מלקולם תומאס חתם במכבי לעונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלקולם תומאס חתם במכבי לעונה

הודעהעל ידי זרובבל » 03 אוקטובר 2012, 13:51

NY boy כתב:עד כמה שידוע לי (וידוע, לא נכנס מאיפה) מדובר בחצי מהסכום הזה... הפרסום בערוץ הספורט בטח נועד להוריד את הביקורת.

אם זה נכון זה עצוב מאוד.
זרובבל

Re: מלקולם תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אוקטובר 2012, 13:57

felix_r כתב:טוב, אחרי שתומאס חתם, נשאר רק לאחל לו בהצלחה.
נקווה, שהוא יתגלה כמוריס החדש. למה דווקא מוריס? כי גם מוריס שיחק במכללות 3-4, ואצלנו הפך ל 4-5

הוא יותר באסטון ממוריס. הוא לא יכול לשחק 3 בשום מצב כי אין לו קליעה. הוא אתלטי, זריז, וריבאונדר טוב.
roy1000

הודעהעל ידי itai7 » 03 אוקטובר 2012, 15:44

לקולם תומאס, הרכש הטרי של מכבי אלקטרה ת״א, יינחת מחר (ה׳) בישראל בשעה 16:15 בטיסה מניו יורק ויצטרף אל הקבוצה.
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 03 אוקטובר 2012, 17:28

roy1000 כתב:
נקווה, שהוא יתגלה כמוריס החדש. למה דווקא מוריס? כי גם מוריס שיחק במכללות 3-4, ואצלנו הפך ל 4-5

הוא יותר באסטון ממוריס. הוא לא יכול לשחק 3 בשום מצב כי אין לו קליעה. הוא אתלטי, זריז, וריבאונדר טוב.

לא מכיר אותו מספיק אבל זה מה שכתוב עליו בדראפט-אקספרס, שהוא 3-4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי tomerp » 03 אוקטובר 2012, 20:22

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

לא מכיר אותו מספיק אבל זה מה שכתוב עליו בדראפט-אקספרס, שהוא 3-4

בNBA הם אוהבים מספרי 3 גבוהים,גם אם הם לא יודעים לקלוע.....באירופה זה לא יעבוד....תומס הוא 4 מובהק באירופה, בואו נראה איך הוא ישולב גם כסנטר.
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי tomerp » 03 אוקטובר 2012, 20:52

כתבה יפה על מלקולם בה הוא מדבר על הקיץ שלו וגם על החתימה במכבי:

Throughout Malcolm Thomas’ life, disappointments always seem to follow him at every juncture. Some professional and others personal, his journey has consisted of obstacles, and the latest one this offseason was faced and overcome with the same persistence: Continued hard work and perseverance.

Many across the NBA have been shocked that Thomas was not able to capture the guaranteed contract he looked so poised to land amid spectacular Summer League appearances with the Chicago Bulls in July. He impressed observers in Las Vegas, scoring 11.4 points and grabbing 12.4 rebounds per game. Within the league, some remain perplexed that the Bulls passed up an intriguing talent in Thomas for journeymen such as 31-year-old Vladimir Radmanovic. Thomas also put forth strong workouts for the New York Knicks and Miami Heat as both organizations watched him participate in five-on-five games, but neither team was willing to offer him guaranteed money. Now, he is headed to Israel on Wednesday, set to play for European powerhouse Maccabi Tel Aviv.

“When I didn’t get a deal, it was kind of disappointing,” Thomas told RealGM in a phone interview on Tuesday night. “But then it [also] wasn’t because I still got the deal with Maccabi and they’re still a first-class organization.”

Playing – and most likely shining – on a top-tier EuroLeague club will allow Thomas to continue to showcase his game in a league where NBA executives are often scouring for talent. He is articulate, astute, and has sharp maturity at just 23 years old. And between the lack of a deal with the Bulls and his workouts for the Knicks and Heat, Thomas had reached agreement in principle on a lucrative deal with Dongguan of the Chinese Basketball Association. The contract broke apart, however, and it made for yet another letdown for Thomas.

“Anybody that knows me knows that I’ve had a lot of disappointments in my life,” Thomas said. “I’ve had a lot of things that were supposed to happen that didn’t happen. So when [the deal with Dongguan] didn’t happen, I was upset but it’s kind of what I’m used to. My way of reacting to it is just working harder and being better.”

With his NBA career forged out of the San Antonio Spurs’ highly respected franchise, Thomas credits Gregg Popovich and everyone else within the organization – from its front office to assistant coaches to players – for showing him the ropes as a rookie last season. He played only three games with the Spurs, but their nurturing program quickly rubbed off on his mental and physical makeup.

“The Spurs are very professional in everything that they do,” Thomas said. “As a young player coming in, they [taught] me how to be a professional on and off the court. From the head coach to the last player on the bench, they all had the same amount of professionalism.

“Coming [into the NBA], I felt like I had to learn how to be a professional, and they taught me that. They taught me how to approach practice, the post [game] and everything. It was a great experience for me and I’m glad it happened.”

After an even more fulfilling summer, Thomas had been confident he would sign with an NBA team. Someway, somehow, he was sure there was a team out there that needed an active, polished forward. Yet, en route to being named to the Summer League All-Star team, Thomas admits he never really played with a potential contract in mind. Instead, he was focused on simply proving an important facet to himself – showing that he belonged.

“I wasn’t playing to get signed,” he said, “I was just playing to show everybody that I can play at that level because I know I work hard enough.”

Even so, Thomas’ skills not only stood out to scouts across the league, but also his Bulls teammates.

“Malcolm is a hell of a player, very active,” Jimmy Butler told RealGM on Monday during media day. “I know he’ll be over in this league [soon]. He’s just got to keep grinding, keep working, and never give up on his dream.”

Thomas’ NBA aspirations are still upbeat, but it’s unmistakable that he is excited about the opportunity to play overseas. This will provide another challenge for him to meet, and he’ll have immense support: His plan is to bring along family members to Israel, as well as his high school coach whom he praises for guidance during Summer League and for giving mentorship on and off the court.

Most of all, Thomas vows that his latest disappointment will just make him better, and in hindsight, he believes his free agency experience will be a stepping stone moving forward and will forever leave him more driven to prove he belongs at the highest of levels

“This process has made me a lot more hungry,” Thomas said. “I’m so, so eager to get to Israel now and just show them that I can play at their level and any other type of level. It just added to the chip that was already on my shoulder.

“Either way, it worked out for me. As long as I can play basketball, that’s really all that matters. And if the [NBA] wants me in a year from now, I’ll be there in a year from now.”

Read more: http://basketball.realgm.com/blog/22380 ... z28GwJPkBa

הכי אהבתי את זה:
“This process has made me a lot more hungry,” Thomas said. “I’m so, so eager to get to Israel now and just show them that I can play at their level and any other type of level. It just added to the chip that was already on my shoulder.

רואים שהוא שחקן של עבודה קשה.....
אגב לפי מה שהבנתי הוא מתכוון להביא את המשפחה שלו לישראל....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2012, 21:18

מעניין מה הולך להיות עכשיו. זאת לא הולכת להיות רוטציית 5 גבוהים.
ליאור ומדלי הם 4 ורק 4, שרמאן וג'יימס יכולים לשחק ביחד, ותומאס כנראה יגבה גם ב-5 וגם ב-4.
זה נראה לי קצת עמוס מדי, ויש מצב שאחרי מעט זמן יימאס לדייויד או ממדלי או מאליהו, כשלראשון יש סיכוי גבוה יותר להידפק...

