my man כתב:toja27 כתב:היינס מאכזב מאוד, אבל מבחינתי חלק מהביקורת מגיע גם לגודס. כלומר אני שואל את עצמי, עד כמה נמשיך לראות את היינס עוצר וזורק מהשלוש או חצי מרחק עם יד על הפנים כשהוא צריך לחדור יותר? כל פעם שהוא עושה את זה, גודס חייב להגיד לו פעם אחר פעם," עזוב זריקות קשות, אני רוצה שתחדור יותר, אני נותן לך אשראי לחדור, רק תחדור וקח זריקות רק כשהן פנויות לגמרי" מצידי שיגיד לו את זה עשר פעם. בסוף זה יכנס. אבל משום מה אנחנו לא רואים שום שינוי בתחום הזה, אז נכון אפשר להגיד שהיינס לא אינלגנט מספיק אבל אני בטוח שאם גודס היה נותן לו את הדגש הזה, אחרי מספר פעמים הוא היה מתחיל לחדור. גודס כאילו נותן לו להתנהל בלי שליטה ואז כשהוא משחק רע(רב הפעמים בערך) הוא מוציא אותו החוצה. סליחה,אבל אני לא מבין את שיטת האימון הזאת.
אין לך מושג כמה פעמים תהיתי לעצמי את זה...כאילו למה גודס לא אומר לו לחדור לחדור ולחדור??? היו צריכים להכריח אותו משו בסגנון- תחדור או שלא תראה דקת פרקט...אבל הוא ימשיך לזרוק כמו טמבל ולא ישתנה כלום...
אני אומר לך אם היו שמים על זה דגש מספיק חזק, תוך משחק שתיים, הוא היה מוריד דרסטית את הזריקות האלה. גודס פשוט לא שם דגש מספיק חזק ומעדיף להוריד אותו במקום.