מרקז היינס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מרקז היינס

הודעהעל ידי toja27 » 15 אפריל 2015, 02:37

my man כתב:
toja27 כתב:היינס מאכזב מאוד, אבל מבחינתי חלק מהביקורת מגיע גם לגודס. כלומר אני שואל את עצמי, עד כמה נמשיך לראות את היינס עוצר וזורק מהשלוש או חצי מרחק עם יד על הפנים כשהוא צריך לחדור יותר? כל פעם שהוא עושה את זה, גודס חייב להגיד לו פעם אחר פעם," עזוב זריקות קשות, אני רוצה שתחדור יותר, אני נותן לך אשראי לחדור, רק תחדור וקח זריקות רק כשהן פנויות לגמרי" מצידי שיגיד לו את זה עשר פעם. בסוף זה יכנס. אבל משום מה אנחנו לא רואים שום שינוי בתחום הזה, אז נכון אפשר להגיד שהיינס לא אינלגנט מספיק אבל אני בטוח שאם גודס היה נותן לו את הדגש הזה, אחרי מספר פעמים הוא היה מתחיל לחדור. גודס כאילו נותן לו להתנהל בלי שליטה ואז כשהוא משחק רע(רב הפעמים בערך) הוא מוציא אותו החוצה. סליחה,אבל אני לא מבין את שיטת האימון הזאת.

אין לך מושג כמה פעמים תהיתי לעצמי את זה...כאילו למה גודס לא אומר לו לחדור לחדור ולחדור??? היו צריכים להכריח אותו משו בסגנון- תחדור או שלא תראה דקת פרקט...אבל הוא ימשיך לזרוק כמו טמבל ולא ישתנה כלום...

אני אומר לך אם היו שמים על זה דגש מספיק חזק, תוך משחק שתיים, הוא היה מוריד דרסטית את הזריקות האלה. גודס פשוט לא שם דגש מספיק חזק ומעדיף להוריד אותו במקום.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 02:45

גודס משחק איתו כאילו מדובר בקלעי גדול מבחוץ . הסדרה הזאת היא מצב קלאסי בשבילו לחדור עם שומרים איטיים כמו פרלדזיץ ובוגדנוביץ...אבל כנראה זה כבר לא יקרה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אפריל 2015, 13:30

חבל על הזמן. השחקן הזה לא מבין מה הוא צריך לעשות על המגרש. אין לו מושג, במובן הכי פשוט של המשפט.
זה לא שתגידו שאין לו ביטחון והקליעה שלו לא פוגעת, כמו קאמינגס בזמנו. זה שחקן נכה שכלית. אין לו שמץ של מושג, ובשלב הזה המוח שלו בוודאות כבר נשטף על ידי המאמנים שלו שהנחו אותו בדיוק מה הוא מסוגל לעשות ומה לא.
בקיצור, כמה דקות של באדי גארד ותו לאו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקובי » 15 אפריל 2015, 19:47

לעניות דעתי גארדים זה קצת ביצה ותרנגולת.
אם הוא קולע טוב, אז נצמדים אליו והוא יכול לנצל את הצעד הראשון המהיר שלו ולעבור את השומר, אם הוא לא קולע טוב אז נותנים לו את המטר ואז הוא מתפתה לזרוק, ושאתה לא ביכולת טובה מחצי מרחק+ אז אתה בבעיה.

הקטע ששחקן כדורסל צריך גם לדעת להיכנס בכוח ולחתור למגע כדי לקבל את העבירה ולא לזרוק רק משלוש.
שחקן כדורסל צריך להכניס את עצמו למשחק עם פעולות קטנות, ולא ישר איך שהוא נכנס לזרוק שלשה (למרות שהוא פנוי כי דרק שארפ פעם אמר לגור שלף)

היינס פשוט עושה את כל הטעויות האפשרויות, כל הזמן. וזה גם באשמת המאמן (שצריך לעודד אותו לחדור לסל)
מקובי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 אפריל 2015, 18:32