אני מקווה מאוד שבלאט לא יוותר על הכשרון של אליהו, כי פשוט בסגל הספציפי הזה, אין לו מספיק כשרון, וגם אם ליאור מזייף בהגנה ובריבאונד,
לטעמי הוא חייב להיות שחקן דומיננטי ומוביל בסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2012, 21:24

jol9 כתב:מעניין מה הולך להיות עכשיו. זאת לא הולכת להיות רוטציית 5 גבוהים.
ליאור ומדלי הם 4 ורק 4, שרמאן וג'יימס יכולים לשחק ביחד, ותומאס כנראה יגבה גם ב-5 וגם ב-4.
זה נראה לי קצת עמוס מדי, ויש מצב שאחרי מעט זמן יימאס לדייויד או ממדלי או מאליהו, כשלראשון יש סיכוי גבוה יותר להידפק...

אני מקווה מאוד שבלאט לא יוותר על הכשרון של אליהו, כי פשוט בסגל הספציפי הזה, אין לו מספיק כשרון, וגם אם ליאור מזייף בהגנה ובריבאונד,

ובגלל זה חשבתי על הטרייד של מדלי תמורת סמית' שיוכל לעזור בעמדת הסנטר...העומס בעמדה 4 לא בריא לאף שחקן שם...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אוקטובר 2012, 21:25

תומאס הולך לשחק 5 בלבד לדעתי. אליהו הוא השחקן הכי טוב בסגל. זה לא שלבלאט יש הרבה ברירות פה.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 אוקטובר 2012, 21:26

אי אפשר גם לא לחשוב על האופציה שאם ליאור לא יעלה רמת המשחק שלו ביורוליג(הגנה+ריבאונד)אז תומאס ומדלי ישחקו בעמדה 4..למרות שהמוניטין של ליאור נראה לי יותר מדי גבוה בשביל שהוא לא ישחק כמעט ביורוליג
ועדיין אם יש משחק מכריע והוא לא מתפקד בהגנה אני לא חושבת שבלאט יפחד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2012, 22:02

roy1000 כתב:

תומאס הולך לשחק 5 בלבד לדעתי. אליהו הוא השחקן הכי טוב בסגל. זה לא שלבלאט יש הרבה ברירות פה.

אליהו הוא אכן השחקן הכי טוב בסגל, וזה עדיין לא מבטיח לו קרדיט בלתי נגמר.
לדייויד אין הרבה סבלנות לרכות של ליאור. ליאור יכול להרוויח דקות דרך ההתקפה, אבל עדיף שיעשה מאמץ הגנתי, או לפחות ייראה שהוא מתאמץ, כמו שעשה בלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2012, 22:04

yzafrir כתב:

ובגלל זה חשבתי על הטרייד של מדלי תמורת סמית' שיוכל לעזור בעמדת הסנטר...העומס בעמדה 4 לא בריא לאף שחקן שם...

לא נראה לי כמו כיוון טוב.
אם כבר לחפש טריידים, אז יש מספיק קבוצות ביורוליג וביורוקאפ שם אפשר להשיג עסקה טובה.
עם מגדל מכבי בחיים לא תשיג עסקה טובה, וגם לא צריך לנסות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אוקטובר 2012, 22:13

jol9 כתב:אליהו הוא אכן השחקן הכי טוב בסגל, וזה עדיין לא מבטיח לו קרדיט בלתי נגמר.
לדייויד אין הרבה סבלנות לרכות של ליאור. ליאור יכול להרוויח דקות דרך ההתקפה, אבל עדיף שיעשה מאמץ הגנתי, או לפחות ייראה שהוא מתאמץ, כמו שעשה בלו.

אין לו סבלנות? שישחק בלי אליהו ויסיים משחקים עם 50 נקודות ואז אולי הוא ימצא את הסבלנות. גם אין סבלנות לחכות שאדריאנה לימה תדפוק בדלת, אבל משום מה אני נאלץ לחיות עם זה.

אין לאליהו תחליף ואפילו קוסם כמו בלאט לא יוכל להסתדר בלעדיו השנה.
roy1000

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 אוקטובר 2012, 06:17

לפי אבי סגל הבחור יקבל בסביבות 300 אלף דולר בלבד ולא 450 כמו שטענו בערוץ הספורט . ( יותר נוח למכבי דרך השופר שלה בערוץ הספורט להציג את ההחתמה הזאת כיקרה יותר ).

