פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2012/13 - מירוץ החימוש בעיצומו

02 אוקטובר 2012, 22:05

roy1000 כתב:
misha כתב:נו, הייתה פתיחה קצת צולעת (היעדר של פריסיזון די פגעה בנו בגלל הגיל), המאמן עשה התאמות - זרק את ג'רמיין אוניל הנכה והעביר את גארנט לסנטר, דבר שהרבה אנשים המליצו לו עוד קודם, העסק התחבר והקבוצה רצה. ככה או ככה היה ברור ל95 אחוז מהאנשים שהדברים ישתפרו, היינו יותר מדי טובים כדי שנקרוס. וכל זה כשסבלנו מלא מעט פציעות.

כששניים משלושת השחקנים הראשיים שלך הם בני 35+, אתה יכול לצפות פציעות. גארנט זה שחקן שמשחק ב- NBA מגיל 18 ומשחק המון דקות. הוא בטח צריך להיות כבר ב- 5-10 שחקנים עם הכי הרבה דקות משחק בליגה. לא זוכר שחקן מסוגו ששרד כל כך הרבה ב- NBA, והוא עוד חתם לשלוש שנים.

דווקא הפציעות שפגעו בנו לא מעט היו פציעות של שחקני רוטציה צעירים יחסית, שאילצו את הזקנים לשחק יותר דקות במהלך העונה הרגילה.

יש כאלה שלא יכולים לסחוב כבר בגיל 31-32 ויש כאלה שמשחקים בהצלחה עד שנות ה-30 המאוחרות. תראה את היל, נאש ריי, אפשר להיזכר במלון, סטוקטון, רגי' ועוד לא מעט. אין פה איזושהי חוקיות שתקפה לכולם.

02 אוקטובר 2012, 22:11

misha כתב:דווקא הפציעות שפגעו בנו לא מעט היו פציעות של שחקני רוטציה צעירים יחסית, שאילצו את הזקנים לשחק יותר דקות במהלך העונה הרגילה.

יש כאלה שלא יכולים לסחוב כבר בגיל 31-32 ויש כאלה שמשחקים בהצלחה עד שנות ה-30 המאוחרות. תראה את היל, נאש ריי, אפשר להיזכר במלון, סטוקטון, רגי' ועוד לא מעט. אין פה איזושהי חוקיות שתקפה לכולם.

היל אולי מבוגר, אבל אין לו את הקילומטראז' של גראנט. חיפשתי וגארנט מקום 10 (!!!) בסה"כ דקות. כל השחקנים שהזכרת הם לא שחקנים מסוג של גארנט. אני לא מאמין שגארנט יכול להיות אפקטיבי בליגה הזו לעוד שלוש שנים. האמת, שאני גם לא מבין למה הוא רוצה לעשות את זה לגוף שלו.

02 אוקטובר 2012, 22:18

roy1000 כתב:
misha כתב:דווקא הפציעות שפגעו בנו לא מעט היו פציעות של שחקני רוטציה צעירים יחסית, שאילצו את הזקנים לשחק יותר דקות במהלך העונה הרגילה.

היל אולי מבוגר, אבל אין לו את הקילומטראז' של גראנט. חיפשתי וגארנט מקום 10 (!!!) בסה"כ דקות. כל השחקנים שהזכרת הם לא שחקנים מסוג של גארנט. אני לא מאמין שגארנט יכול להיות אפקטיבי בליגה הזו לעוד שלוש שנים. האמת, שאני גם לא מבין למה הוא רוצה לעשות את זה לגוף שלו.

כי הוא מרגיש שהוא יכול, אחרת הוא היה פורש. אחרי הכל, הוא השיג כבר כמעט הכל בקריירה. KG הוא שחקן ששומר על הגוף שלו באדיקות, סופר מקצוען, עובד על עצמו בפגרה ואף פעם לא מוותר לעצמו. עונה שעברה הראתה שיש לו עוד מה לתת. העונה יש הרבה עומק בקו הקדמי של הסלטיקס אז אני מאמין שדוק לא ייתן לו יותר מ-25 דק' ממוצע בעונה הרגילה.

נכון, יש להם מבנה גוף שונה, אבל קארל מלון נתן גם בגיל 39 עונה של 20 נק' למשחק. לא מדובר במדע מדויק.

02 אוקטובר 2012, 22:24

misha כתב:כי הוא מרגיש שהוא יכול, אחרת הוא היה פורש. אחרי הכל, הוא השיג כבר כמעט הכל בקריירה. KG הוא שחקן ששומר על הגוף שלו באדיקות, סופר מקצוען, עובד על עצמו בפגרה ואף פעם לא מוותר לעצמו. עונה שעברה הראתה שיש לו עוד מה לתת. העונה יש הרבה עומק בקו הקדמי של הסלטיקס אז אני מאמין שדוק לא ייתן לו יותר מ-25 דק' ממוצע בעונה הרגילה.

נכון, יש להם מבנה גוף שונה, אבל קארל מלון נתן גם בגיל 39 עונה של 20 נק' למשחק. לא מדובר במדע מדויק.

כן, אבל למאלון לא היו פציעות עד לאותה עונה בלייקרס שאחריה פרש. גארנט כבר כמה שנים רץ על המגרש בצליעה. מאז אותה פציעה בברך שהוא לא החלים ממנה (אץ שחקן לא מחלים מניתוחי ברך בגיל 33). זה רק מראה לך כמה משוגעים השחקנים האלה. אני בטוח שהברכיים שלו גומרות אותו אחרי כל משחק.

02 אוקטובר 2012, 22:29

roy1000 כתב:
misha כתב:כי הוא מרגיש שהוא יכול, אחרת הוא היה פורש. אחרי הכל, הוא השיג כבר כמעט הכל בקריירה. KG הוא שחקן ששומר על הגוף שלו באדיקות, סופר מקצוען, עובד על עצמו בפגרה ואף פעם לא מוותר לעצמו. עונה שעברה הראתה שיש לו עוד מה לתת. העונה יש הרבה עומק בקו הקדמי של הסלטיקס אז אני מאמין שדוק לא ייתן לו יותר מ-25 דק' ממוצע בעונה הרגילה.

כן, אבל למאלון לא היו פציעות עד לאותה עונה בלייקרס שאחריה פרש. גארנט כבר כמה שנים רץ על המגרש בצליעה. מאז אותה פציעה בברך שהוא לא החלים ממנה (אץ שחקן לא מחלים מניתוחי ברך בגיל 33). זה רק מראה לך כמה משוגעים השחקנים האלה. אני בטוח שהברכיים שלו גומרות אותו אחרי כל משחק.

לא מסכים. זו הייתה הפציעה הגדולה היחידה בקריירה של גארנט. נכון, זה היה נראה גרוע במיוחד בעונה שאחרי כשהוא צלע, אבל לא ראיתי שום זכר לזה בעונה שעברה. ראית אותו בפלייאוף? הוא עשה כמה וכמה פלאשבקים לKG של פעם.
שוב, אין לו שום סיבה להמשיך לשחק עם הפציעה ההיא עדיין הייתה מורגשת או מגבלה גופנית אחרת.

02 אוקטובר 2012, 22:31

misha כתב:
roy1000 כתב:

כי הוא מרגיש שהוא יכול, אחרת הוא היה פורש. אחרי הכל, הוא השיג כבר כמעט הכל בקריירה. KG הוא שחקן ששומר על הגוף שלו באדיקות, סופר מקצוען, עובד על עצמו בפגרה ואף פעם לא מוותר לעצמו. עונה שעברה הראתה שיש לו עוד מה לתת. העונה יש הרבה עומק בקו הקדמי של הסלטיקס אז אני מאמין שדוק לא ייתן לו יותר מ-25 דק' ממוצע בעונה הרגילה.

:eek
איך גבוה נותן כאלה מספרים בגיל כזה..

02 אוקטובר 2012, 22:32

LIAV10 כתב:
misha כתב:
roy1000 כתב:

:eek
איך גבוה נותן כאלה מספרים בגיל כזה..

הבנאדם היה מפלצת.

02 אוקטובר 2012, 22:36

misha כתב:לא מסכים. זו הייתה הפציעה הגדולה היחידה בקריירה של גארנט. נכון, זה היה נראה גרוע במיוחד בעונה שאחרי כשהוא צלע, אבל לא ראיתי שום זכר לזה בעונה שעברה. ראית אותו בפלייאוף? הוא עשה כמה וכמה פלאשבקים לKG של פעם.
שוב, אין לו שום סיבה להמשיך לשחק עם הפציעה ההיא עדיין הייתה מורגשת או מגבלה גופנית אחרת.

