כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 16:34

toja27 כתב:מה זה אין כסף? אני לא מדבר על להחתים את מריינוביץ או היינס וטומיץ, אלא את טיוס. אם לקבוצה כמו מכבי אין כסף להחתים את טיוס אז יביאו שותף שיש לו כסף. יש להם אפשרות לעשות זאת אבל הם בוחרים שלא. הסיבת אין כסף לא מקובלת עלי.

זה יכול להיות לא מקובל עליך, אבל זה המצב. מכבי לא יכול לשלם לטיוס 700 אלף. זה ישרוף חלק עצום ממה שנותר מהתקציב ואז אל תוכל להביא סנטר זר נורמלי.

אין לפדרמנים רצון לוותר על השליטה (כסף הולך עם שליטה) ולא הם לא יגדילו את התקציב. עד עכשיו הם מצליחים עם השיטה שלהם, אז למה אתה חושב שמשהו ישתנה?
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 06 יוני 2015, 16:35

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אתה קצת מבולבל. זה לא שהם רוצים את כולם ביחד (אם יתאפשר). יש להם רשימה, שממנה הם במקרה הטוב יחתימו אחד

לדעתי גם מדובר בתרגיל. קשה לי להאמין שטיוס יישאר בארץ בטח בסכומים כאלה. ירושלים ילכו על מקל ופישר בתור חיזוק ישראלי. אני לא רואה אותם מוציאים סכומים כאלה על טיוס.

הבעיה של מכבי היא שירושלים פשוט יכולה להציע יותר כסף ממכבי, ככה שהקלפים די בידיים של מגדל כשזה נוגע לשחקנים חופשיים.

למה תרגיל? טיוס יכול לחתום בירושלים ב700 אלף וזה לא יפתיע אף אחד. הוא אמר להם שהוא מעריך את מה שהן מנסים לבנות באמצע העונה, אם זה לא רמז מצידו אז אני לא יודע מה כן.וגם אם אני לא טועה אישתו ישראלית ויש לו סיבות להישאר כאן ולא לעבור לחול בשביל עוד 100 אלף דולר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 06 יוני 2015, 16:40

roy1000 כתב:
toja27 כתב:מה זה אין כסף? אני לא מדבר על להחתים את מריינוביץ או היינס וטומיץ, אלא את טיוס. אם לקבוצה כמו מכבי אין כסף להחתים את טיוס אז יביאו שותף שיש לו כסף. יש להם אפשרות לעשות זאת אבל הם בוחרים שלא. הסיבת אין כסף לא מקובלת עלי.

זה יכול להיות לא מקובל עליך, אבל זה המצב. מכבי לא יכול לשלם לטיוס 700 אלף. זה ישרוף חלק עצום ממה שנותר מהתקציב ואז אל תוכל להביא סנטר זר נורמלי.

אין לפדרמנים רצון לוותר על השליטה (כסף הולך עם שליטה) ולא הם לא יגדילו את התקציב. עד עכשיו הם מצליחים עם השיטה שלהם, אז למה אתה חושב שמשהו ישתנה?

זהו שהם לא ממש מצליחים עם השיטה שלהם. לא כל עונה הם יחתימו שחקן כמו דיוויד בלו וטייריס רייס בשליש מהמחיר שלהם. אם תיקח את שתי העונות מסביב לעונה שעברה , תראה שמדובר בכישלון.
אני בטוח שאני לא היחידי שזה לא מקובל עליו. אין כסף? תמצאו שותף. לא בא לכם לוותר על השליטה ? בעיה שלכם. לא מעניינים אותי ואת האוהדים האחרים אם בא להם לוותר על השליטה או לא. הקבוצה הזאת גדולה יותר וחשובה יותר מדי לאנשים , כדי שנתחשב אן בא להם לוותר על שליטה או לא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 16:42

toja27 כתב:למה תרגיל? טיוס יכול לחתום בירושלים ב700 אלף וזה לא יפתיע אף אחד. הוא אמר להם שהוא מעריך את מה שהן מנסים לבנות באמצע העונה, אם זה לא רמז מצידו אז אני לא יודע מה כן.וגם אם אני לא טועה אישתו ישראלית ויש לו סיבות להישאר כאן ולא לעבור לחול בשביל עוד 100 אלף דולר.

כי אני לא מאמין שירושלים רוצה להוציא כזה כסף על טיוס. עם כל הכבוד, לא מדובר בשחקן כזה גדול. הוא הרבה יותר מתאים לקבוצה כמו ריאל בתפקיד של סלוטר.

