דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 22:21

felix_r כתב:אני לא מבין למה אסור לעביר ביקורת כשמשחקים רע ועושים טעויות, ולשבח כשמשחקים מצוין ומנצחים?
מה רע בזה? כדורסל הוא ספורט הישגי, והכל נמדד לפי התוצאות.

התכוונתי לדיבורים על העונה הבאה.
תשים לב שאצלינו, כמעט אחרי כל משחק, יש התייחסות לגבי שחקנים בהקשר לעונה הבאה (וגם אני עושה את זה לא מעט).

הביקורת צריכה להיות נקודתית ובהקשר אל ההווה, ופעם ב, אחרי פרק זמן סביר, אפשר גם להתייחס ולהגיד לגבי העתיד.
אבל כשכל יום הכל משתנה בגלל החטאת עונשין של קליאמנגלו, ובגלל שלשה וירטואוזית של בלו, אז זה מוציא את כולנו די קטנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מרץ 2012, 22:21

felix_r כתב:אני לא מבין למה אסור לעביר ביקורת כשמשחקים רע ועושים טעויות, ולשבח כשמשחקים מצוין ומנצחים?

נכון וגם אני כזה לפעמים אבל צריך לעשות את זה בצורה יחסית ולא לקבור את הקבוצה שלך אחרי הפסד מביך ולקבוע שנגמרה העונה ושאתה מת שהיא תסתיים כבר
או ששחקן שלא מצליח כל השנה אבל נותן בסוף שני משחקים גדולים(והם באמת היו גדולים)מקבל פה מחמאות כל כך גדולות וכולם פתאום רוצים שישאר

מצטער אבל צריך לשמור על איזון מסויים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מרץ 2012, 22:22

jol9 כתב:

התכוונתי לדיבורים על העונה הבאה.
תשים לב שאצלינו, כמעט אחרי כל משחק, יש התייחסות לגבי שחקנים בהקשר לעונה הבאה (וגם אני עושה את זה לא מעט).

הביקורת צריכה להיות נקודתית ובהקשר אל ההווה, ופעם ב, אחרי פרק זמן סביר, אפשר גם להתייחס ולהגיד לגבי העתיד.
אבל כשכל יום הכל משתנה בגלל החטאת עונשין של קליאמנגלו, ובגלל שלשה וירטואוזית של בלו, אז זה מוציא את כולנו די קטנים.

בדיוק,אין לי בעיה שיהללו/יתלוננו פה על שחקנים,משחקים או קבוצה אבל לא צריך לשנות את הדעה בכזאת מהירות אלא רק לאחר תקופת זמן מסויימת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 מרץ 2012, 22:23

rc4991 כתב:

נכון וגם אני כזה לפעמים אבל צריך לעשות את זה בצורה יחסית ולא לקבור את הקבוצה שלך אחרי הפסד מביך ולקבוע שנגמרה העונה ושאתה מת שהיא תסתיים כבר
או ששחקן שלא מצליח כל השנה אבל נותן בסוף שני משחקים גדולים(והם באמת היו גדולים)מקבל פה מחמאות כל כך גדולות וכולם פתאום רוצים שישאר

נכון מאוד. סמית' נתן אחלה משחק, אבל בוא נחכה עוד קצת לפני ההכתרות
גם העניין שכולם כבר כברו את העונה פה לפני המשחק, ועכשיו מהללים את כולם. לא צריך למהר להסיק מסקנות מכל דבר
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 22:24

rc4991 כתב:

המחמאות מגיעות לסמית'. אין סיבה לא לתת לו אותם. לגבי העונה הבאה, נדמה לי שכולם דווקא די נזהרים בנושא של סמית', אבל התחושה היא שבלאט רוצה אותו
ושהוא יישאר, וזה לא קשור לרצון או חוסר רצון שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Sabonis » 22 מרץ 2012, 22:24

