פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הצלבה, משחק 1: פנאתינייקוס נגד מכבי - שלישי, 22:00, ערוץ

19 מרץ 2012, 20:23

אוברדוביץ' הפסיד סדרה עם פאו מאז שהוא הגיע לשם? לדעתי כבר 13 שנה הוא לא הפסיד סדרה.. שיהיה לנו בהצלחה..

19 מרץ 2012, 20:49

MTA2311 כתב:אוברדוביץ' הפסיד סדרה עם פאו מאז שהוא הגיע לשם? לדעתי כבר 13 שנה הוא לא הפסיד סדרה.. שיהיה לנו בהצלחה..

הפסיד גם הפסיד.
עונת 2005, קיבל פעמיים בראש מויטוריה ועף למרות יתרון ביתיות.

19 מרץ 2012, 21:15

חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:אוברדוביץ' הפסיד סדרה עם פאו מאז שהוא הגיע לשם? לדעתי כבר 13 שנה הוא לא הפסיד סדרה.. שיהיה לנו בהצלחה..

הפסיד גם הפסיד.

זה עדיין מאזן מפחיד, בטח כשמוסיפים לזה את הסדרות ביוון.

19 מרץ 2012, 21:40

לפני שנתים אוברדוביץ' אפילו לא עלה להצלבה

19 מרץ 2012, 21:43

זה רק אני או ש... טירוףףףף :frightened :frightened :frightened :frightened

19 מרץ 2012, 21:43

חביב אורנג'ד כתב:

הפסיד גם הפסיד.

בעונת 2005 שנגמר בפיינל פור במוסקבה מכבי ניצחה את פאו בחצי הגמר.... :unsure
אולי 2006??

19 מרץ 2012, 21:44

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

הפסיד גם הפסיד.

אולי 2006??

2005-6

19 מרץ 2012, 21:45

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

הפסיד גם הפסיד.

אולי 2006??

2005-6

סבבה, אבל הסדרה עדיין היתה ב-2006 כי לא זכורה לי סדרה בחודש דצמבר או לפניו...

20 מרץ 2012, 04:08

מכבי פותחת סדרה של שני משחקי חוץ, כאשר המטרה תהיה לגנוב אחד מהם כמו בשנה שעברה נגד ויטוריה. הלחץ בשלב הזה הוא על היוונים.

20 מרץ 2012, 06:46

דבר חשוב שיכול להכריע את הסידרה הזאת הוא השיפוט .
בגמר נגד פאו ובכלל בהרבה משחקים בעיקר בחוץ של מכבי השופטים נוטים לשרוק נגד מכבי עברות שלא היו ומצד שני לא לשרוק על עברות ברורות .
הניפגע הכי גדול מיזה הוא סופו שלפעמים פשוט ניתלים לא על הידיים והוא לא מקבל עברה . גם לאנגפורד הוא סוחט עברות מצויין ואני מקווה שהשופטים יתנו לו את העברות האלו...
זה אולי ישמע מופרך אבל יש לי הרגשה שיש איזה שהוא מחשבה אצל ראשי היורוליג שהם אינם רוצים את מכבי בפיינלפור הזה בגלל שהוא נערך באיסטנבול ומערך האבטחה של הקבוצה מאוד בעייתי ויותר בעייתי מיזה הוא מערך האבטחה של האוהדים שלנו שבאים בהמוניהם לפיינלפורים...
אני אומר את זה עכשיו לפני תחילת הסידרה כדי אולי לפתוח את העניים של מישהו ולהזהר מפרובקאציות של פאו והשופטים...

20 מרץ 2012, 11:46

התרגשות אדירה :frightened

תחושה שלנגפורד יהיה מפתח בסדרה הזו, מחכה לראות אותו בפעולה כבר :clap2

20 מרץ 2012, 12:27

אני מקווה שלא נצטער על זה שלא החתמנו את שארס הפנסיונר , אם כי למכבי יש פנסיונר אחר שבלאט החליט למחוק , נקווה שלפחות הערב התבונה תגבר והוא ישחק תפקיד משמעותי כי בצד השני אוברדוביץ' שמבין את המשמעות של ניסיון בספורט בוודאי יתן דקות משמעותיות לשארס.

20 מרץ 2012, 12:35

יוסי22 כתב:אני מקווה שלא נצטער על זה שלא החתמנו את שארס הפנסיונר , אם כי למכבי יש פנסיונר אחר שבלאט החליט למחוק , נקווה שלפחות הערב התבונה תגבר והוא ישחק תפקיד משמעותי כי בצד השני אוברדוביץ' שמבין את המשמעות של ניסיון בספורט בוודאי יתן דקות משמעותיות לשארס.

מי שנימצא בכושר טוב צריך לשחק ולא משנה לי בן כמה ואיך קוראים לו...
לפי התוצאה של המשחק הזה יהיה אפשר פחות או יותר לדעת איך תסתיים הסדרה.
שנה שעברה מכבי היו טובים מאוד במשחק הראשון ולא היו רחוקים מלנצח ואז במשחק השני עשו את התאמות וניצחו .
אני קונה תסרטי כזה גם הפעם רק שהסיכוי לקח נמוך...

20 מרץ 2012, 12:42

אבל זו בדיוק צורת המחשבה של צביקה שרף שעלתה למכבי בכל כך הרבה תארים .

ניסיון זה חשוב ואי אפשר ללכת עם הראש בקיר ורק עם יכולות מקצועיות כי בסדרות האלו תמיד יש משהו מעבר שהוא זה שמנצח את המשחק וניסיון זה אחד הדברים החשובים ביותר .

20 מרץ 2012, 13:43

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2518290

שנה הבאה הוא כבר יהיה בריאל או משהו בסגנון..

