21 מרץ 2012, 10:52
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שהמשחק השני יהיה בערך כמו שציפיתי שהמשחק הראשון יהיה: פאו תשלוט ותוביל לכל אורך המשחק אבל מכבי יצליחו להישאר צמודים ולהפסיד במורה מכובדת.
כך אני גם מצפה שהסדרה הזו תיגמר, פאו אומנם תיקח אותה, אבל אני בהחלט מצפה ממכבי לשמור על כבודה ואני לא חושבת שניצחון ביתי אחד זו בקשה מוגזמת מידי.
מכבי צריכה להוכיח עכשיו שגם אם היא לא ראויה להגיע לפיינל פור, היא עדיין מכבי והיא עדיין צריכה לשמור על הכבוד שלה!!
גם אני חושב שיהיה משחק צמוד שבסיום נפסיד במשהו כמו 5 נקודות.
נצחון ביתי? רק אם אוברדוביץ' יחליט לא להתאמץ במשחק השלישי
מאז שהסדרות עברו לטוב מ-5 לא זכורות לי הרבה סדרות שנגמרו בסוויפ של 3-0 (כמה כאלה היו באמת??), גם אם הפערים בין היריבות היו ברורים.
תוסיף לזה את נוקיה שהוא אולי לא האואקה אבל אין לנו הרבה במה להתבייש ותבין שאני עדיין אופטימית לגבי ניצחון ביתי אחד שיציל את הכבוד.
גם בסדרה מול צסקא בעונת ספאחיה הפערים היו גדולים וברורים ובמוסקבה חטפנו תבוסות ועדיין ידענו לנצח בנוקיה.
21 מרץ 2012, 11:04
21 מרץ 2012, 11:13
חנו'ש כתב:אחרי המשחק הראשון מול צסקא בעונת ספאחיה התחושות לא היו שונות בהרבה.
בנוסף גם יכול להיות שאוברדוביץ יחליט לתת לנו משחק אחד, להזכיר שמדובר באיש שהמציא את ההפסדים המכוונים רק כדי להשאיר את השחקנים שלו על הקרקע ושלא ייכנסו לשאננות.
זה לא בהכרח טוב לאוברדוביץ להגיע לפיינל פור אחרי שעשה סוויפ קליל עלינו, מה גם שזה ייתן לו פגרה ארוכה מידי....
ואולי זה סתם נסיון שלי לשמור על איזו אמונה, הרי מה נשאר לנו אם איבדנו את האמונה??
21 מרץ 2012, 12:08
yarinsaky כתב:קודי, מה שאתה אומר על פארמר נכון מאוד ולא רק אתה התרעת, לדעתי גם יוני, צפריר ואני, היה סוג של זלזול בתרומה שלו אצל חלק מהאנשים, כאילו רכז זה מותרות וכל מה שצריך זה להכניס כדור לסופו ולהתפלל שהכול יהיה בסדר.
21 מרץ 2012, 12:12
jol9 כתב:yarinsaky כתב:קודי, מה שאתה אומר על פארמר נכון מאוד ולא רק אתה התרעת, לדעתי גם יוני, צפריר ואני, היה סוג של זלזול בתרומה שלו אצל חלק מהאנשים, כאילו רכז זה מותרות וכל מה שצריך זה להכניס כדור לסופו ולהתפלל שהכול יהיה בסדר.
אני אישית אהבתי את המהלך של הבאת פארמר, בעיקר כי חשבתי שהוא יישאר כאן לכל העונה (תמים תמים).
בוא נגיד שבדיעבד, מומלץ לבנות קבוצה בצורה קצת אחרת.
מנגד, מי חשב שפתאום סופו יהיה כ"כ גרוע, ודווקא בתקופה הכי חשובה בעונה? אישית, ציפיתי גם שליאור ייתן עונה גדולה וזה לא קרה.
אבל ברור היום, שעיקר הבעיה היא בקו האחורי. לאנגפורד שחקן טוב, אבל הוא סקורר, ולא מנהל משחק בשום צורה. זה עצוב שאת המשחק הכי גדול
של מכבי העונה באירופה, בלאט מחליט לפתוח עם בורשטיין.
21 מרץ 2012, 12:29
קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:קודי, מה שאתה אומר על פארמר נכון מאוד ולא רק אתה התרעת, לדעתי גם יוני, צפריר ואני, היה סוג של זלזול בתרומה שלו אצל חלק מהאנשים, כאילו רכז זה מותרות וכל מה שצריך זה להכניס כדור לסופו ולהתפלל שהכול יהיה בסדר.
אני אישית אהבתי את המהלך של הבאת פארמר, בעיקר כי חשבתי שהוא יישאר כאן לכל העונה (תמים תמים).
בוא נגיד שבדיעבד, מומלץ לבנות קבוצה בצורה קצת אחרת.
מנגד, מי חשב שפתאום סופו יהיה כ"כ גרוע, ודווקא בתקופה הכי חשובה בעונה? אישית, ציפיתי גם שליאור ייתן עונה גדולה וזה לא קרה.
אבל ברור היום, שעיקר הבעיה היא בקו האחורי. לאנגפורד שחקן טוב, אבל הוא סקורר, ולא מנהל משחק בשום צורה. זה עצוב שאת המשחק הכי גדול
של מכבי העונה באירופה, בלאט מחליט לפתוח עם בורשטיין.
לגבי פרמאר - דווקא היה הרבה יותר סביר שהשביתה היתה מסתיימת מוקדם יותר וההינו נתקעים ברוב השלב הראשון עם הבור שפרמאר הותיר, מה שהיה מעמיד בספק את העליה לטופ 16.
למה אתה חושב שסופו גרוע? לטעמי, מעבר לבעיות האופי שלו, הבעיה העיקרית שלו העונה היא עומס המשחקים, הטיסות והנסיעות, אשר שחקו אותו לגמרי. עדיין, גם אם סופו היה טוב צריך לידו רכז נורמלי.
לגבי החמישיה עם ברושטיין - אין הרבה מה לומר, מעבר לעובדה שטוב ששאייר עזב לארה"ב, אחרת בלאט היה עוד מנסה "להפתיע" איתו.
21 מרץ 2012, 12:33
21 מרץ 2012, 12:44
עפר כתב:אפשרות היחידה לנסות להוות גורם במשחק ביום חמישי הוא עם פאפא כרכז.
אוחיון לא מתאים לרמות הללו. פאפא יסחוב מה שהוא יכול. מדי פעם להוריד אותו לנוח וזהו.
פאפא מספיק גבוה וחזק להתמודד מול היוונים גם בחילופים. צריך לפתוח עם גם ג"ימס והנדריקס
ובלו בעמדה 3. בקיצור הנדריקס,ג"ימס,בלו, סמית,פאפא. חמישייה חזקה וגבוהה יחסית.
עד שיגמרו להם הכוחות. אין יותר די אופציות.
21 מרץ 2012, 12:48
עפר כתב:אפשרות היחידה לנסות להוות גורם במשחק ביום חמישי הוא עם פאפא כרכז.
אוחיון לא מתאים לרמות הללו. פאפא יסחוב מה שהוא יכול. מדי פעם להוריד אותו לנוח וזהו.
פאפא מספיק גבוה וחזק להתמודד מול היוונים גם בחילופים. צריך לפתוח עם גם ג"ימס והנדריקס
21 מרץ 2012, 12:52
jol9 כתב:עפר כתב:אפשרות היחידה לנסות להוות גורם במשחק ביום חמישי הוא עם פאפא כרכז.
זאת חמישייה שאין בה אף סקורר. סמית' כנראה לא יתפוס שוב יום כמו אתמול, ופאפאס צריך לידו גם סקורר.
בלו טוב למספר מסויים של דקות, שבהן הוא עולה תופר כמה שלשות וזהו. ברגע שהוא משחק מעל 20 דקות, האפקטיביות שלו יורדת מאוד.
לדעתי דווקא החמישייה צריכה לכלול את ליאור, שהראה שהוא יכול להתמודד עם היוונים בצבע, את הנדריקס, את סמית' ולאנג, ולגבי הרכז - הייתי מתחיל
עם אוחיון, אבל בהחלט משלב את פאפאס, אפילו אולי כמחליף ראשון.