שני הנתונים הכי בולטים לדעתי של דיוויד סמית' היום- 9 ריבאונדים ו-42 דק'.
הוביל את מכבי בשני התחומים האלה.
אלמנט הריבאונד אצלו היום בלט באופן ניכר, ובאמת הייתה הרגשה שהוא ראשון לכל כדור.
גם אני הייתי (ועדיין במובן מסויים) מהמבקרים של סמית אבל יש משהו שאי אפשר לקחת ממנו- וזו הלחימה, שמתבטאת בריבאונד ובהגנה (באופן קבוע חוסם שחקנים גבוהים וחזקים ממנו, וגם היום נתן חסימה יפה לבאטיסט).
Sabonis

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2012, 22:26

תשמעו, גם אם מישהו מגזים עם הביקורת לדעתכם, אל תשכחו, שכולנו כאן אוהדי מכבי, כולנו אוהבים את מכבי, וכולנו רוצים בטובתה. זה לא שאיזה כתב חרא בוואללה! מחפש לרדת על מכבי בכל הזדמנות. כולנו כאן בגלל מכבי, ואם אנחנו מבקרים, זה רק בגלל שאנחנו כואבים את ההפסדים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 22:28

felix_r כתב:תשמעו, גם אם מישהו מגזים עם הביקורת לדעתכם, אל תשכחו, שכולנו כאן אוהדי מכבי, כולנו אוהבים את מכבי, וכולנו רוצים בטובתה. זה לא שאיזה כתב חרא בוואללה! מחפש לרדת על מכבי בכל הזדמנות. כולנו כאן בגלל מכבי, ואם אנחנו מבקרים, זה רק בגלל שאנחנו כואבים את ההפסדים.

זה נכון מאוד. :thumbup
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 22 מרץ 2012, 22:43

אני מודה שאחרי משחק החוץ בקאנטו חשבתי שצריך לחתוך אותו, אבל בחודש האחרון הוא הראה משהו שלא ידעתי שיש לו.
הוא קלע סביר +, עם הגנה טובה וריבאונד. כל הסדרה על עכשיו הוא שיחק פשוט מצויין.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מרץ 2012, 22:50

עלי לפחות אי אפשר לומר שאני מתהפך...

לטעמי הנקודה הכי חזקה שלו בשביל מכבי זה המאני טיים , הוא כמעט תמיד נמצא שם במאני טיים ולכן גם הלכו אליו לטעמי בצדק במהלך האחרון של הזמן החוקי למרות שזה לא עבד.

כרגע הוא בתקופת קליעה טובה אבל גם יבואו תקופות פחות טובות שהוא שוב יקבל בראש , אבל תמיד הוא יקבל קרדיט מבלאט בגלל ההגנה הפנטסטית והנוכחות במאני טיים.
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 22 מרץ 2012, 22:51

אני זוכר את אנדרו ווישנייבסקי נותן אחלה משחקים מול פרטיזן ובגמר הגביע מול בני השרון. את הכסף לא סופרים במדרגות בסופו של דבר.
שחף

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מרץ 2012, 22:52

ואיפה אנחנו עכשיו ? לא במדרגות ?

במחשבה שניה לא ממש הבנתי מה רצית לומר...

עד כמה שידוע לי את הכסף דווקא כן סופרים במדרגות...
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 22 מרץ 2012, 22:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 22 מרץ 2012, 22:53

בוא נדבר בסוף העונה. 2 משחקים טובים זה מדד לא משהו עדיין. את המשחקים בקופליה ובאדריאטית אני ממש לא סופר, מצטער.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 23 מרץ 2012, 00:33

שוב, בהמשך לאשכול המשחק - סמית' הגיע לסדרה הזו חד בהרבה ממה שהציג לאורך כל העונה.
הערב הוא נתן נקודות חשובות בקלאץ' והגנה סולידית לאורך כל המשחק. בהחלט מגיע לו שאפו.