20 מרץ 2012, 14:14

MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2518290

אין שום סיבה שריאל תקח אותו. רודי פרננדז סיכם איתם על חזרה ברגע שחוזה ה NBA שלו מסתיים.

היתי נזהר יותר מהטוריקיות

20 מרץ 2012, 14:29

יוסי22 כתב:אבל זו בדיוק צורת המחשבה של צביקה שרף שעלתה למכבי בכל כך הרבה תארים .

ניסיון זה חשוב ואי אפשר ללכת עם הראש בקיר ורק עם יכולות מקצועיות כי בסדרות האלו תמיד יש משהו מעבר שהוא זה שמנצח את המשחק וניסיון זה אחד הדברים החשובים ביותר .

מי שמבין את החשיבות של נסיון בספורט, יודע שמדובר בבלוף אחד גדול.
אני עוד לא זוכר ולו קבוצה אחת, שזכתה בתארים או העפילה לשלבים המכריעים בזכות שיתופו של שחקן בן 34+.
להפך, רוב הקבוצות המצליחות באירופה הן קבוצות המבוססות על סגל צעיר ורעב, ומעל הכל, על כשרון. אין דוגמה יותר טובה לכך מאשר מכבי תל-אביב.
בעונת 00/01 מכבי זכתה באליפות אירופה כאשר בסגל הקבוצה שלה היו רק שני שחקנים בני 30+ (וגם הם היו רק בני 32-31), כאשר היא גוברת בגמר על פאו של אוברדוביץ' השועל ובודירגה המנוסה. באותה עונה רוב שחקני מכבי היו שחקנים עם לכל היותר שנתיים או שלוש שנות נסיון ביורוליג וזאת נוסף על כך שרובם היו צעירים.
בעונות 04-06 מכבי זכתה פעמיים באליפות היורוליג כאשר בסגלה רק שני שחקני בני 30+ שאחד מהם בכלל לא שיחק בפיינל-פור של מוסקבה.
אני בכלל לא מזכיר את יוגופולסטיקה ספליט הגדולה, שעם חבורה של ילדים זכתה 3 פעמים ברציפות באליפות אירופה וגם היתה הקבוצה האחרונה שעשתה זאת.

בשביל לצבור קצת נסיון ברמות הגבוהות לא צריכים להיות בני 34+ ולזכות בתארים. מספיק עונה או שתיים טובות ביורוליג, בשביל לקבל שיפשוף ולדעת לתת תפוקה במשחקים חשובים.
לעיתים (ואפילו די קרובות), לא צריכים נסיון בכלל. כבר ראינו הרבה מאוד שחקנים נטולי כל נסיון יורוליג, שמצלחים לקחת קבוצות עד השלבים המכריעים, וכל זאת כאשר השחקנים ה"מנוסים" יושבים בבית וצופים בהם. באמת שלא חסרות לכך דוגמאות.
דברים אילו באמת שמים את נושא הסיון בערבון מוגבל ולא צריכים ליחס לו יותר מדי משמעות.

כפי שצפריר כתב, מי שנמצא בכושר הכי טוב, הוא זה שצריך לשחק. להאמין שבגיל 34+ שחקנים כמו שאראס ופאפאלוקאס הם אילו שיכריעו את הסדרה זאת פשוט התממות. זה יהיה מאוד רומנטי לראות את שני הרכזים האילו על אותו מגרש, אבל חוץ מרומנטיקה, אין כאן הרבה.

20 מרץ 2012, 14:42

MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2518290

כרגיל כותרת ארסית של וואלה שבאה להוציא את הקהל ואת המאמן כחארות ובסוף מסתבר שזה לא מה שהוא אמר בכלל..SURPRISE SURPRISE :rolleyes

20 מרץ 2012, 15:00

איזו התרגשות לפני המשחק ובכלל מהסדרה(אני לא זוכר התרגשות כזאת בשנה שעברה)שתים מהקבוצות הטובות והמפוארות ביותר באירופה נפגשות כבר בסדרת רבע הגמר,שתי קבוצות עם מסורת וקהל אדיר,מאמנים חכמים ושחקנים מצויינים,אלופת אירופה וסגניתה,תוסיפו לזה את העובדה ששאראס משחקת לראשונה מול מכבי ושסופו ופאפאס ישחקו מול היריבה השנואה שלהם וקיבלתם את כל הפיקנטריה שעולם הכדורסל יכול להציע.
לגבי המשחק על הנייר פאו' פייבוטית אבל לא בהרבה ומכבי בהחלט מסוגלת לנצח את הסדרה הזאת
המפתחות לניצחון בסדרה הזאת הם שלאנגפורד ימשיך ביכולת שלו(טפו טפו טפו)ויחדור בכל הזדמנות שתיהיה לו גם אם זה יראה אגואיסטי,שסמית' יצליח להביא את הקליעה שלו גם ליורוליג,כושר קליעה טוב(במיוחד מהשלוש) ואת שחקני הפנים במיטבם
אני חושב שסופו לא יהיה טוב בסדרה הזאת(ואני מקווה שאתבדה),אנשים חושבים שהוא לא היה טוב רק בגמר בשנה שעברה ושגם זה היה בגלל בעיית עבירות אבל הם כנראה לא מבינים שפאו' מצליחה כמעט בכל משחק לעצור את סופו בזכות היכולות המופלאות של אוברדוביץ' כך שאני לא מאמין שהוא יהיה טוב

טירוף :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened

20 מרץ 2012, 15:23

קובי כתב:זה רק אני או ש... טירוףףףף :frightened :frightened :frightened :frightened

לא, זה לא רק אתה. אני יושב מול המחשב בעבודה, ולא מצליח להיתרכז...
פרסם תגובה