24 נובמבר 2012, 08:04
toja27 כתב:נראה לי אנשים מעריכים יתר על מידה את הקבצות האחרות באירופה ומציגים את מכבי כאילו יש לה איזה סיכוי קלוש מולן.הקבוצות היחידות שנראות לי בטופ עכשיו אלה: ברצלונה, ריאל, ז'לגיריס ,צסק"א ואולימפיאקוס. וגם לקבוצות האלה יש את הבעיות שלהן. למכבי יש בעיות לפתור אבל בואו לא נהפוך את מכבי לאיזה דוד ואת האחרות לגוליית.
24 נובמבר 2012, 09:24
24 נובמבר 2012, 09:49
שמואל1 כתב:שון ג'יימס בסוף לא זכה בתואר ה MVP, למרות שהשיג את המדד הכי גבוה בהפרש ניכר, בגלל המגמה החדשה של היורוליג (והנכונה) לבחור ל MVP שחקנים שהקבוצות שלהם ניצחו.
24 נובמבר 2012, 10:30
jol9 כתב:toja27 כתב:נראה לי אנשים מעריכים יתר על מידה את הקבצות האחרות באירופה ומציגים את מכבי כאילו יש לה איזה סיכוי קלוש מולן.הקבוצות היחידות שנראות לי בטופ עכשיו אלה: ברצלונה, ריאל, ז'לגיריס ,צסק"א ואולימפיאקוס. וגם לקבוצות האלה יש את הבעיות שלהן. למכבי יש בעיות לפתור אבל בואו לא נהפוך את מכבי לאיזה דוד ואת האחרות לגוליית.
זה בסה"כ די פשוט.
מכבי משחקת בבית חלש, שהקבוצות החזקות בו פרט למכבי הן מלאגה וסיינה, וראינו את שתיהן בשביל להגיד שאלה ממש לא קבוצות חזקות.
כבר הפסדנו לשתי הקבוצות האלה, גם כמעט הפסדנו לסיינה בבית.
אם אתה אומר ששאר הקבוצות ביורוליג הן בערך ברמה הזאת, אז זה אומר שהרמה של היורוליג בקרשים, וזה לא נראה לי סביר.
מכבי טרם פגשה העונה קבוצה גדולה. יותר מזה - מכבי טרם פגשה העונה שחקן שעונה להגדרה שחקן טופ יורוליג.
בטופ 16 אנחנו נקבל הרבה תשובות לסימני השאלות שלנו, וכדאי שמכבי תגיע לשם כמה שיותר מוכנה ועם לפחות שינוי אחד בסגל (גם אם זה רק בכיוון אחד החוצה).
24 נובמבר 2012, 10:34
התנין כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:נראה לי אנשים מעריכים יתר על מידה את הקבצות האחרות באירופה ומציגים את מכבי כאילו יש לה איזה סיכוי קלוש מולן.הקבוצות היחידות שנראות לי בטופ עכשיו אלה: ברצלונה, ריאל, ז'לגיריס ,צסק"א ואולימפיאקוס. וגם לקבוצות האלה יש את הבעיות שלהן. למכבי יש בעיות לפתור אבל בואו לא נהפוך את מכבי לאיזה דוד ואת האחרות לגוליית.
זה בסה"כ די פשוט.
מכבי משחקת בבית חלש, שהקבוצות החזקות בו פרט למכבי הן מלאגה וסיינה, וראינו את שתיהן בשביל להגיד שאלה ממש לא קבוצות חזקות.
אם אתה אומר ששאר הקבוצות ביורוליג הן בערך ברמה הזאת, אז זה אומר שהרמה של היורוליג בקרשים, וזה לא נראה לי סביר.
מכבי טרם פגשה העונה קבוצה גדולה. יותר מזה - מכבי טרם פגשה העונה שחקן שעונה להגדרה שחקן טופ יורוליג.
בטופ 16 אנחנו נקבל הרבה תשובות לסימני השאלות שלנו, וכדאי שמכבי תגיע לשם כמה שיותר מוכנה ועם לפחות שינוי אחד בסגל (גם אם זה רק בכיוון אחד החוצה).
מי שמצפה שתכבי תקבל תבוסות בטופ 16, צפוי ''להתאכזב''. מכבי גם היום נחשבת לקבוצה טובה בקנה מידה אירופי, וסביר להניח שהיא עוד תשתפר.
24 נובמבר 2012, 12:26
התנין כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:נראה לי אנשים מעריכים יתר על מידה את הקבצות האחרות באירופה ומציגים את מכבי כאילו יש לה איזה סיכוי קלוש מולן.הקבוצות היחידות שנראות לי בטופ עכשיו אלה: ברצלונה, ריאל, ז'לגיריס ,צסק"א ואולימפיאקוס. וגם לקבוצות האלה יש את הבעיות שלהן. למכבי יש בעיות לפתור אבל בואו לא נהפוך את מכבי לאיזה דוד ואת האחרות לגוליית.
זה בסה"כ די פשוט.
