המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:פיב"א חייבה את בילבאו לשלם לזאגרב 550 אלף יורו תמורת דאריו שאריץ'
rc4991 כתב:felix_r כתב:פיב"א חייבה את בילבאו לשלם לזאגרב 550 אלף יורו תמורת דאריו שאריץ'
למה היא צריכה לשלם לה ביי אאוט?מה היה הסיפור איתו בקיץ?
קראתי שהוא רוצה לשחק בקרואטיה אחרי שהוא חתם בבילבאו אבל לא ראיתי איך זה נגמר בסוף
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:פיב"א חייבה את בילבאו לשלם לזאגרב 550 אלף יורו תמורת דאריו שאריץ'
למה היא צריכה לשלם לה ביי אאוט?מה היה הסיפור איתו בקיץ?
קראתי שהוא רוצה לשחק בקרואטיה אחרי שהוא חתם בבילבאו אבל לא ראיתי איך זה נגמר בסוף
אני גם לא מכיר את הפרטים. אני יודע שזאגרב דרשה מבילבאו ביי-אאוט, ובילבאו אמרה שהיא לא צריכה לשלם כלום, בסוף היתה בוררות של פיב"א שעכשיו החליטה שבילבאו כן צריכה לשלם
MTA2311 כתב:מילאן מצ'באן עד עכשיו עם ממוצעים של 16 נקודות 5.5 ריבאונדים וכמעט 2 אסיסטים למשחק בליגה הטורקית. אין ספק שהיה שווה לוותר עליו בשביל מדלי המצויין.
מעניין גם שכל אלה שדואגים לעדכן פה באופן סדיר על שחקנים שהם אוהבים/לא אוהבים, דאגו להתעלם ממה שהוא נותן עד עכשיו...
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:מילאן מצ'באן עד עכשיו עם ממוצעים של 16 נקודות 5.5 ריבאונדים וכמעט 2 אסיסטים למשחק בליגה הטורקית. אין ספק שהיה שווה לוותר עליו בשביל מדלי המצויין.
מעניין גם שכל אלה שדואגים לעדכן פה באופן סדיר על שחקנים שהם אוהבים/לא אוהבים, דאגו להתעלם ממה שהוא נותן עד עכשיו...
בלי קשר למדלי גם היום לא הייתי לוקח את מילאן למכבי , לא אוהב את הסגנון הזה של שחקנים...
מאז ימי קווינטון הוסלי בקארשיאקה למדתי שהליגה הטורקית היא ליגה טובה להפצצת סטטיסטיקה והיא לא מדד לכלום לגבי מה השחקן יעשה במקום אחר...
אם אתה אוהב אותו אז תדאג לעדכן לגביו...
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:מילאן מצ'באן עד עכשיו עם ממוצעים של 16 נקודות 5.5 ריבאונדים וכמעט 2 אסיסטים למשחק בליגה הטורקית. אין ספק שהיה שווה לוותר עליו בשביל מדלי המצויין.
בלי קשר למדלי גם היום לא הייתי לוקח את מילאן למכבי , לא אוהב את הסגנון הזה של שחקנים...
מאז ימי קווינטון הוסלי בקארשיאקה למדתי שהליגה הטורקית היא ליגה טובה להפצצת סטטיסטיקה והיא לא מדד לכלום לגבי מה השחקן יעשה במקום אחר...
כן, רק שהיום הליגה הטורקית היא אחת משתי הליגות הכי טובות באירופה. הוא גם נתן משחק מצויין מול אפס.
זכותך לא לאהוב אותו, אבל הוא היה חתום במכבי, וויתרו עליו בשביל מדלי. זאת בוודאות לא הייתה החלטה חכמה.
מי שדואג לעדכן כל שבוע על פרוביץ', בזמנו טען שגם מילאן לא מספיק טוב. מעניין שעכשיו הוא שותק.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:מילאן מצ'באן עד עכשיו עם ממוצעים של 16 נקודות 5.5 ריבאונדים וכמעט 2 אסיסטים למשחק בליגה הטורקית. אין ספק שהיה שווה לוותר עליו בשביל מדלי המצויין.
כן, רק שהיום הליגה הטורקית היא אחת משתי הליגות הכי טובות באירופה. הוא גם נתן משחק מצויין מול אפס.
זכותך לא לאהוב אותו, אבל הוא היה חתום במכבי, וויתרו עליו בשביל מדלי. זאת בוודאות לא הייתה החלטה חכמה.
מי שדואג לעדכן כל שבוע על פרוביץ', בזמנו טען שגם מילאן לא מספיק טוב. מעניין שעכשיו הוא שותק.
אני לא בטוח שהליגה הטורקית מדורגת שניה באירופה,נראה לי שהליגה הרוסית חזקה יותר ואולי(לא בטוח)גם האיטלקית
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:מילאן מצ'באן עד עכשיו עם ממוצעים של 16 נקודות 5.5 ריבאונדים וכמעט 2 אסיסטים למשחק בליגה הטורקית. אין ספק שהיה שווה לוותר עליו בשביל מדלי המצויין.
התנין כתב:אבל מצ'באן הוא סנטר(או לפחות יכול לשחק מצויין כסנטר), דבר שאליהו לעולם לא יעשה. היה לנו כאן פוטנציאל לאחד הסנטרים הטובים באירופה ופספסנו אותו(אם מתחשבים בעובדה שכמעט ואין דבר כזה סנטר טבעי טוב).
yzafrir כתב:התנין כתב:נכון, אבל גם ציינתי את העובדה שכיום יש נטייה להשתמש במספרי 4 כסנטרים לכל דבר. ותאכלס, אין כמעט סנטרים טבעיים באמת טובים, ומצד שני כמה מהסנטרים היותר טובים בשנים האחרונות ביורוליג היו פורוורדים לכל דבר כמו אנדרסן ובאטיסט. בכדורסל של היום יש טשטוש רב בין עמדות 4-5(ובכלל קיים טשטוש בין רוב העמדות), ואני בטוח שבמצב הזה מצ'באן יכול לשחק מצויין כסנטר. הוא חזק, יש לו משחק פנים מצויין, יודע לשחק עם הגב לסל וכו'.[/quote]
זה דווקא קטע מוזר אצלו , הוא יודע לשחק עם הגב לסל אבל מעדיף להשתמש בזה כמה שפחות ובכלל הוא לא שחקן שמנצל את הפיזיות שלו במיוחד .
די מזכיר את לאמפה בתקופה שהיה במכבי שפחד ממגע והיה זורק בעיקר מבחוץ במקום לנצל את הגוף שלו ולעשות נקודות בפוסטאפ מתחת לסל....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים