המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:jol9 כתב:בהנחה וגליל תנצח כאן (וזה עוד לא סגור בכלל), זה יהיה לא פשוט בכלל בחמישי. הם משחקים כדורסל מצויין.
אחד הסיבות העיקריות שבגללם אני מעדיפה את מגדל, היא שבעיני התקשורת גליל מסיבה מסוימת תיחשב ל"אלופה" הרבה יותר "ראויה" ממגדל במקרה ויהיה פישול של מכבי בגמר.
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שהבעיה של ירושליים, היא שליובין הוא כנראה שמאלני.
אחרי שביבי הודיע שהוא לא יחלק את ירושליים, הוא החליט לעשות את זה בעצמו.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:בהנחה וגליל תנצח כאן (וזה עוד לא סגור בכלל), זה יהיה לא פשוט בכלל בחמישי. הם משחקים כדורסל מצויין.
אחד הסיבות העיקריות שבגללם אני מעדיפה את מגדל, היא שבעיני התקשורת גליל מסיבה מסוימת תיחשב ל"אלופה" הרבה יותר "ראויה" ממגדל במקרה ויהיה פישול של מכבי בגמר.
האמת, שאם הם לוקחים את מכבי פעמיים ברציפות בגמר, אז הם די ראויים, למרות הבזיון של הפיינל פור.
חנו'ש כתב:בערך כמו שי-ם היתה ראויה לגביע המדינה בה זכתה שנתיים ברציפות.
לאליפות הם ראויים רק כשהם לוקחים אותה בדרך בה לוקחים אליפויות.
הם ראויים אך ורק לגביעים שהם לוקחים.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:בערך כמו שי-ם היתה ראויה לגביע המדינה בה זכתה שנתיים ברציפות.
בסדר, זה גם נכון.
אבל עדיין, הם סיימו את העונה במקום השני, ותפו את מגדל היום. בכל מקרה מכבי חייבת לתת משחק טוב מאוד בשביל לנצח, כי גליל בכושר מצויין.
עוד דבר - אין מאה מלבב יות מדני זייפני עם העיניים ברצפה ומצב רוח דכאוני
ביבו כתב:כמו שראינו כל השנה ירושלים פשוט קבוצה גרועה שמתבססת אך ורק על יכולת אישית.
ללא כל שיטה וללא ניצול היכולת של השחקנים שמסוגלים להרבה יותר.
צריך לשקול ברצינות רבה את ההחתמה של מקל.
בנימין נעמן כתב:יוני, אתה שוכח בכמה הפרש מכבי ניצחה את מי שניצחה 1-3 את מי שניצחה את מי שניצחה את מי שניצחה את הלייקרס...
jol9 כתב:חנו'ש כתב:בערך כמו שי-ם היתה ראויה לגביע המדינה בה זכתה שנתיים ברציפות.
בסדר, זה גם נכון.
אבל עדיין, הם סיימו את העונה במקום השני, ותפו את מגדל היום. בכל מקרה מכבי חייבת לתת משחק טוב מאוד בשביל לנצח, כי גליל בכושר מצויין.
עוד דבר - אין מאה מלבב יות מדני זייפני עם העיניים ברצפה ומצב רוח דכאוני
ביבו כתב:שחקן דפוק הוא ממש לא להפך כיום הוא הרכז הישראלי המוביל.
ומה לעשות ששנה הבאה נצטרך סגל רחב מאד ולהוסיף מספר ישראלים.(רק 4 זרים בליגה שמעת על זה?)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־17 אורחים