פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דייויד בלאט

19 ינואר 2013, 11:51

פליקס , באמת הגזמת , זה כבר הופך להיות הזוי מה שאתה כותב .
נכון בלאט נכשל , אבל לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את הנסיבות לכישלון שלו .... לדעתי 70% מהאשמה לא צריכה להיות עליו אלא בעיקר על ההנהלה .
כאליו שלא היה ברור לכולנו למה הסגל הזה מסוגל ואפילו דיויד דאג לאליבי בתחילת העונה כשנשאל אם הוא בנה את הסגל לבד...
פליקס תצא מהסרט שאם נעיף את בלאט יהיה פה יותר טוב כי ממש לא יהיה . אפילו אם יצליחו להביא מאמן שאתה חושב שהוא טובה מבלאט , עם תקציב שקל וחצי שישאר לשחקנים אנחנו ניראה גרוע יותר...

19 ינואר 2013, 11:57

מצטרף פה לדעה שבלאט הוא לא האשם העיקרי. ברור שיש לו טעויות, ואתמול הוא ניהל את המשחק לפרקים בצורה שגרמה לי כמעט לתלוש שערות מהראש, אבל אני ממש לא חושב שמכבי היו מצליחים יותר בעונה הנוכחית עם מאמן אחר, רוב הסיכויים שההיפך, אם כבר...

19 ינואר 2013, 13:21

בלאט חי בסרט, אמר היום שהוא מאמין שמכבי יעלו להצלבה..
הבעיה שלו היא שהוא נחמד מדי..

19 ינואר 2013, 14:09

LIAV10 כתב:בלאט חי בסרט, אמר היום שהוא מאמין שמכבי יעלו להצלבה..

הבעיה שלו היא שהוא חושב שהאוהדים מטומטמים. הוא בטוח שהוא יכול להגיד מה שהוא רוצה בתקשורת והכל יהיה סבבה.

19 ינואר 2013, 14:12

MTA2311 כתב:

הבעיה שלו היא שהוא חושב שהאוהדים מטומטמים. הוא בטוח שהוא יכול להגיד מה שהוא רוצה בתקשורת והכל יהיה סבבה.

הוא פונה לשחקנים, לא לאוהדים. קשה לי להאמין שהוא באמת חושב ככה.

19 ינואר 2013, 14:20

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא התחיל עכשיו, זה כל הקריירה שלו ככה. פעם אחת הייתי רוצה לשמוע אותו אומר "אנחנו קבוצה לא מספיק טובה". אפילו גודס אמר לפני שבועיים שיש רצוי ויש מצוי, ולוגאן הוא המצוי. למה בלאט לא יכול לבגיד את האמת מדי פעם?
אם מנתחים את האמירות שלו לתקשורת השנה, אז אפשר להבין שהוא בנה את הקבוצה, שהוא רצה את כל השחקנים, שיש לקבוצה הזאת המון כישרון ושהוא מצפה שנעלה להצלבה. אם באמת כך הדבר, אז אפשר להסיק שכל מה שהשתבש היום במכבי זה אך ורק אשמת המאמן.

19 ינואר 2013, 14:28

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא התחיל עכשיו, זה כל הקריירה שלו ככה. פעם אחת הייתי רוצה לשמוע אותו אומר "אנחנו קבוצה לא מספיק טובה". אפילו גודס אמר לפני שבועיים שיש רצוי ויש מצוי, ולוגאן הוא המצוי. למה בלאט לא יכול לבגיד את האמת מדי פעם?
אם מנתחים את האמירות שלו לתקשורת השנה, אז אפשר להבין שהוא בנה את הקבוצה, שהוא רצה את כל השחקנים, שיש לקבוצה הזאת המון כישרון ושהוא מצפה שנעלה להצלבה. אם באמת כך הדבר, אז אפשר להסיק שכל מה שהשתבש היום במכבי זה אך ורק אשמת המאמן.

זה האופי של הבנאדם, הוא טוב מדי, פיני כבר היה מכניס את פדרמן לחדר וסוחט ממנו באיומים עוד מליונים לתקציב הקבוצה..

19 ינואר 2013, 14:39

yzafrir כתב:פליקס , באמת הגזמת , זה כבר הופך להיות הזוי מה שאתה כותב .
נכון בלאט נכשל , אבל לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את הנסיבות לכישלון שלו .... לדעתי 70% מהאשמה לא צריכה להיות עליו אלא בעיקר על ההנהלה .
כאליו שלא היה ברור לכולנו למה הסגל הזה מסוגל ואפילו דיויד דאג לאליבי בתחילת העונה כשנשאל אם הוא בנה את הסגל לבד...
פליקס תצא מהסרט שאם נעיף את בלאט יהיה פה יותר טוב כי ממש לא יהיה . אפילו אם יצליחו להביא מאמן שאתה חושב שהוא טובה מבלאט , עם תקציב שקל וחצי שישאר לשחקנים אנחנו ניראה גרוע יותר...

זה תלוי במה אתה רואה כשלון.
מבחינתי, הכשלון של בלאט הוא לא בכך שמכבי לא תגיע לפיינל פור, ואפילו לא בזה שהיא לא תגיע להצלבה, כי אני גם לא חשבתי שהיא תגיע לפי הסגל לפני תחילת העונה. פה באמת חלק גדול מהאשמה נופל על ההנהלה, אם כי גם לבלאט יש חלק בבחירה בזויה של שחקנים. לא כל שחקן זול הוא אפס מאופס כמו מלקולם תומאס. מי שבחר אותו, חייב לפרוש מתמיד מצוות שמחליט את מי להביא (יש לי חשש גדול, שזה דווקא בלאט שבחר אותו)...

עד כאן. אבל זה לא הכשלון הגדול! הכשלון הגדול זה איך שהקבוצה נראית. איך שהקבוצה משחקת (אם בכלל אפשר לקרוא לזה "משחקת"). לא הגנה, לא התקפה, לא אופי, לא כשרון ולא שכל. פשוט בושה וחרפה. הקבוצה נראית בדיוק כמו במשחקי המבחן לפני תחילת העונה, ופה הכשלון הגדול של בלאט. הוא לא קידם את אוסף השחקנים הזה במילימטר. הוא לא עשה מהם קבוצה (גם אם קבוצה לא מוכשרת מספיק אבל קבוצה כל שהיא). וכאן הכשלון הוא של בלאט ורק שלו. פדרמן האב ופדרמן הבן לא אשמים שמכבי של השנה פשוט לא מאומנת!

19 ינואר 2013, 15:24

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2608352

19 ינואר 2013, 15:30

MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2608352

=לוגאן

19 ינואר 2013, 17:07

מאמן ענק... ושום תבוסה פעם ב.. לא תשנה את העובדה הזאת.
פנרבחצ'ה עם סגל שכל האוהדים שלנו היו מפנטזים לראות כאן ועם מאמן טוב לכל הדעות נמצאת במצב יותר גרוע.
סיינה שפתחה את העונה בצורה גרועה שכולם אמרו שזאת קבוצה פח ופתאום כולם רוצים שזאת תהיה הקבוצה שלהם כנ"ל לגבי קאחה לאבוראל אז תרגיעו הבית עוד מוקדם ואני עדיין מאמין שמכבי תעלה

19 ינואר 2013, 18:35

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:

זה האופי של הבנאדם, הוא טוב מדי, פיני כבר היה מכניס את פדרמן לחדר וסוחט ממנו באיומים עוד מליונים לתקציב הקבוצה..

וואלה , לדג יש זכרון טוב ממך , מה קרה בעונת פיני האחרונה , השחרור של למפה , ואי הבאת מחליף , פיני לא סחט את פדרמן על שקל.

19 ינואר 2013, 18:36

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2608352

=לוגאן

לוגאן לא מבין מה בלאט עושה?

אני לא מבין איך אפס מאופס כמוהו שמקומו בקושי בליגה הפורטוריקנית , עושה פה.

19 ינואר 2013, 20:25

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:

כשפיני אמר את זה, אכלו לו את הראש וקראו לו מפסידן ולוזר, כך שמה שלא יעשה יהיה מה להגיד.

יש לו שחקנים שיכולים לדעת מה שהוא אומר בתקשורת, אז איך הוא יכול להגיד בפה מלא שהם לא שחקנים טובים? יש לו עוד הרבה משחקים ביורוליג + מטרות בליגה העונה. איך שחקנים יכולים להמשיך לשחק עבור מאמן שאומר עליהם בתקשורת שהם חרא של שחקנים ושיש חרא של קבוצה?

בכל מקרה, אני בטוחה שעמוק בפנים בלאט חושב בדיוק את מה שכולנו חושבים.

19 ינואר 2013, 20:30

מתי פיני אמר את זה? ונגד מי היינו כשהוא אמר את זה?

ומה? השחקנים לא יודעים שהם חלק מקבוצה לא טובה? לא ביקשתי שיתחיל לדבר על שחקנים ספציפיים( כמו שגודס עשה), אבל שלא ימכור לאף אחד לוקשים. הקבוצה לא מספיק טובה השנה? תהיה גבר ותגיד את זה. הוא גם מוזמן לקחת אחריות על החלק שלו במצב. משהו שפיני תמיד ידע לעשות.

