פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גמר ליגת ווינר: חיפה נגד מכבי - חמישי, 21:00, ספורט5

13 יוני 2013, 22:31

Holiday_Armadillo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה זה כותרת ראשית בוואלה ו-YNET? זה היה קורה אם מכבי היו זוכים?

כן, זכיות באליפויות תמיד תופסות כותרת ראשית.

13 יוני 2013, 22:32

לגבי חיפה...

קבוצה לא רעה אבל ממש לא גדולה. לא הייתי מהמר להכתיר מלכים.

בניגוד להפועל חולון שלקחה לנו אליפות אחרי עונה מצוינת והייתה קבוצה טובה יותר. חיפה הזו ניצלה בנייה חלשה וקמצנית של מכבי.

פדרמן לא סתם הזדרז לצרף שותפים לפני הגמר הוא ידע טוב מאוד מה יכול לקרות העונה. הכתובת הייתה על הקיר.

13 יוני 2013, 22:33

misha כתב:לפחות לא נצטרך לראות את (רוב) האפסים האלה במכבי יותר. לעונה הזאת יש מקום של כבוד בין העונות הכי גרועות שלנו (טופ 5 לפחות).

מגיע? אם הם היו לוקחים בסדרה אז היה מגיע להם. למרות המוגבלות וכל הבעיות של הקבוצה השנה, ניצחנו אותם 5 פעמים העונה עד המשחק הזה. כשהאליפות מוכרעת במשחק אחד זה לא יכול להיות 'מגיע'.

מבחינתי האישית העונה הזאת גרועה מ 93, שם אומנם היינו גרועים יותר באירופה, אבל לפחות בארץ הפסדנו לקבוצה יוצאת מהכלל ( באמת ) אחרי ששחקן מרכזי שלנו נפצע ( גודס ) ושיחקנו בלי זרים כמעט.

העונה החתמנו 8 זרים וקיבלנו קדחת בתחת, סליחה על הביטוי.

13 יוני 2013, 22:38

מכביסט28 כתב:אני רק קורא את התואר ״גודס מאמן מכבי תל אביב״ ואני מתחלחל.. אסור שזה יקרה אלוהים...

וזה בגלל שעם בלאט המהולל הגענו להישגים כל כך מדהימים ? אה שכחתי ... הסיפור עם המים והסלע ובלה בלה בלה...

13 יוני 2013, 22:41

felix_r כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:מעניין כמה עמודים יעברו עד שנראה פה את מילת הביקורת הראשונה על בלאט, ועל הכדורסל הבזיוני שהקבוצה שלו הציגה היום, מול קוז'יקרו, צ'וברביץ', קורי קאר והסנטר הזר שלהם שאף פעם לא באמת ידעתי איך קוראים לו.

בסדר, זה רק משחק אחד, ובסדר פדרמן בנה פה קבוצה מזעזעת, אבל אין פה שום חלק לבלאט? באמת?

צודק.
ניהול משחק רע, ועונה רעה בכללי, אבל באופן טבעי הכעס מתנקז כלפי האשמים העיקריים.

המהלך שהפסיד את המשחק היה כשבלאט החליט להסתדר בלי אליהו ברבע הרביעי.
וזה ביום שחוץ מאליהו רק היקמן קולע!
וזה אחרי שאליהו הציל את התחת של בלאט לאורך כל הפליי-אוף.

צדיק אחד בסדום.
+1

13 יוני 2013, 22:42

זה גם תשובה לכל האוהדים היהירים שלא ספרו את חיפה והיו בטוחים בתבוסה שננחיל להם רק בגלל שאנחנו מכבי, ובכן אנחנו כבר לא.

זהו , הסיוט נגמר !!!!
זה לא כלכך משנה משהו לגבי עתיד הקבוצה אם ניצחנו או הפסדנו (חוץ ממכה מוראלית לאוהדים) , הסגל הזה הוא החלש ביותר ב-15 שנים אחרונות וההפסד הזה הוא לא הפתעה מרעישה .
היחיד שאולי הופתע מההפסד הוא פדרמן ג'וניור שחשב שהוא בנה את אחת הקבוצות הטובות בשנים האחרונות .