אני הבנתי שמדובר בשחקן שאוהדים בשיקאגו וגם קצת בניקס די חיבבו כשהוא שיחק בליגת הקיץ והתאמן גם בקבוצות מסויימות. טענו שיש לו פוטנציאל לא רע בכלל, אבל הוא דפנסיב מיינדד ולא כישרון התקפי ( הוא בעצמו טוען את זה ). מה שכן, אמורה להיות לו יכולת סיום טובה מתחת לסל ואתלטיות יוצאת דופן .( יהיה אפשר להקפיץ לו הרבה האלי הופים :) ).
למיטב הבנתי הוא גם בחור עם אופי נוח ושכל, דברים שכנראה חשובים היום במכבי לא פחות מכישרון.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי אלמוג » 04 אוקטובר 2012, 07:20

כלכך הרבה פוורוורדים, וכלכך מעט גארדים איכותיים, או סנטרים.
חבל, הייתה לי אשלייה שבלות'נטל יחזור אלינו בינואר. כנראה שזה לא ממש יקרה עם כמות הפורוורדים האלו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קודי » 04 אוקטובר 2012, 07:54

yarinsaky כתב:לפי אבי סגל הבחור יקבל בסביבות 300 אלף דולר בלבד ולא 450 כמו שטענו בערוץ הספורט . ( יותר נוח למכבי דרך השופר שלה בערוץ הספורט להציג את ההחתמה הזאת כיקרה יותר ).

אני הבנתי שמדובר בשחקן שאוהדים בשיקאגו וגם קצת בניקס די חיבבו כשהוא שיחק בליגת הקיץ והתאמן גם בקבוצות מסויימות. טענו שיש לו פוטנציאל לא רע בכלל, אבל הוא דפנסיב מיינדד ולא כישרון התקפי ( הוא בעצמו טוען את זה ). מה שכן, אמורה להיות לו יכולת סיום טובה מתחת לסל ואתלטיות יוצאת דופן .( יהיה אפשר להקפיץ לו הרבה האלי הופים :) ).
למיטב הבנתי הוא גם בחור עם אופי נוח ושכל, דברים שכנראה חשובים היום במכבי לא פחות מכישרון.

הייתי מאמין לסגל, שמתגלה הקיץ הזה כאדם הכי קרוב למכבי. הוא נתן ליגת קיץ נהדרת והבולס, כמו גם הניקס וההיט (בשתי הקבוצות האחרונות התאמן כמה ימים) הציעו לו להשתתף במחנות עם חוזה לא מובטח, אולם הוא העדיף לא לחתום על חוזה כזה. מדובר בשחקן אתלטי מאוד, ריבאונדר מצויין, חוסם טוב ומוסר טוב מאוד, שהיה אחד השחקנים המרכזיים בעונה הנהדרת של סן דייגו סטייט (הגיעו לשמינית גמר טורניר המכללות והפסידו שם לקונטיקט). הוא מסיים כמעט ורק קרוב לסל ובכך הוא דומה מאוד להנדריקס. הוא פחות חזק ופיזי מהנדריקס אבל עם מעט יותר אתלטי ועם ידיים יותר ארוכות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 אוקטובר 2012, 08:08

קודי כתב:
yarinsaky כתב:לפי אבי סגל הבחור יקבל בסביבות 300 אלף דולר בלבד ולא 450 כמו שטענו בערוץ הספורט . ( יותר נוח למכבי דרך השופר שלה בערוץ הספורט להציג את ההחתמה הזאת כיקרה יותר ).

הייתי מאמין לסגל, שמתגלה הקיץ הזה כאדם הכי קרוב למכבי. הוא נתן ליגת קיץ נהדרת והבולס, כמו גם הניקס וההיט (בשתי הקבוצות האחרונות התאמן כמה ימים) הציעו לו להשתתף במחנות עם חוזה לא מובטח, אולם הוא העדיף לא לחתום על חוזה כזה. מדובר בשחקן אתלטי מאוד, ריבאונדר מצויין, חוסם טוב ומוסר טוב מאוד, שהיה אחד השחקנים המרכזיים בעונה הנהדרת של סן דייגו סטייט (הגיעו לשמינית גמר טורניר המכללות והפסידו שם לקונטיקט). הוא מסיים כמעט ורק קרוב לסל ובכך הוא דומה מאוד להנדריקס. הוא פחות חזק ופיזי מהנדריקס אבל עם מעט יותר אתלטי ועם ידיים יותר ארוכות.