תשים לב טוב - הוא מושך קצת את רגל ימין.

02 אוקטובר 2012, 22:42

roy1000 כתב:
misha כתב:לא מסכים. זו הייתה הפציעה הגדולה היחידה בקריירה של גארנט. נכון, זה היה נראה גרוע במיוחד בעונה שאחרי כשהוא צלע, אבל לא ראיתי שום זכר לזה בעונה שעברה. ראית אותו בפלייאוף? הוא עשה כמה וכמה פלאשבקים לKG של פעם.

תשים לב טוב - הוא מושך קצת את רגל ימין.

גם אם נכון, שימשוך מה שהוא רוצה כל עוד הוא ייתן את מה שנתן בעונה שעברה (או אפילו 80 אחוז מזה). פלייאוף של 19.2 נק', 10.3 ריב, 50 אחוז מהשדה וכו' לא הולך (מושך) ברגל.

02 אוקטובר 2012, 22:52

misha כתב:גם אם נכון, שימשוך מה שהוא רוצה כל עוד הוא ייתן את מה שנתן בעונה שעברה (או אפילו 80 אחוז מזה). פלייאוף של 19.2 נק', 10.3 ריב, 50 אחוז מהשדה וכו' לא הולך (מושך) ברגל.

בוא נראה. הנפילה בגיל הזה היא פתאומית וחדה. אי אפשר לדעת מתי היא תבוא.
גם הניקס פתחו בית אבות לא קטן, אבל הם עשו את זה על הספסל (למעשה אין להם אף שחקן מעל גיל 30 בחמישיה).

02 אוקטובר 2012, 22:57

זה בדיוק מה שאני אומר: אתה לא יכול לנבא דברים כאלה כמו שאתה עושה בנחרצות לעיתים קרובות. בדיוק באותה מידה הוא יכול לתת עוד שנתיים טובות. הכסף שלי הוא על KG.

02 אוקטובר 2012, 23:00

סטיב נאש בן 38 והוא הרכז הכי טוב בNBA

02 אוקטובר 2012, 23:03

misha כתב:זה בדיוק מה שאני אומר: אתה לא יכול לנבא דברים כאלה כמו שאתה עושה בנחרצות לעיתים קרובות. בדיוק באותה מידה הוא יכול לתת עוד שנתיים טובות. הכסף שלי הוא על KG.

מה זה משנה נחרצות או לא? ספורט זה כמו שוק ההון - זה בסה"כ ניחושים על אירועים רנדומליים והכסף שלי הוא על "אבא זמן".

02 אוקטובר 2012, 23:07

BIG sofo כתב:סטיב נאש בן 38 והוא הרכז הכי טוב בNBA

לא ממש. לפחות פול, רונדו, וויליאמס ורוז טובים יותר כרגע.

roy1000 כתב:
misha כתב:זה בדיוק מה שאני אומר: אתה לא יכול לנבא דברים כאלה כמו שאתה עושה בנחרצות לעיתים קרובות. בדיוק באותה מידה הוא יכול לתת עוד שנתיים טובות. הכסף שלי הוא על KG.

מה זה משנה נחרצות או לא? ספורט זה כמו שוק ההון - זה בסה"כ ניחושים על אירועים רנדומליים והכסף שלי הוא על "אבא זמן".

בסדר, אבל לפחות תסייג מדי פעם לפני שאתה שולח שחקנים לפרישה/גומר קבוצות בכזו קלות.

02 אוקטובר 2012, 23:10

סטיב נאש כבר לא הרכז הכי טוב בליגה. זה בטוח. לא תמצא אפילו GM אחד שייקח אותו לפני פול, וויליאמס או רונדו, או אפילו ווסטברוק, ולא הזכרתי את רוז הפצוע. אף אחד לא ראה את פיניקס בשנה האחרונה, אבל נאש היה די אפור רוב השנה. הוא איבד הרבה מאוד מהיכולת שלו כסקורר. הוא עדיין שחקן חכם ומנהל משחק מצויין, אבל זה לא סטיב נאש של 2006. אפילו לא קרוב לזה.