אני רק מקווה שהפעם לא יעשו את הטעויות שעשו בהפסדי האליפות הקודמים כשפיטרו את צביקה ואת פיני (בשני המקרים לא בצדק ) וכן ישאירו את בלאט .
אני כלכך חושש מהעתיד של הקבוצה בלי בלאט שזה פשוט מפחיד .
הרי ברור שמאמן בדרג הראשון של אירופה לא יגיע ופיני או צביקה גם לא כך שאני מפחד שנישאר עם גודס או איזה אדלשטיין בטעות ואז אפשר כבר עכשיו לומר יפה שלום לאירופה .

מה שכן , אין עכשיו אף שחקן בסגל שמקומו מובטח או שהקבוצה צריכה לאלחם עליו בכל מחיר . לא סמית' , לא ג'יימס ובטח לא כל שאר הזרים בקבוצה שאני מתבייש להזכיר את שמם כחלק מההיסטוריה של המעודון הזה...

מקאדו 3 כתב:
מכביסט28 כתב:אני רק קורא את התואר ״גודס מאמן מכבי תל אביב״ ואני מתחלחל.. אסור שזה יקרה אלוהים...

וזה בגלל שעם בלאט המהולל הגענו להישגים כל כך מדהימים ? אה שכחתי ... הסיפור עם המים והסלע ובלה בלה בלה...

תתקשר לפדרמן תגידלו שישים כמה מיליונים על אובראדוביץ׳..
שכל האוהדים שחיים בלה לה לנד יבינו אחת ולתמיד - אתם לא תקבלו משהו יותר טוב מבלאט. נקודה.

misha כתב:לפחות לא נצטרך לראות את (רוב) האפסים האלה במכבי יותר. לעונה הזאת יש מקום של כבוד בין העונות הכי גרועות שלנו (טופ 5 לפחות).

מגיע? אם הם היו לוקחים בסדרה אז היה מגיע להם. למרות המוגבלות וכל הבעיות של הקבוצה השנה, ניצחנו אותם 5 פעמים העונה עד המשחק הזה. כשהאליפות מוכרעת במשחק אחד זה לא יכול להיות 'מגיע'.

נכון , איזה כיף שנה הבאה פדרמן יביא לנו אפסים חדשים ורעננים ...

13 יוני 2013, 22:45

yzafrir כתב:זהו , הסיוט נגמר !!!!
זה לא כלכך משנה משהו לגבי עתיד הקבוצה אם ניצחנו או הפסדנו (חוץ ממכה מוראלית לאוהדים) , הסגל הזה הוא החלש ביותר ב-15 שנים אחרונות וההפסד הזה הוא לא הפתעה מרעישה .
היחיד שאולי הופתע מההפסד הוא פדרמן ג'וניור שחשב שהוא בנה את אחת הקבוצות הטובות בשנים האחרונות .

אני רק מקווה שהפעם לא יעשו את הטעויות שעשו בהפסדי האליפות הקודמים כשפיטרו את צביקה ואת פיני (בשני המקרים לא בצדק ) וכן ישאירו את בלאט .
הרי ברור שמאמן בדרג הראשון של אירופה לא יגיע ופיני או צביקה גם לא כך שאני מפחד שנישאר עם גודס או איזה אדלשטיין בטעות ואז אפשר כבר עכשיו לומר יפה שלום לאירופה .

מה שכן , אין עכשיו אף שחקן בסגל שמקומו מובטח או שהקבוצה צריכה לאלחם עליו בכל מחיר . לא סמית' , לא ג'יימס ובטח לא כל שאר הזרים בקבוצה שאני מתבייש להזכיר את שמם כחלק מההיסטוריה של המעודון הזה...

צפריר, תהיה מוכן לזה שבלאט לא יישאר. מבחינתי זאת תהיה הפתעה אם הוא יישאר...

13 יוני 2013, 22:48

הדבר היחיד שמעניין אותי, זה אם מקובי והחברה הטובים שיחדשו את המנוי מחר שכחו בטעות לעשות "הולה" עם השחקנים.

