זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2012, 12:19

טוב. אם בימים האחרונים עוד התלבטתי לגבי ההישארות של יוגב במכבי, עכשיו כבר ברור לי שאני לא רוצה לראות את האפס הזה לובש צהוב בחיים.
שוב יאשימו את הסוכן? זה כבר פתטי... אני במקום מכבי מגיש נגדו חתיכת תביעת דיבה, שהוא כבר יעדיף לעבור לשחק כדור מים בסקנדינביה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 21 ספטמבר 2012, 12:24

felix_r כתב:גרינוולד מפציץ בפרטים חדשים מהחלטתה של פיב"א
http://news.walla.co.il/?w=/196/2569497

מה שהרג אותי, זה שבאומן קיבל את הכתוב בחוזה פשוטו כמשמעו, כולל הטעות, ופירש את זה ככה:

אוחיון צריך לשלם את הביי-אאוט 200 אלף כבר הקייץ, אבל ישתחרר מהקבוצה רק בקייץ הבא!
:laugh3 :laugh3 :laugh3

זה כבר אידיוטי לגמרי. בסיטואציה כזו, בה אוחיון עוזב בסוף העונה אוטומטית לקובאן, באמת שאין מה להשאיר אותו אבל אני מניח שאם ירצו שהוא ישאר אז מזרחי ימצא את הדרך לבטל את החוזה שלו עם קובאן. אחרת נראה לי די מגוחך לבנות עליו ולהשביח אותו בשביל ליגיע שחקן טוב יותר לקובאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2012, 12:29

קודי כתב:

מה שהרג אותי, זה שבאומן קיבל את הכתוב בחוזה פשוטו כמשמעו, כולל הטעות, ופירש את זה ככה:

אוחיון צריך לשלם את הביי-אאוט 200 אלף כבר הקייץ, אבל ישתחרר מהקבוצה רק בקייץ הבא!

זה כבר אידיוטי לגמרי. בסיטואציה כזו, בה אוחיון עוזב בסוף העונה אוטומטית לקובאן, באמת שאין מה להשאיר אותו אבל אני מניח שאם ירצו שהוא ישאר אז מזרחי ימצא את הדרך לבטל את החוזה שלו עם קובאן. אחרת נראה לי די מגוחך לבנות עליו ולהשביח אותו בשביל ליגיע שחקן טוב יותר לקובאן.

וכאילו אנחנו לא משביחים את כל השחקנים שבסוף עוזבים לחוזה גדול בקבוצות אחרות? :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2012, 12:38

אלמוג כתב:
rc4991 כתב:
לא מסכים בכלל.המוניטין של מכבי ממש לא יפגע ממהלך כזה
ממש לא אכפת לי מה "אנשי היציע" יגידו על מכבי,אפשר לחשוב גם שעכשיו הם אוהבים אותנו
כלפי חוץ זו בדיוק המטרה-להראות שמי שלא יכבד חוזים עם המועדון יפגע קשה.אף שחקן נורמלי שמכבד חוזים לא יחליט בגלל זה לא לחתום במכבי שהיא אפילו מועדון שמשחרר שחקנים אם הם רוצים בכך.

ומכאן באמת לנקודההבאה שהעלית...השחקנים שציינת קיבלו שדרוג אחרי שנגמר להם החוזה,אליהו עזב בתום החוזה שלו ואין לי שום טענה אליו(איך בכלל אפשר להשוות אותו לאוחיון?)
הלפרין בא למכבי בצורה יפה ואמר להם שיש לו הצעה גדולה,הם ישבו ביחד והגיעו להחלטה טובה גם למועדון וגם לשחקן.כנ"ל פארקר וה-NBA
לא מובן לי למה אתה מכניס את פארגו,הוא ממש לא דוגמא טובה כי אנחנו כן שונאים אותו על מה שעשה לנו.
אוחיון לעומתם התנהג בדרך מגעילה ופשוט החליט שהוא נעלב שמוסיפים לו לשכר "רק" 100 אלף דולר נטו לעונה והחליט שהוא לא ישחק במכבי
בזמן שאנשי מכבי ניסו ליצור איתו קשר הוא היה כבר בקובאן כשהוא נפגש עם המאמן,עבר בדיקות רפואיות ואף חתם על חוזה כשהוא תחת חוזה במכבי.אין שום דרך לייפות את זה