21 מרץ 2012, 13:08
21 מרץ 2012, 13:12
21 מרץ 2012, 13:28
asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
פאו פייבוריטים גדולים. אין ספק. אבל בהחלט אפשר לגנוב שם מחר משחק.
21 מרץ 2012, 13:36
felix_r כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
אפשר לגנוב, למה לא. אבל מה זה יעזור?
הנקודה היא לא הפסד זה או אחר, אלא הצורה שמכבי נראת השנה.
רוב העונה הקבוצה משחקת בצורה רעה, את המשחקים הטובים אפשר לספור על כף יד אחת, וגם שם זה היה בעיקר יום מוצלח מאוד לשלוש, מאשר משחק מבריק. אין שיטה, אין היררכיה, אין חמישיה, אין מחשבה, אין תיאום. המאמן בפאניקה, ומדגים זאת על ידי הצבת הרכבים הזוים ביותר על הפרקט. אז נגנוב משחק אחד, זה מה שיעשה לנו טוב? מה אנחנו ירושלים, שחיים כל העונה רק בשביל לקחת משחק אחד ממכבי?
21 מרץ 2012, 13:41
asafb96 כתב:felix_r כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
רוב העונה הקבוצה משחקת בצורה רעה, את המשחקים הטובים אפשר לספור על כף יד אחת, וגם שם זה היה בעיקר יום מוצלח מאוד לשלוש, מאשר משחק מבריק. אין שיטה, אין היררכיה, אין חמישיה, אין מחשבה, אין תיאום. המאמן בפאניקה, ומדגים זאת על ידי הצבת הרכבים הזוים ביותר על הפרקט. אז נגנוב משחק אחד, זה מה שיעשה לנו טוב? מה אנחנו ירושלים, שחיים כל העונה רק בשביל לקחת משחק אחד ממכבי?
ברור. העונה אנחנו לא טובים. אין ספק. ובשביל זה יש את הקיץ, כדי לתקן. זה מאוד חשוב איך אנחנו נראים, אבל אני כאוהד, רוצה שמכבי תגיע כמה שיותר רחוק. ואם נעבור איכשהו את פאו, גם אם ניראה לא טוב, אני אהיה מאוד שמח. אז נתקן בקיץ את מה שלא טוב, אבל לא צריך לקבור את העונה. אפשר לגנוב נצחון, ואפשר לעבור. הסיכויים לטובתנו? וודאי שלא. אבל ממתי אנחנו כאלה לוזרים?
21 מרץ 2012, 13:50
felix_r כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
ברור. העונה אנחנו לא טובים. אין ספק. ובשביל זה יש את הקיץ, כדי לתקן. זה מאוד חשוב איך אנחנו נראים, אבל אני כאוהד, רוצה שמכבי תגיע כמה שיותר רחוק. ואם נעבור איכשהו את פאו, גם אם ניראה לא טוב, אני אהיה מאוד שמח. אז נתקן בקיץ את מה שלא טוב, אבל לא צריך לקבור את העונה. אפשר לגנוב נצחון, ואפשר לעבור. הסיכויים לטובתנו? וודאי שלא. אבל ממתי אנחנו כאלה לוזרים?
אני מצטער ידידי, אבל המילים שלך הם דבר והיפוכו. לא יכולים להתקיים בו זמנית. אי אפשר לעבור את פאו בסידרה מבלי להראות טוב. אפשר לא להראות טוב ולעבור את ז'לגיריס או את קאנטו. אבל לא את פאו. בשביל לעבור את פאו אתה צריך להיות ענק, ולא רק טוב.
21 מרץ 2012, 14:05
21 מרץ 2012, 15:24
asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
21 מרץ 2012, 15:33
קודי כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
הכל יכול לקרות מחר, אבל עדיין:
1. לא מדובר בסתם הפסד. זה היה משחק שאם פאו היו רוצים היה נגמר ב-40 הפרש ואולי אפילו יותר מזה.
2. פאו תפסו יום קליעה טוב, אבל ממש לא יום ענק בהתחשב בכך שמרבית הסלים שלהם היו ליי אפים או דאנקים פשוטים או שלשות חופשיות לחלוטין.
