25 מרץ 2012, 13:51
25 מרץ 2012, 13:55
yarinsaky כתב:אלו הרכבים מוזרים, לא מפגרים. את הביטויים האלו אפשר לשמור לאנשים באח הגדול.
25 מרץ 2012, 13:57
yarinsaky כתב:אלו הרכבים מוזרים, לא מפגרים. את הביטויים האלו אפשר לשמור לאנשים באח הגדול.
25 מרץ 2012, 14:01
25 מרץ 2012, 14:03
25 מרץ 2012, 14:03
yarinsaky כתב:אני משוכנע שבלאט חשב שההרכב הזה טוב למשהוא אחרת לא היה פותח או משחק איתו, כי בלאט לא מפגר. לפחות כך אני חושב.
25 מרץ 2012, 14:06
25 מרץ 2012, 14:32
25 מרץ 2012, 16:15
Ido_Maccabi כתב:יש לי הרגשה רעה לגבי המשחק. אני לא רואה אותנו מנצחים את אובראדוביץ' 3 פעמים ברצף...
25 מרץ 2012, 16:17
25 מרץ 2012, 16:54
25 מרץ 2012, 17:05
25 מרץ 2012, 17:26
25 מרץ 2012, 17:35
jol9 כתב:ב - בסדרה הזאת, סופו ואליהו הם השחקנים השוליים, בעוד אוחיון, לאנג, סמית' וריצ' הם השחקים הבולטים, שנתנו את הניצחון בחמישי. אני קצת סקפטי לגבי היכולת של סופו וליאור
פתאום לבוא ולתת משחק גדול ביום שלישי. אני כן מקווה ששניהם ישחקו יותר, אבל לא צופה מאף אחד מהם לתת את משחק העונה, או להיות השחקן המצטיין של מכבי במשחק הזה.
er79 כתב:אני כלל לא בטוח שמכבי פייבוריטית. פאו השנה קבוצת חוץ הרבה יותר טובה מאשר בבית. הם כבר הפסידו כמה פעמים בבית השנה. בחוץ הם יותר חדים. וקבוצות בסדר גודל שלה כבר ניתצו את המיתוס שנוקיה היא מבצר, עיין ערך ברצלונה. אני מקווה שמכבי תצליח ומתפלל שלא נצטרך לשוב לאתונה שבוע הבא, אבל אני בכלל לא חושב שאפשר בכזו קלות להגדיר את מכבי כפייבוריטים על פני אלופת אירופה.
25 מרץ 2012, 18:20
יוסי22 כתב:אני הולך על מכבי כמובן.
רק בקשה אחת קטנה מבלאט - בבקשה בלי הרכבים מפגרים ומתחכמים שמבלבלים רק את מכבי והמאמן שלה , תעלה עם החמישיה שרצה כל השנה אוחיון , לאנגפורד , סמית , אליהו וסופו ותן להם לעשות את העבודה.
25 מרץ 2012, 18:22
MTA2311 כתב:מה שהיה שבוע שעבר הוכיח עד כמה קשה לנצח את אותה קבוצה פעמיים ב48 שעות. לדעתי אנחנו עוד נחזור לאתונה..
25 מרץ 2012, 18:43
Allan Turing כתב:MTA2311 כתב:מה שהיה שבוע שעבר הוכיח עד כמה קשה לנצח את אותה קבוצה פעמיים ב48 שעות. לדעתי אנחנו עוד נחזור לאתונה..
קשה? לאו דווקא. מכבי עשתה את זה לקאחה בשנה שעברה, ופאו עשתה את זה לבארסה.
אם זאת, (סתם ניחוש), מכבי תיסע למשחק חמישי ביוון. (ד"א זה לאו דווקא רע, תישאלו את סיינה).
25 מרץ 2012, 18:50
25 מרץ 2012, 18:51
חביב אורנג'ד כתב:החששות:
- פאו מראה שהמשחק השני היה רק מעידה חד-פעמית.
- שאראס מחליט גם לזרוק את זריקות הקלאץ', אבל הפעם גם קולע אותן.
- ג'ורדי מסדר לפאו שלישית שופטים יותר הזויה ומוגחכת מאשר זו ששפטה את המשחקה האחרון (אם הדבר אפשרי בכלל).
נקודות האור:
- ביד אליהו עדיין מאוד לא פשוט להתמודד מול מכבי.
- קשה להאמין שאחוזי הקליעה של פאו בנוקיה יהיו זהים או דומים לאילו שהיו באתונה.
- רוב הסיכויים, שהטריקים והמניפולציות של אוברדביץ' יעבדו באופן הרבה פחות אפקטיבי מול 11000 אוהדי מכבי.
ברמה הריאלית, שתי הקבוצות מכירות אחת את השניה טוב מאוד. לאף צד אין הרבה דרכים להפתיע את הצד השני ואין הרבה שפנים שניתן לשלוף מן השרבול.
אם כבר למישהו יש יתרון בנושאים אילו, אז זה דוקא הצד של מכבי, כאשר שחקנים כמו פניני, אליהו ומאלט, עדיין לא נכנסו לסדרה הזאת.
נראה שהמשחק יוכרע ע"י הרבה מאמץ ורצון.
מקווה שלמכבי יש את היכולות והכשרון להתמודד שוב מול פאו. בשאר האספקטים, צפוי לה יתרון.
25 מרץ 2012, 19:19
Maccabikid כתב:חביב אורנג'ד כתב:החששות:
- פאו מראה שהמשחק השני היה רק מעידה חד-פעמית.
- שאראס מחליט גם לזרוק את זריקות הקלאץ', אבל הפעם גם קולע אותן.
- ג'ורדי מסדר לפאו שלישית שופטים יותר הזויה ומוגחכת מאשר זו ששפטה את המשחקה האחרון (אם הדבר אפשרי בכלל).
נקודות האור:
- ביד אליהו עדיין מאוד לא פשוט להתמודד מול מכבי.
- קשה להאמין שאחוזי הקליעה של פאו בנוקיה יהיו זהים או דומים לאילו שהיו באתונה.
- רוב הסיכויים, שהטריקים והמניפולציות של אוברדביץ' יעבדו באופן הרבה פחות אפקטיבי מול 11000 אוהדי מכבי.
ברמה הריאלית, שתי הקבוצות מכירות אחת את השניה טוב מאוד. לאף צד אין הרבה דרכים להפתיע את הצד השני ואין הרבה שפנים שניתן לשלוף מן השרבול.
אם כבר למישהו יש יתרון בנושאים אילו, אז זה דוקא הצד של מכבי, כאשר שחקנים כמו פניני, אליהו ומאלט, עדיין לא נכנסו לסדרה הזאת.
נראה שהמשחק יוכרע ע"י הרבה מאמץ ורצון.
מקווה שלמכבי יש את היכולות והכשרון להתמודד שוב מול פאו. בשאר האספקטים, צפוי לה יתרון.