אתה מוכן להסביר לי איך אוחיון נענש?
ה"עונש" היחיד שהוא קיבל כביכול זה שהוא לא ישחק בקובאן.בהתחשב בעובדה שהוא הפר חוזה מדובר בסך הכל בשלילת ההחוזה הגדול שהוא בכלל לא היה אמור לקבל מלכתחילה
מכבי צריכה להעניש אותו עכשיו באמת על ידי אחת מהדרכים שכתבתי ולא על ידי כך שהוא לא יהנה ממשהו שלא מגיע לו

בדיוק. :clap2
איך זה ימנע מהשחקן הבא להתנהג באותה דרך?
במקרה הטוב הוא מנצח בבוררות ומקבל חוזה שמן, במקרה הרע הוא מקבל חוזה משודרג במכבי.

לשניכם קל מאוד לדבר, כי אתם לא נושאים בשום אחריות. זה כמו שאני אמרתי כשהייתי בתיכון - שייכנסו בערבים האלה, שיכניסו לשם טנקים, מטוסים, שיפציצו אותם מהים, ויגמרו את הסיפור.
במציאות הדברים לא ממש כאלה.
אם אוחיון יישב שנה שלמה בצד, מי שיצטרך להסביר את זה בכל ראיון או שיחה או כל דבר אחר, הם אנשי מכבי, ולא אתם. יש באמת דרך להסביר את הדבר הזה בצורה נורמלית?
לדעתי לא.

כל הדוגמאות של השחקנים שנתתי הן דוגמאות לשחקנים שהחליטו שהם רוצים להשתדרג, ולכולם היה חוזה במכבי. זה לא משנה שלליאור היתה אופציית יציאה, שפארגו הפר את החוזה
או שהלפרין בא וביקש יפה לעזוב. ציינתי במפורש שלכל אחד היה סיפור אחר, אבל הרצון המקורי היה משותף לכולם. ציינתי גם במפורש שהדרך של אוחיון היתה רעה, והוא נענש כבר.

איך הוא נענש? ראשית הוא נפגע תדמיתית - פגיעה קשה. שנית הוא הפסיד בבוררות פיב"א, שזהו הגוף הרשמי שקשור לכדורסל. שלישית הוא פגע באנשים שעזרו לו וקידמו אותו
ועכשיו הוא עלול לשוב ולשתף עימם פעולה - זה בכלל לא קל.
לא הכל זה כסף בחיים. גם דברים אחרים חשובים, ובהם אוחיון נפגע ונענש על המעשים שלו מספיק.

בסופו של דבר לא מדובר כאן בסודות מדינה או בסודות מסחריים. אף חברה או קבוצה לא תקרוס כאן מהמהלך הזה, ובכלל מכבי היא לא בעמדה שהיא צריכה להעניש מישהו או לפגוע במישהו
במידה ואותו מישהו יפר חוזה.
דווקא מכבי הראתה כאן בפעם השניה ברציפות, שהיא כן יודעת להגן על עצמה, וכשצריך היא הולכת עד הסוף בשביל טובת הקבוצה. היא כבר זכתה בשתי בוררויות ברציפות.
אין עוד משהו שהיא יכולה לעשות, ויכול מאוד להיות שיבוא עוד שחקן בעונה הבאה, ושוב יפר חוזה, ושוב מכבי תלך לבוררות איתו. אי אפשר לתלות את אוחיון בכניסה לאולם נוקיה.
זה כבר לא עובד ככה (לצערכם).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי זרובבל » 21 ספטמבר 2012, 12:39

לפי הכתבה של גרינוולד, רק שחרור של יוגב תמורת פיצוי גבוה או לחלופין החתמה שלו על חוזה לשלוש שנים תוציא את מכבי מרווחת מהסיפור הזה.
זרובבל