לגבי העתיד, אני עדיין חושב שהוא לא מספיק טוב, כדי להיות אחד מהזרים הבכירים בסגל של מכבי. אני מניח שאם מכבי תעלה לפיינל פור (וייתכן שגם אם לא), סיפורו במכבי יהיה דומה לסיפורו של בשוק: נתן עונה בינונית, הגיע למאני טיים (בשעתו, בשוק במשחק ענק (בהרבה מזה של סמית', אגב) נגד ויטוריה, עם הגב אל הקיר ושהעלה אותנו לפיינל פור) וקיבל קרדיט לעונה נוספת בקבוצה.
אני מאוד מקווה שמכבי יגיעו לפיינל פור. אני גם מקווה שסמית' לא יהיה כאן מעבר לעונה הזאת.
לחוג אוהדיו המצומצם, צר לי והמשחק הטוב שלו היום לא ישכנע אותי אחרת.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי orelzor » 23 מרץ 2012, 00:38

סמית זה לא בשוק, לקח לו זמן להתאקלם למכבי - הוא מראה כבר בכמה וכמה משחקים מגמת השתפרות והוא עושה עכשיו ביורוליג גם מה שהוא עשה באדריאטית(אופן לוק באדריאטית ואופן לוק ביורוליג זה עדיין אופן לוק ל3) ונוסיף את זה שהגנה חזקה הוא עושה מתחילת השנה והוא כנראה המגן 1 על 1 הכי טוב של מכבי.
orelzor

הודעהעל ידי Allan Turing » 23 מרץ 2012, 10:02

שחף כתב:בוא נדבר בסוף העונה. 2 משחקים טובים זה מדד לא משהו עדיין. את המשחקים בקופליה ובאדריאטית אני ממש לא סופר, מצטער.

מה עוד הוא צריך לעשות? זה לא סתם שני משחקים. זה ה"משחקים" שבשבילם מתכוננים כל השנה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2012, 10:13

אני לא מבין אתכם.. הוא היה חלש רוב העונה, וקיבל על הראש, ובצדק. בשני המשחקים האחרונים הוא היה מצויין, וקיבל על כך מחמאות, גם בצדק. איפה ההתהפכות פה?
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 23 מרץ 2012, 10:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 מרץ 2012, 10:20

מה שמרשים עד עכשיו בסדרה הוא שסמית' מספק את הסחורה בהגנה ובריבאונד כרגיל, אבל לקליעה שלו משלוש הוא חיבר גם תנועה ללא כדור וקצת מהלכי פוסט ופתאום הוא הופך לנשק התקפי לא רע בכלל. יש לו פוטנציאל גבוה מאוד כשחקן התקפה שכמעט ולא מנוצל במכבי. היה בעיקר סקורר לאורך כל הקריירה, עד שנחת כאן. בסדרה הזאת, עד עכשיו, הוא זוהר- נקווה שהשתחרר אצלו משהו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 23 מרץ 2012, 10:58

השאלה מי יש באירופה שמתאים להחליף אותו....

מבחינתי בעמדת ה- SF אין הרבה יותר טובים ממנו.

אני מאוד אהבתי את ספלושה השנה באירופה... עד כמה שאני יודע יש לו השנה ממוצעים מאוד בינוניים בנ.ב.א 5 נק' 2.5 ריב' .

אני לא חושב שיהיה בלתי אפשרי להביאו גם אם הוא בחוזה מחייב.

בכל מקרה הכי חשוב לפי סדר:

1. סנטר איכותי+ להשאיר את הנדריקס ולאנגפורד
2. פוינט גארד ראשון טוב
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 23 מרץ 2012, 10:59

החציל האצטקי כתב:מה שמרשים עד עכשיו בסדרה הוא שסמית' מספק את הסחורה בהגנה ובריבאונד כרגיל, אבל לקליעה שלו משלוש הוא חיבר גם תנועה ללא כדור וקצת מהלכי פוסט ופתאום הוא הופך לנשק התקפי לא רע בכלל. יש לו פוטנציאל גבוה מאוד כשחקן התקפה שכמעט ולא מנוצל במכבי. היה בעיקר סקורר לאורך כל הקריירה, עד שנחת כאן. בסדרה הזאת, עד עכשיו, הוא זוהר- נקווה שהשתחרר אצלו משהו.

ההבדל הוא שבמהלך כל העונה שומרים עליו חבר'ה כמו סוני ווימס, רודי פרננדז ופיט מייקל, ובשני המשחקים האלה מי ששמר עליו בחלק נכבד מהדקות היה שאראס.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים