פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי ניצחה את הפועל בדרבי, תקרית בין סופו לעכברושים

08 אפריל 2014, 01:29

חח מכבי העלו תקציר עם השאלה ״מי לדעתכם המצטיין של המשחק?״ כולם חושבים שסופו.

08 אפריל 2014, 01:36

מי באמת היה המצטיין? תעדכנו אותי מה קורה.

08 אפריל 2014, 01:56

LIAV10 כתב:מי באמת היה המצטיין? תעדכנו אותי מה קורה.

כולם בערך לא התחילו טוב, אבל בהמשך השתפרו (חוץ מלאנדסברג ואינגלס שהיו גרועים).

08 אפריל 2014, 02:09

רק בגלל שליאב בחו"ל והוא אוהב את הסיכומים שלי :blush2

הגעתי להדר יוסף, מקום שאני מגדיר כבית והייתי בו בהמון משחקים של מכבי אם זה בכדורעף, בכדוריד ואימוני פתיחה של הכדורסל וכבר מההתחלה היה לי מוזר לחשוב על זה שאני הולך לראות אותו צבוע באדום מגעיל. הגעתי ביחד עם החבר'ה ועם השחקנים ככה שנכנסנו לאזור הסטרילי תוך כדי שאנחנו מלווים את האוטובוס של מכבי בשירים.
אני מקווה שהשחקנים הבינו מה זה בשבילנו ואחרי שהם נכנסו לאולם (אחרי כל מיני שירים כדי להטריף אותם לקראת הדרבי) נכנסנו גם אנחנו כדי להתחיל להתמקם.

כשנכנסנו, המגעילים מהצד השני היו בהכנות והתחילו כמובן לשיר שירים מבחילים נגד מכבי ונגד אנשיה. יש לציין שיש להם גם שירים יפים והם הופכים את הדר יוסף לביתי מאוד (הרבה יותר ממלחה לטעמי)

המשחק מתחיל טוב מבחינת מכבי ואנחנו עולים ליתרון של 6, 14-8 אבל כאן מכבי נעלמת לחלוטין מהמגרש ואחרי לא מעט טעויות ואיבודים הזויים הפועל משלימה ריצת 20-2 שנעצרת בשלשה של יוגב על הבאזר. 28-19 בסיום הרבע הראשון.
הרבע השני היה בסימן חתול ועכבר, מכבי מורידה לכיוון ה-4 הפרש והפועל מחזירה אך לא מצליחה לברוח אל מעבר ל8 הפרש, בלו עוד הוריד את זה שוב ל4 לקראת סיום הרבע אך קאונסיל חוצה את המגרש תוך 5 שניות ומוריד אותם ביתרון 7 אחרי שלשה על הראש של יוגב.
אומרים שהרבע השלישי של הפועל הוא חלש אבל מכבי פשוט עלתה ונתנה הגנה נהדרת ואנחנו עולים לרבע אחרון כשהקבוצות צמודות. אני אדלג קצת לסוף, היה תחושה שטייריס יכול להיכנס לסל מתי שהוא רוצה והוא אכן קלע כמה סלים חשובים (היה שם גם חדירה שאני עד עכשיו לא מבין איך היא הסתיימה בלי פאול) בכל מקרה מכבי די משתלטת על המשחק ומובילה בהפרשים קטנים. 2 דקות לסיום (בערך) השופטים ממציאים שם 3 שניות לסופו (מה?) שיורד לספסל בעצבים, רייס מעלה אותנו ל-4, בראון מוריד ואחרי שגיא ולימונד מחטיאים כל אחד מהקו ההפרש הוא 2 להפועל. היקמן הולך לקו מחטיא את השנייה שנותרו 5 שניות אבל נאור זורק משלושת רבעי מגרש (למה?) ומכבי מנצחת.

מצטיין? משחק קצת מוזר יש לציין, יוגב התחיל טוב אבל נשכח הרבה על הספסל, רייס ברבע האחרון היה טוב וחדר את ההגנה של הפועל אבל היו לו כמה איבודים שמורטי שיער, טיוס גם הוא בחצי השני היה טוב, גיא נתן להם 2 שלשות על הראש וגם בלו וסמית' היו טובים. הרגשה שלי שרייס היה המצטיין אבל כל אחד יכול לקחת את זה לכיוון אחר. (לדעתי יוגב נבחר ע"י הטלוויזיה)

סוף המשחק, השחקנים מגיעים אלינו ורואים שהם שמחים, סופו מגיע נותנים לו כיפים וכד', ואז גיא מגיע ומתחיל לעשות איתנו מכבי זה אצלי בלב, תוך כדי פתאום אני קולט את סופו בתוך היציע שלהם.
שרנו את הקונטרה (שהמאבטחים בערך מתחננים שנלך הביתה) ואז רצתי בטירוף לאוטו (עוד קבוצה שיחקה היום והיה חשוב לי לראות כמה שיותר...)

הכי חשוב שת"א צהובה :)
לילה טוב :)

08 אפריל 2014, 06:29

השנאה למכבי זה מה שעובר כל גבול
איפה כל ניצולי השואה וחברי הכנסת כאשר החלאאות המין האנושי האלה שרים שירי שואה ונאצה
אם איזה ימני או מתנחל היה שר את השירים האלה כבר היו עוצרים אותו ומגרשים אותו מהמדינה
מה שאוהדי הפועל עושים ומה שההנהלה שלהם שנותנים גיבוי לאוהדים האלה
אם סופו נענש בהרחקה עד סיום העונה והאוהדים של הפועל בלי יוצא מהכלל לא מורחקים גם הם מכבי צריכים לפרוש מהליגה לאלתר

במיקרה הספציפי הזה אני מצדיק את סופו כי לתקוף חלאות המין האנושי זה לא נחשב תקיפה
ושוב סליחה על ההתבטאות אבל הם מזמן כבר לא אנושיים

08 אפריל 2014, 06:53

אם אני אחזור שנייה לדבר על כדורסל, המשחק אתמול הוכיח לי בפעם המי יודע כמה ששלישיית הגארדים שלנו הם בדיחה לא מצחיקה. אוחיון, ועוד במשחק סביר שלו לשם שינוי, איבד נראה לי פי 2 יותר מאשר חילק אסיסטים. רייס, חרף משחק התקפי שני סביר, הוכיח שוב שלאבד כדורים ברשלנות זו מנת חלקו, והשיטה של ללכת ראש בקיר לסל - על כל משחק אחד שזה ילך יבואו עוד 5 שהוא יחריב את המשחק. והיקמן? הוא כנראה השחקן הכי דביל בהיסטוריה של המועדון. מעבר לאיבודים היותר רשלניים מאלה של רייס, מדובר בשחקן נטול אינטליגנציה. שתי דוגמאות מובהקות לכך הן קודם כל הטמטום בלהתחכך במתן נאור על חשבון לייאפ בטוח לסל, והתקפה נוספת שהכדור נמסר משחקן הפועל לכיוון החוץ בשטח של מכבי, כנראה נגע ביד צהובה תוך כדי, והיקמן, שהיה סמוך לקו החוץ ויכול היה פשוט לקחת את הכדור ולמנוע את יציאתו, הסתמך על אלילת המזל וסמך על השופטים שישרקו שיד אדומה נגעה בכדור אחרונה. פשוט אדיוט. הוא אפילו לא היה צריך לזנק ולהתאמץ להציל את הכדור. שחקן פשוט טיפש. אני מאוד מקווה שתהיה רפורמה במצבת הגארדים. אי אפשר להמשיך כך. הקו האחורי של מילאנו פי אלף יותר טוב משלנו.

