הצלבה, 4 & GAMES 3, שאר המשחקים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, GAME 3, שאר המשחקים

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 19:23

felix_r כתב:
asafb96 כתב:וואו, אולי כבר ב18 הפרש על סיינה. ציפו פה לסדרה חד צדדית לטובת סיינה, אבל אולי' נראים יותר טוב עד עכשיו בסדרה

מי ציפה? מי זה?

כבר בתחילת העונה כתבתי שעם קו קידמי כזה אפסי סיינה לא תהיה בפיינל פור

היו כבר כמה פה שאמרו שאין לאולי' סיכוי...
אני גם תמיד אמרתי שלסיינה אין בשר מתחת לסל. הקוו הקדמי שלהם לא אפסי, בכל זאת, אנדרסן, לברינוביץ', סטונרוק, אבל אין ספק שחסר להם מסה...
חשבתי שהם יבואו פייבוריטים לסדרה הזאת, אבל היה לי ברור שאולי' בכלל לא פראיירים. סדרה מאוד מעניינת
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 28 מרץ 2012, 19:28

asafb96 כתב:
felix_r כתב:
asafb96 כתב:וואו, אולי כבר ב18 הפרש על סיינה. ציפו פה לסדרה חד צדדית לטובת סיינה, אבל אולי' נראים יותר טוב עד עכשיו בסדרה

מי ציפה? מי זה?

אני גם תמיד אמרתי שלסיינה אין בשר מתחת לסל. הקוו הקדמי שלהם לא אפסי, בכל זאת, אנדרסן, לברינוביץ', סטונרוק...
חשבתי שהם יבואו פייבוריטים לסדרה הזאת, אבל היה לי ברור שאולי' בכלל לא פראיירים. סדרה מאוד מעניינת

זה כן אפסי. אין לה אף שחקן שמשחק עם הגב אל הסל! אין להם בשר בכלל. לברינוביץ' המזדקן עדיין קולע טוב, אבל הוא תמיד היה חור בהגנה, ועכשיו הרבה יותר. אנדרסן גם לפני NBA לא אהב מגע גופני, והוא חזר מאמריקה מפוחד עוד יותר וגם קולע פחות טוב מבעבר. השמות אולי מצלצלים טוב, אבל בפועל זה לא עובד ככה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 19:35

felix_r כתב:
asafb96 כתב:
felix_r כתב:

מי ציפה? מי זה?

אני גם תמיד אמרתי שלסיינה אין בשר מתחת לסל. הקוו הקדמי שלהם לא אפסי, בכל זאת, אנדרסן, לברינוביץ', סטונרוק...

זה כן אפסי. אין לה אף שחקן שמשחק עם הגב אל הסל! אין להם בשר בכלל. לברינוביץ' המזדקן עדיין קולע טוב, אבל הוא תמיד היה חור בהגנה, ועכשיו הרבה יותר. אנדרסן גם לפני NBA לא אהב מגע גופני, והוא חזר מאמריקה מפוחד עוד יותר וגם קולע פחות טוב מבעבר. השמות אולי מצלצלים טוב, אבל בפועל זה לא עובד ככה.

לברינוביץ' עדיין גבוה איכותי, ואנדרסן לא שחקן פיזי, אבל יש לו פוסט אפ, והוא עדיין סנטר מצוין. גם סטונרוק שחקן מאוד מאוד יעיל. לא הייתי קורא לזה קוו קדמי אפסי. אבל אין בכלל ספק שחסר להם מאוד סנטר פיזי, כי כמעט כל סנטר ששיחק מולם השנה, חגג. גם הפציעה של קאוקינס מאוד פגעה בהם
אגב, כבר כמעט 30 הפרש :eek . סיינה במשחק התקפי פשוט מחריד.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 28 מרץ 2012, 19:36

גם אני חשבתי שסיינה הולכת לקחת את הסדרה בקלות
אותי הפתיע לראות שסטונרוק עדיין פותח שם בחמישיה,אנחנו מדברים על שחקן בן שלושים וחמש!!!!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 מרץ 2012, 20:42

asafb96 כתב:
felix_r כתב:
asafb96 כתב:
felix_r כתב:

מי ציפה? מי זה?

לברינוביץ' עדיין גבוה איכותי, ואנדרסן לא שחקן פיזי, אבל יש לו פוסט אפ, והוא עדיין סנטר מצוין. גם סטונרוק שחקן מאוד מאוד יעיל. לא הייתי קורא לזה קוו קדמי אפסי. אבל אין בכלל ספק שחסר להם מאוד סנטר פיזי, כי כמעט כל סנטר ששיחק מולם השנה, חגג. גם הפציעה של קאוקינס מאוד פגעה בהם
אגב, כבר כמעט 30 הפרש :eek . סיינה במשחק התקפי פשוט מחריד.

קשישטוף לאברינוביץ' אף פעם לא היה סנטר מצוין, כי בניגוד לאחיו הוא משחק הרבה יותר כפאוור (אני מדבר על סגנון המשחק), ובהגנה תמיד היו לו רגלי חרסינה. לא היתי לוקח אותו למכבי גם כשהיה בשיא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 מרץ 2012, 20:44

גם בתור 4 לא היית מביא אותו? בשיאו הוא היה פורוורד מצויין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 28 מרץ 2012, 20:44

ראית את המשחק? קייל היינס קירקס את כל הגבוהים של סיינה כאילו היו שחקני נוער
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 21:34

קשישטוף לאברינוביץ' אף פעם לא היה סנטר מצוין, כי בניגוד לאחיו הוא משחק הרבה יותר כפאוור (אני מדבר על סגנון המשחק), ובהגנה תמיד היו לו רגלי חרסינה. לא היתי לוקח אותו למכבי גם כשהיה בשיא.

קשישטוף הוא הרבה יותר 4. והוא שחקן הגנה הרבה פחות טוב מאחיו. ובגלל זה הציוות שלו עם אנדרסן מעט בעייתי. ובכל זאת, הוא 4 מצוין
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 28 מרץ 2012, 21:53

MTA2311 כתב:גם בתור 4 לא היית מביא אותו? בשיאו הוא היה פורוורד מצויין.

לא, לא היתי מביא אותו.
ומה תעשה עם בלו ואליהו? נהיה עם 3 פורווארדים התקפיים? בשביל מה זה טוב? מה גם שהמשכורת שלו (לפחות בשיא) היתה הרבה יותר גבוהה ממה שמכבי משלמת ויותר גבוהה ממה שהוא היה שווה (לדעתי)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 מרץ 2012, 22:01

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:גם בתור 4 לא היית מביא אותו? בשיאו הוא היה פורוורד מצויין.

לא, לא היתי מביא אותו.
ומה תעשה עם בלו ואליהו? נהיה עם 3 פורווארדים התקפיים? בשביל מה זה טוב? מה גם שהמשכורת שלו (לפחות בשיא) היתה הרבה יותר גבוהה ממה שמכבי משלמת ויותר גבוהה ממה שהוא היה שווה (לדעתי)

כשהוא היה בשיאו, בלו וליאור לא היו במכבי(או לפחות אחד מהם). ברור שעכשיו אין מה לעשות איתו..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 29 מרץ 2012, 05:31

אם לפני כמה חודשים הייתי בטוח שיש סיכויי להביא את ארון ג'אקסון למכבי , היום אני כבר לא משוכנע שנוכל לעמוד בסכומים שהוא יוכל לקבל בקבוצות אחרות....
אולימפיאקוס תעבור את סיינה בדיוק כמו שחשבתי וכתבתי לפני הסדרה . אותי זה ממש לא הפתיעה.
מפתיעה אותי הרבה יותר זה שאנחנו יכול להיות נעבור את פאו....כנראה שדיויד למד מאוברדוביץ' מתי בדיוק להביא את הקבוצה שלך לשיא .
הקבוצה של אוברדו תמיד הייתה בינונית יחסית בשלבים הראשונה והייתה בונה את עצמה לאט לאט ומגיע בשיא ברגע הנכון .... נראה שמכבי הולכת גם כן בכיוון הזה למרות שאני עדיין פסימי להערב....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

Re: הצלבה, 4 & GAMES 3, שאר המשחקים

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 מרץ 2012, 22:00

צסק"א ניצחה היום את בילבאו במשחק מס' 4 , 73:71, וניצחה את הסדרה בתוצאה 3:1. תהיה היריבה של מכבי או פאו.
גם אולימפיאקוס הדיחה את סיינה.

כרגע תמונת הפיינל פור:
אולימפיאקוס-ברצלונה
צסק"א- מכבי/פאו

אגב משחק מס' 5 נקבע ליום חמישי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי idan_parker » 30 מרץ 2012, 22:50

אם פאו תעלה זה אומר שהיא אוטומטית תשחק נגד אולימפיאקוס
הדרך שלה אל הגמר סלולה....
idan_parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 מרץ 2012, 22:53

idan_parker כתב:אם פאו תעלה זה אומר שהיא אוטומטית תשחק נגד אולימפיאקוס
הדרך שלה אל הגמר סלולה....

למה שהיא תשחק אוטומטית נגד אולימפיאקוס? לפי ההגרלה, המנצחת מהסדרה שלנו תשחק נגד צסק"א!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי idan_parker » 31 מרץ 2012, 06:59

בגלל שהם באות מאותה מדינה
idan_parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 מרץ 2012, 09:44

idan_parker כתב:בגלל שהם באות מאותה מדינה

מה הקשר? זה שהן באות מאותה מדינה אומר שבחצי הגמר הן ישחקו אחת נגד השנייה? שטויות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 31 מרץ 2012, 10:03

ההישג של אולימפיאקוס לא פחות ממדהים. אף אחד לא האמין בתחילת העונה שהקבוצה הזאת תעבור את הטופ 16, והיו כאלה שחשבו שהעונה שלהם אפילו תיגמר בשלב הראשון. הביאו זרים אלמוניים לחלוטין, שאחד מהם התגלה כמותק של שחקן(היינס)וספאנוליס מראה מנהיגות אמיתית. ועדיין, מדובר באחת הקבוצות הבינוניות שהעפילו לפיינל פור מאז הקמת היורוליג(לדעתי רק מלאגה האיומה ב-2007 פחות טובה מהם). באמת הישג מדהים. כל הכבוד לאיבקוביץ'...
מעניין אם זה יתן דרייב לבעלים(הבנתי שנשארו שם למרות הכל)להשקיע קצת יותר בקיץ הקרוב, לפחות ברמה שתשמר את הבסיס.
אורי

הודעהעל ידי idan_parker » 31 מרץ 2012, 10:48

שמואל 1,
החוק ביורוליג אומר שאם שתי קבוצות מאותה מדינה מגיעות לפיינל פור הן חייבות להיפגש בחצי הגמר. גם ב2009 פאו ואולימפיאקוס נפגשו בחצי גמר.
idan_parker

הודעהעל ידי where is the love? » 31 מרץ 2012, 11:58

דווקא אני ציפיתי שאולימיפאקוס יגיעו רחוק יש להם סגל איכותי, בלי יותר מדי דיבורים ויותר מדי כוכבים והשקעה סתמית של כסף, בהחלט קבוצה טובה
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Ofir@ » 31 מרץ 2012, 15:02

idan_parker כתב:שמואל 1,
החוק ביורוליג אומר שאם שתי קבוצות מאותה מדינה מגיעות לפיינל פור הן חייבות להיפגש בחצי הגמר. גם ב2009 פאו ואולימפיאקוס נפגשו בחצי גמר.

החוק הוחל עד הפיינל פור של עונת 03/04, אז מכבי הייתה צריכה להיפגש מול סקיפר וצסק"א מול סיינה. מאחר ועלו שתי איטלקיות הן נפגשו בניהן ומכבי נאבקה בשיניים מול הרוסים. עונה לאחר מכן הבינו ביול"ב את גודל השטות והחוק בוטל.
ב-09 אומנם נפגשו היווניות בחצי, אבל רק מכיוון שזו במילא הייתה ההגרלה. שים לב שגם בפראג וגם באתונה עלו שתי ספרדיות ושיחקו בחצאי גמר נפרדים.
סמל אישי של המשתמש
Ofir@

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־40 אורחים