3. מכבי לא תפסה יום גרוע. אחוזי הקליעה היו דווקא לא רעים בכלל ואני לא זוכר יותר מדי החטאות של זריקות חופשיות.
4. מכבי נכנעה פעם אחת להגנה מאוד אגרסיבית וסופר חכמה של היוונים שפירקה את כל התרגילים של מכבי לגורמים ופעם שניה להתקפת הפיק אנד רול המדהימה שלהם, שפשוט עשתה צחוק משחקני מכבי.
5. בלאט עשה ניסויים הזויים? הוא יכול לחזור על אותם הניסויים גם מחר. אל תשכח שמתמודד מולו מנהל משחק מהטובים בעולם ואל תצפה שהוא יצליח להתמודד איתו תוך כדי משחק.
6. בכל משחק, גם בנצחונות הקלילים של מכבי בליגה ובאדריאטית היא מנצחת בכמה דקות של ריצה.
עדיין, אפשר לגנוב משחק אבל זה יהיה על סף הבלתי אפשרי, בדיוק כמו שהערכתי לפני המשחק אתמול. פאו קבוצה הרבה יותר טובה (לא בהכרח עם סגל יותר טוב אבל כקבוצה הם טובים בהרבה), יש להם מאמן הרבה יותר טוב ויש להם את יתרון הביתיות, כך שהסיכוי לנצח הוא נמוך מאוד. אני גם לא ממש אופטימי בנוגע למשחקים (או משחק) בהיכל, מאחר שאני לא רואה איך האולם מזיז לשחקנים כמו דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט.
21 מרץ 2012, 15:49
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
הכל יכול לקרות מחר, אבל עדיין:
1. לא מדובר בסתם הפסד. זה היה משחק שאם פאו היו רוצים היה נגמר ב-40 הפרש ואולי אפילו יותר מזה.
2. פאו תפסו יום קליעה טוב, אבל ממש לא יום ענק בהתחשב בכך שמרבית הסלים שלהם היו ליי אפים או דאנקים פשוטים או שלשות חופשיות לחלוטין.
3. מכבי לא תפסה יום גרוע. אחוזי הקליעה היו דווקא לא רעים בכלל ואני לא זוכר יותר מדי החטאות של זריקות חופשיות.
4. מכבי נכנעה פעם אחת להגנה מאוד אגרסיבית וסופר חכמה של היוונים שפירקה את כל התרגילים של מכבי לגורמים ופעם שניה להתקפת הפיק אנד רול המדהימה שלהם, שפשוט עשתה צחוק משחקני מכבי.
5. בלאט עשה ניסויים הזויים? הוא יכול לחזור על אותם הניסויים גם מחר. אל תשכח שמתמודד מולו מנהל משחק מהטובים בעולם ואל תצפה שהוא יצליח להתמודד איתו תוך כדי משחק.
6. בכל משחק, גם בנצחונות הקלילים של מכבי בליגה ובאדריאטית היא מנצחת בכמה דקות של ריצה.
עדיין, אפשר לגנוב משחק אבל זה יהיה על סף הבלתי אפשרי, בדיוק כמו שהערכתי לפני המשחק אתמול. פאו קבוצה הרבה יותר טובה (לא בהכרח עם סגל יותר טוב אבל כקבוצה הם טובים בהרבה), יש להם מאמן הרבה יותר טוב ויש להם את יתרון הביתיות, כך שהסיכוי לנצח הוא נמוך מאוד. אני גם לא ממש אופטימי בנוגע למשחקים (או משחק) בהיכל, מאחר שאני לא רואה איך האולם מזיז לשחקנים כמו דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט.
עזוב, פאו תפסו יום ענק. 10 שלשות ב55% ל3, שכמעט כל החצי השני הם משחקים עם המחליפים בלבד.
עם כל מה שאמרת, מספיק משחק אחד בלי השטויות של בלאט (יכול להיות שהוא יעשה עוד פעם ניסויים, אבל יכול להיות שהוא יתעשט), ביום טוב, אפשר לגנוב שם ניצחון. הסיכויים לטובתם, אבל זה ממש לא על סף הבלתי אפשרי.