02 אוקטובר 2012, 23:11

misha כתב:בסדר, אבל לפחות תסייג מדי פעם לפני שאתה שולח שחקנים לפרישה/גומר קבוצות בכזו קלות.

אתה מצפה מאוהד ניקס לסייג דברים על הסלטיקס? אתה בטח צוחק.

02 אוקטובר 2012, 23:15

roy1000 כתב:

סטיב נאש כבר לא הרכז הכי טוב בליגה. זה בטוח. לא תמצא אפילו GM אחד שייקח אותו לפני פול, וויליאמס או רונדו, או אפילו ווסטברוק, ולא הזכרתי את רוז הפצוע. אף אחד לא ראה את פיניקס בשנה האחרונה, אבל נאש היה די אפור רוב השנה. הוא איבד הרבה מאוד מהיכולת שלו כסקורר. הוא עדיין שחקן חכם ומנהל משחק מצויין, אבל זה לא סטיב נאש של 2006. אפילו לא קרוב לזה.

בלייקרס של השנה הוא לא יהיה חייב להיות סקורר. הוא יצטרך לנהל את המשחק ובזה הוא הצטיין עד היום.מה שישאיר לקובי את הקליעה. וכמובן שאי אפשר להשאיר את נאש לבד, כי גם בגילו הוא אחד מקלעי השלוש הכי טובים בליגה...

02 אוקטובר 2012, 23:16

roy1000 כתב:
misha כתב:בסדר, אבל לפחות תסייג מדי פעם לפני שאתה שולח שחקנים לפרישה/גומר קבוצות בכזו קלות.

תלמד ממני. עם כל זה שאני לא אוהב את הניקס, אני נותן להם הזדמנות בהתחלה לפחות. יהיה מספק זמן לצחוק מהבלאגן השנתי שלכם במהלך העונה.

02 אוקטובר 2012, 23:23

BIG sofo כתב:בלייקרס של השנה הוא לא יהיה חייב להיות סקורר. הוא יצטרך לנהל את המשחק ובזה הוא הצטיין עד היום.מה שישאיר לקובי את הקליעה. וכמובן שאי אפשר להשאיר את נאש לבד, כי גם בגילו הוא אחד מקלעי השלוש הכי טובים בליגה...

אני לא יודע בדיוק מה הוא יביא ללייקרס', אבל מי שמצפה לנאש של לפני 7 שנים עומד להתאכזב. הוא כבר לא יכול להגיע לסל כמו פעם ואין לו את ה- Lift בקליעה. כולם כבר הכתירו את הלייקרס, אבל כשאתה לוקח קו אחורי של שחקן אחד בן 38 ועוד שחקן בן 34 עם המון קילומטראז' מאחוריו, הכל יכול לקרות. תוסיף לזה את הווארד שחוזר מניתוח בגב וממש לא ברור איך זה ישפיע על המשחק שלו ותקבל המון אי-וודאות על הלייקרס השנה. אני לא אופתע אם הם יטיילו להם לאליפות מצד אחד (לברון מאוד מתקשה מול הווארד) וגם לא אם הם יתפרקו לחלוטין ויפסידו בסיבוב הראשון מצד שני.

02 אוקטובר 2012, 23:27

misha כתב:
roy1000 כתב:

תלמד ממני. עם כל זה שאני לא אוהב את הניקס, אני נותן להם הזדמנות בהתחלה לפחות. יהיה מספק זמן לצחוק מהבלאגן השנתי שלכם במהלך העונה.

נו באמת, לסלטיקס יש אליפות, גמר, ועוד פעמיים גמר המזרח. לניקס יש שתי הופעות פלייאוף בעשור, בלאגן של אייזיה תומאס ובעלים משוגע. רמות התסכול שונות לחלוטין. דרך אגב - אני לא חושב שיהיה בלאגן בקבוצה שנה - אין את ד'אטוני הליצן ופאט ל- JR, אני משוגעים או שחקנים בעייתיים, אבל מצד שני, אלא אם כן אמארה חוזר אחורה בזמן שנתיים-שלוש, יהיה לקבוצה הזו קשה לעבור את הסיבוב השני או גמר המזרח במקסימום.
נושא נעול