הודעהעל ידי מתAMסרת » 21 ספטמבר 2012, 12:46

קודי כתב:

מסכימה לגמרי עם קודי. אין טעם להשאיר אותו אם בתום השנה הוא עובר לקובאן.
הפסיקה של הבורר בכל הנוגע לקובאן ואוחיון סופר מוזרה..
לא מבינה איך הוא נתן גושפנקא לניהול מו"מ של שני הצדדים וחתימה על חוזה, כשיוגב תחת חוזה מחייב במכבי ??
רק אם יוגב ומזרחי ירצו לבטל את החוזה עם קובאן, ובמקביל יוגב יחתום על חוזה ארוך טווח עם מכבי - זה יכול להיות לטובת כל הצדדים.
מתAMסרת

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2012, 12:51

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:

מסכימה לגמרי עם קודי. אין טעם להשאיר אותו אם בתום השנה הוא עובר לקובאן.
הפסיקה של הבורר בכל הנוגע לקובאן ואוחיון סופר מוזרה..
לא מבינה איך הוא נתן גושפנקא לניהול מו"מ של שני הצדדים וחתימה על חוזה, כשיוגב תחת חוזה מחייב במכבי ??
רק אם יוגב ומזרחי ירצו לבטל את החוזה עם קובאן, ובמקביל יוגב יחתום על חוזה ארוך טווח עם מכבי - זה יכול להיות לטובת כל הצדדים.

זה לא ההחלטה של הבורר מוזרה, אלא הנוסך של החוזה הוא מוזר. הבורר בסך הכל מצא את הפירוש היחיד שאפשר לעשות ללא ביטול אחד הסעיפים שמנוגדים אחד לשני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2012, 12:53

הבעיה היותר חמורה בפירוש כזה של הבורר, היא בכך, שהחוזה של של יוגב עם קובאן תקף! רק שהוא תקף משנה הבאה. זה אומר, שאם מכבי תחליט להחתים את יוגב על חוזה רבשנתי חדש, היא תצטרך לדאוג לביטול החוזה עם קובאן!!! :duh :duh :duh
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2012, 12:57

Yoni306 כתב:בלעדי: במכתב ששלח יוגב אוחיון לפיב"א בחודש יולי לקראת הבוררות עם מכבי ת"א ונחשף כאן לראשונה, הוא מעלה טענות חסרות תקדים נגד המועדון: "דייויד בלאט האשים אותי בהפסד לפנאתינייקוס ובייש אותי; דני פדרמן כינה אותי בכינוי גזעני ומשפיל; מכבי טירפדה חתימה אפשרית שלי בניו אורלינס או בממפיס". מסמך
הייתה סדרה צמודה שלרוע המזל הפסדנו אותה. המאמן שלנו דייויד בלאט האשים אותי מול כולם בחדר הלבשה בהפסד, הוא בייש אותי, קילל לעברי, ובעיקרון השפיל אותי אל הנקודה הנמוכה ביותר”, מגלה אוחיון לראשונה. "זו היתה תחתית המדרגה עבורי, בה ראיתי באמת איך רואים אותי במכבי. אחרי עונה קשה כרכז הפותח וגורם משמעותי בסדרה נגד פאו, הואשמתי כבחור שנכשל להביא לקבוצה מקום בפיינל פור".
אוחיון טוען שאותו לחץ הביא לשינויים בסעיף היציאה שלו ל-NBA, שינויים שייתכן ועלו לו באפשרות לנסות הקיץ את מזלו בליגה הטובה בעולם: “בסופו של דבר מכבי הכניסה לחוזה אופציה שאוכל לחתום ב-NBA רק אם אציג חוזה לפני ה-5 ביולי 2012. זו בעיה עם ה-NBA מאחר והקבוצות יכולות להתחיל ולהוציא חוזים רק החל מה-9 ביולי 2012.

"היו כמה קבוצות שהתעניינו בי ברצינות כמו הניו אורלינס הורנטס או הממפיס גריזליזס, אבל בגלל ההצהרה בחוזה שלי עם התאריכים ועם ההצהרה שרק אוכל לשחק ליגת קיץ, זו היתה חבלה בסיכויים שלי להגיע לרמת NBA הקיץ”.

"לסיכום", כותב אוחיון לבאומן, “בתקופה קצרה הפכתי לסיבה להיעדר הישג ביורוליג, הוקנטתי ורוסקתי בתקשורת בידי נשיא ובעלי הקבוצה, וספגתי הערה גזענית מדני פדרמן... אני בספק שאני יכול לספק שירותים, להקריב את הגוף\זמן שלי, ולתפקד היטב בזמן שאני עובד עם מאמן שבייש אותי לנקודה הנמוכה ביותר אל מול כל הצוות והחברים שלי לקבוצה, ועם בעלים שגם לי להראות כמו בדיחה, וטען שאני כלום, אלה רק חלק מדאגותי”.

אוחיון

חותם את המכתב ומבהיר: "אחרי מה שראיתי והתמודדתי בשלושת החודשים האחרונים, אני יודע בוודאות שאני לא רוצה לשחק במכבי ת"א, זו סביבה מאוד עוינת עבורי, ואני חושש שמכבי יעשו ככל שביכולתם לרסק את הקריירה שלי, ואת השאיפות שלי כדי להוכיח לציבור שאני כלום בלעדיהם. אני לא מתכוון להיות חלק מארגון שאנשיו לא מכבדים אותי".
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/404/ ... =3&cat=620

נראה לי בולשיט עוד איזה שטויות של הזוכן

עכשיו אני כבר בכלל לא רוצה לראות אותו במכבי :throwup2
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 21 ספטמבר 2012, 13:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2012, 12:58

קודי כתב:נו, באמת. לא צריך להתרגש מכל מילה שנאמרת או נכתבת באמצע מאבק משפטי מכוער כמו זה שהיה הקיץ בין מכבי לאוחיון. זו כבר היסטוריה ולא צריך לחזור אליה - כרגע יש שתי אפשרויות וכמו שאמרתי קודם כל אחת מהן היא סבירה לגמרי מבחינת הנהלת מכבי וסהחלט תהיה מובנת לחלוטין, אבל עדיין אני מקווה בסתר ליבי שאוחיון ישאר.
אגב, אם הצעקות של בלאט בחדר ההלבשה הן סיבה לעזיבת הקבוצה אז כל שחקני קאחה לבוראל הם החל מרגע זה שחקנים חופשיים.

תסלח לי אבל זה כבר ממש פאתטי איך שאתה מגן אל אוחיון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2012, 13:00

מה גם שהיו גורמים בהנהלת מכבי שהבהירו לאוחיון ולנציגיו בימים האחרונים שגם אם יוחלט לשמור עליו בסגל, עשויה מכבי לקבוע תקדים נוסף ולתבוע מאוחיון, שחקנה שלה, פיצויים על הנזקים שנגרמו לה בקיץ, כמו החתמת מורן רוט. בזמנו הציבה מכבי בפני אוחיון דד-ליין, ובו דרשה שיודיע לה כי בכוונתו להתייצב לאימונים. אם לא תעשה כן, כתבה מכבי לאוחיון, נבין שאין בכוונתך לחזור לסגל ונבצע החתמות מקצועיות. נראה בך אחראי לאותם נזקים כספיים שייגרמו לנו בשל כך. החתמתו של רוט היא בבחינת נזק שכזה, ומכבי יכולה לנסות ולהיפרע מאוחיון על כל הנזקים הכלכליים שנגרמו מהתנהלותו הקיץ.

