26 ינואר 2013, 21:48
26 ינואר 2013, 21:49
Allan Turing כתב:עידן כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על דונטה גרין לעונה הבאה לעמדה 4?
למה שהוא יגיע לפה? מאמין שהוא יצליח למצוא קבוצה ב-NBA, הוא היה פשוט פצוע.
עמדה 4 היא לא הבעיה של מכבי. בכדורסל האירופי, אתה קם ונופל על עמדה מס' 1; תסתכלו על כל הקבוצות שמצליחות ותווכחו:
זוראן פלאניניץ, הוארטס, סן-אמטריו, ליול, דיאנמטידיס, ספאנוליס. למכבי יש למעשה שחקן בודד שמקבל קרדיט בעמדה מס' 1, שבמקרה הטוב יכול להיות backup סביר לקבוצת יורוליג.
נראה לי שאפשר להמר ברבה עמדות, אבל לעמדה מס' 1 צריך להוציא את הפנקס ולרשום צ'קים, אין מה לעשות.
26 ינואר 2013, 23:49
27 ינואר 2013, 08:27
Chen כתב:חברים בעונה הבאה יהיה צריך להוציא הרבה כסף כדי לבנות סגל טוב גם אם מדובר ברוטציה קצרה. צריך להעיף שחקנים בינונים כמו היקמן וסמית' וכמובן גם את הגרועים כמו לוגאן,מדלי ותומאס. צריך לבדוק מה יקרה עם אוחיון, אסור להגיע למצב שמשלמים פיצוי לקובאן כדי להשאיר אותו אצלנו. מקסימום אפשר להסתפק במקל כמחליף לצד רכז טוב.
שחקנים שהייתי שם עליהם עין לעונה הבאה הם:
פארגו-כרגע שחקן חופשי, נקווה שאיזה קבוצה תחתים אותו עד סוף העונה ואחרי זה הוא יהיה חופשי שוב. זמן טוב לקחת אותו ולישר איתו את ההדורים.
ג'קסון-יש לו חוזה,אך אם הרוסים יוותרו עליו אפשר לנסות לקחת אותו.
בוורלי-שמנה את מזלו בNBA, נראה מה יהיה איתו בסוף העונה, מה שטוב זה שהוא כבר לא בחוזה הענקי בספרטאק.
בובי בראון-יהיה חופשי בסוף העונה, אני מאמין שהוא שחקן שיהיה שווה הרבה מאוד כסף ולא נצליח לשים עליו יד.
אטואן מור-נותן מספרים יפים, בסוף העונה שחקן חופשי, שווה לבדוק מה יהיה מצבו בסוף העונה.
כספי-בסוף העונה שחקן חופשי, ישראלי, תחליף מעולה לסמית' ויחזק את הצוויון הישראלי.
ג'יימס גיסט-אני חושב שגם יהיה חופשי בסוף העונה.
הנדריקס.
שחקנים קצת יותר זולים:
ג'אסטין דנטמון.
ג'רום דייסון.
טיוס-בטוח יהיה מועמד, יכול לעזור לשפר את עמדה 4.
קייל היינס-שחקן של 200K עד עכשיו, אפשר לשים עליו יד בהחלט והוא גם מתאים לבלאט.
ראקים סאנדרס.
ג'וליאן רייט.
לבנות חמישה עם 3 שחקנים יקרים וטובים, והמחליפים יהיו זולים עם פוטנציאל.
27 ינואר 2013, 08:48
yzafrir כתב:Chen כתב:חברים בעונה הבאה יהיה צריך להוציא הרבה כסף כדי לבנות סגל טוב גם אם מדובר ברוטציה קצרה. צריך להעיף שחקנים בינונים כמו היקמן וסמית' וכמובן גם את הגרועים כמו לוגאן,מדלי ותומאס. צריך לבדוק מה יקרה עם אוחיון, אסור להגיע למצב שמשלמים פיצוי לקובאן כדי להשאיר אותו אצלנו. מקסימום אפשר להסתפק במקל כמחליף לצד רכז טוב.
שחקנים שהייתי שם עליהם עין לעונה הבאה הם:
פארגו-כרגע שחקן חופשי, נקווה שאיזה קבוצה תחתים אותו עד סוף העונה ואחרי זה הוא יהיה חופשי שוב. זמן טוב לקחת אותו ולישר איתו את ההדורים.
ג'קסון-יש לו חוזה,אך אם הרוסים יוותרו עליו אפשר לנסות לקחת אותו.
בוורלי-שמנה את מזלו בNBA, נראה מה יהיה איתו בסוף העונה, מה שטוב זה שהוא כבר לא בחוזה הענקי בספרטאק.
בובי בראון-יהיה חופשי בסוף העונה, אני מאמין שהוא שחקן שיהיה שווה הרבה מאוד כסף ולא נצליח לשים עליו יד.
אטואן מור-נותן מספרים יפים, בסוף העונה שחקן חופשי, שווה לבדוק מה יהיה מצבו בסוף העונה.
כספי-בסוף העונה שחקן חופשי, ישראלי, תחליף מעולה לסמית' ויחזק את הצוויון הישראלי.
ג'יימס גיסט-אני חושב שגם יהיה חופשי בסוף העונה.
הנדריקס.
שחקנים קצת יותר זולים:
ג'אסטין דנטמון.
ג'רום דייסון.
טיוס-בטוח יהיה מועמד, יכול לעזור לשפר את עמדה 4.
קייל היינס-שחקן של 200K עד עכשיו, אפשר לשים עליו יד בהחלט והוא גם מתאים לבלאט.
ראקים סאנדרס.
ג'וליאן רייט.
