פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סגל הקבוצה לעונת 2012-2013

24 אוגוסט 2012, 11:49

אני גם חושב שפניני מתאים יותר מבחינת האופי להיות הקפטן אבל מבחינת הותק ליאור יותר ותיק .
מה שכן אולי אם ליאור יקבל את סרט הקפטן הוא יבין את האחריות שיש לו ויתחיל להראות יותר מחויבות והשקעה !!??

לגבי פופס , אוטוסקופיה הוא הליך מאוד פשוט שלא אמור להשבית אותו ליותר מידי זמן...

24 אוגוסט 2012, 11:54

אוחיון לא שחקן גדול, ממש לא, אבל איתו הסגל של מכבי ישתדרג פלאים (שלושת הגארדים הישראלים הטובים בליגה ושני הפורוורדים הישראלים הטובים בליגה) וגם רכז אמיתי ואתלט ליורוליג לצד הגארדים..

24 אוגוסט 2012, 12:02

תקופת ההחלמה מאורתוסקופיה תלויה בסיבה שבגללה עושים את הניתוח, למשל - אם זה סתם בשביל לראות את הברך אז ההחלמה היא יחסית קצרה אבל אם זה בשביל לטפל במיניסקוס קרוע אז ההחלמה יכולה להגיע לחודש-חודשיים. בכל אופן, העובדה שהוא צריך לעבור אורתוסקופיה לא ממש מעודדת לקראת העונה הבאה, בד"כ לא עושים אורתוסקופיה סתם בשביל הכיף.

24 אוגוסט 2012, 12:05

עוד לא התחילה העונה, וכבר פופס מסתבך עם פציעות? יופי של החתמה

24 אוגוסט 2012, 12:15

יש מומ להשאיר אותו

24 אוגוסט 2012, 12:43

EulGam05 כתב:תקופת ההחלמה מאורתוסקופיה תלויה בסיבה שבגללה עושים את הניתוח, למשל - אם זה סתם בשביל לראות את הברך אז ההחלמה היא יחסית קצרה אבל אם זה בשביל לטפל במיניסקוס קרוע אז ההחלמה יכולה להגיע לחודש-חודשיים. בכל אופן, העובדה שהוא צריך לעבור אורתוסקופיה לא ממש מעודדת לקראת העונה הבאה, בד"כ לא עושים אורתוסקופיה סתם בשביל הכיף.

גם בלו עבר את ההליך הזה וחזר בסדר

24 אוגוסט 2012, 12:51

גלעד א כתב:יש מומ להשאיר אותו

אפשר עוד קצת פרטים כמו:
האם החזרה מותנית בשדרוג או שחוזרים לחוזה המקורי?
מי התחיל את המו"מ?אוחיון או מכבי?
האם באמת יש רצון להמשיך את ההתקשרות?

24 אוגוסט 2012, 13:38

Holiday_Armadillo כתב:
EulGam05 כתב:תקופת ההחלמה מאורתוסקופיה תלויה בסיבה שבגללה עושים את הניתוח, למשל - אם זה סתם בשביל לראות את הברך אז ההחלמה היא יחסית קצרה אבל אם זה בשביל לטפל במיניסקוס קרוע אז ההחלמה יכולה להגיע לחודש-חודשיים. בכל אופן, העובדה שהוא צריך לעבור אורתוסקופיה לא ממש מעודדת לקראת העונה הבאה, בד"כ לא עושים אורתוסקופיה סתם בשביל הכיף.

גם בלו עבר את ההליך הזה וחזר בסדר

כל התהליך הזה נועד בשביל להחזיר את השחקן להיות בסדר, השאלה היא מה אורך תקופת ההחלמה ומכיוון שניתוח אורתוסקופיה יכול להיעשות ממספר סיבות אז תקופת ההחלמה משתנה בהתאם לסיבה שבגינה הוא מבוצע.

24 אוגוסט 2012, 19:45

MTA2311 כתב:עוד לא התחילה העונה, וכבר פופס מסתבך עם פציעות? יופי של החתמה

:thumbup
:confused

25 אוגוסט 2012, 14:23

מורן רוט בראיון מיוחד לקראת פתיחת העונה בערוץ הספורט :

מקווה שהוא ישתלב, ויצליח להפתיע..

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28182.html

28 אוגוסט 2012, 10:16

אוחיון: ההחלטה כבר לא בידיים שלי ולא של מכבי. פיב"א תכריע
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28375.html

28 אוגוסט 2012, 11:59

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2562150

לא ממש ברור לי מי אחראי לברדק הזה: מנסה בונסו (שהוחתם כזכור ביותר כסף מהנדריקס שויתרו עליו בגלל שרצו סנטר "אמיתי", מה שפופס רחוק עוד יותר מהנדריקס) פצוע ולאנשי מכבי אין ממש מושג מה קורה איתו, קנר-מדלי מגיע רק עוד שבועיים-שלושה למרות שהוא לא משחק עם נבחרת אזרבייז'ן, כל הקיץ לא מצאו זמן להטיס את שרמדיני שעתיים כדי שיעבור בדיקות רפואיות מקיפות וכעת בנבחרת הוא מעורר ספקות באשר ליכולתו לתרום ברמות הגבוהות (ספקות שמאמנו הקודם עוד העלה לפני כמה חודשים), וגם אם כולם בריאים ברור שיש כאן קבוצה בינונית עם הקו האחורי הגרוע ביותר ב-15 שנה האחרונות. גם בלאט עצמו לא נשמע ממש אופטימי ואני גם מניח שבאורח פלא לא ימצאו זמן למסיבת העיתונאים של פתיחת העונה, כי זה פשוט נראה רע.

28 אוגוסט 2012, 14:26

מעניין למה מדלי יגיע רק עוד שלושה שבועות.. אם הוא לא משחק בנבחרת, ואם לא מדובר בבעיה רפואית, אין לכך הצדקה.
בנוגע לפופס, הבחור סבל לאורך כל הקריירה מפציעות, ומה שקורה איתו עכשיו לא ממש מפתיע אותי. מעניין איך זה ייגמר.

28 אוגוסט 2012, 14:35

לא בטוח שקאנר-מדלי לא נמצא עם הנבחרת, הוא פשוט לא משחק, לאזבייג'ן יש 3 מתאזרחים (דייוויס, ג'ייסי קארול וקאנר-מדלי) בסגל והם בוחרים אחד מהם לכל משחק. עד עכשיו דייוויס שיחק ב-3 משחקים וקארול במשחק אחד, קאנר מדלי עוד לא שיחק.

28 אוגוסט 2012, 15:05

קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2562150

לא ממש ברור לי מי אחראי לברדק הזה: מנסה בונסו (שהוחתם כזכור ביותר כסף מהנדריקס שויתרו עליו בגלל שרצו סנטר "אמיתי", מה שפופס רחוק עוד יותר מהנדריקס) פצוע ולאנשי מכבי אין ממש מושג מה קורה איתו, קנר-מדלי מגיע רק עוד שבועיים-שלושה למרות שהוא לא משחק עם נבחרת אזרבייז'ן, כל הקיץ לא מצאו זמן להטיס את שרמדיני שעתיים כדי שיעבור בדיקות רפואיות מקיפות וכעת בנבחרת הוא מעורר ספקות באשר ליכולתו לתרום ברמות הגבוהות (ספקות שמאמנו הקודם עוד העלה לפני כמה חודשים), וגם אם כולם בריאים ברור שיש כאן קבוצה בינונית עם הקו האחורי הגרוע ביותר ב-15 שנה האחרונות. גם בלאט עצמו לא נשמע ממש אופטימי ואני גם מניח שבאורח פלא לא ימצאו זמן למסיבת העיתונאים של פתיחת העונה, כי זה פשוט נראה רע.

מה ז"א "מי אחראי"? זה קל מאוד לבדוק. יש טפסים, יש חתימות, והאחריות מתחלקת בין כולם, החל מעמי ביטון ועד לאלי דריקס, שלא בטוח שיודע להבדיל בין דיוויד אנדרסן
להאנס כריסטיאן אנדרסון.
חוץ מזה, יכול להיות שדייויד (בלאט) אפילו התנגד למהלך, למעשה אנחנו יודעים בוודאות שהוא רצה את הנדריקס בקבוצה, אבל הוא בסה"כ קול אחד. על הדף חתומים עוד לפחות עשרה אנשים...

האמת שלא הייתי מודאג מהקו הקדמי, כי בסה"כ יש את שון ג'יימס ואת ליאור, ושאר השחקנים הם בסדר לכל הפחות, אבל הפציעה של פופס והחולשה של שרמאדיני בנבחרת לא ממש מעודדים.

28 אוגוסט 2012, 15:18

jol9 כתב:

מה ז"א "מי אחראי"? זה קל מאוד לבדוק. יש טפסים, יש חתימות, והאחריות מתחלקת בין כולם, החל מעמי ביטון ועד לאלי דריקס, שלא בטוח שיודע להבדיל בין דיוויד אנדרסן
להאנס כריסטיאן אנדרסון.
חוץ מזה, יכול להיות שדייויד (בלאט) אפילו התנגד למהלך, למעשה אנחנו יודעים בוודאות שהוא רצה את הנדריקס בקבוצה, אבל הוא בסה"כ קול אחד. על הדף חתומים עוד לפחות עשרה אנשים...

האמת שלא הייתי מודאג מהקו הקדמי, כי בסה"כ יש את שון ג'יימס ואת ליאור, ושאר השחקנים הם בסדר לכל הפחות, אבל הפציעה של פופס והחולשה של שרמאדיני בנבחרת לא ממש מעודדים.

שון ג'יימס יותר מבסדר?
בשלב הזה של הקריירה שלו, שארמדיני צריך להיות סנטר מחליף בקבוצה כמו מכבי, וזה מה שקיוויתי שיקרה כשרק החתימו אותו. הוא לא מספיק טוב כרגע בשביל להיות הסנטר המוביל שלנו, וזה בדיוק מה שהוא יהיה העונה.

28 אוגוסט 2012, 16:40

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

להאנס כריסטיאן אנדרסון.

שון ג'יימס יותר מבסדר?
בשלב הזה של הקריירה שלו, שארמדיני צריך להיות סנטר מחליף בקבוצה כמו מכבי, וזה מה שקיוויתי שיקרה כשרק החתימו אותו. הוא לא מספיק טוב כרגע בשביל להיות הסנטר המוביל שלנו, וזה בדיוק מה שהוא יהיה העונה.

תראה, אני הולך עם מה שאני מכיר ומי שהוכיח את עצמו. סה"כ ג'יימס הוא סוג של רשת ביטחון, כי אם פופס יהיה כשלון, אז הנפילה לא תהיה כואבת מאוד.
מנגד, אם היקמן או לוגאן יהיו כשלון, אז המצב שלנו יהיה מאוד לא פשוט.

28 אוגוסט 2012, 17:44

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2562150

זאת נראת לי הרחבה של הכתבה הקודמת, ובה מדובר שפופס ייעדר בין שבועיים לארבעה שבועות. בכל אופן החתימה שלו על החוזה תלויה
בבדיקות רפואיות שיעבור בארץ, ואם ייכשל בהן, אז מכבי תשקול לוותר עליו ולחפש שחקן אחר.

28 אוגוסט 2012, 17:49

jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2562150

זאת נראת לי הרחבה של הכתבה הקודמת, ובה מדובר שפופס ייעדר בין שבועיים לארבעה שבועות. בכל אופן החתימה שלו על החוזה תלויה
בבדיקות רפואיות שיעבור בארץ, ואם ייכשל בהן, אז מכבי תשקול לוותר עליו ולחפש שחקן אחר.

על כל שחקן אחר הייתי אומר שאם כבר פציעה, אז עכשיו זה הטיימינג הכי טוב... אבל מדובר בפופס, יש פה מישהו שחושב שזאת תהיה הפציעה האחרונה שלו העונה?

28 אוגוסט 2012, 18:55

כמה פציעות היה לו שנה שעברה?
לא יודע למה אבל אני די ופימי לגבי הסגל הזה . חוץ מהחסרון הבולט במאסה מתחת לסל שאני מקווה שהאתלטיות תפצה על זה , והחיסרון של רכז מוכח ואני מקווה שהיקמאן יפתיע בתחום הזה, הקבוצה הזאצ היא בעלת פוטנציאל להיות קבוצה מעניינת .
אותי בכל מקרה סגל הזה מאוד מסקרן.....
פרסם תגובה