זה לא שאני אומר שאין סיכוי, אבל אני חושב שזה לא הכיוון שירושלים תלך אליו. יש להם עדיפויות אחרות.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יוני 2015, 16:43

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:אתה קצת מבולבל. זה לא שהם רוצים את כולם ביחד (אם יתאפשר). יש להם רשימה, שממנה הם במקרה הטוב יחתימו אחד

לדעתי גם מדובר בתרגיל. קשה לי להאמין שטיוס יישאר בארץ בטח בסכומים כאלה. ירושלים ילכו על מקל ופישר בתור חיזוק ישראלי. אני לא רואה אותם מוציאים סכומים כאלה על טיוס.

הבעיה של מכבי היא שירושלים פשוט יכולה להציע יותר כסף ממכבי, ככה שהקלפים די בידיים של מגדל כשזה נוגע לשחקנים חופשיים.

למה תרגיל? טיוס יכול לחתום בירושלים ב700 אלף וזה לא יפתיע אף אחד. הוא אמר להם שהוא מעריך את מה שהן מנסים לבנות באמצע העונה, אם זה לא רמז מצידו אז אני לא יודע מה כן.וגם אם אני לא טועה אישתו ישראלית ויש לו סיבות להישאר כאן ולא לעבור לחול בשביל עוד 100 אלף דולר.

אמריקאית שהתגיירה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 16:44

toja27 כתב:זהו שהם לא ממש מצליחים עם השיטה שלהם. לא כל עונה הם יחתימו שחקן כמו דיוויד בלו וטייריס רייס בשליש מהמחיר שלהם. אם תיקח את שתי העונות מסביב לעונה שעברה , תראה שמדובר בכישלון.
אני בטוח שאני לא היחידי שזה לא מקובל עליו. אין כסף? תמצאו שותף. לא בא לכם לוותר על השליטה ? בעיה שלכם. לא מעניינים אותי ואת האוהדים האחרים אם בא להם לוותר על השליטה או לא. הקבוצה הזאת גדולה יותר וחשובה יותר מדי לאנשים , כדי שנתחשב אן בא להם לוותר על שליטה או לא.

האולם מלא עד אפס מקום במחירים הכי גבוהים מחוץ ל- NBA (ויותר יקרים מהרבה קבוצות NBA). זה נראה די כמו הצלחה וכמו אמון מוחלט של האוהדים בשיטה.

כמובן שאתה לא היחידי שלא מאמין בשיטה של הפדרמנים. גם אני וגם הרבה אחרים פה לא מאמינים בזה, אבל מסתבר שיש מספקי שכן מאמינים. אני לא רואה מצב שהפדרמנים מוותרים על השליטה, אלא אם כן המצב יתדרדר באופן משמעותי.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 06 יוני 2015, 16:52

roy1000 כתב:
toja27 כתב:למה תרגיל? טיוס יכול לחתום בירושלים ב700 אלף וזה לא יפתיע אף אחד. הוא אמר להם שהוא מעריך את מה שהן מנסים לבנות באמצע העונה, אם זה לא רמז מצידו אז אני לא יודע מה כן.וגם אם אני לא טועה אישתו ישראלית ויש לו סיבות להישאר כאן ולא לעבור לחול בשביל עוד 100 אלף דולר.

כי אני לא מאמין שירושלים רוצה להוציא כזה כסף על טיוס. עם כל הכבוד, לא מדובר בשחקן כזה גדול. הוא הרבה יותר מתאים לקבוצה כמו ריאל בתפקיד של סלוטר.

זה לא שאני אומר שאין סיכוי, אבל אני חושב שזה לא הכיוון שירושלים תלך אליו. יש להם עדיפויות אחרות.

אז כנראה ששנינו רואים את טיוס בצורה שונה. אני חושב שהוא שחקן מצויין שעוזר מאוד לקבוצה שלו.לפי דעתי הוא שווה700 אלף דולר במיוחד שהוא משחק במשבצת של הישראלי ואנחנו רואים שירושלים מייחסת לזה הרבה משמעות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 06 יוני 2015, 16:53

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

אמריקאית שהתגיירה

תודה על התיקון.חשבתי שהוא התחתן כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 06 יוני 2015, 16:54

roy1000 כתב:
toja27 כתב:זהו שהם לא ממש מצליחים עם השיטה שלהם. לא כל עונה הם יחתימו שחקן כמו דיוויד בלו וטייריס רייס בשליש מהמחיר שלהם. אם תיקח את שתי העונות מסביב לעונה שעברה , תראה שמדובר בכישלון.

האולם מלא עד אפס מקום במחירים הכי גבוהים מחוץ ל- NBA (ויותר יקרים מהרבה קבוצות NBA). זה נראה די כמו הצלחה וכמו אמון מוחלט של האוהדים בשיטה.

כמובן שאתה לא היחידי שלא מאמין בשיטה של הפדרמנים. גם אני וגם הרבה אחרים פה לא מאמינים בזה, אבל מסתבר שיש מספקי שכן מאמינים. אני לא רואה מצב שהפדרמנים מוותרים על השליטה, אלא אם כן המצב יתדרדר באופן משמעותי.

בוא נראה אם עוד כמה עונות כאלו האולם יהיה מלא באפס מקום.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 17:07

toja27 כתב:אז כנראה ששנינו רואים את טיוס בצורה שונה. אני חושב שהוא שחקן מצויין שעוזר מאוד לקבוצה שלו.לפי דעתי הוא שווה700 אלף דולר במיוחד שהוא משחק במשבצת של הישראלי ואנחנו רואים שירושלים מייחסת לזה הרבה משמעות.

כאן בא ההבדל בין ירושלים למכבי. ירושלים שואפת להשיג הרגמוניה בארץ והיא מבינה שעם החוק הרוסי, ההגמוניה בארץ עוברת דרך הישראלים. לכן, אןם הם לוקחים לנו שחקן טיוס, מוסיפים את מקל (או אוחיון) וביחד עם הלפרין, אליהו ובר טימור, הם די הבטיחו לעצמם עליונות בישראלים.

את מכבי מעניין בעיקר היורוליג והצלחה ביורוליג זה זרים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2015, 18:02

עם סילבן, אוחיון וטיוס יש לך סגל ישראלי מספיק טוב. אם יחזקו אותו בדאוסן ובהנחה שפניני יחזור לעצמו, זה בוודאי good enough.
הבעיה היא שמכל אלה אנחנו עלולים לפתוח את העונה עם סילבן שחוזר מפציעה, פניני גם ואוחיון שבכלל היה פצוע רוב העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 18:07

כרגע לא ברור אם בכלל יהיו אוחיון וטיוס כנראה שלא יהיה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 06 יוני 2015, 18:14

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אז כנראה ששנינו רואים את טיוס בצורה שונה. אני חושב שהוא שחקן מצויין שעוזר מאוד לקבוצה שלו.לפי דעתי הוא שווה700 אלף דולר במיוחד שהוא משחק במשבצת של הישראלי ואנחנו רואים שירושלים מייחסת לזה הרבה משמעות.

כאן בא ההבדל בין ירושלים למכבי. ירושלים שואפת להשיג הרגמוניה בארץ והיא מבינה שעם החוק הרוסי, ההגמוניה בארץ עוברת דרך הישראלים. לכן, אןם הם לוקחים לנו שחקן טיוס, מוסיפים את מקל (או אוחיון) וביחד עם הלפרין, אליהו ובר טימור, הם די הבטיחו לעצמם עליונות בישראלים.

את מכבי מעניין בעיקר היורוליג והצלחה ביורוליג זה זרים.

בינתיים הם עוד לא לקחו לך אף שחקן שרצית באמת, ואתה כבר בונה פה תיאוריות הזויות בסגנון שמואל...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 18:25

felix_r כתב:בינתיים הם עוד לא לקחו לך אף שחקן שרצית באמת, ואתה כבר בונה פה תיאוריות הזויות בסגנון שמואל...

התיאוריות הן לא שלי. תחזור עמוד אחד אחורה.

אני לא חושב שטיוס יגיע לירושלים.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 יוני 2015, 19:11

נכון. ירושלים לא לקחו את הלפרין, אליהו ודונטה שישבו להם על השולחן חוזים ממכבי.
שום תאוריות ושום הזויות. יש להם ביצים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 יוני 2015, 19:15

החציל האצטקי כתב:נכון. ירושלים לא לקחו את הלפרין, אליהו ודונטה שישבו להם על השולחן חוזים ממכבי.

אנשים פה עדיין תקועים בעשור הקודם. המציאות שונה היום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יוני 2015, 19:28

החציל האצטקי כתב:נכון. ירושלים לא לקחו את הלפרין, אליהו ודונטה שישבו להם על השולחן חוזים ממכבי.

כי הם לא שחקנים שמכבי הרגישו חייבים להפוך עולמות בשבילם.
היחיד שמכבי באמת רצתה פה זה סמית׳, וגם זה לא בטוח.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 יוני 2015, 19:42

מכבי פעם רצתה שחקן?
כי מרגיש כאילו לכולם היא עושה טובה שהיא לוקחת אותם.

ובכן, היא לא. היא מועדון עם תקציב שמנוצל לא בחוכמה גדולה, ועם פוזה ענקית של הבעלים הקמצנים. די.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יוני 2015, 19:52

אתה היית נלחם בשביל ליאור ויותם?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 06 יוני 2015, 20:15

קישקוש. מכבי לא נלחמה על אף אחד מהם

נ.ב. להזכירך, אליהו ישב בחוץ בלי לשחק, ובסוף חתם בירושלים בערך ב 60% מהחוזה שמכבי הציעה לו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים