המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אני הייתי משאיר את כל הישראלים והמתאזרחים + סופו.
את כל השאר הייתי מחליף
אני מצטרף רק בניקוי סמית. לא תמצא שלוש שנותן את מה שדווין נותן במחירים האלה.
עם כל הכבוד לסמית', שבאמת נתן הרבה משחקים טובים במכבי, יש לו בעיה כרונית בברך והוא גם לא צעיר. ככה שאם הייתי במקרה רואה מועמד טוב להחליף את סמית', הייתי הולך עליו.
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אני הייתי משאיר את כל הישראלים והמתאזרחים + סופו.
את כל השאר הייתי מחליף
עם כל הכבוד לסמית', שבאמת נתן הרבה משחקים טובים במכבי, יש לו בעיה כרונית בברך והוא גם לא צעיר. ככה שאם הייתי במקרה רואה מועמד טוב להחליף את סמית', הייתי הולך עליו.
אני חושב שלסמית' יש חוזה. בלי קשר הוא שחקן מצויין, שנמצא בתקופה בינונית ביורוליג. לא צריך לשפוט אותו לפי 2-3 משחקים אחרונים.
בוא נראה מה יהיה בסוף העונה, ואז אפשר יהיה לדבר יותר לעניין.
toja27 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אני הייתי משאיר את כל הישראלים והמתאזרחים + סופו.
את כל השאר הייתי מחליף
אני חושב שלסמית' יש חוזה. בלי קשר הוא שחקן מצויין, שנמצא בתקופה בינונית ביורוליג. לא צריך לשפוט אותו לפי 2-3 משחקים אחרונים.
בוא נראה מה יהיה בסוף העונה, ואז אפשר יהיה לדבר יותר לעניין.
הוא משחק כאן כבר שנתיים וחצי. לא נראה לי שמישהו שופט אותו על משחקים בודדים בתקופה האחרונה.
LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על קרון באטלר לעמדה 4? הוא SF בNBA וגם לא גבוה (2.01) אבל לוקח גם העונה בגיל 34 חמישה ריבאונדים בממוצע. מרוויח פחות מ-200 אלף דולר נטו.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על קרון באטלר לעמדה 4? הוא SF בNBA וגם לא גבוה (2.01) אבל לוקח גם העונה בגיל 34 חמישה ריבאונדים בממוצע. מרוויח פחות מ-200 אלף דולר נטו.
אתה אמיתי?
קארון באטלר זה שחקן שהרוויח למעלה מ- 50 מליון דולר בקריירה שלו. אין שום סיכוי שהוא יבוא לשחק באירופה. הוא ממש לא צריך את הכסף.
דרך אגב - שכר מינימום לשחקן עם 1 שנות נסיון ב- NBA זה 1.3 מליון לעונה שזה בערך 750 אלף נטו, ככה שאני לא מבין מאיפה הגיע ה- 200 אלף.
LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על קרון באטלר לעמדה 4? הוא SF בNBA וגם לא גבוה (2.01) אבל לוקח גם העונה בגיל 34 חמישה ריבאונדים בממוצע. מרוויח פחות מ-200 אלף דולר נטו.
RonB כתב:מה אתם אומרים על מאליק היירסטון מגאלא'? לא יודע כמה הוא מקבל שם, אבל יכולה להיות אופציה יחסית "זולה".
מכביסט29 כתב:בוא נתחיל מראשי הקבוצה (למעט שמעון)...
שמואל1 כתב:מכביסט29 כתב:בוא נתחיל מראשי הקבוצה (למעט שמעון)...
לא. כולל שמעון. מבחינתי הוא גם חלק מהביזיון הזה.
הגיע הזמן לרענן את האורוות.
MTA2311 כתב:יש עוד הרבה מאוד זמן עד הקיץ.
אי אפשר לעבור על השפלה כזאת בשקט. פשוט אי אפשר. משהו צריך לקרות עוד הלילה.
קחו שנייה, ותנסו להבין את ההשלכות של תבוסה של 30 הפרש לפאקינג הפועל ירושלים בנוקיה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים