המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:אם יש מישהו שאני ממש מרוצה ממנו זה לנדסברג. הבחור נראה טוב מאוד מתחילת העונה ונראה שהוא שיפר משמעותית את הגישה שלו. הרבה יותר אסרטיבי ולוקח על עצמו..
rc4991 כתב:איזה גרוע לאנדסברג
לא סתם אמרו פה שאין מה לבנות עליו השנה
מכביסט30 כתב:עוד מקרה קלאסי של התעלמות מלינהארט שהיה עם מבט חופשי לגמרי מהשלוש אבל טיוס אגואיסט חשב שהוא לברון. ואז קוראים לו עב"מ..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:עוד מקרה קלאסי של התעלמות מלינהארט שהיה עם מבט חופשי לגמרי מהשלוש אבל טיוס אגואיסט חשב שהוא לברון. ואז קוראים לו עב"מ..
אם לינהארט הוכיח משהו עד עכשיו זה שאולי הוא לא יודע לעשות הרבה דברים אבל הוא כן יודע לקלוע
אם הוא כבר פה ואם כבר נותנים לו לשחק אז שיעשו קצת תרגילי קלעים
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:עוד מקרה קלאסי של התעלמות מלינהארט שהיה עם מבט חופשי לגמרי מהשלוש אבל טיוס אגואיסט חשב שהוא לברון. ואז קוראים לו עב"מ..
אם לינהארט הוכיח משהו עד עכשיו זה שאולי הוא לא יודע לעשות הרבה דברים אבל הוא כן יודע לקלוע
אם הוא כבר פה ואם כבר נותנים לו לשחק אז שיעשו קצת תרגילי קלעים
זאת בדיוק הבעיה שאני מתלונן עליה. לינהארט על תקן דני דין.. גודס לגמרי מתעלם ממנו ומהיכולות המעטות שכן יש לו. זה פשוט מתסכל לראות את זה..
~Box & 1~ כתב:צריכים לזכור שלסילבן מתאים הסגנון הזה של אן בי איי עם חופש יחסי בהגנה. הוא מתחיל להתבלגן ולהיבלע מול כל הלאברינוביצ'ים והקרנפים הכבדים של היורוליג.
אגב כמה שיהיה מוזר, קצב המשחק יותר דומה לזה של מכבי מאשר לזה של הקאבלירס (לא קצב הסקור, קצב המשחק). יותר מדי פעמים אנחנו מוצאים את עצמינו
מתחת לסל עם לינהארט שבא לעזור במקום אחד הגבוהים, ואז חוגגים עלינו. צריכים לשים לב לזה.
מילה על קליבלנד, זה נראה שמתחת לסל הם ממש לא משהו במונחים של קונדטרית. זתאמרת, לאב זה 4 מושלם (וזה התפקיד המרכזי שלו כן? תקנו אותי אם אני טועה), אבל
בלי בעל בית מתחת לצבע יהיה להם ממש קשה לקחת אליפות. קצת לא מאוזנים.
yzafrir כתב:מישהו זוכר איך לאנדסברג היה הטרום עונה שעברה ??
בואו נחכה שתתחיל העונה לפני שקושרים לו כתרים.
אגב לי אין בעיה עם הגישה שלו אלא עם זה שהוא שחקן די מוגבל בגלל יכולת כדרור לא מספיק טובה לגארד ו הוא לא מספיק גבוהה ופיזי לעמדה 3...הוא לא יהיה שחקן מוביל אלא שחקן משלים לא רע...
I'm glad Maccabi is our first game. Great team to keep us on our toes, and they guarantee that we don't get a big head because they are very good.
שמואל1 כתב:דרך אגב, בפורום אוהדי קליבלנד מתרשמים לטובה ממכבי. בינתיים מכבי בהחלט לא עושים בושות ליבשת אירופה.
שימו לב לאחת התגובות שם:I'm glad Maccabi is our first game. Great team to keep us on our toes, and they guarantee that we don't get a big head because they are very good.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים