המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itay92 כתב:אוחיון זה שחקן שבאירופה בהגנה ישארו אותו חופשי ויהמרו עליו כל הזמן, בארץ הוא בקושי קונה סל אז באירופה יהיה לו עוד יותר קשה.
אני זוכר שגם בנבחרת בקיץ הוא התקשה מאוד ובסוף שיבק איבד אמון ממנו.
itay92 כתב:jol9 כתב:itay92 כתב:אם כבר גארד ישראלי בנוסף להלפרין למה לא לימונד?
לדעתי עולה על כל הגארדים פה בליגה,הוא צבר ניסיון בליגה הספרדית.
הוא מתאים לשיטת המשחק של בלאט,הוא שומר טוב אתלט,לדעתי גם לא יהיה קשה להביא אותו כי מנורקה ירדה ליגה.
הוא כבר היה כאן והוא לא מתאים
היה כאן עם גרשון ולדעתי לא קיבל הזדמנויות להוכיח כמו שמקל לא קיבל.
אתה באמת חושב שאוחיון עדיף למכבי מאשר לימונד?
החציל האצטקי כתב:ג'ייק כהן רק סיים את עונת הסופמור שלו במכללות, דהיינו, יש לו עוד שנתיים בדייוידסון (שם שיחק סטפן קארי בזמנו).
אפשר יהיה לראות אותו בקייצים קורע רשתות בנבחרת העתודה. אני די בטוח שכשיסיים ללמוד יגיע אלינו- בכל זאת- לא כל יום צומח 2.10 עם כשרון.
אקסל ואן אוורקרק נמצא בסגל של יקנעם/מגידו, לא ממש משחק, אני בספק גדול אם יצא ממנו משהו.
שחף כתב:אני הייתי מחכה עם עמדת השוטינג גארד לראות מה קורה עם השביתה ב-NBA. להוסיף לסגל הנוכחי שחקנים כמו קורטני לי או שאנון בראון יהיה שדרוג אדיר לקבוצה הנוכחית.
yellowaura כתב:נדונג קרוב לבילבאו... לא ממש משתגע על השחקן הזה אבל אם הוא קרוב לבילבאו סימן שהמניות שלו ירדו משמעותית. בתור מחליף מכבי צריכה סנטר אמיתי עם ניסיון והוא אחד כזה. אם הבחירה בין בילבאו למכבי אני משער שגם תמורת פחות כסף יהיה העדפה מסויימת למכבי.
למרות שהייתי שמח לראות שחקנים כמו אלכס מאריץ' ולורנס רוברטס שהוכיחו בפרטיזן אגרסיביות ומשמעת.
yellowaura כתב:נדונג קרוב לבילבאו... לא ממש משתגע על השחקן הזה אבל אם הוא קרוב לבילבאו סימן שהמניות שלו ירדו משמעותית. בתור מחליף מכבי צריכה סנטר אמיתי עם ניסיון והוא אחד כזה. אם הבחירה בין בילבאו למכבי אני משער שגם תמורת פחות כסף יהיה העדפה מסויימת למכבי.
למרות שהייתי שמח לראות שחקנים כמו אלכס מאריץ' ולורנס רוברטס שהוכיחו בפרטיזן אגרסיביות ומשמעת.
חנו'ש כתב:yellowaura כתב:נדונג קרוב לבילבאו... לא ממש משתגע על השחקן הזה אבל אם הוא קרוב לבילבאו סימן שהמניות שלו ירדו משמעותית. בתור מחליף מכבי צריכה סנטר אמיתי עם ניסיון והוא אחד כזה. אם הבחירה בין בילבאו למכבי אני משער שגם תמורת פחות כסף יהיה העדפה מסויימת למכבי.
נדונג אחלה שחקן, איך זה שאף קבוצת יורוליג לא מעוניינת בו?
דווקא הייתי מעדיפה אותו על פני שון ג'יימס.
Assaf M כתב:חנו'ש כתב:yellowaura כתב:נדונג קרוב לבילבאו... לא ממש משתגע על השחקן הזה אבל אם הוא קרוב לבילבאו סימן שהמניות שלו ירדו משמעותית. בתור מחליף מכבי צריכה סנטר אמיתי עם ניסיון והוא אחד כזה. אם הבחירה בין בילבאו למכבי אני משער שגם תמורת פחות כסף יהיה העדפה מסויימת למכבי.
נדונג אחלה שחקן, איך זה שאף קבוצת יורוליג לא מעוניינת בו?
דווקא הייתי מעדיפה אותו על פני שון ג'יימס.
אנדונג כבר בן 34, חוץ מזה שהייתה לו העונה ירידה ביכולת, הוא גם בטח רוצה להשאר בספרד לשנתיים האחרונות בקריירה, בילבאו אחלה קבוצה והיא הפתעת העונה בליגה הספרדית.
Assaf M כתב:yellowaura כתב:נדונג קרוב לבילבאו... לא ממש משתגע על השחקן הזה אבל אם הוא קרוב לבילבאו סימן שהמניות שלו ירדו משמעותית. בתור מחליף מכבי צריכה סנטר אמיתי עם ניסיון והוא אחד כזה. אם הבחירה בין בילבאו למכבי אני משער שגם תמורת פחות כסף יהיה העדפה מסויימת למכבי.
מכבי לא תביא עוד סנטר, בטח ובטח כששון ג'יימס חתם בקבוצה.
חוץ מזה, אנחנו לא צריכים את מאריץ' ורוברטס, כשהאחרון הוא נגר בן נגרים ושחקן מאוד לא יציב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־20 אורחים