08 אפריל 2014, 07:26

felix_r כתב:תסלחי לי, אבל בן אדם נורמאלי לא מביא את הילד שלו למקום שכל הזמן מקללים שם. מה הילד ילמד במקום כזה?

כבר לקחתי את הילדה שלי למשחק של מכבי וגם למשחקים בחו"ל. בחיים לא הייתי חושף אותה למה שקורה בהדר יוסף. מי המפגר שמביא ילד בן חמש לאולם הזה? לא יודע מה עובר על אלדשטיין.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 08 אפריל 2014, 09:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

08 אפריל 2014, 07:28

er79 כתב:אם אני אחזור שנייה לדבר על כדורסל, המשחק אתמול הוכיח לי בפעם המי יודע כמה ששלישיית הגארדים שלנו הם בדיחה לא מצחיקה. אוחיון, ועוד במשחק סביר שלו לשם שינוי, איבד נראה לי פי 2 יותר מאשר חילק אסיסטים. רייס, חרף משחק התקפי שני סביר, הוכיח שוב שלאבד כדורים ברשלנות זו מנת חלקו, והשיטה של ללכת ראש בקיר לסל - על כל משחק אחד שזה ילך יבואו עוד 5 שהוא יחריב את המשחק. והיקמן? הוא כנראה השחקן הכי דביל בהיסטוריה של המועדון. מעבר לאיבודים היותר רשלניים מאלה של רייס, מדובר בשחקן נטול אינטליגנציה. שתי דוגמאות מובהקות לכך הן קודם כל הטמטום בלהתחכך במתן נאור על חשבון לייאפ בטוח לסל, והתקפה נוספת שהכדור נמסר משחקן הפועל לכיוון החוץ בשטח של מכבי, כנראה נגע ביד צהובה תוך כדי, והיקמן, שהיה סמוך לקו החוץ ויכול היה פשוט לקחת את הכדור ולמנוע את יציאתו, הסתמך על אלילת המזל וסמך על השופטים שישרקו שיד אדומה נגעה בכדור אחרונה. פשוט אדיוט. הוא אפילו לא היה צריך לזנק ולהתאמץ להציל את הכדור. שחקן פשוט טיפש. אני מאוד מקווה שתהיה רפורמה במצבת הגארדים. אי אפשר להמשיך כך. הקו האחורי של מילאנו פי אלף יותר טוב משלנו.

היקמן בכושר לא טוב כבר די הרבה משחקים. דווקא רייס בכושר אישי טוב, אבל רכז הוא לא.

08 אפריל 2014, 08:15

https://mobile.twitter.com/ImJustPargo/ ... 3437297664

אגב, אם מרחיקים אותו עד סוף העונה (דרישה מגוחכת, ראיוס כבר חוזר לשחק בשבוע הבא וטאווטחה אפילו לא נענש על אלימות יותר חמורה כלפי אוהדים) העונה הזאת גמורה מעכשיו.
בכמה הפרש אנחנו צריכים לנצח במוצ״ש כדי להבטיח את המקום הראשון?

08 אפריל 2014, 08:27

גבר האוזמן הזה

http://sports.walla.co.il/?w=%2F%2F2736258

שגרינוולד וורד כהן יז**** :fuck

08 אפריל 2014, 09:44

itai7 כתב:גבר האוזמן הזה

הוא מסכם את זה יפה. אני חושב שסופו יקבל 4-5 משחקים בחוץ מהאיגוד. חוץ מזה, הוא גם יקבל קנס כספי ממכבי ואת העונה הבאה יעשה במקום אחר.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 08 אפריל 2014, 10:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

08 אפריל 2014, 10:03

roy1000 כתב:
itai7 כתב:גבר האוזמן הזה

הוא מסכם את זה יפה. אני חושב שסופו יקבל 4-5 משחקים בחוץ מהאיגוד. חוץ מזה, הוא גם יקבל קנס כספי ממכבי ואת העונהה הבאה יעשה במקום אחר.

את העונה הבאה הוא יעשה במכבי
מהתגובות של מכבי נראה שהם מצטערים שהאוהד הזה לא חטף את מה שמגיע לו

08 אפריל 2014, 10:11

Roni1 כתב:את העונה הבאה הוא יעשה במכבי
מהתגובות של מכבי נראה שהם מצטערים שהאוהד הזה לא חטף את מה שמגיע לו

כרגע התגובות של מכבי הן במטרה לצמצם נזקים בוועדת המשמעת, אבל אל תטעי - במכבי מאוד לא מרוצים מסופו.
תקראי את הטור של רפאל נאה מהבוקר (כתב החצר המיתולוגי) - הוא חוזר על הדברים של דריקס שסופו לא שווה את המאמץ שכרוך בו.

08 אפריל 2014, 10:51

לפי הרוחות הנושבות סופו יקבל הרחקה ל- 5 משחקים.
כלומר צפוי לחזור לסדרת חצי הגמר.

08 אפריל 2014, 11:20

שמואל1 כתב:לפי הרוחות הנושבות סופו יקבל הרחקה ל- 5 משחקים.
כלומר צפוי לחזור לסדרת חצי הגמר.

יחזור בדיוק בזמן טרי ורענן...אם יצליח להוריד כמה קילו בזמן הזה , מה טוב....
לגבי עונה הבאה , ההנהלה לא עד כדי כך מטומטמת והם מבינים שלא ימצאו יותר טוב ממנו בסכומים המצחיקים שלהם , לדבר יותר חשוב הם שומעים טוב מאוד איך הקהל מעודד אותו בכל משחק יותר. מכל שחקן אחר במכבי והרי שיווק זה המומחיות של פדרמן...
עוד שבוע לא ניזכור בכלל מהמקרה הזה...

08 אפריל 2014, 11:20

פשוט מביך העמוד פייסבוק שלהם, שימוש ציני בשמעון מזרחי.

קובי, תודה על התקציר, עזר מאוד :)

08 אפריל 2014, 11:33

yzafrir כתב:יחזור בדיוק בזמן טרי ורענן...אם יצליח להוריד כמה קילו בזמן הזה , מה טוב....
לגבי עונה הבאה , ההנהלה לא עד כדי כך מטומטמת והם מבינים שלא ימצאו יותר טוב ממנו בסכומים המצחיקים שלהם , לדבר יותר חשוב הם שומעים טוב מאוד איך הקהל מעודד אותו בכל משחק יותר. מכל שחקן אחר במכבי והרי שיווק זה המומחיות של פדרמן...
עוד שבוע לא ניזכור בכלל מהמקרה הזה...

אולי כדאי שתקשיב למה שאומרים המנהלים האמיתיים במכבי לגבי סופו ולא למה שאתה חושב או רוצה. לך תקשיב למה שאמר דריקס על סופו אחרי המשחק עם ירושלים (ועוד לפני מה שקרה אתמול).
מזכיר לי את ביילין שהתרוצץ לספר לכולם עד כמה ערפאת רוצה שלום כשכל הזמן הזה עראפת דיבר עם העם שלו על השאהידים ועל זכות השיבה.

08 אפריל 2014, 12:00

מי "רמס" באמת את הבן של אדלשטיין?
https://www.youtube.com/watch?v=L7mx389la04

08 אפריל 2014, 12:09

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2291510

עדות של עובד חברת האבטחה לגבי מה שקרה.

08 אפריל 2014, 12:14

א. לא תקין שאוהד יכול להגיע לטווח כל כך קרוב לשחקן שיורד מהמגרש ולפגוע ולהעליב אותו.
ב. סופו ממש לא בסדר עם המרדף אחר האוהד ועם כל מי ש"נדרס" בדרך בשל כך.
ג. פלאש בק לעבר הרחוק , ארל ויליאמס משתולל במשחק בין מכבי ת"א לריאל מדריד,1983 .
פרסם תגובה