המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מכביסט27 כתב:שמואל1 כתב:בכל אופן אני כמעט בטוח שבורשטיין היה מחטיא את שתי הזריקות ופאו בכל זאת הייתה מנצחת.
זה פשוט טמטום להגיד דבר כזה. אני בטוח שאמרת בדיוק אותו דבר כשפניני עמד על הקו ל-3 זריקות מכריעות. אני גם בטוח שנהנית לאכול את מטעמי הלוזריות שלך..
ממש לא, הייתי בטוח שפניני יקלע. איזו לוזריות? אני הייתי מהאופטימיים פה. אני פשוט לא מאמין בטל בורשטיין.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:היה שיפוט פרו פאו לאורך כל הסדרה אבל מה שהיה היום היה ביזיון אחד גדול. לא נשארו עוד שופטים עם ביצים באירופה?
זה ככה עם כל השופטים..
גם בסדרות של פאו-אולי' ברגע שמגיעים למשחקים באואקה אין אף שריקה שלא תלך לכיוון פאו ואין אף שריקה שתלך לכיוון אולי'..אפילו בפרטיזן אין שיפוט כזה חד-צדדי..
שמואל1 כתב:מכביסט27 כתב:שמואל1 כתב:בכל אופן אני כמעט בטוח שבורשטיין היה מחטיא את שתי הזריקות ופאו בכל זאת הייתה מנצחת.
זה פשוט טמטום להגיד דבר כזה. אני בטוח שאמרת בדיוק אותו דבר כשפניני עמד על הקו ל-3 זריקות מכריעות. אני גם בטוח שנהנית לאכול את מטעמי הלוזריות שלך..
ממש לא, הייתי בטוח שפניני יקלע. איזו לוזריות? אני הייתי מהאופטימיים פה. אני פשוט לא מאמין בטל בורשטיין.
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:מכביסט27 כתב:שמואל1 כתב:בכל אופן אני כמעט בטוח שבורשטיין היה מחטיא את שתי הזריקות ופאו בכל זאת הייתה מנצחת.
מילא בהובלת כדור אבל בקליעות עונשין שם הניסיון וקור הרוח מדבר וטל שחקן גדול כשזה מגיע לקור רוח, יש לו מספיק קבלות לאורך הקריירה מהשלשה מול סקיפר ב-04 ועד המחצית השניה מול ירושלים בגמר הפיינל פור ב-07 .
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:היה שיפוט פרו פאו לאורך כל הסדרה אבל מה שהיה היום היה ביזיון אחד גדול. לא נשארו עוד שופטים עם ביצים באירופה?
זה ככה עם כל השופטים..
גם בסדרות של פאו-אולי' ברגע שמגיעים למשחקים באואקה אין אף שריקה שלא תלך לכיוון פאו ואין אף שריקה שתלך לכיוון אולי'..אפילו בפרטיזן אין שיפוט כזה חד-צדדי..
גם בנוקיה השיפוט היטיב עם פאו.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:היה שיפוט פרו פאו לאורך כל הסדרה אבל מה שהיה היום היה ביזיון אחד גדול. לא נשארו עוד שופטים עם ביצים באירופה?
זה ככה עם כל השופטים..
גם בנוקיה השיפוט היטיב עם פאו.
כשהמאמן יכול לדבר עם השופטים ב-5 שפות שונות והקפטן של הקבוצה משחק 40 דקות עם פרצוף של ''אני מסכן'' אז לך תמצא שופט עם ביצים..
שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:מכביסט27 כתב:שמואל1 כתב:בכל אופן אני כמעט בטוח שבורשטיין היה מחטיא את שתי הזריקות ופאו בכל זאת הייתה מנצחת.
מילא בהובלת כדור אבל בקליעות עונשין שם הניסיון וקור הרוח מדבר וטל שחקן גדול כשזה מגיע לקור רוח, יש לו מספיק קבלות לאורך הקריירה מהשלשה מול סקיפר ב-04 ועד המחצית השניה מול ירושלים בגמר הפיינל פור ב-07 .
זה לא אותו שחקן. בורשטיין היום שחקן של 50% מעונשין.
מכביסט27 כתב:תאמין לי שמואל אני פשוט לא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלה.. איך אתה יכול להיות כל כך בטוח במשהו שבכלל לא קרה?!
גם חוסר האמונה הזה בקפטן שלך פשוט מתחת לכל ביקורת. איך זה שדווקא אתה מצליח להוציא אותי משלוותי.. אתה ולא השופטים.. כן כן אתה..
שמואל1 כתב:מכביסט27 כתב:תאמין לי שמואל אני פשוט לא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלה.. איך אתה יכול להיות כל כך בטוח במשהו שבכלל לא קרה?!
גם חוסר האמונה הזה בקפטן שלך פשוט מתחת לכל ביקורת. איך זה שדווקא אתה מצליח להוציא אותי משלוותי.. אתה ולא השופטים.. כן כן אתה..
בורשטיין הוא לא הקפטן שלי. השחקן הזה לא ראוי להיות במכבי.
jol9 כתב:השופטים עשו עוול לסדרה הנפלאה הזאת. היו מאוד לא עיקביים.
טל היה גדול היום (יחסית אליו) וצריך לפרגן לו על כך. גם פניני היה ענק.
asafb96 כתב:שמואל1 כתב:מכביסט27 כתב:תאמין לי שמואל אני פשוט לא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלה.. איך אתה יכול להיות כל כך בטוח במשהו שבכלל לא קרה?!
תגיד מה שתגיד, הוא היה מצוין היום
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:השופטים עשו עוול לסדרה הנפלאה הזאת. היו מאוד לא עיקביים.
טל היה גדול היום (יחסית אליו) וצריך לפרגן לו על כך. גם פניני היה ענק.
דווקא היו מאוד עקביים..תמיד היו לטובת פאו..
שמואל1 כתב:asafb96 כתב:שמואל1 כתב:מכביסט27 כתב:תאמין לי שמואל אני פשוט לא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלה.. איך אתה יכול להיות כל כך בטוח במשהו שבכלל לא קרה?!
תגיד מה שתגיד, הוא היה מצוין היום
היה סביר, עשה כמה טעויות קריטיות. בכל מקרה לא מסתכלים על משחק אחד, והיכולת של בורטשיין בשנים האחרונות היא מתחת לכל ביקורת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Mitelka, WendelA, yon1, משה ו־21 אורחים