לבנות חמישה עם 3 שחקנים יקרים וטובים, והמחליפים יהיו זולים עם פוטנציאל.
אם אתה בונה על 3 זרים איכותיים אז זה אומר שיש לך לפחות עוד שניים או שלושה בינוניים כאלו .
בשחקנים יקרים ואיכותיים הייתי משקיע לעמדות 1,2,5 כשהשמות שאני הייתי שמח לראות פה הם ארון ג'אקסון או ניק קלאטיס וג'ארמי פארגו לעמדות הגארדים ומאריץ' או ויוקאס או סנטר מאסיבי מנוסה אחר (מה שיפלט מהבחירות...)
בעמדה 3 מבחינתי אפשר להמשיך עם הציוות של סמית' פניני ולאנדסברג...
ובעמדה 4 אליהו צריך להמשיך להוביל כאשר כמחליף הייתי שמח לראות פה את בלו בחזרה ואם לא אפשר להביא 4 זול אחר כמו פאט קלאטיס . את טיוס כמבון שהייתי רוצה פה כשחקן שסותם חורים גם בעמדה 4 וגם ב-5 כשבליגה הישראלית הוא בורג מרכזי יותר...
27 ינואר 2013, 09:59
27 ינואר 2013, 11:30
27 ינואר 2013, 12:53
Chen כתב:אני לא הייתי ממהר להשאיר את סמית'. בעונה הבאה הוא יעלה יותר כסף, הוא בטח יקבל הצעות מקבוצות עשירות ואני לא חושב שיהיה כדאי לשלם לו קרוב למיליון כדי שישאר. אם כבר להוציא הרבה כסף על העמדה הזאת אז כדאי להביא כבר את כספי.
27 ינואר 2013, 14:31
Chen כתב:אני לא הייתי ממהר להשאיר את סמית'. בעונה הבאה הוא יעלה יותר כסף, הוא בטח יקבל הצעות מקבוצות עשירות ואני לא חושב שיהיה כדאי לשלם לו קרוב למיליון כדי שישאר. אם כבר להוציא הרבה כסף על העמדה הזאת אז כדאי להביא כבר את כספי.
27 ינואר 2013, 15:28
27 ינואר 2013, 18:14
27 ינואר 2013, 19:57
felix_r כתב:Allan Turing כתב:עידן כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על דונטה גרין לעונה הבאה לעמדה 4?
למה שהוא יגיע לפה? מאמין שהוא יצליח למצוא קבוצה ב-NBA, הוא היה פשוט פצוע.
עמדה 4 היא לא הבעיה של מכבי. בכדורסל האירופי, אתה קם ונופל על עמדה מס' 1; תסתכלו על כל הקבוצות שמצליחות ותווכחו:
זוראן פלאניניץ, הוארטס, סן-אמטריו, ליול, דיאנמטידיס, ספאנוליס. למכבי יש למעשה שחקן בודד שמקבל קרדיט בעמדה מס' 1, שבמקרה הטוב יכול להיות backup סביר לקבוצת יורוליג.
נראה לי שאפשר להמר ברבה עמדות, אבל לעמדה מס' 1 צריך להוציא את הפנקס ולרשום צ'קים, אין מה לעשות.
רק שסאן אמטריו הוא לא רכז בשום פנים ואופן וגם בחיים שלו לא שיחק רכז. יותר מזה, הוא אפילו לא קומבו גארד. הוא סווינגמן: 2-3
28 ינואר 2013, 07:11
28 ינואר 2013, 07:25
28 ינואר 2013, 07:53
קודי כתב:פיני גרשון אתמול אצל אופירה: "כדי לשמר בעונה הבאה את הקהל של מכבי שמביא 50-60% מתקציב הקבוצה, מכבי צריכה להביא את אובראדוביץ יחד עם עוד שני שחקני על שיעלו לפחות מיליון דולר כל אחד. לדעתי במכבי ישקיעו כסף בשנה הבאה מאחר שהם יודעים שיש להם בעיה."
28 ינואר 2013, 08:10
קודי כתב:פיני גרשון אתמול אצל אופירה: "כדי לשמר בעונה הבאה את הקהל של מכבי שמביא 50-60% מתקציב הקבוצה, מכבי צריכה להביא את אובראדוביץ יחד עם עוד שני שחקני על שיעלו לפחות מיליון דולר כל אחד. לדעתי במכבי ישקיעו כסף בשנה הבאה מאחר שהם יודעים שיש להם בעיה."
28 ינואר 2013, 08:37
28 ינואר 2013, 08:40
MTA2311 כתב:פיני הוא מניפולטור מצויין. הוא יודע שאין סיכוי שאובראדוביץ' יבוא, אבל זאת הדרך שלו להגיד שבלאט לא צריך להמשיך במכבי.
אבל בתכלס, יש פה מישהו שלא היה רוצה לראות את ז'ליקו במקום בלאט?
28 ינואר 2013, 08:52
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:פיני הוא מניפולטור מצויין. הוא יודע שאין סיכוי שאובראדוביץ' יבוא, אבל זאת הדרך שלו להגיד שבלאט לא צריך להמשיך במכבי.
אבל בתכלס, יש פה מישהו שלא היה רוצה לראות את ז'ליקו במקום בלאט?
הייתי רוצה את ז'לייקו יחד עם ספאנוליס , פארמר , רודי פרנאנדס ....בקיצור חלומות לחוד ומציאות לחוד...
מבחינת מכבי בלאט הכי מיאותי והכי טוב . אם פיני חושב שהוא היה עושה יותר מבלאט עם סגל כזה אז הוא טועה .
28 ינואר 2013, 09:15