המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני לא חושב שזה סיפור של עייפות. הכוכב פשוט קלעו מצויין. הכל הלך להם.
בכל מקרה, אני מקווה שמכבי לא ילכו לאדריאטית שוב בשנה הבאה.
my man כתב:התכוונת בעוד שבועיים..
יוסי22 כתב:ממש לא חושב שזה ענין של בושה , יותר חוסר מזל ועייפות .
היה שלב ברבע הרביעי שבה מכבי הובילה ב-5 ושלשה של סמית נכנסה ויצאה , שניה אחרי הם קלעו שלשה מטורפת ומשם הכול נפל להם בפנים גם עם יד על הפנים כשלמכבי נגמרו האנרגיות .
צריך לעבור את התקופה הזו ולקוות שסופו יחזור לעצמו כמה שיותר מהר ושלאנדסברג יחזור מהפציעה כי הפציעה שלו דופקת למכבי את הרוטציה לגמרי בעיקר בליגה ויוצרת עומס על שחקנים מסוימים אבל גם ביורוליג .
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:איזו התפרקות
בושה
גם אתה עם הבושה?
אין מילה יותר טובה לתאר את מה שהלך ברבע הזה
אתה מדבר כאילו אתה צסק"א. תסתכל על הסגל של מכבי לשניה ותבין שהקבוצה עושה עונה אדירה ביחס לציפיות. הכוכב היו בערב קליעה מטורף. מכבי בלי כמה שחקני מפתח. יהיה בסדר, נחזור לנצח בשבוע הבא.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אני לא חושב שזה סיפור של עייפות. הכוכב פשוט קלעו מצויין. הכל הלך להם.
איך אתה מסביר את ההתרסקות של מכבי ברבע האחרון? 35:17. השחקנים גמורים. פשוט הפסיקו לשחק.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אני לא חושב שזה סיפור של עייפות. הכוכב פשוט קלעו מצויין. הכל הלך להם.
איך אתה מסביר את ההתרסקות של מכבי ברבע האחרון? 35:17. השחקנים גמורים. פשוט הפסיקו לשחק.
התייאשו מהקליעות של הכוכב? צריך לתת גם קרדיט ליריבה. הם נתנו רבע גדול. הכל נכנס להם.
rc4991 כתב:שלושת ההפסדים שלנו בטופ 16 היו ממש דבילים, אין דרך אחרת לתאר את זה
שמואל1 כתב:הכל נכנס להם כי מכבי התפרקה והפסיקה לשמור בהגנה. המומנטום עבר אליהם ושם כבר נגמר הסיפור.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הכל נכנס להם כי מכבי התפרקה והפסיקה לשמור בהגנה. המומנטום עבר אליהם ושם כבר נגמר הסיפור.
אני ראיתי את וויליאמס קולע כמה שלשות מטורפות. אולי ראית משחק אחר.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:שלושת ההפסדים שלנו בטופ 16 היו ממש דבילים, אין דרך אחרת לתאר את זה
יכול להיות, אבל היו גם נצחונות עם המון מזל. זה מתקזז. מכבי לא שווה יותר מ- 6 - 3.
שמואל1 כתב:רוב השלשות שלו היו חופשיות.
הייתה לו שלשה אחת באמת מטורפת. מכבי פשוט הרימה ידיים והפסיקה לשחק, הרבה בגלל עייפות.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הכל נכנס להם כי מכבי התפרקה והפסיקה לשמור בהגנה. המומנטום עבר אליהם ושם כבר נגמר הסיפור.
רוב השלשות שלו היו חופשיות.
הייתה לו שלשה אחת באמת מטורפת. מכבי פשוט הרימה ידיים והפסיקה לשחק, הרבה בגלל עייפות.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הכל נכנס להם כי מכבי התפרקה והפסיקה לשמור בהגנה. המומנטום עבר אליהם ושם כבר נגמר הסיפור.
ממש לא. השלשות שלו היו כולן קשות, אבל הוא היה בזון וקלע כמו גדול.
מכבי נכנעה דווקא בהתקפה... וזה עוד אחרי כמה דקות מצויינות, שהביאו אותנו ליתרון 7 או 8.
יוסי22 כתב:להגיד שהם לא קלעו שלשות מטורפות זו גניבת דעת .
הם קלעו שלשה מטורפת אחרי שלשה מטורפת .
אגב תקראו לי אופטימי חסר תקנה אבל עם חזרה של סופו לכושר משחק עד חמישי הבא מכבי עוד יכולה לעקוץ שבוע הבא .
שיתנו לכל השחקנים הרלוונטים לנוח במשחק הליגה הבא ויבואו בהכנה מקסימלית לברצלונה .
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הכל נכנס להם כי מכבי התפרקה והפסיקה לשמור בהגנה. המומנטום עבר אליהם ושם כבר נגמר הסיפור.
ממש לא. השלשות שלו היו כולן קשות, אבל הוא היה בזון וקלע כמו גדול.
מכבי נכנעה דווקא בהתקפה... וזה עוד אחרי כמה דקות מצויינות, שהביאו אותנו ליתרון 7 או 8.
אז אולי ראינו משחקים אחרים. הייתה לו שלשה אחת תוך כדי תנועה על יוגב והיא באמת הייתה קשה.
השאר זריקות רגילות לחלוטין, רובן בלי יד על הפנים. לא משהו יוצא דופן.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:להגיד שהם לא קלעו שלשות מטורפות זו גניבת דעת .
הם קלעו שלשה מטורפת אחרי שלשה מטורפת .
אגב תקראו לי אופטימי חסר תקנה אבל עם חזרה של סופו לכושר משחק עד חמישי הבא מכבי עוד יכולה לעקוץ שבוע הבא .
שיתנו לכל השחקנים הרלוונטים לנוח במשחק הליגה הבא ויבואו בהכנה מקסימלית לברצלונה .
מאוד אופטימי בהתחשב בזה שבארסה עדיין לא הפסידה בבית ביורוליג. הכל יכול לקרות, אבל הסיכוי קלוש מאוד.
נראה לי שבאמת ראינו משחק אחר. אולי אתה מדבר על המשחק שהיה בליל...
לקלוע שלשה בתנועה מכדרור תוך כדי מתפרצת, כשמאחורה נתקע בך שחקן מהקבוצה שלך תוך כדי זריקה, זאת חתיכת זריקה קשה.
הייתה לו שלשה אחת תוך כדי תנועה על יוגב והיא באמת הייתה קשה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan ו־17 אורחים