בכל מקרה אני חושב שאנחנו צריכים לתבוע אותו.גם כדי לגרום לו לעוד נזק וגם כדי להכניס קצת כסף לכיס
ככה כולם ילמדו לא להתעסק איתנו יותר :x
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 21 ספטמבר 2012, 13:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2012, 13:17

jol9 כתב:
אלמוג כתב:
rc4991 כתב:
לא מסכים בכלל.המוניטין של מכבי ממש לא יפגע ממהלך כזה
ממש לא אכפת לי מה "אנשי היציע" יגידו על מכבי,אפשר לחשוב גם שעכשיו הם אוהבים אותנו
כלפי חוץ זו בדיוק המטרה-להראות שמי שלא יכבד חוזים עם המועדון יפגע קשה.אף שחקן נורמלי שמכבד חוזים לא יחליט בגלל זה לא לחתום במכבי שהיא אפילו מועדון שמשחרר שחקנים אם הם רוצים בכך.

ומכאן באמת לנקודההבאה שהעלית...השחקנים שציינת קיבלו שדרוג אחרי שנגמר להם החוזה,אליהו עזב בתום החוזה שלו ואין לי שום טענה אליו(איך בכלל אפשר להשוות אותו לאוחיון?)
הלפרין בא למכבי בצורה יפה ואמר להם שיש לו הצעה גדולה,הם ישבו ביחד והגיעו להחלטה טובה גם למועדון וגם לשחקן.כנ"ל פארקר וה-NBA
לא מובן לי למה אתה מכניס את פארגו,הוא ממש לא דוגמא טובה כי אנחנו כן שונאים אותו על מה שעשה לנו.
אוחיון לעומתם התנהג בדרך מגעילה ופשוט החליט שהוא נעלב שמוסיפים לו לשכר "רק" 100 אלף דולר נטו לעונה והחליט שהוא לא ישחק במכבי
בזמן שאנשי מכבי ניסו ליצור איתו קשר הוא היה כבר בקובאן כשהוא נפגש עם המאמן,עבר בדיקות רפואיות ואף חתם על חוזה כשהוא תחת חוזה במכבי.אין שום דרך לייפות את זה

אתה מוכן להסביר לי איך אוחיון נענש?
ה"עונש" היחיד שהוא קיבל כביכול זה שהוא לא ישחק בקובאן.בהתחשב בעובדה שהוא הפר חוזה מדובר בסך הכל בשלילת ההחוזה הגדול שהוא בכלל לא היה אמור לקבל מלכתחילה
מכבי צריכה להעניש אותו עכשיו באמת על ידי אחת מהדרכים שכתבתי ולא על ידי כך שהוא לא יהנה ממשהו שלא מגיע לו

בדיוק. :clap2
איך זה ימנע מהשחקן הבא להתנהג באותה דרך?
במקרה הטוב הוא מנצח בבוררות ומקבל חוזה שמן, במקרה הרע הוא מקבל חוזה משודרג במכבי.

לשניכם קל מאוד לדבר, כי אתם לא נושאים בשום אחריות. זה כמו שאני אמרתי כשהייתי בתיכון - שייכנסו בערבים האלה, שיכניסו לשם טנקים, מטוסים, שיפציצו אותם מהים, ויגמרו את הסיפור.
במציאות הדברים לא ממש כאלה.
אם אוחיון יישב שנה שלמה בצד, מי שיצטרך להסביר את זה בכל ראיון או שיחה או כל דבר אחר, הם אנשי מכבי, ולא אתם. יש באמת דרך להסביר את הדבר הזה בצורה נורמלית?
לדעתי לא.

כל הדוגמאות של השחקנים שנתתי הן דוגמאות לשחקנים שהחליטו שהם רוצים להשתדרג, ולכולם היה חוזה במכבי. זה לא משנה שלליאור היתה אופציית יציאה, שפארגו הפר את החוזה
או שהלפרין בא וביקש יפה לעזוב. ציינתי במפורש שלכל אחד היה סיפור אחר, אבל הרצון המקורי היה משותף לכולם. ציינתי גם במפורש שהדרך של אוחיון היתה רעה, והוא נענש כבר.

איך הוא נענש? ראשית הוא נפגע תדמיתית - פגיעה קשה. שנית הוא הפסיד בבוררות פיב"א, שזהו הגוף הרשמי שקשור לכדורסל. שלישית הוא פגע באנשים שעזרו לו וקידמו אותו
ועכשיו הוא עלול לשוב ולשתף עימם פעולה - זה בכלל לא קל.
לא הכל זה כסף בחיים. גם דברים אחרים חשובים, ובהם אוחיון נפגע ונענש על המעשים שלו מספיק.

בסופו של דבר לא מדובר כאן בסודות מדינה או בסודות מסחריים. אף חברה או קבוצה לא תקרוס כאן מהמהלך הזה, ובכלל מכבי היא לא בעמדה שהיא צריכה להעניש מישהו או לפגוע במישהו
במידה ואותו מישהו יפר חוזה.
דווקא מכבי הראתה כאן בפעם השניה ברציפות, שהיא כן יודעת להגן על עצמה, וכשצריך היא הולכת עד הסוף בשביל טובת הקבוצה. היא כבר זכתה בשתי בוררויות ברציפות.
אין עוד משהו שהיא יכולה לעשות, ויכול מאוד להיות שיבוא עוד שחקן בעונה הבאה, ושוב יפר חוזה, ושוב מכבי תלך לבוררות איתו. אי אפשר לתלות את אוחיון בכניסה לאולם נוקיה.
זה כבר לא עובד ככה (לצערכם).

מוזר לי שאתה עדיין מתווכח איתי כי אני חושב שבהודעה הקודמת שלי הסברתי את עצמי הכי טוב שאפשר ודחיתי את הטענות שלך
שוב:
1.ממש לא אכפת לי מה יחשבו עלינו ושישאלו אותנו על כך.ההנהלה גם לא חייבת להסביר הכל(עיין ערך תקציב הקבוצה,מילאן מצ'באן ועוד)
אני מניח גם שאחרי פעם-פעמיים שמכבי לא תגיב או תגיד להם לא לשאול על כך שוב-הם יפסיקו(אבל כמו שכבר אמרתי זה ממש לא אכפת לי)

2.באמת לא מובן לי למה אתה משווה את השחקנים ההם לאוחיון.כבר הסברתי לך:
השחקנים שציינת קיבלו שדרוג אחרי שנגמר להם החוזה,אליהו עזב בתום החוזה שלו ואין לי שום טענה אליו(איך בכלל אפשר להשוות אותו לאוחיון?)
אוחיון לעומתם התנהג בדרך מגעילה ופשוט החליט שהוא נעלב שמוסיפים לו לשכר "רק" 100 אלף דולר נטו לעונה והחליט שהוא לא ישחק במכבי למרות שהיה תחת חוזה

3.נו באמת,עונש תדמיתי?? גם כן עונש.אולי מכבי גם שוקלים שמעכשיו בכל פעם שיראו את אוחיון הם יוציאו לו לשון?
החלטת הבורר היא חלק מאותו "עונש תדמיתי" (לדבריך) והעונש שבחזרה לקבוצה יכול גם להיות בדיוק הפוך עם מכבי שמקבלת שחקן שליכלך עליה
אין פה שום עונש ובטח לא כזה שמכפר על מה שהוא עשה

4.בטח שמכבי צריכה להעניש את אוחיון.גם על מה שעשה וגם "למען יראו ויראו"
יש הבדל בין להגן לבין לתקוף בחזרה.אם נשתמש בדוגמא של הערבים אז איך היית מרגיש אם במידה והיינו מסכלים פיגוע והמדינה לא היתה תוקפת את אותו ארגון טרור בחזרה?
לא צריך רק להגן,צריך גם לתקוף בחזרה את אלה שתוקפים אותך.אם מכבי תעניש בחומרה את אוחיון אז הוא סוף סוף יקבל את העונש לו וגם שחקנים לא יפרו יותר חוזים עם המועדונים שלהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2012, 13:35

גורם אמין מתפוז(yhgay):יוגב יחתום בימים הקרובים על חוזה חדש לשלוש שנים קיבלתי אישור למהלך לפניי מס' דקות לדעתי ההודעה תיצא בשעות הקרובות.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2012, 13:39

rc4991 כתב:גורם אמין מתפוז(yhgay):יוגב יחתום בימים הקרובים על חוזה חדש לשלוש שנים קיבלתי אישור למהלך לפניי מס' דקות לדעתי ההודעה תיצא בשעות הקרובות.