19 ינואר 2013, 20:39

MTA2311 כתב:מתי פיני אמר את זה? ונגד מי היינו כשהוא אמר את זה?

ומה? השחקנים לא יודעים שהם חלק מקבוצה לא טובה? לא ביקשתי שיתחיל לדבר על שחקנים ספציפיים( כמו שגודס עשה), אבל שלא ימכור לאף אחד לוקשים. הקבוצה לא מספיק טובה השנה? תהיה גבר ותגיד את זה. הוא גם מוזמן לקחת אחריות על החלק שלו במצב. משהו שפיני תמיד ידע לעשות.

את נאום התבוסתנות המפורסם של פיני אחרי ההפסד למארוסי בסוף השלב הראשון בעונת 2010 כבר שכחת??

וכשאתה אומר שיש לך קבוצה לא טובה, כל שחקן לוקח את אישית כי זה בעצם אומר שיש לך סגל שחקנים לא טוב (מה שנכון כמובן אבל לא נעים למאמן להגיד זאת בקול)

19 ינואר 2013, 21:43

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:מתי פיני אמר את זה? ונגד מי היינו כשהוא אמר את זה?

את נאום התבוסתנות המפורסם של פיני אחרי ההפסד למארוסי בסוף השלב הראשון בעונת 2010 כבר שכחת??

וכשאתה אומר שיש לך קבוצה לא טובה, כל שחקן לוקח את אישית כי זה בעצם אומר שיש לך סגל שחקנים לא טוב (מה שנכון כמובן אבל לא נעים למאמן להגיד זאת בקול)

אני מודע לעצם קיומו, אבל אני לא זוכר מה הוא אמר שם בדיוק. בכל מקרה, יש הבדל בין להגיד את זה בסוף השלב הראשון, לבין להגיד את זה כשאתה 3-1 בטופ 16. מעבר לזה, פיני בזמנו קיבל תקציב גדול משל בלאט.
כל שחקן שנמצא היום במכבי יודע שהסגל לא טוב, ושהרמה שהקבוצה מציגה היא נוראית. לא יקרה כלום אם המאמן יגיד שיש קבוצות טובות יותר, ושלא מגיע לנו לעלות. זה ממש לא סיפור גדול כמו שאת מציגה את זה.
כל עוד בלאט אומר שהקבוצה היא טובה וכישרונית, אז אני מצפה שהיא תציג כדורסל בהתאם. היא לא עושה את זה? אשמת המאמן.

19 ינואר 2013, 21:59

זה אני ואתה יודעים ומסכימים על כך ויכולים להגיד זאת בכיף, בלאט יוכל להגיד את זה רק רגע אחרי שאליהו יניף בעזרת השם את גביע האליפות.
עד אז, כל עוד יש סיכוי אפילו קלוש ביותר להעפיל לשלב הבא, בלאט חייב להוכיח לשחקניו שהוא עדיין מאמין שהם מסוגלים לכך ולא להודיע שהוא מיואש לגמרי מהם ושאין להם סיכוי, כי אז על מה הם ישחקו עוד 10 משחקים??

19 ינואר 2013, 22:31

חנו'ש כתב:זה אני ואתה יודעים ומסכימים על כך ויכולים להגיד זאת בכיף, בלאט יוכל להגיד את זה רק רגע אחרי שאליהו יניף בעזרת השם את גביע האליפות.
עד אז, כל עוד יש סיכוי אפילו קלוש ביותר להעפיל לשלב הבא, בלאט חייב להוכיח לשחקניו שהוא עדיין מאמין שהם מסוגלים לכך ולא להודיע שהוא מיואש לגמרי מהם ושאין להם סיכוי, כי אז על מה הם ישחקו עוד 10 משחקים??

על הכבוד של המועדון ושל עצמם. זה מה שאני אומר כבר חודש וחצי, אף אחד לא יכול לצפות מהסגל הזה להגיע להצלבה, אבל להיראות יותר טוב בוודאי שאפשר. אני מאמין שאם בלאט יסיר את לחץ ההצלבה( שיכול להיות שלא קיים כבר אצל השחקנים), וימקד אותם במטרות ריאליות, כמו לא להפסיד בבית ולא להתפרק בחוץ, יכול להיות שנראה משהו קצת אחר. אבל זה באמת ויכוח לא אקוטי, סתם תחושה שלי.

19 ינואר 2013, 22:51

לשחק על הכבוד, בלאט יגיד להם ברגע שיאבדו כל סיכוי ריאלי לעלות.
כרגע, להגיד דבר כזה לא תואם את רוח המועדון!
פרסם תגובה