אתה בטוח לגבי אורך הידיים? כי להנדריקס היו מוטות ידיים מפלצתיות ואם אתה אכן צודק זה בשורות מצויינות לנו..

אני מקווה שלמרות שמדובר בחוסם מצויין הוא יילך גם על פיזיות בניגוד לג׳יימס שמסתמך על החסימה בלבד ולפעמים ״מפנה״ ליריב את המעבר כדי לחבום אותו ומוותר על ההגנה הפיזית למרות שהוא יכול..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 04 אוקטובר 2012, 08:23

LIAV10 כתב:
קודי כתב:

אתה בטוח לגבי אורך הידיים? כי להנדריקס היו מוטות ידיים מפלצתיות ואם אתה אכן צודק זה בשורות מצויינות לנו..

אני מקווה שלמרות שמדובר בחוסם מצויין הוא יילך גם על פיזיות בניגוד לג׳יימס שמסתמך על החסימה בלבד ולפעמים ״מפנה״ ליריב את המעבר כדי לחבום אותו ומוותר על ההגנה הפיזית למרות שהוא יכול..

לגבי מוטת הידיים אתה צודק - הם דומים מאוד (הנדריקס 7.25 פיט ואילו תומאס 7.2). אני לא חושב שאפשר לצפות שתומאס יהיה יותר פיזי מהנדריקס כי הוא פשוט לא. הוא מנתר קצת יותר גבוה אבל מעבר לזה אין לו יותר מדי יתרונות על פני ריצ'י. אי אפשר לצפות שנקבל כאן שחקן טוב יותר מהנדריקס כי זה ממש לא המצב ואני מניח שלא סתם הנדריקס מרוויח השנה מעל מיליון דולר ואת תומאס מביאים בפחות משליש מזה. אם הוא יצליח להביא 70-80% ממה שהנדריקס הביא אני אהיה מרוצה מאוד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 04 אוקטובר 2012, 09:09

LIAV10 כתב:
קודי כתב:

על סמך סרטונים נראה שהוא לא מפחד ממגע בשני צידי המגרש
יתרון נוסף שלו (שאני חושב שהוא נהדר) זה יכולות הכדרור והמסירה שלו,הוא יכול לכדרר מחוף לחוף וגם למסור מגרד שלם כך שנוכל לצאת מהר למתפרצות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 אוקטובר 2012, 09:13

קודי כתב:
LIAV10 כתב:
קודי כתב:

לגבי מוטת הידיים אתה צודק - הם דומים מאוד (הנדריקס 7.25 פיט ואילו תומאס 7.2). אני לא חושב שאפשר לצפות שתומאס יהיה יותר פיזי מהנדריקס כי הוא פשוט לא. הוא מנתר קצת יותר גבוה אבל מעבר לזה אין לו יותר מדי יתרונות על פני ריצ'י. אי אפשר לצפות שנקבל כאן שחקן טוב יותר מהנדריקס כי זה ממש לא המצב ואני מניח שלא סתם הנדריקס מרוויח השנה מעל מיליון דולר ואת תומאס מביאים בפחות משליש מזה. אם הוא יצליח להביא 70-80% ממה שהנדריקס הביא אני אהיה מרוצה מאוד.

אי אפשר לומר בוודאות שהוא יהיה יותר טוב מהנדריקס אבל גם ההפך אי אפשר . יש לו פוטנציאל וזה לא יפתיע אם הוא יהיה טוב מהנדריקס אבל זה גם לא יפתיע אם לא כי בכל זאת הנדריקס השתלב פה מצויין מכל הבחינות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־15 אורחים