מישהו כתב את זה גם בתגובות לכתבה של ספורט5 עוד אתמול בלילה, הינה:

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2012, 13:48

rc4991 כתב:
מוזר לי שאתה עדיין מתווכח איתי כי אני חושב שבהודעה הקודמת שלי הסברתי את עצמי הכי טוב שאפשר ודחיתי את הטענות שלך

פה בעצם גמרנו את הדיון. סליחה שגרמתי לך לתחושת מוזרות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2012, 13:52

jol9 כתב:
rc4991 כתב:

מצטער,זו באמת לא היתה הכוונה
אתה יותר ממוזמן להגיב על ההודעה שלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2012, 13:53

felix_r כתב:
rc4991 כתב:גורם אמין מתפוז(yhgay):יוגב יחתום בימים הקרובים על חוזה חדש לשלוש שנים קיבלתי אישור למהלך לפניי מס' דקות לדעתי ההודעה תיצא בשעות הקרובות.

מישהו כתב את זה גם בתגובות לכתבה של ספורט5 עוד אתמול בלילה, הינה:

תמונה

ההבדל הוא שאנחנו לא יודעים עד כמה הוא אמין לעומת הבחור מתפוז שהוכיח את אמינותו כבר כמה פעמים ובמיוחד בפרשת אוחיון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2012, 14:55

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:

מצטער,זו באמת לא היתה הכוונה
אתה יותר ממוזמן להגיב על ההודעה שלי

OK...

אמרתי בפוסט הקודם שזה לא משנה מה איכפת לך, לי או לכל אוהד אחר. אנחנו לא נושאים בשום אחריות. נראה לך באמת שהעניין הזה יישכח??
אם אתה חושב שכן, אז אתה לא מכיר את התקשורת שלנו. אני בטוח גם שבכל פעם שזה יישכח, אז נקבל איזו תזכורת מאתר וואלה...

לגבי העונש - השם של האנשים האלה חשוב מאוד להם. ברגע ששמם הוכתם, הם צריכים לעשות עבודת שיקום רצינית. יש קבוצות שלא ייגעו באוחיון אחרי דבר כזה,
זה גם בוודאות ייפגע לו בכיס.
בסופו של דבר הנזק של מכבי הוא לא בלתי ניתן לתיקון. לא מדובר כאן בפרנצ'ייז פלייר עם כל הכבוד.

ולבסוף, מכבי היא לא רשות מענישה. מכבי היא קבוצה שכרגע יכולה להחליט לכאן או לכאן, ותאמין לי שהיא תעשה החלטה שתשרת הכי טוב את טובת הקבוצה.
אין שום הגיון לשים עליו תגית של 2 מליון דולר, כי במקרה הזה אף קבוצה לא תקנה אותו ומכבי תישאר תקועה איתו. אז או ששמים תגית רלוונטית, או שמשאירים אותו בקבוצה
כשחקן מן המניין.
אני באמת לא רואה שום אופציה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2012, 15:16

MTA2311 כתב:טוב. אם בימים האחרונים עוד התלבטתי לגבי ההישארות של יוגב במכבי, עכשיו כבר ברור לי שאני לא רוצה לראות את האפס הזה לובש צהוב בחיים.
שוב יאשימו את הסוכן? זה כבר פתטי... אני במקום מכבי מגיש נגדו חתיכת תביעת דיבה, שהוא כבר יעדיף לעבור לשחק כדור מים בסקנדינביה.

+מליון
לעולם לא היה שחקן שיצא ככה נגד מכבי, אז למה דווקא אוחיון האפס הזה שחייב למכבי את הקריירה שלו, בלי בלאט ופדרמן הוא היה פורץ אולי בחולון..
טפו עליו :throwup2
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2012, 21:31

תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], liran, גל גל ו־38 אורחים