מי שמצפה שתכבי תקבל תבוסות בטופ 16, צפוי ''להתאכזב''. מכבי גם היום נחשבת לקבוצה טובה בקנה מידה אירופי, וסביר להניח שהיא עוד תשתפר.
24 נובמבר 2012, 12:48
jol9 כתב:toja27 כתב:נראה לי אנשים מעריכים יתר על מידה את הקבצות האחרות באירופה ומציגים את מכבי כאילו יש לה איזה סיכוי קלוש מולן.הקבוצות היחידות שנראות לי בטופ עכשיו אלה: ברצלונה, ריאל, ז'לגיריס ,צסק"א ואולימפיאקוס. וגם לקבוצות האלה יש את הבעיות שלהן. למכבי יש בעיות לפתור אבל בואו לא נהפוך את מכבי לאיזה דוד ואת האחרות לגוליית.
זה בסה"כ די פשוט.
24 נובמבר 2012, 12:52
קודי כתב:התנין כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:נראה לי אנשים מעריכים יתר על מידה את הקבצות האחרות באירופה ומציגים את מכבי כאילו יש לה איזה סיכוי קלוש מולן.הקבוצות היחידות שנראות לי בטופ עכשיו אלה: ברצלונה, ריאל, ז'לגיריס ,צסק"א ואולימפיאקוס. וגם לקבוצות האלה יש את הבעיות שלהן. למכבי יש בעיות לפתור אבל בואו לא נהפוך את מכבי לאיזה דוד ואת האחרות לגוליית.
זה בסה"כ די פשוט.
בדיוק ההיפך. דווקא קבוצות עם המון כשרון שכרגע לא ממצות את עצמן, דוגמת אפס, פנר ומילאנו, צפויות להשתפר בטופ 16 הרבה יותר מקבוצות עם כשרון כל כך מוגבל כמו מכבי. בלאט ממצה כרגע די הרבה מהקבצה הסופר בינונית שיש לו ולא בטוח שבשלב הבא, כשהפיזיות והכשרון יקבעו, הוא יוכל להפיק מהם יותר מזה.
24 נובמבר 2012, 12:59
שמואל1 כתב:שון ג'יימס בסוף לא זכה בתואר ה MVP, למרות שהשיג את המדד הכי גבוה בהפרש ניכר, בגלל המגמה החדשה של היורוליג (והנכונה) לבחור ל MVP שחקנים שהקבוצות שלהם ניצחו.
24 נובמבר 2012, 13:38
24 נובמבר 2012, 15:18
24 נובמבר 2012, 15:21
24 נובמבר 2012, 15:45
24 נובמבר 2012, 15:58
rc4991 כתב:אני מבין שהפסדנו![]()
מישהו מוכן בבקשה לכתוב בכמה שורות את המסקנות מהמשחק ואיך שיחקנו?
מישהו יודע מתי יש שידור חוזר של המשחק?
24 נובמבר 2012, 16:03
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני מבין שהפסדנו![]()
אני אסכם לך את השאלה ככה
יש לי חצי שעה הפסקה בעבודה וכל יום חמישי אחרי שעות על שעות כשאני על הרגליים במקום ללכת ולשבת ו\או לאכול ו\או לשתות אני הולכת ונעמדת מול מקום שיש בו טלוויזיות רק בשביל לראות חצי שעה מהמשחק ואיכשהו מתגנבת כל כמה דקות בשביל לראות עוד ועוד
אתמול הייתי בבית ולא הצלחתי לראות את המשחק
משהו במשחק של מכבי מאוד היה חסר לי אתמול..מה שאתה צריך לדעת זה שהפסדנו ואתה לא הפסדת כלום
24 נובמבר 2012, 16:05
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני מבין שהפסדנו![]()
אני אסכם לך את השאלה ככה
יש לי חצי שעה הפסקה בעבודה וכל יום חמישי אחרי שעות על שעות כשאני על הרגליים במקום ללכת ולשבת ו\או לאכול ו\או לשתות אני הולכת ונעמדת מול מקום שיש בו טלוויזיות רק בשביל לראות חצי שעה מהמשחק ואיכשהו מתגנבת כל כמה דקות בשביל לראות עוד ועוד
אתמול הייתי בבית ולא הצלחתי לראות את המשחק
משהו במשחק של מכבי מאוד היה חסר לי אתמול..מה שאתה צריך לדעת זה שהפסדנו ואתה לא הפסדת כלום
זה כבר היה ברור בתחילת השנה שיש לנו קבוצה רעה שחסרה שנים-שלושה שחקנים טובים בעמדות חשובות
מה לעשות שפדרמן וטבלת האקסל שלא חושבים אחרת?
24 נובמבר 2012, 16:40
24 נובמבר 2012, 16:49
rc4991 כתב:אני מבין שהפסדנו![]()
24 נובמבר 2012, 17:24
24 נובמבר 2012, 17:25
roy1000 כתב:עכשיו מגיעים 3 משחקים ברמה של הליגה הישראלית. מכבי תטייל ל- 3 נצחונות קלים, תסיים במקום הראשון בבית והכל יהיה טוב. אפשר ללכת לישון ולקום לטופ 16.