מצחיק אותי שאתם מתלוננים על למה היינס לא חודר יותר (או שרק יחדור ויחדור בלי לעשות כלום. שיהיה שחקן חדור-סל) ושזה כאילו ישפר את היכולות שלו ואת התרומה שלו.. אני זוכר מהבחור כמה חדירות מאוד לא מוצלחות, כולל החטאות מביכות מתחת לסל, בלוקים שהוא מקבל ואפילו החטאות במתפרצות כשהוא כמעט לבד..
לא יעזור כלום, השחקן הזה גמור. הוא סופר מוגבל ביכולות שלו, אז כשהוא עוד משחק חבוט מנטאלית ובלי ביטחון בכלל הוא פשוט לא מסוגל לתרום בכלום.. צער בעלי חיים.
אחת ההחתמות הגרועות בהיסטוריה של המועדון הזה, אבל הביזיון האמיתי היה שלא החליפו אותו ברגע הראשון שיכלו.. מותר לטעות בהבאת שחקן, החוכמה היא לדעת להחליף אותו בזמן..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2015, 21:23

כבר הכל נאמר ונכתב, אבל 5 נקודות ב-22 דקות מול הגליל???? 33% מהשדה, 3 איב' ו+/- של 15-....

אחד הזרים הגרועים בתולדות מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2015, 21:30

jol9 כתב:כבר הכל נאמר ונכתב, אבל 5 נקודות ב-22 דקות מול הגליל???? 33% מהשדה, 3 איב' ו+/- של 15-....

מסכים לגמרי אבל למה כמעט כולם פה רוצים את אוחיון שגם מספק תצוגות כאלה?
אם זה בגלל ההגנה (גם היינס שומר טוב) והתעודת זהות אז תמשיך לשאול למה אנחנו מדשדשים בזמן ששופכים עליו כסף יקר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2015, 21:44

rc4991 כתב:
jol9 כתב:כבר הכל נאמר ונכתב, אבל 5 נקודות ב-22 דקות מול הגליל???? 33% מהשדה, 3 איב' ו+/- של 15-....

אם זה בגלל ההגנה (גם היינס שומר טוב) והתעודת זהות אז תמשיך לשאול למה אנחנו מדשדשים בזמן ששופכים עליו כסף יקר

שאלה טובה לא פחות. אולי פשוט התרגלנו לבינוניות של יוגב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2015, 21:44

rc4991 כתב:

חשבתי שזה אמור להיות ברור לכל אחד: הצע השחקנים הישראלים הוא קטן מאוד, ככה שאין לך הרבה אפשרויות במקום אוחיון. לעומת זאת אלפי אמריקאים משחקים באירופה! אלפים! גם אם אתה עיוור וסתם תבחר שחקן לפי שם שנשמע לך יפה, או לפי מספר שתזרוק בקוביות שש-בש, גם אז כמעט בטוח שתפגע בשחקן טוב יותר מהיינס.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2015, 21:48

jol9 כתב:
rc4991 כתב:

שאלה טובה לא פחות. אולי פשוט התרגלנו לבינוניות של יוגב.

בדיוק, וחבל מאוד שזה כך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2015, 21:51

כמעט בא לי שהוא יישאר... :happy
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2015, 21:52

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

חשבתי שזה אמור להיות ברור לכל אחד: הצע השחקנים הישראלים הוא קטן מאוד, ככה שאין לך הרבה אפשרויות במקום אוחיון. לעומת זאת אלפי אמריקאים משחקים באירופה! אלפים! גם אם אתה עיוור וסתם תבחר שחקן לפי שם שנשמע לך יפה, או לפי מספר שתזרוק בקוביות שש-בש, גם אז כמעט בטוח שתפגע בשחקן טוב יותר מהיינס.

לכולם ברור שההיצע האמריקאי עצום ושמנג הישראלי דל מאוד
לכולם גם אין ספק שההחתמה של היינס בזיונית ויותר מעצבן זאת העובדה שלמרות זאת הוא נשאר כאן
אני דיברתי על זה שאוחיון מנפק גם תצוגות כאלה אבל כאן בניגוד להיינס לא רק שלא רוצצים לזרוק אותו אלא תומכים בהישארות שלו

אז נכון, אין הרבה ישראלים טובים אבל מי אמר שחייבים להחזיק רכז ישראלי בינוני בקבוצה? ועוד בשש מאות אלף דולר בחישוב של זר?
אפשר לנסות להביא את מקל או לא להביא רכז ישראלי ולדאוג שהגארד הזר יוכל לתפקד גם כרכז
מה שמעצבן זה ההתקבעות העיוורת על אוחיון למרות שהוא לא מרשים, רק כי התרגלנו לבינוניות שלו (כמו שיוני אמר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2015, 21:54

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

בשורה התחתונה, הישראלים של מכבי, שווים לפי ערך שוק אירופאי, וללא החוק הרוסי, בערך חצי ממה שהם מרוויחים.
הישראלי היחיד היום ששווה כסף גדול הוא כספי. לשום ישראלי אחר לא הייתי משלם יותר מ300K, בתנאי שוק נורמליים, למעט טיוס ששווה
משהו כמו 500-600K, ואולי מקל ששווה משהו כמו 400K.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2015, 21:56

תראה רוני, אני יודע שאתה לא אוהב את אוחיון, אבל לפחות יש לו דבר אחד שהוא עושה טוב, וזה הגנה. הוא באמת שומר טוב.

החולשה ההתקפית שלו, גורמת למכבי לא מעט לשחק 4 על 5 בהתקפה. הבעיה שלמכבי יש יותר מדי שחקנים כאלה העונה, ואז לפעמים
מכבי מוצאת את עצמה משחקת 3 על 5 או אפילו 2 על 5.
אוחיון הוא פיספוס ענק, בעיקר בגלל חוסר היכולת שלו לשפר את הקליעה. אם היה הופך לקלעי סביר, היה יכול להיות גארד באמת מצויין עבור מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2015, 22:03

jol9 כתב:תראה רוני, אני יודע שאתה לא אוהב את אוחיון, אבל לפחות יש לו דבר אחד שהוא עושה טוב, וזה הגנה. הוא באמת שומר טוב.

החולשה ההתקפית שלו, גורמת למכבי לא מעט לשחק 4 על 5 בהתקפה. הבעיה שלמכבי יש יותר מדי שחקנים כאלה העונה, ואז לפעמים
מכבי מוצאת את עצמה משחקת 3 על 5 או אפילו 2 על 5.
אוחיון הוא פיספוס ענק, בעיקר בגלל חוסר היכולת שלו לשפר את הקליעה. אם היה הופך לקלעי סביר, היה יכול להיות גארד באמת מצויין עבור מכבי.

אתה יודע אבל מה הבעיה ההכי גדולה אצל אוחיון? שהוא רכז!
בגלל שהוא רכז החולשה שלא פוגעת בכל הקבוצה לא רק בכך שההתקפה שלנו זה ארבע על חמש אלא בכך שכל ההתנהלות ההתקפית שלנו לא טובה
נמאס לי כבר לספור את כמות הפעמים שכולם רצים למצבים טובים במתפרצת חוץ מאוחיון שמחליט להכתיב התקפה עומדת (כולנו יודעים מה הסיכויים שלה לקנות סל)

אז יופי, הוא נותן הגנה מעולה, אז בשביל זה תשאיר אותו במכבי? ועוד בסכום כל כך גבוה? וכשהוא דופק לך כל כך את ההתקפה הקבוצתית?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אפריל 2015, 22:06

אוחיון, לדעתכם, הוא שחקן שמשפר את החברים שלו?
הוא מנהל את המשחק בצורה אמינה ואחראית לדעתכם?
מזין טוב את הקלעים והסנטר?

רכז ממש חלש, ושחקן ממש חלש.
ושהסטטיסטיקות לא ישכרו אותכם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2015, 22:08

החציל האצטקי כתב:ושהסטטיסטיקות לא ישכרו אותכם.

חחח כן.... כי הסטט' של אוחיון ממש מציגות אותו בתור מינימום לברון ג'יימס של אירופה.... :laugh2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2015, 22:16

חנו'ש כתב:
החציל האצטקי כתב:ושהסטטיסטיקות לא ישכרו אותכם.

חחח כן.... כי הסטט' של אוחיון ממש מציגות אותו בתור מינימום לברון ג'יימס של אירופה.... :laugh2

מה שעצוב זה שהסטט' עדיין עושה איתו חסד (חוץ מהקטע של ההגנה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2015, 22:25

הוא חלש מאוד התקפית, כי הוא לא מצליח לשפר את הקליעה שלו (ואני מתעלם לרגע מהפציעות שיש לו בעין, בבטן, ברגל וכו').
קליעה זה משהו שאפשר לשפר, ואוחיון עושה כמעשה אליהו ולא משפר אותה, וזה ממש פוגע בו כשחקן.

לדעתי, בתקופות שהיה לו ביטחון עצמי גם בהתקפה ובעיקר בקליעה, הוא גם ניהל כמו שצריך את המשחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2015, 00:43

הדיונים הבלתי נגמרים עליו מיותרים לחלוטין. זה מה יש. הלאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־42 אורחים