22 יוני 2013, 21:27
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, לפי ספורט 5, אם אליהו יעזוב סרט הקפטן יעבור ככל הנראה ל.... יוגב אוחיון![]()
אני הייתי מעדיפה אם כבר את שון ג'יימס. מי אמר הרי שהקפטן חייב להיות ישראלי?
ג'יימס הרבה יותר מחובר ונאמן לקבוצה מיוגב ( שאף אחד לא יודע אם התחת שלו בכלל לא יקפא על הספסל ברוסיה בעונה הבאה...)
בסוף יקרה מה שאת מבקשת, כי אוחיון (ב 90% של סבירות) לא ישחק במכבי בכלל. אז ללא אליהו ואוחיון, ובגלל שאי אפשר לתת לפניני (לא ממש מובן לי למה לא), סרט הקפטן יכול לעבור רק לרוט (אם רוצים ישראלי)
רוט גם לא יהיה ככל הנראה במכבי.
אולי הלפרין במידה ויחזור?? (למרות שהוא ראוי לתפקיד בערך כמו שיוגב ראוי לו)
אולי אפשר בנוסף לשלל התפקידים האחרים שנתנו לו, לתת לניקולה גם את תפקיד הקפטן....
למה?
22 יוני 2013, 21:28
rc4991 כתב:er79 כתב:סמית׳ וקובאן קרובים לסיכום (וואלה). אפשר לשכוח ממנו.
טוב מאוד
אני ממש פוחד(או פחדתי?)שישאר וכך נשלם סכומים גבוהים (עבורנו) עבור שחקן בינוני
עדיף להשקיע את הסכומם הזה בשחקן אחר
22 יוני 2013, 21:32
מה למה?
למה הוא לא ראוי לתפקיד הקפטן? למה הוא כן ראוי לתפקיד הקפטן?
מה הוא עשה בקריירה שלו שהופך אותו לאיזה מכביסט והראהעל איזשהו נאמנות ואהבה למועדון שלנו?
22 יוני 2013, 21:33
MTA2311 כתב:מה למה?
מה הוא עשה בקריירה שלו שהופך אותו לאיזה מכביסט והראהעל איזשהו נאמנות ואהבה למועדון שלנו?
מה גרם לך להשוות בין המעשה הנלוז של יוגב, לבין העזיבה של הלפרין שהייתה מקובלת על מכבי ואפילו נעשתה בתמיכתה?
מה זה מכביסט? ליאור שהיה קפטן חלק נכבד מהעונה הוא מכביסט?
אז נכון, יותם לא בדיוק קורץ מאותו החומר של קפטני העבר שלנו( שוב, גם ליאור לא), וגם אני לא ממש הייתי רוצה לראות אותו כקפטן( למרות שאני דווקא אוהב אותו), אבל להשוות אותו ליוגב?
22 יוני 2013, 21:36
מעין כתב:MTA2311 כתב:מה למה?
מה גרם לך להשוות בין המעשה הנלוז של יוגב, לבין העזיבה של הלפרין שהייתה מקובלת על מכבי ואפילו נעשתה בתמיכתה?
אז נכון, יותם לא בדיוק קורץ מאותו החומר של קפטני העבר שלנו( שוב, גם ליאור לא), וגם אני לא ממש הייתי רוצה לראות אותו כקפטן( למרות שאני דווקא אוהב אותו), אבל להשוות אותו ליוגב?
אם תיזכר, היה פה המון זעם על הלפרין אחרי העזיבה שלו. טענו שהוא "בורח מהספינה השוקעת" בעקבות אובדן האליפות.
22 יוני 2013, 21:41
MTA2311 כתב:מה למה?
22 יוני 2013, 21:43
MTA2311 כתב:מעין כתב:MTA2311 כתב:מה למה?
אם תיזכר, היה פה המון זעם על הלפרין אחרי העזיבה שלו. טענו שהוא "בורח מהספינה השוקעת" בעקבות אובדן האליפות.
לא הייתי אז חבר בפורום, אבל זה לא ממש מפתיע. זה סתם עוד תירוץ בשביל אלה ששנאו אותו אז, ושונאים אותו היום.
אני מניח שלא אמרו על וויציץ' שהוא נטש את הספינה, נכון?
22 יוני 2013, 21:45
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:מעין כתב:MTA2311 כתב:מה למה?
לא הייתי אז חבר בפורום, אבל זה לא ממש מפתיע. זה סתם עוד תירוץ בשביל אלה ששנאו אותו אז, ושונאים אותו היום.
אני מניח שלא אמרו על וויציץ' שהוא נטש את הספינה, נכון?
את ניקולה מכבי שחררה למרות שהוא היה מעדיף להישאר, ולא ההפך.
22 יוני 2013, 21:55
22 יוני 2013, 22:03
22 יוני 2013, 22:08
22 יוני 2013, 22:10
Holiday_Armadillo כתב:כל שחקן ששומעים עליו שמועמד למכבי רואים תמונה שלו עם המדים של הווריורס
חשבתי שנגמלנו מהחתמות של שחקנים שאף אחד אחר בליגה לא היה חושב עליהם כשחקנים לגיטימיים
22 יוני 2013, 22:11
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל שחקן ששומעים עליו שמועמד למכבי רואים תמונה שלו עם המדים של הווריורס
חשבתי שנגמלנו מהחתמות של שחקנים שאף אחד אחר בליגה לא היה חושב עליהם כשחקנים לגיטימיים
את מרגישה טוב ?
22 יוני 2013, 22:13
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל שחקן ששומעים עליו שמועמד למכבי רואים תמונה שלו עם המדים של הווריורס
את מרגישה טוב ?
מאוד, גם התשובה שלי
כשרשמתי ''נגמלנו'' התכוונתי לווריורס, לא למכבי
22 יוני 2013, 22:15
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל שחקן ששומעים עליו שמועמד למכבי רואים תמונה שלו עם המדים של הווריורס
את מרגישה טוב ?
מאוד, גם התשובה שלי
כשרשמתי ''נגמלנו'' התכוונתי לווריורס, לא למכבי
את חושבת שאני קורא מחשבות ? עכשיו הבנתי.
22 יוני 2013, 22:37
22 יוני 2013, 22:38
גל גל כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.144827.html
רכש ראשון אלכס טיוס במכבי היה צפוי
22 יוני 2013, 22:41
גל גל כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.144827.html
רכש ראשון אלכס טיוס במכבי היה צפוי
22 יוני 2013, 22:41
22 יוני 2013, 23:00
CYellow7 כתב:לא מעניין אותי אוהדי קאנטו ולא מעניין אותי הסיפור שלך על האלייאופים. ראיתי את טיוס באשדוד ובנבחרת ישראל ואני חושב שהוא שחקן לא רע בכלל. גם באסטון לא קלע סנטימטר מעבר לצבע(ולא אני לא משווה את טיוס לבאסטון, רק נותן דוגמא).
בעונה שהגענו לגמר עם צביקה, ליאור היה שחקן ספסל שלא שיחק כמעט ואוחיון לא היה במכבי. כשהגענו לגמר עם בלאט, בלו היה ה4 מוביל ויוגב לא היה במכבי. אז אפשר להצליח גם בלי יוגב וליאור, בטח ובטח כשהזוג הזה אוכל חלק נכבד מדי מן התקציב הקטן גם ככה שיש למכבי ולא תורם כלום ביחס לשכר.