב של 14 שחקנים, שיכלול חלק מהשחקנים שמכבי משלמת להם גם ככה בשביל לשחק בקבוצות אחרות, והשחקנים הישראלים הפחות בכירים פשוט יחליפו את 2 הזרים הפחות בכירים בליגה פה. בעוד 2 הזרים הפחות בכירים יקבלו יותר דקות משחק בליגה האדריאטית.

המנהלת יכולה לנבוח עד מחר, אבל אין לה גוף ענישה, ועדת משמעת או דרכים לאכןף את "ההרכב החזק". הגוף היחיד בר הסמכא זה איגוד הכדורסל והוא לא ילך נגד מכבי.
בעל זבוב

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 05 מאי 2011, 13:56

איך אפשר לאכוף חוק כזה?
אפשר להגיד שסופו הזמין את כולם יום לפני המשחק לערב המבורגרים אז הם לא בכושר...
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי גיא » 09 מאי 2011, 11:18

אז כל העניין של האדריאטית הוא להעניש את קופל?
גיא

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מאי 2011, 11:31

גיא כתב:אז כל העניין של האדריאטית הוא להעניש את קופל?

כן!!
אני לא חושבת שיש למכבי הרבה עניין מקצועי או כלכלי בליגה האדריאטית, הרי הם כבר נכוו ממנה ב-2003.
זה הכל חלק מהמאבק בקופל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אורי » 09 מאי 2011, 11:46

אז מה הטעם במעבר לליגה האדריאטית? הרי מכבי גם ככה לא מתכוונת לעזוב את הליגה בארץ, כי היא פשוט לא יכולה מטעמי תקנון היורוליג שלא מאפשר לה לעשות זאת.
אגב, מה הטעם(בפעם השניה)לפרוש מהליגה הישראלית בגלל הפיינל פור, לליגה האדריאטית שגם מאמצת את שיטת הפיינל פור?
אורי

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מאי 2011, 12:00

אורי כתב:אז מה הטעם במעבר לליגה האדריאטית? הרי מכבי גם ככה לא מתכוונת לעזוב את הליגה בארץ, כי היא פשוט לא יכולה מטעמי תקנון היורוליג שלא מאפשר לה לעשות זאת.
אגב, מה הטעם(בפעם השניה)לפרוש מהליגה הישראלית בגלל הפיינל פור, לליגה האדריאטית שגם מאמצת את שיטת הפיינל פור?

זה לא הענין של הליגה האדריאטית, ולא מעניין אותנו מה השיטה שלהם, זו היתה יכולה להיות כל ליגה אחרת באותה מידה.
הליגה הישראלית והשיטה המטופשת שלה זה מה שמעניין אותנו והמטרה שלנו היא לבטל את השיטה בליגה ולהחזיר את הסדרות (מה שיועיל לכל הליגה ולא רק למכבי).
הליגה האדריאטית היא לא איזו מטרה שלנו אלא רק כלי במאבק, זה שהם משחקים גם שם בשיטת פיינל פור זו הבעיה שלהם, זה שבליגה משחקים בשיטה הזו זו כבר בעיה שלנו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 09 מאי 2011, 12:54

היום כתבו בידיעות שמכבי הולכת על הליגה האדריאטית,
ובכדי לא לעייף את השחקנים, היא תשלב שחקנים צעירים במשחקים בארץ.

זה ממש לא אידיאלי מבחינה מקצועית (וגם בלאט מודה בזה) אבל כנראה שזה פתרון טוב מבחינה כלכלית.
חוץ מזה, אני באופן אשמח לראות צעירים כמו לבנובסקי משחקים בליגה. זה ההזדמנות של מכבי לפתח שחקנים.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי גיא » 09 מאי 2011, 13:08

ללכת לסבול ולעייף שחקנים בליגה לא משמעותית, רק כדי שקופל יתגעגע למכבי?

הרי יש פה מועדונים ששנים מתמודדים ללא כל סיכוי לנצח את מכבי בעונה סדירה. מועדונים של מליון שקל. הם יכלו לוותר מזמן כבר, אבל הם ממשיכים לנסות ולגייס כספים שנה אחר שנה.

אז אנחנו הפסדנו שתי אליפויות מתוך 50. אז עוזבים את הליגה?

הליגה שלנו היא ממילא היורוליג. הליגה הישראלית היא רק אתגר נחמד. בואו נזכה באליפות וזהו.

רק דבר אחד, מה הולכת להיות המדיניות בעניין הזרים שנה הבאה? יש כלשהו?
גיא

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מאי 2011, 13:15

גיא כתב:ללכת לסבול ולעייף שחקנים בליגה לא משמעותית, רק כדי שקופל יתגעגע למכבי?

הרי יש פה מועדונים ששנים מתמודדים ללא כל סיכוי לנצח את מכבי בעונה סדירה. מועדונים של מליון שקל. הם יכלו לוותר מזמן כבר, אבל הם ממשיכים לנסות ולגייס כספים שנה אחר שנה.

אז אנחנו הפסדנו שתי אליפויות מתוך 50. אז עוזבים את הליגה?

הליגה שלנו היא ממילא היורוליג. הליגה הישראלית היא רק אתגר נחמד. בואו נזכה באליפות וזהו.
רק דבר אחד, מה הולכת להיות המדיניות בעניין הזרים שנה הבאה? יש כלשהו?

אם ההנהלה שלנו היתה מסוגלת להתייחס לזה ככה, ולראות את הקרנבל של קופל כסתם עוד גביע חביב ותו לא, אז הייתי מסכימה איתך.
מכיוון שזה לא חלק מהיכולות של ההנהלה הזו, וכל אובדן גביע הם נכנסים לסחרור כאילו היה מדובר באליפות, למרות שזה לא, אולי עזיבה של השטות הזו עדיפה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי גיא » 09 מאי 2011, 14:05

חן, אחרי שטים דאנקן התלונן על השיפוט באולימפיאדה (כשארה"ב הודחה) מישהו אמר שם ברדיו עליו "just dominate!"