13 יוני 2013, 22:57

כמה סיבות להיות טיפה פחות עצובים:
1. אולי פדרמן והשותפים החדשים יבינו סוף סוף שאי אפשר ככה לזרוק זין על מועדון הפאר הזה ולהפוך אותו ללובליאנה 2.0. אולי סוף סוף, אחרי 3 אליפויות ב6 שנים, הוא יקלוט.
2. אם למישהו מגיע לגנוב "אליפות" זה לחיפה. בנו את עצמם כמועדון כמו שצריך, יצרו אלטרנטיבה אמיתית למכבי בלי שנאה ובלי שטויות, השקיעו כסף. ככה צריך מועדון בארץ שרוצה להיות אלטרנטיבה למכבי להתנהל.
3. כולנו יודעים מי הייתה הקבוצה הכי טובה במדינה לאורך כל העונה הזאת. כולנו יודעים למי באמת הגיעה האליפות.
4. אז דני קליין יושב בבית ורואה את חולון, גלבוע/גליל וחיפה לוקחים אליפות. ומגדל? 6 שנים בלי גמר. זו הקארמה שמגיע למועדון שביסס את כל הזהות שלו על השנאה למכבי.

13 יוני 2013, 23:01

yzafrir כתב:זהו , הסיוט נגמר !!!!

1+

מה שקוז'יקרו אמר זה לא סתם... הרבה אוהדים של מכבי לא רצו שמכבי תזכה (לא בגלל שהם פרגנו לחיפה אלא בגלל שלא רצו שמכבי כזאת תזכה)
מזכיר לי את הדברים של קרויף על נבחרת הולנד מלפני כמה שנים... אם ככה אנחנו נראים אני מעדיף להפסיד

13 יוני 2013, 23:04

MTA2311 כתב:הדבר היחיד שמעניין אותי, זה אם מקובי והחברה הטובים שיחדשו את המנוי מחר שכחו בטעות לעשות "הולה" עם השחקנים.

אל תדאג, תכף הוא יבוא ויגיד שזו נפילה במשחק אחד(כל העונה הזאת היא נפילה אחת גדולה), שהגענו לטופ 8 באירופה ושפדרמן הוא בכלל מלך שיביא בעונה הבאה את ספאנוליס ואת הביאה החדשה של אנתוני פארקר.

13 יוני 2013, 23:05

בוא נחזור שנייה לפרופורציות:
חיפה ניצחה את משחק האליפות היום, תוך כדי שגל מקל סחב על גבו את הקבוצה במחצית השנייה ובייחוד ברבע האחרון עם הרבה אחריות. חיפה הייתה טובה יותר במשחק, אחרי סידרה חלשה שלה מול אילת.
לא שמכבי שווה הרבה, אבל בטח שגם הקבוצה הזו, עם סגל שחקנים מהחלשים בשנים האחרונות, היא רמה אחת-שתיים מעל שאר הליגה, כולל חיפה ולראייה, חמשת הנצחונות השנה על חיפה + מאזן של 5-22 הרבה מעל השאר.
שיטת הפיינל פור והנוק אווט בשלבי חצי הגמר והגמר, והשנה רק בגמר, עובדת: מכבי מפסידה 3 אליפויות בשיטה הזו.

עם כל הכבוד, אני לא מכבד את האליפות הזו, מאחר והיא הוכרגעה בשיטה לא ספורטיבית לליגה. שיטה שמתאימה למפעל גביע.
הנהלת מכבי הייתה צריכה להיעמד על שתי רגליה האחוריות כנגד השיטה הזו, גם אם כתוצאה מכך היה צריך לפרוש מהליגה. אין לשיטה הזו תקדים בשום ליגה מקצוענית ביבשת והיא לא מקדמת שום דבר, מלבד חגיגה תקשורתית של שבוע. לראייה - מה קרה לחולון אחרי עונת האליפות.
על טעויות משלמים ועכשיו הקיץ בצהוב עומד להפוך להיסטריה, בגלל 40 דקות שהכריעו אליפות של עונה שלמה. פעם שמעון מזרחי קרא לזה הלחם והחמאה.

13 יוני 2013, 23:07

אגב, מי שנאיבי מספיק כדי לחשוב שאולי הפסד גביע האליפות יכול להיות לטובה כי זה ייתן "בומבה" להנהלה ואולי עכשיו הם יבינו שטעו ושצריך להשקיע יותר - רק אזכיר לכם את אחת מה"עונות שאחרי", עונת 2009-2010.....
אין ספק שאחרי ההפסד של צביקה, חילופי המאמנים והקבוצה שנבנתה בעקבות זה היה מהלך נהדר.... :nono

כמובן שבהנהלה יעדיפו להיזכר רק ב"עונה שאחרי" של 2011 וישכחו לחלוטין את העונה ההיא.

13 יוני 2013, 23:11

קובי כתב:בוא נחזור שנייה לפרופורציות:
חיפה ניצחה את משחק האליפות היום, תוך כדי שגל מקל סחב על גבו את הקבוצה במחצית השנייה ובייחוד ברבע האחרון עם הרבה אחריות. חיפה הייתה טובה יותר במשחק, אחרי סידרה חלשה שלה מול אילת.
לא שמכבי שווה הרבה, אבל בטח שגם הקבוצה הזו, עם סגל שחקנים מהחלשים בשנים האחרונות, היא רמה אחת-שתיים מעל שאר הליגה, כולל חיפה ולראייה, חמשת הנצחונות השנה על חיפה + מאזן של 5-22 הרבה מעל השאר.
שיטת הפיינל פור והנוק אווט בשלבי חצי הגמר והגמר, והשנה רק בגמר, עובדת: מכבי מפסידה 3 אליפויות בשיטה הזו.

עם כל הכבוד, אני לא מכבד את האליפות הזו, מאחר והיא הוכרגעה בשיטה לא ספורטיבית לליגה. שיטה שמתאימה למפעל גביע.
הנהלת מכבי הייתה צריכה להיעמד על שתי רגליה האחוריות כנגד השיטה הזו, גם אם כתוצאה מכך היה צריך לפרוש מהליגה. אין לשיטה הזו תקדים בשום ליגה מקצוענית ביבשת והיא לא מקדמת שום דבר, מלבד חגיגה תקשורתית של שבוע. לראייה - מה קרה לחולון אחרי עונת האליפות.
על טעויות משלמים ועכשיו הקיץ בצהוב עומד להפוך להיסטריה, בגלל 40 דקות שהכריעו אליפות של עונה שלמה. פעם שמעון מזרחי קרא לזה הלחם והחמאה.

+1 .

אבל פה באמת גם נכנסת הרוח החדשה של הנהלת מכבי שלא נלחמת על הדברים האלו כמו שמזרחי היה עושה לפני 15 שנה אם מישהו היה מנסה לגנוב ככה למכבי אליפויות.

13 יוני 2013, 23:11

עוד דבר שמצחיק אותי עכשיו בחגיגה התקשורתית והטוקבקיסטית, הוא שאומרים - מגיע לקוז'יקרו אליפות.
WHO THE FUCK IS KUJIKARO ??? מה הוא כ"כ תרם והוביל בכדורסל הישראלי, מלבד זה שהוא נראה אחלה בחור שמשחק בליגה שלנו לא מעט שנים ? ולעדי גורדון לא מגיע ? ולטפירו ?

התשובה היא, פשוט לא. היחידים שהגיעו להם אליפות אלו הם שחקני הגליל של 92/3, שניצחו את מכבי בסדרה ואח"כ את הפועל בסדרה ללא יתרון ביתיות.

13 יוני 2013, 23:13

יוסי22 כתב:
קובי כתב:בוא נחזור שנייה לפרופורציות:

+1 .

אבל פה באמת גם נכנסת הרוח החדשה של הנהלת מכבי שלא נלחמת על הדברים האלו כמו שמזרחי היה עושה לפני 15 שנה אם מישהו היה מנסה לגנוב ככה למכבי אליפויות.

אני מסכים איתך, אבל לא יכול לנקות את שמעון מהאשמה. הוא עדיין יו"ר הקבוצה וההחלטות האלו נעשו בתקופתו.

13 יוני 2013, 23:14

רק לי יש חשש שבשל הזכייה הזו של חיפה עוד יחליטו לבטל את הביטול של הפיינל פור??
פרסם תגובה