בתרגום למכבי קחו את הפאקינ' אליפות וזהו. חלאס להתבכיין.

מישהו מוכל בבקשה ללמד אותי איך אני מחזיר את התמונה של כדור הארץ המסתובב לשם שלי בצהבת? לא הצלחתי להעלות את התמונה :)
גיא

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מאי 2011, 14:16

גיא כתב:חן, אחרי שטים דאנקן התלונן על השיפוט באולימפיאדה (כשארה"ב הודחה) מישהו אמר שם ברדיו עליו "just dominate!"

מישהו מוכל בבקשה ללמד אותי איך אני מחזיר את התמונה של כדור הארץ המסתובב לשם שלי בצהבת? לא הצלחתי להעלות את התמונה :)

לא התבכיינתי, אבל למה אתה ממשיך לקרוא לזה אליפות?
האלופה האחרונה בישראל היתה מכבי וזה היה ב-2005. מאז יש הרבה מחזיקות גביע וזה פחות מפריע לי שלוקחים למכבי.

מה שמפריע לי זה שההנהלה עושה מזה כזה עניין והופכת את כל הקבוצה רק בגלל אובדן גביע
חוץ מזה שאני חושבת שהשיטה הזו רעה מאוד לליגה ולכדורסל הישראלי כולו, ובניגוד לאחרים, לי אכפת מהכדורסל הישראלי ואני חושבת שכבר שנים עושים לו עוול בכך שלוקחים לו אליפות ומחליפים אותה בגביע.

ואגב, קוראים לי חני.. :blush1
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אבי » 09 מאי 2011, 14:16

גיא כתב:אז כל העניין של האדריאטית הוא להעניש את קופל?

כל העניין של האדריאטית הוא להציל את מכבי מחורבן. קופל ושאר חבריו במנהלת לאט לאט מחלישים את מכבי כדי ליצור "שיוויוניות" בליגה באמצעות חוקים דבילים ונוראיים כמו החוק הרוסי, ההגבלה על מספר הזרים והפיינל פור. המצב ממשיך להתדרדר, מעונה לעונה מספר הזרים הולך ומצטמצם דבר שפוגע במכבי ביורוליג ומי יודע אם בעתיד גם לא יחליטו על צעדים נוספים להחלשת מכבי כמו: תקרת שכר או דראפט.

מכבי צריכה לעזוב את ליגת קופל כמה שיותר מהר לליגה האדריאטית. השארות בליגה הזאת פוגעת בקבוצה כבר עכשיו, אבל זה עוד כלום לעומת הנזק העצום שיגרם למכבי אם היא תמשיך את ההשתתפות שלה בליגה המיותרת הזאת.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי גיא » 09 מאי 2011, 14:52

חנו'ש כתב:
גיא כתב:חן, אחרי שטים דאנקן התלונן על השיפוט באולימפיאדה (כשארה"ב הודחה) מישהו אמר שם ברדיו עליו "just dominate!"

לא התבכיינתי, אבל למה אתה ממשיך לקרוא לזה אליפות?
האלופה האחרונה בישראל היתה מכבי וזה היה ב-2005. מאז יש הרבה מחזיקות גביע וזה פחות מפריע לי שלוקחים למכבי.

מה שמפריע לי זה שההנהלה עושה מזה כזה עניין והופכת את כל הקבוצה רק בגלל אובדן גביע
חוץ מזה שאני חושבת שהשיטה הזו רעה מאוד לליגה ולכדורסל הישראלי כולו, ובניגוד לאחרים, לי אכפת מהכדורסל הישראלי ואני חושבת שכבר שנים עושים לו עוול בכך שלוקחים לו אליפות ומחליפים אותה בגביע.

ואגב, קוראים לי חני.. :blush1

אה.. נעים מאוד! :)

ולא אמרתי שאת התבכיינת, התכוונתי כמובן למכבי. הרי זה ברור שאם נצא מהליגה -נחזור אליה. אז להלחם מפה וזהו. בשום פנים ואופן לא להיות יהודי נודד.
גיא

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מאי 2011, 15:05

אני חושבת שגם איום עזיבה מהליגה זה סוג של מלחמה.
אני לא בעד עזיבה של הליגה לשם עזיבה מהליגה, אלא רק לשם המלחמה.
אפשר גם לנסות להישאר בליגה ולהילחם באמצעות משחק עם הנוער או הרכב משני אחר במשך רוב הליגה (שיטה שבמפתיע הקוף מאוד תומך בה).
כל דרך מלחמה בשיטה מקובלת עליי, כל עוד לא ממשיכים לשבת בשקט ולתת לבדיחה הזו להימשך.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 10 מאי 2011, 03:42

קראתי אתמול רעיון עם שמעון בידיעות אחרונות , לפי דבריו אלופת האדריאטית משתתפת אוטמתית ביורוליג ומדובר על ליגה אזורית שמוקרת ע"ד יול"ב וגם פיב"א . אדיאטית מוכנה להשקיע המון כדי שמכבי תשתף שם.
את האמת דבר האידיאלי זאת ליגה ים תיכונית-אדריאטית שיוונים מדברים אליה . קבוצות חזקות מיוון , איטליה , ישראל, צרפת, תורכיה ובחירות של באלקו יכול להיות יופי של דבר . בכל מדינות אלו מס' קבוצות טובות מאוד מצומצם ובנגוד לספרד ליגה המקומית היא ככה ככה .
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־13 אורחים